VIEWLANDS

Société en commandite simple


Dénomination : VIEWLANDS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 871.204.015

Publication

07/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111111111]11111e1111uu

Ondernemingsnr : 0871.204.015 Benaming

(voluit) : Viewlands (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Absveldstraat 21, 2880 Bornem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding van de vennootschap ! aanstellen van de vereffenaar Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 03 juli 2009.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de gewone commanditaire vennootschap' "V1FWL4NDS" vervroegd te ontbinden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog slecths voor haar: vereffening.

De activiteiten worden stopgezet.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om één vereffenaar te benoemen, onder: opschortende voorwaarde van bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel; overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, met name:

Advicegroup Leclercq Consultants bvba met maatschappelijke zetel te 2880 Bomem aan de Absveldstraat; 21 en met ondememingsnummer 0455,251.682, vertegenwoordigd door dhr. Bruyninx Frank, wonende te 2550, Kontich aan de Doopput 33 en met rijksregistemummer 62.01.22-235.26, hier aanwezig, bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet, en verklaren dit mandaat te aanvaarden.

De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Bij overlijden of ontslagneming van de vereffenaar, zal de algemene vergadering van aandeelhouders overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De vergadering verleent tevens aan de vereffenaar de bevoegdheid om een verzoekschrift in te dienen bij de bevoegde rechtbank van koophandel met het oog op het verkrijgen van de bevestiging en/of homologatie' van zijn benoeming conform artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Tengevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de'

beherende vennoot en directeur, te weten:

- Dhr. Kevin Wetlstead - 43, Viewlands Road - Perth - Scottand PH1 1 NL

- Dhr. Geert Schildermans - Lillerheidestraat 23 - 3910 Neerpeit

aan wie zij kwijting verleent onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende

boekjaar.

Getekend te Bornem, 03 juli 2009

Advicegroup Leclercq Consultants BVBA

Vereffenaar

vertegenwoordigd door de heer Frank Bruyninx

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2r7 -01- 2014

GRIFFIE CH7" BANK van

KOOF'MANL7El. te MECHELEN

Coordonnées
VIEWLANDS

Adresse
ABSVELDSTRAAT 21 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande