VLAAMS ONAFHANKELIJK ZORGNETWERK, AFGEKORT : VLOZO

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMS ONAFHANKELIJK ZORGNETWERK, AFGEKORT : VLOZO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 448.442.381

Publication

02/08/2013
ÿþ MOD 2.2

114.0..I , in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Woergelegd fer griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op.

Griffie 2 4 JULI 2013

ll

ll

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 448.442.381

Benaming

(voluit) : Vlaams Onafhankelijk Zorgnetwerk

(verkort) : VLOZO

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brandekensweg 9, 2627 Schelle

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 23/07/2013 gehouden op de maatschappelijk zetel werd beslist dat met ingang van 23/07/2013 de maatschappleijke zetel verplaatst wordt naar 20,18 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58,

Het directiecomité bestaat uit de volgende personen: Kurt Stabel

-Dhr. Lode Van den Brande -- gedelegeerd bestuurder Ondervoorzitter

-Dhr. Kurt Stabel - ondervoorzitter

-Dhr. Geert Uytterschaut - secretaris

-Dhr, Marc Vanderlinden - penningmeester -Dhr. Johan Poel

Lodewijk Van den Brande

Voorzitter

Bylagen-bl Tièt BëIgisel Staatsblaï- 0/08/2013 - Annexés du Moniteur belge

19/06/2013
ÿþ MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





Voorbehouden R E O ¬ i T 6 A ! P,,.... KOOPHANDEL

aan het 10 -er- 21~t3

Belgisch Staatsblad A[eFátitERPC~i







+13093243*









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 448.442.381

Benaming

(voluit) : Federatie voor Onafhankelijke Seniorenzorg

(verkort) : F.O.S.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brandekensweg 9, 2627 Schelle

Onderwerp akte

Uit het verslag van de 2de buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 3 mei 2013 werden de vernieuwe statuten goedgekeurd:

Titel I: Naam en Maatschappelijke Zetel

Artikel 1. De vereniging zonder winstoogmerk heeft ais benaming Vlaams Onafhankelijk Zorgnetwerk, a fgeKort: VLOZO. De volledige of de verkorte benaming mogen beide gebruikt worden. Verder in deze Statuten zal naar haar verwezen worden als de Vereniging.

Artikel 2. De Zetel van de Vereniging is gevestigd te 2627 Schelle, Brandekensweg 9, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. De Zetel kan worden verplaatst door de Raad van Bestuur.

Titel il: Doel

Artikel 3. De Vereniging heeft tot doel:

1.Met alle gewettigde middelen opkomen voor de professionele en morele belangen van onafhankelijke verenigingen, organisaties, vennootschappen, en natuurlijke personen die verantwoordelijk zijn voor zorg instellingen in Vlaanderen die, onder de benaming woonzorgcentrum, rust- en verzorgingstehuis, rusthuis, serviceflat, hersteloord, assistentiewoning, groep van assistentiewoningen, ziekenhuis, kinderopvangverblijf, thuiszorgdienst, ziekenfcnds, apotheek, arts, verpleegkundige, kinesitherapeut en andere die zorgdiensten verstrekken aan patiënten, ouderen, kinderen en andere zorgbehoevenden. Onder 'onafhankelijk' dient hier te worden verstaan dat alle genoemde verenigingen, organisaties, vennootschappen, voorzieningen en natuurlijke personen zich neutraal opstellen, wars van enige pclitieke of andere overtuiging of gezindheid.

2.Alle nodige stappen te ondernemen bij de overheid in de brede zin van het woord en, voor zover mogelijk vertegenwoordigd te zijn bij de door de overheden gecreëerde instanties, om mee te werken aan de opstelling van wettelijke en reglementaire maatregelen met betrekking tot de werking van de instellingen bedoeld in dit artikel, alsook het opkomen voor het fysiek, moreel en ander welzijn van de zorgbehoevenden in Vlaanderen

3.Alle mogelijke middelen aan te wenden om de instellingen bedoeld onder paragraaf 1 van dit artikel, bij te staan op welk vlak dan ook om het bestuur, het management en de exploitatie van die verenigingen, organisaties, vennootschappen en natuurlijke personen te bevorderen en te verbeteren.

In het opkomen voor die belangen mag de Vereniging alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan haar medewerking verlenen en belang stellen in elke aanverwante bedrijvigheid,

Tite! 111: De Leden

ik

Artikel. 4. De Vereniging bestaat uit Werkende Leden. Hun aantal is onbeperkt en mag niet minder dan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

t MOR 2.2

t

vijftig bedragen. Minstens twee derde van de leden dient de Belgische nationaliteit te hebben en in Vlaanderen of Brussel gevestigd te zijn.

De Niet-Werkende Leden hebben het recht om deel te nemen aan de Algemene Vergadering met raadgevende stem. Het Reglement van Inwendige Orde bepaalt welke categorieën van Niet-Werkende Leden er bestaan en aan welke voorwaarden deze dienen te beantwoorden.

Artikel. 5. Enkel verenigingen, organisaties, vennootschappen en natuurlijke personen die verantwoordelijk zijn voor instellingen en voorzieningen die, onder de benaming woonzorgcentrum, rust- en verzorgingstehuis, rusthuis, serviceflat, hersteloord, ziekenhuis, kinderopvangverblijf, assistentiewoning, groep van assistentiewoningen, kinderopvangverblijf, thuiszorgdienst, ziekenfonds, apotheek, arts, verpleegkundige, kinesitherapeut en anderen die volledige of gedeeltelijke zorgdiensten verstrekken aan patiënten, ouderen, kinderen en andere zorgbehoevenden, kunnen toetreden ais Werkend Lid, op voorwaarde dat zij:

tinstemmen met de Statuten en het Reglement van Inwendige Orde van de Vereniging;

2.een jaarlijkse bijdrage betalen waarvan het bedrag ten minste ¬ 500 per jaar en ten hoogste ¬ 100.000 bedraagt;

3.aangenomen wordt door de Raad van Bestuur;

4. een toetredingsverklaring ondertekenen zoals bepaald in het Reglement van Inwendige Orde.

De toetredingsvoorwaarden en de berekeningswijze van de jaarlijkse bijdrage worden in het Reglement van Inwendige Orde vastgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 6, Een Lid kan steeds de Vereniging verlaten door schriftelijk zijn ontslag aan te bieden. Dit ontslag dient niet gemotiveerd te zijn. Het kan echter slechts aanvaard worden indien het ontslagnemende Lid alle eisbare bijdragen heeft betaald.

Wordt als ontslagnemend beschouwd, een Lid dat, na daartoe per aangetekend schrijven te zijn aangemaand, een eisbare bijdrage niet vereffent.

De uitsluiting van een Lid mag slechts uitgesproken worden door een beslissing van de Raad van Bestuur, genomen met drie vierde van de uitgebrachte stemmen en nadat het uitgesloten Lid werd gehoord of minstens werd opgeroepen om gehoord te worden.

Een Lid kan worden uitgesloten als het zich schuldig heeft gemaakt aan een zware inbreuk op de Statuten

of op het Reglement van Inwendige Orde en/of de materiële of morele belangen van de Vereniging zou hebben geschaad.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege, ingeval een Lid overlijdt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of, indien het een rechtspersoon betreft, bij zijn ontbinding,

Artikel 7, Een aftredend of uitgesloten Lid, alsmede de rechthebbenden van een overleden Lid, kunnen onder geen voorwendsel aanspraak maken op de bezittingen van de Vereniging of hun verkoop of verdeling vorderen.

Titel IV; De Algemene Vergadering

Artikel 8. De Algemene Vergadering bestaat uit aile Werkende Leden die in regel zijn met hun bijdrage.

Artikel 9. De Algemene Vergadering van de Vereniging heeft tot haar bevoegdheden:

1.Het wijzigen van de Statuten en het ontbinden van de Vereniging, volgens de wettelijke bepalingen

terzake;

2.1-let benoemen en ontslaan van Leden van de Raad van Bestuur;

3.De jaarlijkse goedkeuring van de rekeningen, de balans en de begroting;

4.Alle andere bevoegdheden die door de wet of door de Statuten of door het Reglement van Inwendige

Orde aan de Algemene Vergadering zijn toegekend.

Artikel 10, De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Algemeen Voorzitter van de Raad van Bestuur die haar samenroept, of bij zijn afwezigheid door de Algemeen Ondervoorzitter of bij diens afwezigheid door het oudste lid van de Raad van Bestuur.

De Leden worden opgeroepen door de daartoe bevoegde Raad van Bestuur. Zij mogen zich laten vertegenwoordigen door een ander Lid. De termijnen en de wijze waarop de oproeping geschiedt worden bepaald in het Reglement van Inwendige Orde.

Artikel 11. De Algemene Jaarvergadering wordt jaarlijks samengeroepen in de maand maart.

Een Buitengewone Algemene Vergadering (B.A.V.) kan worden samengeroepen door de Raad van Bestuur telkens het belang van de Vereniging dit vereist. Een B.A.V. dient te worden samengeroepen wanneer één vijfde van de Leden hierom verzoekt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

rnoD 2.2

De agenda van elke Algemene Vergadering wordt opgemaakt door de Raad van Bestuur.

Artikel 12. Elk Werkend Lid beschikt over een gelijk stemrecht in de Algemene Vergadering. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve in die gevallen waar de wet of de Statuten of het Reglement van Inwendige Orde een bijzondere meerderheid oplegt. De Niet-Werkende Leden beschikken over een raadgevende stem.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger doorslaggevend.

Artikel 13. De Algemene Vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de ontbinding van de Vereniging of over de wijziging van de Statuten, mits de relevante artikels van de wet op de vzw en de stichtingen worden nageleefd.

Over een wijziging van de Statuten kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vernield in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de Leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de Vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde Leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 14. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een verslag, ondertekend door de voorzitter, de verslaggever en door de Leden van de Algemene Vergadering die zulks verlangen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en de verslaggever ondertekend.

De verslagen worden bewaard op de Zetel van de Vereniging, waar alle Leden er inzage van mogen nemen, doch zonder verplaatsing van de verslagen. De beslissingen kunnen zo nodig ter kennis worden gebracht van de belanghebbende, per gewone brief of elektronische drager.

Titel V: Raad van Bestuur

Artikel 15. De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit dertig Leden, al dan niet Lid van de Vereniging. Van deze Leden worden er vijfentwintig verkozen voor een termijn van drie jaar door de Algemene Vergadering. Daarnaast worden er vijf Leden gecoopteerd; dit zijn de vijf Provinciale Voorzitters, die daardoor eveneens deel uitmaken van Raad van Bestuur. Uittredende Bestuurders zijn eenmalig herkiesbaar, met een maximum van twee opeenvolgende termijnen. De modaliteiten van de verkiezingen worden bepaald door het Reglement van Inwendige Orde.

De Raad van Bestuur kiest onder haar Leden een Algemene Voorzitter en een Algemene Ondervoorzitter. De Raad ven Bestuur komt ten minste vier maal per jaar op kwartaalbasis samen.

Artikel 16. Wanneer in de Raad van Bestuur een plaats vrijkomt, kunnen de overige Bestuurders voorlopig een vervanger coöpteren. De definitieve aanstelling wordt door de Algemene Vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst bepaald. De vervanger voleindigt de ambtstermijn van zijn voorganger.

Artikel 17. In geval van belet wordt in elke Raad van Bestuur de Algemeen Voorzitter vervangen door de Algemeen Ondervoorzitter, en bij diens belet door een Bestuurder aangeduid door de overige Bestuurders. In geval geen overeenstemming bereikt wordt, wordt de Algemeen Voorzitter vervangen door de oudste aanwezige Bestuurder.

Artikel 18. Elke Raad van Bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van vertegenwoordigende raden, in zoverre de wet, de Statuten en het Reglement van Inwendige Orde geen bijzondere regels opdragen.

Elke Raad van Bestuur komt bijeen op uitnodiging van de Algemeen Voorzitter of van twee Bestuurders. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend.

Afwezige Bestuurders mogen hun stem uitbrengen bij eenvoudige brief of elektronische drager. Zij mogen insgelijks aan hun medebestuurders schriftelijk volmacht verlenen, doch slechts voor één vergadering. Eén Bestuurder kan slechts één medelid van de Raad van Bestuur vertegenwoordigen.

De notulen van de vergaderingen van de Raad van Bestuur en van elke Provinciale Raad worden bewaard

~

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de Zetel van de Vereniging.

Artikel 19. De Bestuurders die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang hebben van belangrijke vermogensrechterlijke aard zijn gehouden dit mee te delen aan de andere Bestuurders en alvorens er een besluit genomen wordt, de vergadering te verlaten.

Artikel 20. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de Vereniging, behoudens die waarvoor volgens de wet of de Statuten of het Reglement van Inwendige Orde alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Titel VI: Het Directiecomité

Artikel 21. De Raad van Bestuur zal de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan het Directiecomité; daartoe zal de Raad van Bestuur vijf Leden bencemen voor een termijn van drie jaar. Deze leden van het Directiecomité kunnen ten hoogste twee Leden coöpteren, voor een gelijklopende termijn,

Onder de leden van het Directiecomité worden een Gedelegeerd Bestuurder aangeduid en voor haar werking worden een Ondervoorzitter, een Secretaris en een Penningmeester aangeduid. Deze functies zijn niet cumuleerbaar.

Het Directiecomité zal ten minste één maal per maand vergaderen, met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Het Directiecomité kan de volgens haar noodzakelijke of wenselijke Stuurgroepen oprichten en samenstellen, haar bevoegdheden en werking bepalen. De Voorzitter van een Stuurgroep kan op een bijeenkomst van het Directiecomité worden uitgenodigd.

De organisatie en werking van het Directiecomité worden bepaald door het Reglement van Inwendige Orde,

Titel VII: De Provinciale Raden en Provinciale Besturen

Artikel 22. De leden uit één bepaalde Vlaamse provincie vormen samen de Provinciale Raad van die provincie. De Leden van de Vereniging worden daartoe onderverdeeld per Vlaamse provincie: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en West-Vlaanderen.

De Leden uit Brussel maken deel uit van de Provinciale Raad Vlaams Brabant.

Artikel 23. Elke Provinciale Raad bestaat uit minstens vijf leden. Elke Provinciale Raad kiest onder zijn leden een Provinciaal Bestuur dat bestaat uit ten minste drie leden, namelijk de Provinciale Vocrzitter, de Provinciale Ondervoorzitter en de Provinciale Secretaris. Elk Provinciaal Bestuur komt ten minste eenmaal per kwartaal samen.

Artikel 24, De Leden van de vijf Provinciale Besturen worden telkens verkozen voor een termijn van drie jaar, die eindigt bij de afsluiting van de Jaarvergadering van het laatste volle Werkingsjaar waarvoor de aanstelling geschiedde. Uittredende Bestuurders zijn eenmalig herkiesbaar met een maximum van twee opeenvolgende termijnen. De modaliteiten van de verkiezingen worden bepaald door het Reglement van Inwendige Orde.

Elk Lid van een Provinciaal Bestuur kan op ieder ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving. Wanneer in Provinciale Bestuur een plaats vrijkomt, kunnen de overige Bestuurders voorlopig een vervanger coöpteren. De definitieve aanstelling wordt door de Raad van Bestuur in haar eerstvolgende bijeenkomst bepaald. De vervanger voleindigt de ambtstermijn van zijn voorganger.

Artikel 25. in geval van belet wordt in elk Provinciaal Bestuur telkens de Provinciale Voorzitter vervangen door de Provinciale Ondervoorzitter, bij diens belet, door een Bestuurder aangeduid door de overige aanwezige Bestuurders; ingeval geen overeenstemming bereikt wordt, wordt de Provinciale Voorzitter vervangen door de oudste aanwezige Bestuurder.

Artikel 26. Elk Provinciaal Bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van vertegenwoordigende raden, in zoverre de wet, de Statuten en het Reglement van Inwendige Orde geen bijzondere regels opdragen.

Elke Provinciaal Bestuur komt bijeen op uitnodiging van de Provinciale Voorzitter of van twee Provinciale Bestuurders

Elk Provinciaal Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend.

"

Váor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afwezige Bestuurders mogen hun stem uitbrengen bij eenvoudige brief of elektronische drager. Zij mogen insgelijks aan hun medebestuurders schriftelijk volmacht verlenen, doch slechts voor één vergadering. Eén Bestuurder kan slechts één medelid van het Provinciaal Bestuur vertegenwoordigen.

De notulen van de vergaderingen van elk Provinciaal Bestuur worden bewaard op de Zetel van de Vereniging.

Artikel 27. De Provinciale Bestuurders die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang hebben van belangrijke vermogensrechterlijke aard zijn gehouden dit mee te delen aan de andere Provinciale Bestuurders en alvorens er een besluit genomen wordt, de vergadering te verlaten.

Titel VIII: Rekeningen, balans en begrotingen

Artikel 28. Het werkingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Op het einde van het werkingsjaar wordt de boekhouding van het afgelopen werkingsjaar afgesloten en de balans opgemaakt door het Directiecomité, die ter goedkeuring aan de Raad van Bestuur en vervolgens aan de Algemene Jaarvergadering worden voorgelegd. Het eventuele batig saldo van de jaarrekening vergroot het vermogen van de Vereniging en kan onder geen beding als dividend of winstuitkering onder de leden worden verdeeld.

Artikel 29. De balans van het afgelopen werkingsjaar evenals de begroting voor het volgende werkingsjaar worden door het Directiecomité aan de goedkeuring van de Raad van Bestuur en vervolgens aan de Algemene Vergadering voorgelegd. Daartoe worden zij samen met alle stukken die de erin opgenomen posten staven, ten minste acht dagen voor de Algemene Vergadering op de zetel van de Vereniging ter inzage gelegd van de leden die zulks wensen of wordt een exemplaar ervan verzonden aan de leden die hierom verzoeken.

Titel IX: Ontbinding, vereffening

Artikel 30. De Vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van Leden, voor zover het aantal Leden niet daalt tot minder dan vijftig.

De Vereniging bestaat voor onbepaalde duur en kan bijgevolg slechts ontbonden worden door een beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering, genomen volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging,.

In elk geval van ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de Algemene Vergadering, die tegelijk hun bevoegdheid bepaalt alsmede de wijze van vereffening,

Artikel 31. De activa van de Vereniging worden, na aanzuivering van de passiva en de kosten van de vereffening, overgedragen aan een vereniging of stichting, goedgekeurd door de Algemene Vergadering, waarvan het doel dat van deze Vereniging het meest benadert.

Titel X: Diverse bepalingen

Artikel 32, Onderhavige Statuten zullen aangevuld worden met een Reglement van Inwendige Orde dat wordt opgesteld door het Directiecomité en dat door de Raad van Bestuur wordt goedgekeurd. In het Reglement van Inwendige Orde worden onder meer geregeld:

De bevoegdheidsdelegatie door de Raad van Bestuur aan het Directiecomité en de Provinciale Besturen; De wijze waarop de verkiezingen van de Raad van Bestuur, het Directiecomité en de Provinciale Besturen worden georganiseerd,

De bijdrage van de leden en de wijze waarop deze berekend wordt.

Artikel 33. Voor al wat in huidige Statuten niet uitdrukkelijk wordt geregeld, wordt verwezen naar het Reglement van Inwendige Orde en naar de desbetreffende bepalingen van de wet op de vzw en de stichtingen.

Lodewijk Van den Brande Kurt Stabel

Voorzitter Ondervoorzitter

1

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013
ÿþ MOD 2.2

_r t : I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



III V~IIIINIIII~

13 89040*

i

V

i

RECHTBANK

KOOPHANDEL

0 3 -0e- 2093

ANTrIrtleel P EN

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 448.442.381

Benaming

(voluit) : Federatie voor Onafhankelijke Seniorenzorg

(verkort) : F.O.S.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brandekensweg 9, 2627 Schelle

Onderwerp akte : Ontslag en verkiezing van de bestuurders

Uit het verslag van de Algemene Ledenvergadering gehouden op 28 maart 2013 blijkt dat volgende bestuurders herbenoemd werden tot de Algemene Vergadering van 2017: de heer Lodewijk Van den Brande en de heer Dirk Van den Brande.

Het mandaat van de heer Jean-Marie Mersch wordt niet verlengd. De Algemene Ledenvergadering aanvaardt het ontslag van de heer Jean-Marie Mersch.

De Algemene Ledenvergadering beslist met éénparigheid van stemmen het mandaat te aanvaarden van mevrouw Anouchka Mersch, wonende te 7850 Leftelingen, rue de Coquiane 172A en geboren te Brussel op 12 september 1981 en de heer Geert Uytterschaut, wonende te 9270 Kalken, Groenemeersen 26,

geboren te Gent op 19 oktober 1965 en dit tot de Algemene Vergadering van 2017.

De Raad van Bestuur van 16 april 2013 verkoos onder haar leden volgende functies

Voorzitter: Lodewijk Van den Brande

Ondervoorzitter: Kurt Stabel

Secretaris: Joost Ham

Penningmeester : Dirk Van den Brande.

Lodewijk Van den Brande Kurt Stabel

Voorzitter Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/04/2012
ÿþ MOD 2.2

~ E~ ~ ,º%~ = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehoud aan ha Belgisc Staatsbl

fe. erg ele g(I ter griffie van de l erht$al& von Koophandel te ontwerpen, op

0 4 APR, 2012

Griffie

111111 Ul 111111 1 11111 I1I 11111 IIIl liii lUl

" 12 ~, 52,1"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0448.442.381

Benaming

(voluit) : Federatie voor Onafhankelijke Seniorenzorg

(verkort) : F.O.S.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brandekensweg 9 te 2627 Schelle

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene ledenvergadering van 20 maart 2012 blijken volgende beslissingen:

Volgende bestuurders werden met éénparigheid van stemmen herbenoemd, en dit tot de

algemene vergadering van 2016:

- Bart Bots, Canadezenlaan 75, 2564 Nijlen

- Kurt Keirsmakers, Statiestraat 26 bus b, 2560 Nijlen

Van den Brande Lode, Van den Brande Dirk

Voorzitter Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2011
ÿþMOa 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



E

INRIIIIIIIRIIIVIhllllltllhl~

" 11083518'

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Kociphandel. te Antwerpen, op

Griffie 19 MEI 1011

Ondernemingsnr : 0448.442.381

Benaming

(voluit) : Federatie voor Onafhankelijke Seniorenzorg

(verkort) : F.O.S.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Brandekensweg 9 te 2627 Schelle

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit het verslag van de algemene ledenvergadering van 15 maart 2011 blijken volgende beslissingen:

Het ontslag van Mevrouw Caroline Van Assche, wonende te Dendermondsesteenweg 267 in 9070 Destelbergen, als bestuurder werd met éénparigheid van stemmen aanvaard.

Van den Brande Lode, Van den Brande Dirk

Voorzitter Penningmeester

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

05/06/2015
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel Antwertaen

2 2 MEI 205

ardeli twerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0448.442.381

Benaming Vlaams Onafhankelijk Zorgnetwerk

(voluit) : (verkort) : Rechtsvorm VLOZO

Zetel : Vereniging zonder Winstoogmerk

Onderwerp akte : De Keyserlei 5 bus 58, 2018 Antwerpen

Herbenoeming en benoeming bestuurders - ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder en secretaris



Uit het verslag van Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van VLOZO vzw gehouden op 26 maart 2014 blijkt het volgende:

De Algemene Vergadering herbenoemt de volgende bestuurders tot de jaarvergadering van 2017.

Geert Uytterschaut, wonende te 9270 Kalken, Groenemeersen 26

Lodewijk Van den Brande, wonende te 2530 Boechout, Mussenhoevelaan 222

Koenraad Stabel, wonende te 2520 Ranst, Heidestraat 58

Anouchka Mersch, wonende te 7850 Leftelingen, Rue de Coquiane 172A

Dirk Van den Brande, wonende te Mauritius, Bel Ombre, Villas Valriche, 3 Allee Goddard, Villa 55

Barend Bots, wonende te 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75

Joost Ham, wonende te 2880 Bornem, Hingensesteenweg 132 bus A

Kurt Keirsmakers, wonende te 2200 Herentals, Molenstraat (MRH) 65/201

Marc Vanderlinden, wonende te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 599A

De Algemene Ledenvergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen de benoeming van deze nieuwe bestuurders met ingang vanaf heden tot de jaarvergadering van 2017:

Frank Foucart, wonende te 9000 Gent, Keramiekstraat 14

Liesbet Ooghe, wonende te 9500 Ophasselt, Gapenberg 11

Sonia Tondeur, wonende te 1785 Merchtem, Kouter 125

Guy Deelkens, wonende te 3583 Paal, Purmansstraat 16

Lieven De Maesschalck, onafhankelijk expert, wonende te 3360 Korbeek-Lo, Strijdelle 45

Prof. Dr. Jan De Lepeleire, onafhankelijk expert, wonende te 2547 Lint, Statiestraat 30

Prof. Dr, Chantal Van Audenhove, onafhankelijk expert, wonende te 3000 Leuven, Brouwersstraat 7 H0201

Johan Van Belle, onafhankelijk expert, wonende te 1701 Iterbeek, Poverstraat 98

Johan Maris, wonende te 9290 Berlare, Galgenbergstraat 37A

Nicole Coryn, wonende te 9340 Lede, Out Smetlede 84

Michel Vanstallen, wonende tel 850 Grimbergen, Roostbaan 7

Johan Crijns, wonende te 2570 Duffel, Muggenberg 3

Sam Sabbe, wonende te 8490 Varsenare, Eikendreef 25

Rudi Veekhoven, wonende te 2223 Schriek, Roggeveldstraat 39L

Marc Vlaeminck, wonende te 9960 Assenede, Zelzatenstraat 62

Luc Kluppels, wonende te 2870 Puurs, Eikevlietbaan 24A

Wilfried Leemans, wonende te 2830 Willebroek, Oostdijk 3/201

Marc Depuydt, wonende te 3220 Holsbeek, Chartreuzenberg 12

Peter Rasschaert, wonende te 9521 Letterhoutem, Keiberg 52

Yves Peleman, wonende te 1840 Londerzeel, Eeckhout 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De Algemene Ledenvergadering benoemt de heer Geert Uytterschaut tot voorzifter en de heer Koenraad' Stabel tot algemeen ondervoorzitter van de Raad van Bestuur.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van VLOZO vzw dd, 2910412014, met als enige agendapunt de bekrachting van het nieuwe directiecomité, blijkt het volgende:

De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van de heer Geert Uytterschaut als secretaris van het directiecomité. De Raad van Bestuur keurt de benoeming van Sven Vandendriessche als secretaris van het directiecomité.

De Raad van Bestuur keurt de samenstelling van het directiecomité goed. Het nieuwe directiecomité bestaat uit volgende personen:

Lodewijk Van den Brande, gedelegeerd bestuurder

Koenraad Stabel, ondervoorzitter

Sven Vandendriessche, secretaris

Marc Vanderlinden, penningmeester

Johan Poel, lid

Dit directiecomité is benoemd tot 23/07/2016.

Uit de notulen van de Raad van Beheer van VLOZO vzw dd. 16/12/2014, blijkt het volgende:

De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van de heer Lodewijk Van den Brande als gedelegeerd bestuurder per 31/1212014.

De Raad van Bestuur keurt de benoeming van de heer Frank Foucart als gedelegeerd bestuurder per 01/01/2015 met éénparigheid van stemmen goed.

Uit het verslag van Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van VLOZO vzw gehouden op 17 naart 2015 blijkt het volgende:

Het ontslag van Prof. Dr. Jan De Lepeleire wonende te 2547 Lint, Statiestraat 30, als bestuurder met eenparigheid van stemmen wordt aanvaard.

De Algemene Ledenvergadering aanvaardt de benoeming van de heer Pieter Van Herck, wonende te 3140 Keerbergen, Sijsjesweg 2B.

(eert Uytterschaut

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

V beh`den aan het Belgisch Staatsblad

}

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLAAMS ONAFHANKELIJK ZORGNETWERK, AFGEKORT :…

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande