VLANED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLANED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.913.822

Publication

12/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301519*

Neergelegd

10-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0545913822

Benaming (voluit): Vlaned

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2630 Aartselaar, Boomsesteenweg 41 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 5 februari 2014, neer te leggen

ter registratie, blijkt dat

1. De heer LEMABLE Christian Karel Ivonne, wonende te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 60;

2. Mevrouw DOBRIC Seka, wonende te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 60.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam Vlaned. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Boomsesteenweg 41.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van anderen, in

binnen- of in buitenland, alle handelingen met betrekking tot:

- Het aankopen en verkopen van kachels/verwarmingsinstallaties en de plaatsing ervan.

- Vochtbestrijding

- Plaatsen van badkamers

- Management

- Holding-activiteiten

- Algemene aanneming, import en export van goederen allerhande, zowel in het groot als in het klein.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen,

voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap mag ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- de heer LEMABLE Christian, voornoemd, die onderschrijft voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00),

- Mevrouw DOBRIC Seka, voornoemd, die onderschrijft voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), in ruil waarvoor zij vijftig (50) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij KBC Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerders van de vennootschap werden benoemd:

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMOMAINTENANCE, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Boomsesteenweg 41/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.846.661, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lemable Christian, voornoemd;

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SEKA,Lifestyle & Wellness Consulting, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Boomsesteenweg 41/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0861.653.671 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Dobric Seka, voornoemd;

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmachten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de vennootschap aangesteld de heer Mattheessens Pieter, wonende te 2600 Berchem, Fruithoflaan 37 bus A2.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VLANED

Adresse
BOOMSESTEENWEG 41, BUS 1 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande