VLAANDEREN VLAGT

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAANDEREN VLAGT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 478.068.161

Publication

27/04/2011
ÿþ1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting o¬ organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

A+IoO 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griïe --- _

NEERCELEG- pil

ECHTBANK VAN

TURNHOUT

Griffie fi' ie D

1111

eid~~~~n~~~iM~

" 110642548

1 4 APR. 2011

KOOPHANDEL

e griffier

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0478.068.161

Benaming

(voluit) : VLAANDEREN VLAGT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Grotebeekstraat 15, 2340 Beerse

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 25 MAART 2011

Op 25 maart 2011 is een eerste buitengewone algemene vergadering bijeengkomen. Op deze vergadering werden beide leden zijnde de heer Wemer Swaegers en de heer Jozef Huybers uitgenodigd door middel van een brief die de agenda vermelde. Op deze vergadering was enkel de heer Werner Swaegers aanwezig.

De voorzitter van de vergadering, de heer Werner Swaegers, voornoemd, heeft vastgesteld dat de vergadering rechtmatig werd bijeengeropen.

Om geldig te kunnen beraadslagen over de onderwerpen van de agenda, moest, volgens de statuten, ten minste tweederde van de leden aanwezig zijn op de vergadering. Vermits er maar 1 lid aanwezig was, kon de algemene vergadering niet beslissen over de agendapunten en kon de algemene vergadering niet geldig beraadslagen, bijgevolg werd er volgens de wettelijke bepalingen een nieuwe vergadering bijeengeroepen op 11 april 2011 om 14.00 uur. De alsdan bijeengeroepen vergadering zal bevoegd zijn om besluiten te nemen, ongeacht het aantal aanwezige leden.

VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 11 APRIL 2011-04-

11

De heer Werner Swaegers, voorzitter van de bijzondere algemene vergadering, verklaart dat gezien het overlijden van de heer Yvan Mertens, de vzw slechts 2 leden telt. De heer Wemer Swaegers, voornoemd zet uiteen dat een eerste vergadering die dezelfde agenda had, werd bijeengeroepen op 25 maart 2011. Beide leden werden uitgenodigd tot deze vergadering overeenkomstig de bepalingen van de vzw-wet. Aangezien de heer Jozef Huybers niet aanwezig was op deze vergadering konden er geen geldige beslissingen genomen worden, waarop beslist werd om een tweede vergadering bijeen te roepen op 11 april 2011. Beide leden werden hiervan op de hoogte gebracht overeenkomstig de bepalingen van de vzw-wet. Bijgevolg stelt de heer Werner Swaegers voornoemd vast, dat de vergadering geldig kan beslissen over de gestelde agendapunten. De heer Werner Swaegers, voorzitter van de vergadering, verklaart dat de vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

1.ONTBINDING VAN DE VZW

2.BESTEMMING VAN HET NETTO-ACTIEF

3.ONTSLAG BESTUURDERS

4.BENOEMING VEREFFENAAR EN VASTSTELLING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN

5. SLUITING VAN DE VEREFFENING

Vervolgens gaat de vergadering over tot de bespreking van de agenda, en neemt volgende besluiten, die allen genomen worden met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT: ONTBINDING VAN DE VZW

Gezien het overlijden van de voorzitter en drijvende kracht de heer Yvan Mertens (R.R. 351129 139-94) en eerbiedigend zijn wil kort voor zijn overlijden daartoe uitgedrukt, wordt met eenparigheid van stemmen besloten om de vzw te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. De vzw zal dus enkel nog bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT: BESTEMMING VAN HET NETTO-ACTIEF

In de statuten wordt bepaald dat ingeval van ontbinding van de vzw het netto-actief zal moeten uitgekeerd worden aan een goed werk. De buitengewone algemene vergadering beslist daarom met eenparigheid van stemmen dat het netto-actief, door de vereffenaar zal uitgekeerd worden aan de vzw Vlaanderen Kleurt te Nijlen en aan de feitelijke vereniging rond de persoon van de heer Godfried Duprez, de heer Eric Hebbelinck en de heer Luc Van Ginneken, die in de geest van de heer Yvan Mertens dezelfde actie voert., ieder voor de helft.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG BESTUURDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

u

Luik B - Vervolg

Ingevolge het overlijden van de heer Yvan Mertens, voornoemd, wordt zijn ontslag als bestuurder van de vzw vastgesteld.

Ingevolge de ontbinding van de vzw wordt het ontslag van de heer Werner Swaegers, voornoemd, als bestuurder van de vzw vastgesteld. Er wordt aan beide bestuurders kwijting verleend voor het gevoerde beleid. VIERDE BESLUIT: BENOEMING VEREFFENAAR EN VASTSTELLING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Werner Swaegers, voornoemd te benoemen als vereffenaar vanaf heden. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien. De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten waarbij de vzw in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar. Zijn mandaat is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

Voomoemde vereffenaar verklaart onmiddellijk dat hij voorheen, als penningmeester van de vzw, op basis van de rekeningen en stukken die voortkomen uit de boekhouding en administratie van de vzw, het actief van de vzw reeds volledig te gelde heeft gemaakt, en dat hij alle eventuele schulden reeds heeft voldaan tegenover derden. Hij stelt vast dat derhalve de vereffening feitelijk reeds volledig is geschied en dat de vereffening afgelopen is. De vergadering stelt vast dat met deze op voldoende wijze voldaan is aan de verplichting van de vereffenaar om na de vereffening aan de algemene vergadering verslag uit te brengen over het gebruik van de waarden van de vzw. De vereffening is gebeurd op basis van de rekeningen en stukken die voortkomen uit de boekhouding en de administratie van de vzw. De boeken en bescheiden van de vzw zullen worden neergelegd en worden gedurende ten minste vijf jaar bewaard ten huize van de heer Werner Swaegers, voomoemd.

(getekend)

Wemer Swaegers

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLAANDEREN VLAGT

Adresse
GROTEBEEKSTRAAT 15 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande