VIJT - DE REYT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIJT - DE REYT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.323.660

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 31.07.2014 14381-0261-012
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 29.07.2013 13360-0224-012
19/10/2012
ÿþV, beh,

aal

Bel Staa

mod 11.1

i

IWV~~~I~~IVIV~VMMIn

" iz~3a~aµ

Î: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r.áï`~fvluf; " f1

! (~l J~r ~~

i~a~~a~d~! .inïrupeti,Grifie

Ondernemingsnr : BE0884.323.660

Benaming (voluit) : VCJT-DE REYT

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Eikenlaan 9

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING  OMVORMING NAAR BVBA - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Tekst : Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op achtentwintig september tweeduizend en twaalf, in zijn kantoor, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "VIJT-DE REYT", met zetel te 2630 Aartselaar, Eikenlaan 9, RPR Antwerpen  BTW BE 0884.323.660 (vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte de dato 1 oktober 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2006-10-2510163471, waarvan de zetel werd verplaatst naar de huidige ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 april 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad onder nummer 2012-05-23 / 0093270), met éénparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit Bevestiging wijziging zetel

Bevestiging van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 april 2012 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het huidige adres met ingang van 1 mei 2012. Deze beslissing zal verwerkt worden in de nieuwe statuten zoals die hierna aangenomen zullen worden. Tweede besluit  Wijziging kapitaal

a) Omzetting van de bestaande 100 aandelen met een nominale waarde van tien euro per aandeel, in 100 aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk éénlhonderdste deel van het kapitaal.

b) Beslissing tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (17.550,00 EUR), om het te brengen van duizend euro (1.000,00 EUR) op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, door middel van incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt, zodat het maatschappelijk kapitaal thans achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een elk een fractiewaarde van éénlhonderdste deel van het kapitaal.

e) Deze beslissing zal verwerkt worden in de nieuwe statuten zoals die hierna aangenomen zullen worden.

Derde besluit - Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per dertig juli tweeduizend en twaalf hetzij minder dan drie maanden voordien. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, Verscheiden -- Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de vennoten van de V.O.F. VIJT  DE REYT, gevestigd te 2630 Aartselaar, Eikenlaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0884.323.660, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaart dat:

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, onder voorbehoud van de juistheid, de samenstelling (omvang) en de waardering van de voorraad, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

- onder de opschortende voorwaarde van de geplande kapitaalverhoging van ¬ 17.550,00, het maatschappelijk kapitaal nà omzetting ¬ 18.550, 00 bedraagt en het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap in dat geval, onder voorbehoud van de juistheid, de som (omvang) en de waardering van de voorraad, niet hoger is dan het nettoactief ten belope van ¬ 29.939,32.

- de boekhoudkundige stukken ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering werden overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid was het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Antwerpen, 26 september 2092.

Verscheiden  Walkiers & Co,

Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

voor wie optreedt:

Koen van Eupen,

bedrijfsrevisor."

Vierde besluit - Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de VOF om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vijt-De Reyt" is de voortzetting van de VOF "Vijt-De Reyt", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal gewijzigd worden zoals hierna uiteengezet.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni tweeduizend en twaalf, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Aile verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de VOF "Vijt-De Reyt", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vijt-De Reyt".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vijt-De Reyt".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vijt-De Reye' zal de boekhouding en de boeken die door de VOF gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vijt-De Reyt" behoudt het ondernummer 0884.323.660.

De honderd aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in de verhouding tot het quorum dat zij bezitten in de omgezette VOF "Vijt-De Reyt".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de VOF "Vijt-De Reyt" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Vijfde besluit Wijziging doel

De vergadering besluit overeenkomstig artikel 782 W. Venn. het doel van de vennootschap te wijzigen ais volgt:

`De studie, installatie en financiering van duurzame energieprojecten, zoals daar onder meer zijn installaties van windmolens, verbrandingsovens, fotovoltaïsche cellen, biomassa, biogas, zonthermische producten, waterkracht, warmtekracht- en koppelingsinstallaties, lichtstudies, licht installaties.

Het leveren en plaatsen van alle elektrische en electro - technische installaties, zoals daar onder meer zijn: domotica, automatisatie, video  en parlofonie, alarm en beveiligingsystemen, alle soorten verlichtingen, elektrische verwarmingsinstallaties, airconditioning en de aansluiting van zonnepanelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voot-behouden waan hd' 'Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik H vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mol 11.1

De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

De aanneming en uitvoering van metselwerken, betonwerken, grondwerken, wegenbouw en rioleringswerken, bepleisteringen, schrijn en timmerwerken, constructiewerken, bevloeringen, voegwerken, restauratiewerken, slopingswerken, schilderwerken, het plaatsen van vloer  en wandtegels, werken in verband met centrale verwarming en sanitair.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, daarin begrepen alle verrichtingen met betrekking fat onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren ,huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten

van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten

uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en hef beheren van een roerend patrimonium, daarin begrepen alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan  en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

Het beheren van beleggingen en participaties in (dochter) vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin van het woord, alle handels  en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten van beursmakelaars en financiële instellingen, of deze die vallen onder de wettelijke regels inzake vermogensbeheer of beleggingsadvies.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten, zijnde alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren.

Het waarnemen van alle bestuurs  en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies welke direct of indirect met haar maatschappelijk doel verband houden. Alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende verhandelingen en bewerkingen die zich rechtsreeks en onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen dit zowel in het binnenland als in het buitenland."

Zesde besluit - Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed, als volgt :

-Naam : "Vijt-De Reyr.

-Zetel : 2630 Aartselaar, Eikenlaan 9

-Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

-Doel : De studie, installatie en financiering van duurzame energieprojecten, zoals daar onder meer zijn : installaties van windmolens, verbrandingsovens, fotovoitaïsche cellen, biomassa, biogas, zonthermische producten, waterkracht, warmtekracht- en koppelingsinstallaties, lichtstudies, licht installaties.

Het leveren en plaatsen van alle elektrische en electro - technische installaties, zoals daar onder meer zijn: domotica, automatisatie, video  en parlofonie, alarm en beveiligingsystemen, alle soorten verlichtingen, elektrische verwarmingsinstallaties, airconditioning en de aansluiting van zonnepanelen.

De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

De aanneming en uitvoering van metselwerken, betonwerken, grondwerken, wegenbouw en rioleringswerken, bepleisteringen, schrijn en timmerwerken, constructiewerken, bevloeringen, voegwerken, restauratiewerken, slopingswerken, schilderwerken, het plaatsen van vloer  en wandtegels, werken in verband met centrale verwarming en sanitair.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Voor- behouden *aan héi' fteigisch btaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, daarin begrepen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren ,huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoed makelaars.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, daarin begrepen alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan  en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

Het beheren van beleggingen en participaties in (dochter) vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin van het woord, alle handels  en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten van beursmakelaars en financiële instellingen, of deze die vallen onder de wettelijke regels inzake vermogensbeheer of beleggingsadvies.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op.grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten, zijnde alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren.

Het waarnemen van alle bestuurs  en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies welke direct of indirect met haar maatschappelijk doel verband houden. Alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende verhandelingen en bewerkingen die zich rechtsreeks en onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

-Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

-Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

-Algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen.

op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behodéten ." aan het Beigisch ttaatshtad

\/17

mad 11.1

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen, of die daarin niet impliciet zijn vervat, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te sohorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Van zodra de vennootschap per aangetekend schrijven op de hoogte werd gebracht van het bestaan van een recht van vruchtgebruik op door haar uitgegeven aandelen, hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om van de vennootschap alle informatie te ontvangen die zij aan haar aandeelhouders verstrekt.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben, voor zover zij aan de daartoe gestelde voorwaarden voldoen, het recht om de bijeenroeping van een algemene vergadering te eisen, elk met betrekking tot de punten waarvoor hij ter algemene vergadering het stemrecht kan uitoefenen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op alle algemene vergaderingen aanwezig te zijn. Zij kunnen er beiden het vraagrecht uitoefenen.

Voor door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik, wordt het stemrecht op de algemene vergadering steeds uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht, zoals hiervoor beschreven.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartce tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Met uitzondering van de beslissingen:

- te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen, - welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst ervan, het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

De zaakvoerder zal samen met haar rondschrijven aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten, De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

-Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. -Bestemming van de winst  reserve :

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in acht name van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Elk aandeel verleent een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en het resultaat vande vereffening.

Voox behouden `.aan hé :Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ n ~ mod 11.1



Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Deze verdeling zal vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Zevende besluit - Ontslag bestuurders

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan

De heer VIJT Steven Frans Yvonne, geboren te Beveren op tweeëntwintig oktober negentienhonderd tachtig echtgenoot van mevrouw PEIRSMAN Eva, wonende te 9120 Beveren, Marcel Van der Aastraat 28.

De heer DE REYT Philip Charles Maria, geboren te Wilrijk op negentien september negentienhonderd tachtig, echtgenoot van mevrouw Els Kegefeers, wonende te 2630 Aartselaar, Eikenlaan 9, als zaakvoerders van de VOF.

De vergadering verleent, door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting aan de ontslagnemende bestuurders voor het mandaat uitgeoefend in het maatschappelijk jaar begonnen op 1 januari 2012 tot op heden.

Achtste besluit: benoemingen

a) de vennoten beslissen om ais zaakvoerders te benoemen, de heer Steven Vijt en de heer Philip De Reyt, beiden voornoemd, die deze benoeming aanvaarden en verklaren dat er tegen hen geen beroepsverbod werd uitgesproken.

b) Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

c) Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken:

- de expeditie van de akte, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voobr-behouden gaan hf :Belgisch Staatsblad

23/05/2012
ÿþ Mat Ward 11.1

~reffik? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii ii t iii un I n tuut

*12093270*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

srar~

Koophandel te Antwerpen, op

Griffie >~ Meel

Ondernemingsnr : 0884323660

Benaming

(voluit) : VEJT - DE REYT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Pieter Van Den Bemdenlaan 74 b2 - 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel.

In gevolge de bijzondere algemene vergadering gehouden ten zetel van de vennootschap dd 30 april 2012, werd beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar Eikenlaan 9 te 2630 Aartselaar en dit vanaf 1 mei 2012.

Philip De Reyt

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0444-012

Coordonnées
VIJT - DE REYT

Adresse
EIKENLAAN 9 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande