VINOPIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINOPIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.902.918

Publication

02/08/2013
ÿþc

7dod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 10) -

Benaming

(voluit) : VINOPIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vordensteinstraat 102A te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 22 juli 2013, eerstdaags

te registreren, dat 1/. de heer WOUTERS Philippe Albert Jeanne, wonende te 2100 Deurre (Antwerpen),

Plankenbergstraat 12, en 21. de heer VERHAERT Maarten Marius Edward, wonende te 2243 Zandhoven

(Pulle), Lindendreef 2, een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: VINOPIA (artikel 1)

2, Duur. onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Vordensteinstraat 102 A te 2900 Schoten

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: vijftigduizend euro (¬ 50.000,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

6. samenstelling: vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk

éénlvijfhonderdste (1/500°) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één oktober tot dertig september van het eropvolgend kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 22 juli 2013 en eindigt op 30 september 2014 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal warden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9, Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld ais gewone niet-statutaire zaakvoerders zijn 1/. de heer WOUTERS Philippe, voornoemd, en 21. de heer VANDEN BERGHE Frederik Regis Ignace, wonende te 2170 Merksem (Antwerpen), Kasterveldenstraat 40, voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij

a~ \

À

r

Voor- behoudet aan het Belgisch Staatsblai

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 4 JULI 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~ r i

behouden aan hot Belgisch Staatsblad

mogen aan lasthebbers naar keuze, aile bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland):

- groothandel in alcoholische en andere dranken

- detailhandel in niet gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotrniddelen over-heersen

- kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief thuisbezorging daarvan

- organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, recepties, enz...

- markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen

- het voor eigen rekening verkrijgen, de aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbete-ren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende ver-richtingen, dit alles in de meest ruime zin

- het participeren of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere ven-nootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken, deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook

- functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen

- de vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financi-ele, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doei belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doen nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen

- zij mag zich borg stellen voor voormelde vennootschappen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uitte oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars. (artikel 3)

12r Jaarvergadering: de eerste dinsdag van de maand maart om twintig uur (20u) van ieder jaar, is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.(artlkel 13). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien (maart 2015), (overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Consius Accountants & Belastingconsulenten te 2100 Deume, Generaal Slingeneyerlaan 87, en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondememingsioket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van aile overige formaliteiten bij de betrokken instanties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Sijiagen-bit iret-Belgisch 3taatsbtae= 02/08/2013 ÿÿAunexes du NlnniteurTiëlgë

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2015
ÿþ Matl WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

I {0 FEB, 2015

afdeling Antwerpen

IRI

111111

Voor-

behoude aan het Belglsct

Staatsbla

" 1520 9

Ondernemingsnr: 0536.902.918

Benaming

(voluit) : V1NOP1A

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VORDENSTEINSTRAAT 102 A - 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 22 JANUARI 2015. DE VERGADERING NEEMT KENNIS VAN HET ONTSLAG VAN DE HEER VANDEN BERGHE FREDERIK , WONENDE TE KASTERVELDENSTRAAT 40, 2170 MERKSEM ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP. MET INGANG VANAF 31 JANUARI 2015. DE VERGADERING VERLEENT DE ZAAKVOERDER MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN KWIJTING VOOR DE UITOEFENING VAN HET MANDAAT.

PHILIPPE WOUTERS ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VINOPIA

Adresse
VORDENSTEINSTRAAT 102A 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande