VINCKX CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINCKX CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.357.502

Publication

30/09/2014
ÿþe

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.357.602

Benaming (voluit) : VINCI« CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lange Eerselsstraat (HRT) 110 bus A

(volledig adres) 2200 Herentals

Onderwerp(en) akte: WIJZIGING NAAM EN DOEL - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vén5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van' Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 3 september 2014, blijkt het volgende:

1. De naam van de vennootschap luidt voortaan "ACCOUNTANTSKANTOOR V1NCKX".

2. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel Doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van Accountant en van Belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant en/of van belastingconsulent naargelang de vereiste beroepskwalificatie voor de uitgeoefende activiteit, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van Dun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent,

voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van

de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

-"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam er r.ariciteisening

2143145

11111111!1j1.111111111111

beh

aa

Bel Stae

. VAN KOOPHANDe,

19 SEP. 2014

e.NTWERPEN afdeling luY.;,:c7B:OUT Gpfifigfrier.

Le griffic van d71

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

rnod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

 Iroot-bthoutielf aan het Belgisch Staatsblad

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn niet de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen terzake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

3. Door voorgaande wijziging wijzigt eveneens de aard van de vennootschap zodat deze voortaan een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal zijn.

4. De regeling inzake het intern bestuur werd gewijzigd zodat artikel 13 van de statuten voortaan luidt voortaan:

"Artikel 13: intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij kunnen zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ' ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien een rechtspersoon die lid is van het Instituut wordt benoemd tot zaakvoerder, dient de door haar aangeduide vaste vertegenwoordiger eveneens lid te zijn van het Instituut en dient die vaste vertegenwoordiger bovendien te beschikken over dezelfde professionele hoedanigheid, te weten accountant of belastingconsulent, ais de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Indien zulke rechtspersoon de titel van accountant en belastingconsulent heeft, volstaat het dat de door haar aangeduide vaste vertegenwoordiger een accountant of een belastingconsulent is; in dat geval zal de vaste vertegenwoordiger die rechtspersoon wel enkel kunnen vertegenwoordigen in de handelingen die hij in eigen naam mag stellen overeenkomstig zijn beroepskwalificatie. Hetzelfde geldt mutatis mutandis ook in hoofde van de andere rechtspersonen die, 1 krachtens de wet en de statuten, in aanmerking komen om zaakvoerder te worden en die beschikken over een andere toegelaten beroepskwalificatie dan die van accountant of belastingconsulent; bedoeld worden de hierna in dit artikel opgesomde cijferberoepen in het geval er slechts twee zaakvoerders zijn aangesteld.

Het bestuursorgaan dient noodzakelijkerwijze zodanig te zijn samengesteld dat de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent steeds in het bestuursorgaan zijn verenigd, al dan in één en dezelfde persoon, zodat het bestuursorgaan over de door de wet vereiste kwalificaties beschikt om aile handelingen te mogen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap..

Indien er slechts één zaakvoerder wordt aangesteld, dan dient die noodzakelijkerwijze de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent te hebben.

------------- _" V -y y ----

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Rocto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(on(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mad 11.1

Indien er twee zaakvoerders worden aangesteld, dan dient minstens één van hen de hoedanigheid van accountant te hebben en minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent te hebben; indien beide hoedanigheden van accountant en belastingconsulent zijn verenigd in één en dezelfde persoon, dan mag de andere zaakvoerder een hoedanigheid hebben als hierna beschreven, te weten:

- een natuurlijke persoon of rechtspersoon die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als

gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent;

- een lid van het Instituut van de Bedriffsrevisoren;

- een wettelijke auditor of een auditkantoor zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het ; beroep van bedrijfsrevisor;

- een lid van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechfspersoon zoals bedoeld in de artikelen 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

De twee zaakvoerders, ais hiervoor bedoeld, voeren gezamenlijk het bestuur van de vennootschap waarbij zij aile besluiten nemen met eenparigheid van stemmen. Zij worden evenwel, en uitsluitend voor de toepassing van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen, beschouwd als een college van zaakvoerders, telkens één van hen zou worden geplaatst voor een in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent hebben en ingeschreven zijn op de deellijst van de externe leden van het Instituut met dien verstande dat minstens één van hen de hoedanigheid van accountant dient te hebben en minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent dient te hebben. Zij vormen een college dat over aile bestuurszaken beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen. Het college van zaakvoerders kiest onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit niet doorslaggevend.

De leden van het bestuursorgaan en hun vaste vertegenwoordigers die geen lid zijn van het Instituut, mogen zich niet bevinden in een toestand die wettelijk verboden is of onverenigbaar is met het doel en de activiteiten van de vennootschap; zij mogen door hun inmenging in de uitvoering van de beroepswerkzaamheden de onafhankelijkheid van de accountant en/of belastingconsulent, die namens de vennootschap een opdracht uitvoert, niet in het gedrang brengen.

Onverminderd de wettelijke, deontologische en statutaire beperkingen, wordt het aantal zaakvoerders en de duur van hun opdracht bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders van wie de opdracht is verstreken, in functie. Uiftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De Raad van het Instituut moet worden ingelicht over elke wijziging in de samenstelling van het bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

Het mandaat van zaakvoerder zef onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist."

5. De regeling inzake de bevoegdheden werd gewijzigd zodat artikel 14 van de statuten voortaan luidt voortaan:

"Artikel 14: Bevoegdheden

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, en behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De leden van het bestuursorgaan die geen lid van het Instituut zijn, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent Voormelde beperking geldt onverminderd de mogelijkheid van de zaakvoerders die beoefenaars zijn van een ander cijferberoep, vermeld in de opsomming in artikel 13 van de statuten, om namens de vennootschap de handelingen te stellen die zij in eigen naam mogen stellen overeenkomstig de beroepskwalificatie waarover zij beschikken.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, dit onverminderd de wettelijke, deontologische en statutaire beperkingen."

6. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 15 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 15: Verteoenwoordioinesmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, met dien verstande dat de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het verrichten van werkzaamheden voor derden die verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, uitsluitend door de leden van het" bestuursorgaan die lid van het Instituut zijn kan gebeuren en dit steeds in overeenstemming met hun ' beroepskwalificatie en onverminderd het bepaalde in artikel 14 van de statuten.

Het bestuursorgaan kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De personen aan wie een volmacht werd verleend en die geen lid zijn van het Instituut,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizii van de persoio)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bLhoudC-11 aan het Belgisch Staatsblad

MOd11.1

kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent. Voormelde beperking geldt onverminderd de mogelijkheid van de gevolmachtigden die beoefenaars zijn van een ander cijferberoep, vermeld in de opsomming in artikel 13 van de statuten, om namens de vennootschap de handelingen te stellen die zij in eigen naam mogen stellen overeenkomstig de beroepskwalificatie waarover zij beschikken.. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht."

7. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt;

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

8. De regeling inzake datum jaarvergadering indien op een zondag of wettelijke feestdag werd gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vierentwintigste van de maand december om dertien uur (13u), indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur,"

9. De regeling inzake de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend niet hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan niet de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,"

10. Een nieuwe tekst van de statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

11. Er werd door de zaakvoerder aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0436.957,779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W,", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passive, verslag zaakvoerder.

"

1

Voor-

"11uhéniden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik E vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handiekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 24.12.2013, NGL 30.12.2013 13699-0385-010
05/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300119*

Neergelegd

03-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842357502

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): VINCKX CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Lange Eerselsstraat(HRT) 110 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester René Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op 23 december 2011 blijkt dat de heer VINCKX Coert Lodewijk Anna, geboren te Turnhout op 31 juli 1985, wonende te 2200 Herentals, Lange Eerselsstraat 110 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "VINCKX CONSULTING".

De zetel is gevestigd te 2200 Herentals, Lange Eerselsstraat (HRT) 110/A .

De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1° de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiting van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; 4° het verstrekken van advies in alle belastingsaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingsplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingsplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Coert Vinckx voormeld verklaart en erkent dat het gehele kapitaal in speciën is geplaatst door hem ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

Het kapitaal werd volstort door hem ten belope van twee/derde, zodat vanaf heden een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro ter beschikking is van de vennootschap en hij nog een volstortingsplicht heeft van zesduizend tweehonderd euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierentwintigste van de maand december om dertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld heeft de comparant-oprichter in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2013.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2013.

De comparant verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming en dat hij bijgevolg vrijgesteld is van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal zaakvoerders bepaald op één en wordt tot zaakvoerder benoemd:de heer Coert Vinckx voormeld, die aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 december 2011 worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris René Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VINCKX CONSULTING

Adresse
LANGE EERSELSSTRAAT 110, BUS A 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande