VIC. VAN ROMPUY, AFGEKORT : VARO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIC. VAN ROMPUY, AFGEKORT : VARO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.486.418

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0127-046
25/07/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming 0406.486.418

(valutt) : (verkort} : Vic. Van Rompuy

VARO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Joseph Van Instraat 9, 2500 Lier, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering d.d. 19 juni 2012 blijkt hetgeen hierna volgt:

Met eenparigheid van stemmen wordt de heer G.Parmentier, wonende te Theofiel Van Cauwerberglei 12,

2900 Schoten, herbenoemd tot commissaris van de vennootschap,

Het betreffende mandaat gaat in op het einde van de jaarvergadering om te eindigen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake op het einde van de jaarvergadering die zal worden

gehouden in het jaar 2015,

U\NDIA NV,

Gedelegeerd bestuurder,

vast vertegenwoordigd door dhr. Jeroen Nys.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111

" iai3iiO4

V beh aa Bet Star

KEERGE LEG D

16 -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOFHANDJ.. gCHELEN t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 17.07.2012 12319-0239-043
16/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0406.486.418

Benaming (voluit) : ViC. Van Rompuy (verkort) : Varo

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Joseph Van Instraat 9

2500 Lier

Onderwerp akte :Wijziging en herwerking statuten - herbenoeming bestuurders.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Vic. Van Rompuy", afgekort "VARO", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Joseph Van Instraat 9, BTW BE 0406.486.418 RPR Mechelen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken teneinde ze onder meer aan te passen aan de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de wijzigingen in de statuten die voortvloeien uit de Wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van aandeelhouders van genoteerde vennootschappen, slechts in werking zullen treden op 1 januari 2012.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "Vic. Van Rompuy", afgekort "VARO".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Joseph Van Instraat 9.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel

;; De in- en export, de handel in het groot, de fabricage van alle ijzerwaren, gereedschapsmateriaal, tuinartikelen, huishoudartikelen en electro-benodigheden en accessoires, do-it-yourself-artikelen, onderhoudsartikelen, verven, vernissen, lakken en lijmen hoegenaamd, derwijze dat bovenstaande opsommingen louter aanhalend zijn en geenszins beperkend.

De vennootschap mag zich interesseren in alle handels-nijverheidsondernemingen die kunnen samengaan met één of meerdere voornoemde oogmerken, hetzij bij de stichting van nieuwe vennootschappen, inbreng als aandeelhouder, inschrijving, aankoop van titels, fusie, associatie met deelneming of andere.

De vennootschap zal in het algemeen alle handels-, nijverheids-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen mogen doel, die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met één der bovenstaande oogmerken kunnen verband houden, ermede samengaan of een gelijksoortig doel nastreven of die de uitbreiding en de verwezenlijking van boven aangehaald maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDZESTIG-i DUIZEND EURO (¬ 460 000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

;;_Ovet de_bestemr~irl~:_v_an heli saldo _wordt beslikt daor_de jaary_ergaderi0.g o~ voors~ei_van_de ~aad_ ___,.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

*iao39.jsi* 1 II

NEERGELEGD

0 3 -02- 2012

GRIFFIE REIANK van KOOPHANL7E T",I CHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde dinsdag van de maand juni om 15.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering via e-mail of op een andere elektronische wijze verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3, Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden op elektronische wijze, per e-mail, gewone

brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda,

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

Wanneer de uitnodiging tot de vergadering dit uitdrukkelijk bepaalt, kunnen de bestuurders op afstand deelnemen aan alle vergaderingen van de raad van bestuur, hetzij middels een "conference call" hetzij middels een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Voor de berekening van het aanwezigheidsquorum worden deze bestuurders geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de raad van bestuur in vergadering bijeenkomt. Het elektronisch communicatiemiddel moet de bestuurders in staat stellen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1





}  om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering;

 om deel te nemen aan de beraadslagingen en het stemrecht uit te oefenen.

De oproeping tot de vergadering bepaalt op welke wijze de identiteit van de bestuurder, die aldus aan de vergadering wenst deel te nemen, zal gecontroleerd en gewaarborgd worden. De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4, Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, of de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten, In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

TWEEDE BESLISSING.

Tot bestuurders worden herbenoemd voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2017:

 de naamloze vennootschap "LANDIA", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Joseph Van

lnstraat 9, ondernemingsnummer 0461.988.729 RPR Mechelen; haar bestuursorgaan heeft de heer Nys Jeroen Piet, geboren te Mortsel op 4 juni 1969 (rijksregisternummer 69.06.04-379.22), wonende te 2640 Mortsel, Floralaan 49 benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

 de naamloze vennootschap "VARO Real Estate", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Joseph Van Instraat 9, ondernemingsnummer 0871.558.163 RPR Mechelen; haar bestuursorgaan heeft de heer Nys Jeroen voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

 Mevrouw Van Rompuy, Ariette Louise Anita, echtgescheiden, geboren te Mechelen op achttien februari negentienhonderdveertig (rijksregisternummer 40.02.18-324.87), wonende te 2640 Mortsel, Floralaan 55.

De aldus benoemde bestuurders, evenals de vaste vertegenwoordigers, hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Vergadering raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat de vennootschap "LANDIA" voormeld wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Op de 1agtste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Volmacht.



Volmacht wordt verleend met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, volmachten en lijst publicatiedata.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 14.07.2011 11294-0540-042
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 25.06.2010 10212-0176-039
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 18.06.2009 09241-0054-038
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 16.07.2008 08409-0108-038
31/07/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 27.07.2007 07473-0346-033
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 19.07.2007 07421-0250-033
03/11/2006 : ME050521
14/07/2006 : ME050521
05/04/2006 : ME050521
20/07/2005 : ME050521
15/07/2015
ÿþ1111111111111M1011111111

63'

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EERGELEGD

-8.11lLI2015

RECHTBAN._K,an KOOPHANDEL ANTWERPZiV,%fd. MECHELEN

~

Mod word 11.1

Ondernerningsnr : 0406.486.418 Benaming

(voluit) : V1C. VAN ROMPUY (verkort) : VARO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Joseph Van Instraat 9 - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit het verslag van de Algemene Vergadering dd. 16 juni 2015 blijkt dat bv ovv bvba Parmentier Guy,

gevestigd te Valkenlaan 31 - 2900 Schoten, vertegenwoordigd door Dhr. Parmentier Guy, wordt herbenoemd tot commissaris en dit voor e-n periode van 3 jaar.

Landia nv, vertegenwo.rdigd door Jeroen Nijs,

Gedelegeerd Bestuurd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(ens bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d,

27/12/2004 : ME050521
09/07/2004 : ME050521
25/07/2003 : ME050521
03/07/2003 : ME050521
21/01/2003 : ME050521
23/09/2002 : ME050521
14/08/2002 : ME050521
07/03/2002 : ME050521
12/07/2001 : ME050521
07/07/2000 : ME050521
06/12/1996 : ME50521
01/05/1990 : ME50521

Coordonnées
VIC. VAN ROMPUY, AFGEKORT : VARO

Adresse
JOSEPH VAN INSTRAAT 9 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande