VIALAVIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIALAVIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.571.944

Publication

02/10/2012
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847.571,944

Benaming

(voluit) : viaLAvia

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans Leroystraat 5 - 2870 Liezele

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming vaste vertegenwoordiger

Op 1 augustus zijn de aandeelhouders, die erkennen op regelmatige wijze te zijn opgeroepen, in een bijzondere algemene vergadering samengekomen onder het voorzitterschap van Dhr. Lauwers Eduard,

De vergadering wordt geopend om 9 uur. De voorzitter stelt vast dat de aanwezige aandeelhouders 100% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle voornoemde aanwezigen beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

-Te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en oproepingstermijnen evenals het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

-Te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan derhalve geldig beraadslagen.

Na beraadslaging wordt éénparig beslist Dhr, Lauwers Eduard te benoemen als vaste vertegenwoordiger van viaLAvia bvba in The Living Stone Via Via Antwerpen cvba, met maatschappelijke zetel te Wolstraat 43  2000 Antwerpen en ON 0460.244.709, met uitwerking op het ogenblik waarop viaLAvia bvba wordt benoemd tot zaakvoerder van The Living Stone Via Via Antwerpen cvba.

Liezele, 01/08/2012

Voor éénsluidend verklaard,

Dhr. Lauwers Eduard,

zaakvoerdert

NEERGELEGD

21 -09- 2012

GRIFFIE RE '' rA van

KOOI~HANDE è' MECHELEN

1111

" iaieasos*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : viaLAvia (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 PUURS (Liezele), Frans Leroystraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 18 juli 2012, blijkt dat:

De heer LAUWERS Eduard Victor Julianus, geboren te Wilrijk op 2 mei 1954, rijksregisternummer 54.05.02425.05, echtgenoot van mevrouw De Ryck Anita Marcella, wonende te 2870 Puurs (Liezele), Frans Leroystraat 5.

Mevrouw LAUWERS Beatrijs Hilda Maurice, geboren te Antwerpen op 21 maart 1959, rijksregistemummer 59.03.21-492.41, weduwe van de heer Geert Van Boxelaere, wonende te 2880 Bomem(Hingene), Louis De Baerdemaeckerstraat 26.

Mevrouw LAUWERS Elin, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 22 mei 1987, rijksregistemummer 87.05.22496.27, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2870 Puurs (Liezele), Frans Leroystraat 5.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht ais volgt: Naam : viaLAvia

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 PUURS (Liezele), Frans Leroystraat 5.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren van eigen roerend en onroerend patrimonium, dit wil zeggen het verwerven, verbeteren en overdragen van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen als vastgoedmakelaars of beursvennootschappen zouden zijn voorbehouden.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve diewelke wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap kan persoonlijk of zakelijk borgen stellen in het voordeel van derden en onroerende goederen in pand geven.

Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen, in België en in het buitenland.

De vennootschap mag meer in het algemeen alle commerciële, industriële, administratieve of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen,

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IY

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblaa

*iaisse3s*

NEERGELEGD

23 -07- 2012

GRIFFj~~Bgt~K vanKOQPHANQ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennoot-schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op dertig (30) aandelen wordt ingetekend door de Heer Lauwers Eduard, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 5.565 ¬ een som geld ad 5.565 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, volstort is.

Op dertig (30) aandelen wordt ingetekend door mevrouw Lauwers Beatrijs die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 5.565 ¬ een som geld ad 5.565 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, volstort is.

Op veertig (40) aandelen wordt ingetekend door mevrouw Lauwers Elin die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 7.420 ¬ een som geld ad 7.420 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, volstort is.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-vergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand september om veertien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft reoht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het volgende jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 maart 2013.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de tweede dinsdag van september 2013 om

veertien uur,

C. Zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder

aangesteld:

-de heer LAUWERS Eduard, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Indien de zaakvoerder overlijdt of indien hij wenst te verzaken, zal hij van rechtswege vervangen worden

door mevrouw LAUWERS Beatrijs, voornoemd.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

D. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belasingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en aile noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan Wuille&Co b.v.b.a.; Koning Albertlaan 111, 3010 Kessel-Lo.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

e'

....

BVElA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent,

geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Voorbehouden An het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.09.2015, NGL 27.10.2015 15662-0200-010

Coordonnées
VIALAVIA

Adresse
FRANS LEROYSTRAAT 5 2870 LIEZELE

Code postal : 2870
Localité : Liezele
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande