VLARET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VLARET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.606.201

Publication

24/09/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 95925

NEERGCLEGIO

GRlFf iE RECHTBANK VAN

13 SEP, 2013

17.4ANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Ondernemingsnr : 0846.606.201

Benaming

(voluit) : VLARET

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIJVERHEIDSSTRAAT 48, 2260 WESTERLO (OEVEL) (BELGIË) (volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 31 iuli 2013

De raad van bestuur beslist met ingang van 1 augustus 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar. Nijverheidsstraat 13, 2260 Westerco.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verscheiden  Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij zij de mogelijkheid heeft:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Dirk Thys,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 JUNI 2012

TdilaiiNHOUT

fp %riffitar

11,11111!20111 u

bel

BE

sta

Ondernemingsnr G. G<7 6. 2.m

Benaming (voluit) : VLARET

(verkort) Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 48

2260 Westerlo (Oevel) 'I

Onderwerp akte :NV: oprichting

Tekst : ee

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op= ';13 juni 2012. 1. Aandeelhouders.

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NW-LOGISTICS", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo (Oevel), Nijverheidsstraat 48, BTW BEe 0884.764.912 RPR Turnhout. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Michel Eyskens te Oud-Turnhout op 3i november 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 november: nadien, onder nummer 2006-11-14/0172109.

b. De naamloze vennootschap "INDUSTRIAL AND LOGISTICS DEVELOPMENTS",j; afgekort "ILD", met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Gebuurtestraat 2, BTW BE 0818.718.404 RPR Gent.

Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-e; Turnhout op 11 september 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

30 september nadien, onder nummer 2009-09-30/0137540. £;

Waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd werden bij akte verleden voor;, geassocieerd notaris Kristel Deflander te Oud-Turnhout op 5 juli 2011, gepubliceerd in de;. bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli nadien, onder nummer201 1-07-1 9101 1 0 61 0.

2, Naam. '

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de! naam "VLARET".

3. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op heden.

4. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo (Oevel), Nijverheidsstraat 48.

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

A. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen;: rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden, en op de manier;' die haar het meest geschikt lijkt alle activiteiten welke op rechtstreekse of onrechtstreekse,j manier, zowel in het geheel als gedeeltelijk, betrekking hebben op:

- Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, van alle eigendommen, ij goederen en rechten zonder enige uitzondering, zo wel roerende als onroerende en:j omvattende; - De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, ais;, algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijkere gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen en rechten.

- Alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort.

- De aankoop, de verkoop, de verhuring, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen.

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van aile mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee gepaard gaan.

- De organisatie, waaronder ter beschikking stelling van personeel, van ondersteunende diensten als receptie, informatievoorziening, catering, beveiliging, bewaking, inkoop, logistiek, werkplekinrichting en  uitrusting;

- Het onderzoek en de ontwikkeling, de productie, de verkoop, de verhuur, de consultancy, de expertise, het onderhoud, de import en export, en de vertegenwoordiging van alle softwareproducten en materiaal betreffende het domein van de informatica en van de kantoorinformatica en in het algemeen van het bewerken van de informatie alsmede aile andere activiteiten die er gewoonlijk mee gepaard gaan.

- Dienstverlening op het vlak van informatica, het verstrekken van software oplossingen; consultancy in verbetering van de productieprocessen en aangaande informatica infrastructuur.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar aval verlenen, haar roerende goederen in pand geven of haar onroerende goederen in hypotheek geven, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

B. Verder heeft de vennootschap tot doel:

t De verwerving van participaties onder gelijk welke von ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

2. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

3. De engineering, ontwikkeling, commercialiseren, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen: materieel, machines en outillage. De vennootschap mag tot verwezenlijking van haar doel alle handelingen stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derde personen of in samenwerking met deze laatsten.

Zij mag in het kader van haar activiteit alle roerende, onroerende, financiële industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag tevens door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te warden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 500.000,00 euro.

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het is vertegenwoordigd door 5.000 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde,

met een fractiewaarde van 115.000ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle

aandelen voor één/vierde zijn volgestort door

1. De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "NW-LOG1ST1CS", voornoemd,

voor vierduizend tweehonderd vijftig aandelen; 4.250

2. De naamloze vennootschap "INDUSTRIAL '.

AND LOGISTICS DEVELOPMENTS", voornoemd,

voor zevenhonderd vijftig aandelen; 750

TOTAAL: vijfduizend aandelen 5.000

die het ganse maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van honderd

vijfentwintigduizend euro.

6. Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen,

De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden of aan één of meer aangestelden van de vennootschap het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

De aan het gerecht of andere openbare of private instanties over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders gezamenlijk handelend.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de gedelegeerd bestuurder tevens de vaste vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap als gewone lasthebbers binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht,

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 16.00 uur.

10. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

11, Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aàn het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal, Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de Raad van Bestuur te bepalen. Nochtans kan de

algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De Raad van Bestuur mag op haar eigen verantwoordelijkheid en met in achtname van de regels gesteld in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen beslissen dat ? interimdividenden zullen worden uitgekeerd in afkorting van de hoger bedoelde nettowinstverdeling.

De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van die interimdividenden en de datum der uitbetalingen, welke in de loop zelf van het boekjaar mogen geschieden.

12. Eerste boekjaar  eerste iaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31

december 2013,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

13. Benoeming raad van bestuur.

De oprichters, nemen éénparig de volgende besluiten :

a) het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vier en tot deze functie worden benoemd ; 1, De heer THYS Dirk Guy Alfons, geboren te Geel op 8 oktober 1968, rijksregisternummer 68.10.08-231.57, wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Vinkendreef 10;

2. Mevrouw VERSMISSEN Nadine Jeannine Jozef Germaine, geboren te Turnhout op 18 maart 1969, rijksregisternummer 69.03.18-040.17, wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), i Vinkendreef 10;

3: De heer ULENS Kris Lode Maurits, geboren te Gent op 9 maart 1971, rijksregisternummer 71.03.09-029.49, wonende te 9000 Gent, Prinses Clementinalaan 88;

4. De heer VERHAVERT Bart Hendrik Leo, geboren te Dendermonde op 7 augustus 1971, rijksregisternummer 71.08.07-395.69, wonende te 1745 Opwijk, Millenniumstraat 14.

b) de oprichters verklaren op grond van te goeder trouw verrichte schattingen dat de vennootschap voldoet aan de vrijstellingscriteria van artikel 12 paragraaf 2 van de wet op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en dat zij bijgevolg vrijgesteld zijn van de verplichting van een commissaris te benoemen,

De aangestelden verklaren hun opdracht te aanvaarden en te bevestigen, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

14. Vergadering raad van bestuur.

Na deze oprichting komen de bestuurders samen in eerste vergadering en nemen éénparig

volgende besluiten :

a) tot gedelegeerd bestuurder en vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld: de heer Dirk Thys, voornoemd;

b) tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt aangesteld: de heer Bart Verhavert,

voornoemd,

Deze opdrachten worden uitdrukkelijk aanvaard.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Cathérine Goossens.

Geassocieerde notaris.

ln bijlage; eensluidend afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0376-013
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0366-013

Coordonnées
VLARET

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 13 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande