VITOSI CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITOSI CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.972.902

Publication

05/10/2012
ÿþa mod 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1811.1]1111111filijUil

r  ; .

en,''18 van de

Ruak '

Op Griffie Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 89 g 99-t e 02_

Benaming (voluit) : VITOSI CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningstraat 19

2000 Antwerpen

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-

I! kelijkheid, met de naam;"ViTOSI CONSULTING".

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen!

:"

rekening:

!!1, Het verlenen van advies, bijstand, en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch! niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen! van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,! deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,! !! uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-! schappen, edministratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechterlijk statuut

3. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van; bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met! de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of: statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

4. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden! ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle! verbintenissen van zelfde ondernemingen.

5. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties! waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.! Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de! hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het! I! waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder! !! of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in! eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen! 1! met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,! !! de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de! verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het! beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELL1NG ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 20 september 2012 neergelegd ter registratie,

BLIJKT DAT

;! 1) 1/ De heer UYTDEINILLIGEN Dirk Theresia Adriaan, geboren te Merksem op vijfentwintig november! !! negentienhonderd één en zestig, echtgenoot van mevrouw Karin Van Beirendonck, wonende te 2610 Antwerpen-! Wilrijk, Meerlenlaan 34 (ID 590-8998984-29 RR 611125 179-41),

2/ Mevrouw VAN BEIRENDONCK Karin Anna Francisca, geboren te Wilrijk op zeven januari negentienhonderd zestig, echtgenote van de heer Dirk Uytdewilligen, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Meerlenlaan 34 (RR 600107 400-75);

mod 11.1

obligaties, staatsfondsen;

8. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stirnuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9. Het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties, studies en onderzoeksresultaten in verband met één van voornoemde activiteiten of onderwerpen. 10, Het registreren, beheren, ontwikkelen, verlenen, ter beschikkingstellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hiervoor opgesomde activiteiten of onderwerpen.

11. Het verhandelen van goederen voor derden tegen commissie alsmede de aankoop en verkoop van goederen. Alle handel in en verhandelen van goederen alsmede de distributie ervan,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten."

3) De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Koningstraat 19,

4) De vennootschap is opgericht op 20 september 2012 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 augustus 2012 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18,600) euro

en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Intekening,

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt

- de comparant sub 1/ heeft ingetekend op negenennegentig (99) aandelen, hetzij tot beloop van achttienduizend

vierhonderd veertien (18.414,00) euro, waarvan zesduizend honderd achtendertig (6.138,00) euro volgestort;

- de comparant sub 2/ heeft ingetekend op één (1) aandeel, hetzij tot beloop van honderd zesentachtig (186,00)

euro, waarvan tweeënzestig (62,00) euro volgestort.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, waarvan zesduizend

tweehonderd (6.200,00) euro volgestort.

Bewijs van deponering

De comparanten bevestigen dat elk aandeel tot beloop van één/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van

zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro.

6) Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31

december2013,

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders) over de bestemming van het resultaat, De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom

verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Ale zaakvoerder is aangesteld : de heer UYTDEWILLIGEN Dirk Theresia Adriaan, geboren te Merksem op vijfentwintig november negentienhonderd één en zestig, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Meerlenlaan 34 (RR 611125 179-41), die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de

._uitoefening van.dit_mandaatverbiedt,________.__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvangt op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld,

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Ais bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL- DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte + een volmacht aangehecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0067-010
28/08/2015
ÿþ Maf word 11.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van buik B vermelden : Recto : biaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MG. 2015

afdenn fï pen

Ondernemingsnr : 0848.972.902

Benaming

{voluit) : VITOSI CONSULTING

{verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningstraat 19, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel vanaf 30/06/2015 te verplaatsen naar volgend adres:

Grotehondstraat 44 bus 1/1

2018 Antwerpen

(get.) Dirk Uytterwilligen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

5123695*

Vc behc aar Bek Staat

Coordonnées
VITOSI CONSULTING

Adresse
KONINGSTRAAT 19 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande