VITAE NOUVEAU

Société en commandite simple


Dénomination : VITAE NOUVEAU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 825.132.379

Publication

17/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/09/2011
ÿþ eeod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

$rgelegd ter griffe van de Rechtbank

tf111 Kecphandel?e Antwerp

~ rd }en

.

oP n

r1 SEP. 2lS11

Griffie

i

I

u

u

1111

Vo beho aan Belç Staat

111111

*11143796*

Ondernemingsnr 0825.132.379

Benaming

(voluit) : VITAE NOUVEAU

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2970 Schilde, De Kluis 16

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMINGEN

Op de bijzondere algemene vergadering van één augustus tweeduizend en elf, werd volgende beslissing ; genomen:

Vanaf heden neemt ontslag als zaakvoerder:

VERHOEVEN Viviane Emma Caroline, geboren te Antwerpen op achtentwintig januari negentienhonderd

drieënzestig, ongehuwd, wonend te 2000 Antwerpen, Begijnenvest 84

Zij zal vanaf heden worden opgevolgd door de "Stichting Particulier Fonds Vita Et Pax" particulier fonds, te Curaçao (Nederlandse Antillen), Pietermaal 138-142, correspondentieadres te 1016 DV Amsterdam; (Nederland), Keizergracht 221-1.

Voornoemde vennootschap benoemd onmiddellijk tot vaste vertegenwoordiger van ASSENDELFT van WIJCK Christiaan Eduard, geboren te Amsterdam (Nederland) op eenendertig oktober negentienhonderd; zevenenvijftig, wonend te Willemstad, Curaçao (Nederlandse Antillen), Jan Sofat 158 B

Ste ca-t 'Pc1 ,: cO..a:-Fe7," vQi%VJ`tx 0- `pax ke-J- ~. t; p Coot.

van Assendelft van Wijck Christaan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

gtaatsbÏad 2310 W2O11- Annexes du Moniteur belge

23/02/2011
ÿþ Moa 2.0



Lut In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie do

Rechtbank van Kccpharir:.i 43 ,e:: Ise; ''pen

op 11110. 2011

Dde n ie .~[rffier,

Voor- 11111111101111111011IVIII

behoudt aan he Belgisc *11029712*

Staatsbl



Ondernemingsnr : 0825.132.379

Benaming

(voluit) : VITAE NOUVEAU

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2970 Schilde, De Kluis 16

Onderwerp akte : DOEL - ONTSLAG EN BENOEMING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHT - COORDINATIE

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op achtentwintig januari, tweeduizend en elf, DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de gewone. commanditaire vennootschap "VITAE NOUVEAU" met zetel te 2970 Schilde, De Kluis 16, en dat onder meer; volgende beslissingen werden getroffen :

* Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen. Artikel drie (3) wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- De registratie van fiduciaire eigendommen

- Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere. m an agementsactivi-teiten.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding, enzovoort.

Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- Overige zakelijke dienstverlening aan bedrijven.

- Verhuur van roerende goederen.

- Verhuur van personenwagens zonder chauffeur.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door`

het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen. Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van; deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene: vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen en mits (unaniem): akkoord van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening en op risico van derden. "

* De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel zes (6) van de statuten te wijzigen door vervanging van dit artikel als volgt:

"Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten. De vennootschap dient steeds één; beherende en een stille_yennoottehebben._...__...._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk.

De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Indien een beherend vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, onder curatele wordt gesteld of in vereffening gaat, moet hij worden opgevolgd door één enkele natuurlijke of rechtspersoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de natuurlijke of rechtspersoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoot of vennoten wordt aanvaardt."

' Ontslag en benoeming

Ontslag van de statutaire zaakvoerder:

Aan van ASSENDELFT van WIJCK Christiaan Eduard, geboren te Amsterdam (Nederland) op eenendertig oktober negentienhonderd zevenenvijftig, wonend te Willemstad, Curaçao (Nederlandse Antillen), Jan Sofat 158 B, wordt met zijn akkoord ontslag verleend van zijn mandaat van statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van achtentwintig januari tweeduizend en elf en zal de hoedanigheid van stille vennoot verkrijgen.

De goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal van rechtswege décharge inhouden voor zijn opdracht.

Benoeming van de nieuwe zaakvoerder:

VERHOEVEN Viviane Emma Caroline, geboren te Antwerpen op achtentwintig januari negentienhonderd drieënzestig, ongehuwd, wonend te 2000 Antwerpen, Begijnenvest 84, wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap en zal de hoedanigheid van beherende vennoot verkrijgen.

* Naar aanleiding van voormeld besluit tot ontslag van de statutaire zaakvoerder en benoeming van een nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel zeven (7) van de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s), door de algemene vergadering benoemd onder de beherende venno(o)t(en) die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substituëren.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist."

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan "Admin Office Boekhoudkantoor" te Schoten, Verbertstraat 14, vertegenwoordigd door de heer DECOSTER Geoffrey te 2900 Schoten, Ridder Walter Van Havrelaan 330 met mogelijkheid van indeplaatsstelling van zijn medewerkers, teneinde alle voorgaande, huidige en toekomstige formaliteiten te verrichten om wijzigingen aan de inschrijving en opheffing van de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen te bekomen, voor het Ondernemingsloket, en voor alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten, alsook voor het treffen van akkoorden, het in-dienen van aangiften en bezwaren bij voornoemde instanties.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VITAE NOUVEAU

Adresse
DE KLUIS 16 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande