VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.364.932

Publication

15/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11E116 uiiui viii

9661*

V beh as Bel Stat

11

fieergelegi ier griffia van de Rechtbanês van Koophandel le dnivierf+o, ap

Griffie 0 4 OKT. 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.364.932

Benaming (voluit) :VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Turnhoutsebaan 570

2110 Wijnegem

Onderwerp akte :Fusie

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Witten& Wijnegem op 27 september 2012, ter registratie neergelegd,; ;,blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene; vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; ;;aansprakelijkheid `nTLAREC ORGANICAL SOLUTIONS", met zetel te 112110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 570, opgericht bij akte; ;;verleden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op plegen oktober negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt. i in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig ;;oktober nadien, onder nummer 981024-570, waarbij onder meer ;;volgende besluiten werden goedgekeurd:

FEaige besluit: besluit tot fusie.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de

fusievoorstellen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt de =,fusie van overgenomen vennootschap VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS ,;met overnemende vennootschap VDL BELGIUM door overgang van ;=gans het vermogen van de overgenomen vennootschap VLAREC ;:ORGANICAL SOLUTIONS op de overnemende vennootschap VDL

BELGIUM, die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS.

1=2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap jVLAREC ORGANICAL SOLUTIONS besluit tot ontbinding van deze ;;vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde ti fusie met de overnemende vennootschap VDL BELGIUM.

,13. De algemene vergadering van de overnemende en overgenomen :vennootschappen besluiten tot de fusie door overgang van gans ;;het vermogen van de overgenomen vennootschap VLAREC ORGANICAL i

SOLUTIONS op de overnemende vennootschap VDL BELGIUM, die ;,houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap :VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS, over te gaan.

:14. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de overgenomen :vennootschap VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS, met alle rechten en ;=plichten, over op de overnemende vennootschap VDL BELGIUM. ;;Kapitaal, reserves, provisies en schulden gaan op de

overnemende vennootschap over.

;Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één gjanuari tweeduizend en twaalf worden boekhoudkundig geacht te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.1

Voor-békottlen aan het Belgisch staatsblad

;zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap jVDL BELGIUM.

Na terzake door de instrumenterende notaris te zijn gewezen op de rechtsgevolgen verklaren de vergaderingen van beide vennootschappen dat de terugwerkende kracht van de boekhoudkundige verrichtingen overeenstemt met de werkelijkheid.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Hiermede samen neergelegd: -afschrift akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+12091777*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

O.8 MEI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.364.932

Benaming

(voluit) : Viarec Organical Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 570, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De zaakvoerder van de Vennootschap stelt vast dat:

VOL Belgium CVBA

Turnhoutsebaan 570, 2110 Wijnegem

RPR Antwerpen

Ondernemingsnummer 0872 659.411

Opgericht blijkens akte voor Notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op 11/03/2005, verschenen in de bijlagen van het B.S. van 01/04/2005 onder het nummer 05048086

VOL Belgium CVBA is houdster geworden van alle aandelen van Viarec Organical Solutions BVBA en tengevolge de voorgestelde fusie onderworpen aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die wordt overgenomen is:

Vlarec Organical Solutions BVBA

Tumhoutsebaan 570, 2110 Wijnegem

RPR Antwerpen

Ondememingsnummer 0464.364.932

Opgericht blijkens akte voor Notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 09/10/1998, bekendgemaakt in de bijlagen van het B.S. van 24/10/1998 onder het nummer 981024-570 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte op 06/07/2000 ingevolge naamswijziging, bekendgemaakt in de bijlagen van het B.S. van 29/07/2000 onder het nummer 20000729-447.

B.VERRICHTING

De zaakvoerders van beide vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke Algemene Vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen  zowel alle rechten en plichten  van Viarec Organical Solutions BVBA overgaat naar VOL Belgium CVBA en dit zoals uitgelegd in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen:

"Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld :

10 de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,"

Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien de vennoctschap VDL Belgium CVBA eigenares is van alle aandelen van Viarec Organical Solutions BVBA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt:

Doel vennootschap VDL Belgium CVBA die overneemt:

"a. De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische administratief economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

d. Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

e. Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Deze opsomming is niet beperkend.

De verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

in het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen, tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Doel van de vennootschap Vlarec Organical Solutions BVBA die wordt overgenomen:

'De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. De fabricage, het mengen en samenstellen, de groot- en kleinhandel, de import, de export van:

- alle voeders voor dieren, alle voedingsstoffen en toevoegingen inbegrepen

- alle meststoffen

2. De landbouw en de veeteelt.

3. Het leveren, verwerven en opslagen van goederen allerhande, evenals de goederenbehandeling In de meest ruime zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als commissionair of tussenpersoon.

4. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, ondermeer op het vlak van veevoederproductie, milieuproblematiek en afvalbeheer, productie, engineering, vervoer, administratie, management, bedrijfsorganisatie, met uitzondering van activiteiten van beleggingsadvies.

5. Het waarnemen van de functie van bestuurders, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

6. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

7. import, export, handel en trading van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten, fabricaten, voor eigen rekening of als tussenpersoon.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van die doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

1

A , 4

r ,. 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

C.MOTIVERING VAN DE VERRICHTING

VDL Belgium CVBA heeft alle aandelen van Vlarec Organical Solutions BVBA verworven. De enige activiteit van VOL Belgium CVBA bestaat uit het beheer van de deelneming Viarec BVBA, die op zijn beurt als enige activiteit een deelneming beheert in haar dochtervennootschap. Een vereenvoudiging en reorganisatie van de huidige structuur zal aanleiding geven tot een aanzienlijke vermindering van de wettelijke formaliteiten en zal de administratieve kosten aanzienlijk verminderen.

D.OVERIGE PUNTEN

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 0110112012.

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te Wijnegem op 04/05/2012.

van der Linden Johannes,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 26.04.2012 12094-0262-012
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.04.2011, NGL 29.04.2011 11092-0600-011
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 30.04.2010 10102-0283-014
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 01.03.2010, NGL 03.03.2010 10058-0082-015
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2010, NGL 03.03.2010 10058-0081-013
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 10.03.2006, NGL 23.06.2008 08256-0309-015
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 11.03.2007, NGL 23.06.2008 08256-0298-014
05/01/2006 : AN331481
14/06/2005 : AN331481
25/06/2004 : AN331481
15/04/2003 : AN331481
11/04/2001 : AN331481
29/07/2000 : AN331481

Coordonnées
VLAREC ORGANICAL SOLUTIONS

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 570 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande