VIGOR DURABILE, AFGEKORT : VIDUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIGOR DURABILE, AFGEKORT : VIDUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.831.963

Publication

28/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-07-2014

Griffie

*14306783*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556831963

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Vigor Durabile

(verkort) :

Vidur

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 23 juli 2014, nog te registreren, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Vigor Durabile", verkort "Vidur  , met zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 12, bus 4 werd opgericht als volgt:

Oprichters. 

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGF Consult", met zetel te 2430 Laakdal, Meerlaarstraat 118/1, met ondernemingsnummer BTW BE 0846.473.171 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout. Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Philippe Colson, te Geel, op 6 juni 2012, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juni 2012 onder nummer 12109287.

2. De heer AERTS Wim Roza Felix, wonende te 2400 Mol, Slachthuisstraat 11.

3. De gewone commanditaire vennootschap "Jorissen Exportmanagement", met zetel te 2930 Brasschaat, Della Faillestraat 58, met ondernemingsnummer BTW BE 0870.528.181 RPR Antwerpen.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Erik Van Tricht, te Merksem, op 3 december 2004, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 december 2004 onder nummer 04177670.

Naam. - "Vigor Durabile", verkort "Vidur".

Rechtsvorm. - Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel. - 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 12, bus 4.

Doel. - De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

1. het produceren en/of laten produceren, het aankopen en/of verkopen, het importeren en/of exporteren, het ontwikkelen en verhandelen van duurzame energieproducten en energiebesparende producten, energie, conventionele vormen van energie en/of milieutechnieken, alsmede het verlenen van diensten die daarmee in verband staan;

2. het verwerven en aanhouden van participaties en/of belangen en/of deelnemingen in alle vennootschappen en/of ondernemingen;

3. het deelnemen in of directie voeren over andere vennootschappen en/of ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke vennootschap en/of onderneming; het optreden als vereffenaar;

4. het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

5. haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

6. de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle onroerende en roerende goederen en rechten, - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen

Onderwerp akte :

Plantin en Moretuslei 12 Bus 4 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

van derden -, zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7. het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen. Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 186.

Het maatschappelijk kapitaal ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd volledig in geld volstort op rekeningnummer 70-0017 3312 0925 bij BNP Paribas Fortis (kantoor Merksem).

Duur.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Kwalitatieve beperkingen

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen kan één zaakvoerder alleen niet zonder schriftelijke toestemming van alle andere zaakvoerders besluiten tot:

o rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek;

o ieder contract met een looptijd van meer dan vijf (5) jaar.

Deze bevoegdheidsbeperking(en) kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat

zij openbaar zijn gemaakt.

Kwantitatieve beperkingen

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen, kan één zaakvoerder niet alleen tot volgende

rechtshandelingen besluiten:

o enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een waarde van meer dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), met een maximum van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00): hiervoor dienen minstens twee (2) zaakvoerders schriftelijk toe te stemmen

o enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een waarde van meer dan honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00): hiervoor dienen alle zaakvoerders schriftelijk toe te stemmen

Dit alles onverminderd de mogelijkheid voor iedere zaakvoerder om de vennootschap individueel te vertegenwoordigen bij volgende bancaire verrichtingen:

o het openen en/of sluiten van bankrekeningen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

o het uitvoeren van betalingstransacties.

Deze bevoegdheidsbeperking(en) kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat

zij openbaar zijn gemaakt.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Bijzondere volmachten . - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen

zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar. - Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

worden afgesloten op 30 juni 2016.

Jaarvergadering.  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook

jaarvergadering genoemd - op de éénendertigste dag van de maand oktober, om zestien uur

(16u.00).

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de

eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals

aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden

aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

vastgesteld.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen

dient te bevatten :

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door

de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de

vergadering.

Winstverdeling.  Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf

procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer

verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het

bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de

dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de

vennootschap.

Benoeming Zaakvoerder. - Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op drie (3). Worden tot

zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGF Consult", met zetel te 2430

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Laakdal, Meerlaarstraat 118/1, met ondernemingsnummer BTW BE 0846.473.171 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, voornoemd, dewelke voor het waarnemen van haar opdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 Wetboek van vennootschappen, zijnde Mevrouw SPRUYT Kim, wonende te 2430 Laakdal, Meerlaarstraat 118, bus 1; hier aanwezig en die - qualitate qua  verklaard heeft haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet;

2. de heer AERTS Wim Roza Felix, wonende te 2400 Mol, Slachthuisstraat 11, voornoemd, die verklaar heeft zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet;

3. de gewone commanditaire vennootschap "Jorissen Exportmanagement", met zetel te 2930 Brasschaat, Della Faillestraat 58, met ondernemingsnummer BTW BE 0870.528.181 RPR Antwerpen, voornoemd, dewelke voor het waarnemen van haar opdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer JORISSEN Bart Maria Albert, geboren te Merksem wonende te 8400 Oostende, Oesterbankstraat 3, bus 302; die - qualitate qua  verklaard heeft zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Administratieve Formaliteiten - Volmacht. De zaakvoerders (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), allen hier aanwezig, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Mevrouw SPRUYT Kim, wonende te 2430 Laakdal, Meerlaarstraat 118, bus 1, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming en eventueel aanvraag van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit). De lastgevers verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

24/10/2014
ÿþ(Zr.' Mal Woa111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j 111111 1111.1Elle II II

Vo beho aan

Belg

Steel

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 OKT. 2014

ardelineaspen

Ondernemingsnr : 0556 831 963

Benaming

(voluit) : Vigor Durabile

(verkort) : VIDUR

Rechtsvorm: BVBA

Zetel Peeà-r-bhen Moretuslei 12 bus 4 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging adres maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 26 augustus 2014 heeft besloten om het adres van de maatschappelijke zetel te verhuizen naar Zone Kamp C 2 bus 9 2260 Westerlo met ingang van 01 september 2014.

Kim Spruyt, vaste vertegenwoordiger VGF Consult bvba, zaakvoerder

,

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VIGOR DURABILE, AFGEKORT : VIDUR

Adresse
PLANTIN EN MORETUSLEI 12, BUS 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande