VL MACHINES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VL MACHINES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.650.073

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 06.06.2014 14154-0161-012
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 01.07.2013 13235-0088-011
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0320-011
23/09/2011
ÿþ Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V *11163992" 1

ÎVEERGtLt~`U

GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 SEP, 2011

KOOPHAN2ELTURNHOUT

rt re De griffier

Ondernemingsar : 0466.650.073

Benaming

(voluit) : FINOVI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel - Duinenstraat 16

Onderwerp akte : Aanpassing statuten - naamswijziging - zetelverplaatsing - doelsuitbreiding - ontslag zaakvoerder - benoeming zaakvoerder

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot op 29 augustus 2011, voor registratie neergelegd, is gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINOVI, met zetel te 2440 Geel, Duinenstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0466-650.073.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Verbist, te Geel op 28 juli 1999, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 augustus daarna onder nummer 990811-350. Waarvan de statuten ongewijzigd bleven.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van. stemmen:

1.Naamswijziging van de vennootschap FINOVI

De vergadering beslist de naam van de vennootschap FINOVI te wijzigen in "VL machines", met ingang vanaf heden.

2. Aanpassing van artikel 1 van de statuten

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten te schrappen en te wijzigen als volgt:

"Artikel 1.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "VL machines".

3. Zetelverplaatsing

De vergadering beslist met ingang vanaf heden de zetel te verplaatsen naar 2450 Meerhout,

Ambachtsstraat 11.

4. Aanpassing van artikel 2 van de statuten

De eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de zin die zal luiden als volgt:

" De maatschappelijke zetel is vastgesteld te 2450 Meerhout, Ambachtsstraat 11"

5. Verslag zaakvoerder doelsuitbreiding

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 17 augustus 2011 over de hiernavermelde doelswijziging, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die dateert van 30 juni 2011, hetzij minder dan drie maanden oud.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

6. Doelsuitbreiding

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de tekst zoals

weergegeven onder punt 4 van de agenda.

7. Aanpassing van artikel 4 van de statuten

Artikel 4 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel, voor zover zij voor de uitoefening van de hiernavermelde activiteiten voldoet aan de wettelijke voorwaarden terzake gesteld:

1. immobiliën: de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel al gebouwen van alle aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten, en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden, het verlenen van alle adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ' onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

2. boekhouding en fiscaliteit: het verstrekken van diensten, adviezen en raadgevingen inzake boekhouding, fiscaliteit, organisatie, financiële en sociale aangelegenheden. Het nazien, verifiëren, organiseren en voeren van de boekhouding van derden.

3. vermogensbeheer: het verstrekken van advies en prestaties inzake het beheer van vermogens roerend als onroerend, a) voor derden b) voor zich zelf.

4. dienstenverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard, met inbegrip onder andere prestaties van onderhoud van goederen, bewaking, tuinonderhoud, en  werken en onderhoudswerken aan alle roerende en onroerende goederen.

5.managemenstconsulent: bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden.

6. roerende activiteiten: voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving, of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of : buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappij en holdingactiviteiten.

7. de verhuur, verkoop, herstelling, onderhoud van lichamelijke als onlichamelijke roerende , met inbegrip van voertuigen, meubilair en kantoorbenodigdheden, hardware en software, telecommunicatie, presentatieapparatuur, zowel groot- als kleinhandel, import- export.

8. leveren van arbeidskrachten aan derden, particulieren en maatschappijen, publieke en private.

9. mandaten van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar: het uitoefenen van mandaten van vereffenaar,

bestuurder en zaakvoerder in vennootschappen. "

10. borgstelling: de vennootschap kan zich borgstellen voor derden, fysieke personen als rechtspersonen.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechterlijke verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar doel.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële

" tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een

gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap zal eveneens tot doel hebben:

" Voor eigen rekening, voor rekening van anderen of bij deelneming, op gelijk welke wijze, zowel in binnen- als in buitenland, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de consignatiehandel, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, de leasing en de verhandeling in de breedte zin van:

Groot- en kleinhandel, verhuur, commissionair, aan- en verkoop van machines, tweedehandsauto's en onderdelen, toestellen en alle materieel voor handels- en nijverheidsgebruik; restauratiehouder en uitbating van drankgelegenheden; de uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerkzaamheden van gronden met het oog op hun verkaveling en valorisatie. De uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen evenals het onderhoud van gebouwen.

Alle vervoer, rechtstreeks of in onderaanneming of door tussenkomst van derden, bewaren in depot van goederen.

Onderneming voor grondwerken, grote werken en droogleggen van pompen, irrigatiewerken, regeling van waterlopen, fundering, heien van palen en damplanken, versterkingswerken van de bodem, draineringswerken, rioleringswerken, onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, onderneming voor gas- en watervoorzieningen, onderneming voor het aanleggen, aanplanten en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, onderneming voor het plaatsen van afsluitingen, onderneming voor bosbouw en bosontginning, onderneming voor het aanbrengen van wegsignalisatie en wegmarkeringen, onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, onderneming voor wegeniswerken, inclusief bestrooiingswerken en sneeuwruimen, groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen, met inbegrip van grond en bouwpuin, onderneming voor afbraak, sortering en recyclage van gebouwen en kunstwerken.

De groot- en kleinhandel, verhuur, commissionair, aan- en verkoop van allerlei machines onder meer voor " aanneming van bouwwerken, graafwerken en sloopwerken.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Kleinhandel en horeca-artikelen en konfiserie, drank, wijnen en likeuren, rookartikelen, snoep, koffie en toebehoren, papierwaren, bestek, algemene voedingswaren, zowel vers als diepvries. Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, produkten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel. Alle vervoer, rechtstreeks of in onderaanneming of door tussenkomst van derden, bewaren in depot van goederen.

De handel in onroerende goederen en in het bijzonder koop en verkoop, huur en verhuur, ruiling, exploitatie en beheer van onroerende goederen en dit voor alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt en dit in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag eveneens beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden." 8. Benoeming statutair zaakvoerder - kwijting vorige statutair zaakvoerder

De vergadering beslist om, naar aanleiding van het overlijden van de vorige statutair zaakvoerder, met name de Heer Van Hollebeke Ivo Eduard Oscar, een nieuwe statutair zaakvoerder te benoemen, met ingang op heden, voor onbeperkte duur:

De heer VANLOMMEL Joris Gerebernus Willy, wonende te 2430 Laakdal, Sint-Jozefstraat 2;

De heer VANLOMMEL Joris Gerebernus Willy aanvaardt zijn mandaat als zaakvoerder.

De vergadering beslist unaniem na goedkeuring van de jaarrekening kwijting te verlenen aan de vorige

statutair zaakvoerder, wijlen de Heer Van Hollebeke Ivo. _ Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~-~

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

9. Aanpassing van artikel 9 van de statuten

De vergadering beslist de derde alinea van artikel 9 van de statuten te vervangen door de tekst die luidt als volgt: "Wordt thans tot statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de Heer Van Lommel Joris Gerebemus Willy, wonende te 2430 taakdal, Sint-Jozefstraat 2."

10. Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid am de voorgaande besluiten uit te voeren.

11. Volmacht formaliteiten

De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vervaart & Renders Accountants', met recht van indeplaatsstelling, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van huidige vennootschap, onder meer bij het bevoegde ondernemingsloket, bij de diensten van de ' BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

12. Coördinatie statuten

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten

(get.) Danny Geerinckx, notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 05.08.2011 11377-0454-009
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 08.12.2010 10625-0197-009
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 22.07.2009 09440-0273-010
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 01.07.2008 08305-0077-010
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 06.08.2007 07536-0032-009
25/10/2006 : TU087641
28/07/2006 : TU087641
03/08/2005 : TU087641
15/10/2004 : TU087641
16/09/2003 : TU087641
16/09/2002 : TU087641

Coordonnées
VL MACHINES

Adresse
AMBACHTSSTRAAT 11 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande