VITA NOVA SUPRA

Divers


Dénomination : VITA NOVA SUPRA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.699.531

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 09.07.2014 14279-0479-017
18/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

?bd Won! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

"Bijlagen birEetSelgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14139850*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

09 MU 20%

afdeling Antwerpen nriffie

Ondernemingsnr 0836.699.531

Benaming

(voluit): Vita Nova Supra

(verkort) :

Rechtsvorm: NV

Zetel: Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte r ontslag en benoeming bestuurders en wijziging maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 20/06/2014:

Met eenparighaid van stemmen wordt de maatschappelijke zetel met onmiddellijk ingang gewijzigd naar het volgende adres:

-Vissersstraat 1 K 1 te 3500 Hasselt

Met eenparigheid van stemmen wordt de volgende bestuurders ontslagen met onmiddellijk ingang:

- Van Damme Peter wonende Molendreef 45 te 2110 Wijnegem -Vanderstegen Gertrudis wonende Dorpstraat 27 te 3665 As

in hun vervanging wordt met éérlparigheld van stemmen de volgende personen benoemt als Bestuurder:

Andre Martens wonende te Dorpsstraat 38 bus 5 te 3660 Opglabbeek - Soens Marie Rose wonende te Kwelmpad 2 te 8301 Knokke Helst

hun mandaat is onbezoldigd,

de Raad van Bestuur dd 20/06/2014 beslist met eenparigheid van stemmen om de volgende persoon te benoemen als Gedelegeerd Bestuurder:

- Andre Martens wonende te Dorpsstraat 38 bus 5 te 3660 Opglabbeek

Andre Martens

Gedelegeerd Bestuurder

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 09.07.2013 13292-0164-016
15/06/2011
ÿþOndememingsmr: 083,_[59.5-31

Benaming

(voluit) : VITA NOVA SUPRA

Rechhsvonn: Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselstraat 51, 2018 Antwerpe

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 27 mei 2011, te registreren, blijkt dat:

1/ Mevrouw VANDERSTEGEN Gertrudis Catho k8mha, geboren te Genk op zestien oktober negentienhonderd zevenendertig, wonende te 3665 As, Dorpstraat 27, intekenend op negenennegentig (99) aandelen, mits een intekenprijs éénenzestig duizend driehonderd tachtig euro (61.380,- ¬ ), volledig volstort.

2/ De heer van DAMME Peter, geboren te Antwerpen op vijfentwintig april negentienhonderd Ówaaënzewenhg, wonende te 2110 Wijnegem, Molendreef 45, intekenend op één (1) aandme|, mits een intekenprjs zeshonderd twintig euro (620,- ¬ ), volledig voistort

Tussen hen hebben opgericht een naamloze vennootschap onder de benaming VITA NOVA SUPRA, afgekort VNS.

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 51.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nmdedandstaa/gmbimd of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegd orgaan ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitnn|and, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het opzetten en verlenen van diensten aan derden en adviezen in de ruimste zin van het woord in management, communicatie en marketing, reclame en organisatie.

- Het uitbaten van een publiciteitsonderneming met onder meer het adviseren, ongmnisnnon, en uitvoeren van alle werkzaamheden betreffende reclame, public re|atiuno, en vertegenwoordiging van ondernemingen en personen

- het management van om het even welke ondernemingen en vennootschappen

- het verwerven en aanhouden van participaties in vennootschappen en ondernemingen onder eender welke

vorm in België en buitenland

- haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit breiden

- de vennootschap mag alle industri8|e, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk dom|, kredieten en leningen aangegaan en hoestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- het management van om het even welke ondernemingen vennootschappen en het eventueel optreden als vereffenaar

- Vervaardiging van apparaten voor de genees -, de tandheel en de veeartsenijkunde;

- Vervaardiging van medische en tandheelkundige instrumenten en benodigdheden

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke æchten, zoals de aan en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decnruóm, de huur en xerhuur, de rui|, de verkaveling en, in het o|gemoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en mechten, van welke aard ook, zoals de aan en vorkoup, de huur en verhuur, de ruil; in hef bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

-Het verwerven en aanhouden van porÜuipoUeo, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te r<chtan, industrië|e, commerciële, financiële, landbouw of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mort 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

fieer,s4-el ter vo 6»m",e^lé n~m mvep="=°' Antworpon, op

~ ~ JUNI ~~~8

~ . ~~,,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de , secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Het uitvoeren van managementopdrachten, het verstrekken van adviezen inzake financiële, technische, commerciële en administratieve aangelegenheden, inzake marketing, commerciële politiek, verkoopstructuren, administratie en in het algemeen alle adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of algemeen beheer.

De vennootschap kan octrooien, know-how, en aanverwante immatriële duurzame activa ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen.

-Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven en ondernemingen door inbreng van participatie.

-Het waarnemen en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur in vennootschappen en ondernemingen.

-Het uitwerken, organiseren en begeleiden van projecten, organisaties en events van diverse aard, in opdracht van andere bedrijven en ondernemingen.

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven en ondernemingen op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal.

-Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven ; ondernemingen en vennootschappen uit verscheidene economische sectoren.

Het optreden als tussenpersoon in de handel, bij wijze van commissionair, handelsagent, gevolmachtigde, lasthebber of op om het even welke andere wijze.

Het uitbaten van een publiciteitsonderneming met onder meer het adviseren, organiseren, en uitvoeren van alle werkzaamheden betreffende reclame, public relations, en vertegenwoordiging van ondernemingen en personen

-Het verlenen van adviezen en consultancy in het algemeen,

-De aan- en verkoop, de in-, uit- en doorvoer van alle medische toestellen en apparaten en materialen dienstig of bruikbaar in de medische sector.

-De aan- en verkoop, de in-, uit- en doorvoer van ontspannings-, fitness- en wellness-toestellen.

-De organisatie en ondersteuning van bio-medische en wetenschappelijke activiteiten, cursussen, congressen en zo meer

-Het geven van trainingen en opleidingen met betrekking tot medische en ontspanningstoestellen in de meest brede zin van het woord.

Het aan- en verkopen, ruilen, huren en verhuren, het uitbaten en onderhouden van alle soorten onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen in verband hiermee, zonder evenwel de activiteit van erkend vastgoedmakelaar te voeren.

Het optrekken of laten optrekken van constructies voor eigen rekening of voor rekening van derden, voor zover dit niet als aannemer van bouwwerken geschiedt. Het aanpassen of laten aanpassen of opwaarderen op gelijk welke wijze van onroerende goederen.

Het verkavelen van gronden en het opdelen van gebouwen, al dan niet gekoppeld aan het uitvoeren van infrastructuur of bouwwerken.

Het beheer van onroerende goederen en een vastgoedportefeuille, daarin begrepen aan- en verkoop, huur en verhuur, en het uitvoeren van alle verrichtingen of diensten van een patrimoniumvennootschap.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten of afstaan.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 27 mei 2011.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro en het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het gehele kapitaal is volledig volstort ten belope van tweeënzestig duizend euro, zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de geiden geschiedde bij de BNP Paribas Forfis Bank te Heverlee overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van tweeënzestig duizend euro (62.000,- E) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders tenzij in de gevallen waarin de wet een minder aantal bestuurders mogelijk maakt. In dit laatste geval zullen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

mits naleving van de wettelijke voorwaarden minder dan drie bestuurders volstaan, voor zover het wettelijk bepaald minimum aantal bestuurders benoemd is.

De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaren.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De verhinderde bestuurders kunnen schriftelijk stemmen, per telex of per telefax, zij mogen insgelijks aan een ander lid van de raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen.

De vorm van de volmacht wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Geen enkel bestuurder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen.

De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen indien er minstens drie bestuurders zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Deze procedure is evenwel uitgesloten voor de vaststelling van de jaarrekening en voor de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of, binnen hun bevoegdheidsfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur of een door de gedelegeerde bestuurder benoemde bijzondere gevolmachtigde.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Aandeelhouders op naam moeten de raad van bestuur tenminste zeven dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen, indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Houders van gedematerialiseerde aandelen dienen tenminste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf geen aandeelhouder dient te zijn.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur.

Voorstellen van aandeelhouders komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door aandeelhouders, die samen tenminste één/vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen, en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de raad van bestuur om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene onkosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien

BENOEMINGSBESLUIT.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal bestuurders bepaald op twee en worden benoemd tot bestuurder tot de sluiting van de jaarvergadering van tweeduizend zeventien:

ti

Voor" behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. mevrouw VANDERSTEGEN Gertrudis, voornoemd

2. de heer van DAMME Peter, voornoemd

Allen hier aanwezig en aannemende.

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden krachtens artikel 15 van de statuten door twee bestuurders

die gezamenlijk optreden of door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad beslist:

1. tot voorzitter te benoemen: mevrouw VANDERSTEGEN Gertrudis, voornoemd Het ambt van voorzitter wordt niet bezoldigd.

2. tot gedelegeerd-bestuurder te benoemen: de heer van DAMME Peter, voornoemd

Het ambt van gedelegeerd bestuurder wordt niet bezoldigd.

De herbenoeming van de gedelegeerde bestuurder als bestuurder van de vennootschap maakt geen einde

aan zijn opdracht van gedelegeerd lid van de raad van bestuur.

De gedelegeerde bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennnootschap en met de

vertegenwoordiging van de vennootschap overeenkomstig artikel 15 van de statuten.

Volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de heer Duerinck Jurgen, wonende te 9120

Kallo, J.F. Faveletstraat 30, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige formaliteiten te

vervullen in verband met de inschrijving en alle latere wijzigingen en voor eventuele schrapping of doorhaling

van het handelsregister en om al nodige formaliteiten bij de BTW administratie te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VITA NOVA SUPRA

Adresse
Zetel: Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande