VLAAMS STUDIEBUREEL VOOR LENINGEN EN HYPOTHEKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLAAMS STUDIEBUREEL VOOR LENINGEN EN HYPOTHEKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.239.369

Publication

26/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIIItII 11111 11111 11111 III!! 1111111111 111111111 lii!

+iiisoaaa*

neergelegd ter griffie van de Rechtbani qq Vitin Koophandel te A,rl'.tvr'eïpr+~

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.239.369

Benaming

(voluit) VLAAMS STUDIEBUREEL VOOR LENINGEN EN HYPOTHEKEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Bautersemstraat 47

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Ilse Janssens te Kontich op negenentwintig juli. tweeduizend en elf, dragende volgende melding van registratie: "geregistreerd tien blad geen verzending te; Kontich de 4 AUG 2011 boekdeel 539 blad 28 vak 14 ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) de eerstaanwezend inspecteur EECKELEERS", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ""VLAAMS STUDIEBUREEL VOOR: LENINGEN EN HYPOTHEKEN", met zetel te Kontich, Bautersemstraat 47, BTW BE 0427.239.369. RPR: Antwerpen, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - FUSIE EN GEVOLGEN.

1. Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de' Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid "VSLH" door fusie overgenomen wordt door de:

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GTMC". i

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds: de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa. en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid "VSLH" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GTMC besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de Besloten Vennootschap met beperkte` Aansprakelijkheid "VSLH" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GTMC" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per, éénen dertig december tweeduizend en tien.

Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "VSLH" vierhonderd; drieënvijftigduizend zeshonderd drieënnegentig euro zesenveertig cent (453 693,46 ¬ ) bedraagt en dat alle. verrichtingen en handelingen gesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VSLH" sedert die datum tot op vandaag voor rekening zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "GTMC". Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen.

2.a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap "VSLH", waaronder de hierna beschreven onroerende goederen, met alle rechten en plichten, over op de Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid "GTMC". De aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte, Aansprakelijkheid "VSLH" in het bezit van "GTMC" zullen door de zaakvoerder van "GTMC" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een:

balanstoestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "VSLH" vierhonderd drieënvijftigduizend zeshonderd: drieënnegentig euro zesenveertig cent (453 693,46 ¬ ) bedraagt.

Alle reçhten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en elf, worden! geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "GTMC". De schulden: van de vennootschap "VSLH" gaan over op de overnemende vennootschap "GTMC".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de:

overnemende vennootschap "GTMC". "

Deze overgang omvat, zoals reeds gezegd, eveneens de onroerende rechten, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur bel

º% t

beschreven en die bestanddelen van het vermogen bevatten, die onderworpen zijn aan een bijzondere publiciteit (art. 683 W.Venn.).

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddelen van gezegd vermogen uitmaken (art. 683 W.Venn.).

2.b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VSLH" met zetel te Kontich, Bautersemstraat 47, door de Besloten Vennootschap met Beperkte ' Aansprakelijkheid "GTMC" met zetel te Schoten, Listdreef 10, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VSLH", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLISSING - GOEDKEURING VAN DE TUSSENTIJDSE JAARREKENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN "VSLH".

Vervolgens wordt aan de vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GTMC" de tussentijdse jaarrekening van de overgenomen vennootschap "VSLH" (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting) over de periode van één januari tweeduizend en elf tot en met één en dertig maart tweeduizend en elf ter goedkeuring voorgelegd.

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van het jaarverslag dat de zaakvoerder van deze vennootschap heeft opgemaakt overeenkomstig de artikelen 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkennen dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze bepaald in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen.

De tussentijdse jaarrekening wordt vervolgens goedgekeurd.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap "GTMC" zal binnen de dertig dagen, te rekenen vanaf heden, gezegde jaarrekening neerleggen bij de (plaatselijke zetel van de) Nationale Bank van België.

Tenslotte beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen " vennootschap "VSLH" voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van één januari tweeduizend en elf tot en met eenendertig maart tweeduizend en eif.

D. SLOT.

1. De voorzitter stelt samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat , hierover werd besloten met éénparigheid van stemmen.

" 2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VSLH" door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GTMC" verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde vennootschap "VSLH" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 van ; het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de haar verstrekte inlichtingen.

5. Ondergetekende notaris heeft comparanten gewezen op de bepalingen van artikel 646 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Voor uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de notariële akte.

NOTARIS ILSE JANSSENS

Voor-` 1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van

de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 03.06.2011 11154-0430-012
19/05/2011
ÿþ Mud 2,d

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u 1111111111111, IIIII1111Y~II Neergelegd Ier griffie va;-1 de Rechtbank

+75416* van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie ~ 9 M~l 2011





Ondememingsnr : 0427.239.369

Benaming

(voluit} : Vlaams Studiebureel Voor Leningen En Hypotheken

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bautersemstraat 47 2550 Kontich

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst

Neerlegging fusievoorstel tussen GastroTraining Management and Consulting Cy bvba (overnemende vennootschap) en Vlaams Studiebureel voor Leningen en Hypotheken bvba (over te nemen vennootschap).

Bijlageiibij het Belgisch Staatsblad 19.05/2011 Annexes.du Moniteur-belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 23.07.2010 10336-0475-020
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 27.07.2009 09481-0276-012
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 05.06.2008 08201-0317-010
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 29.06.2007 07302-0140-011
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 12.07.2006 06446-4973-012
07/10/2005 : AN242645
07/07/2005 : AN242645
06/07/2004 : AN242645
09/07/2003 : AN242645
05/07/2002 : AN242645
29/08/2001 : AN242645
01/01/1988 : AN242645
24/10/1986 : AN242645

Coordonnées
VLAAMS STUDIEBUREEL VOOR LENINGEN EN HYPOTHE…

Adresse
BAUTERSEMSTRAAT 47 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande