VLEDIS

Divers


Dénomination : VLEDIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 419.863.114

Publication

29/10/2014
ÿþVoorbehouden aan het ' Belgiech Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lekieneelr< van koonnalool Averpe1

111111q!IjMilell

20 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0419.863.114

" Benaming (voluit) : VLEDIS

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Dennenlaan 4

2980 Halle (Kempen)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAPEN VASTSTELLING

Uit een akte verleden voor Wouter NOU WKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 26 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIEDl8", met eenparigheid de volgende beslissing heeft genomen;

1) Afwijking van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, alsook het bijwerken van de boekhouding en bepaling van de bestemming van de resultaten.

De vergadering beslist om, ten eerste, af te wijken van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, om dienvolgens het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend veertien, af te sluiten op heden en om, ten tweede, de gewone algemene vergadering betreffende het lopend boekjaar, te houden op heden.

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

De vergadering geeft hierbij volmacht om de boekhouding en de jaarrekening bij te werken: betreffende het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend veertien en afgesloten werd op heden.

De resultaten van het lopend boekjaar worden besproken.

Er wordt uitgebreid geantwoord op de diverse vragen van de vennoten.

Uit de resultaten die hier voorgelegd worden, blijkt dat de vennootschap geen schulden heeft. De vergadering beslist, overeenkomstig het voorstel van de zaakvoerder om de winst van het boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend veertien en afgesloten werd op heden, verminderd met de overgedragen verliezen van het vorig boekjaar, over te dragen naar de rekening "Overgedragen winst".

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

2)Voorafgaande verslagen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VLEDIS is niet meer actief en zal in de toekomst geen nieuwe activiteiten hebben.

De vervroegde ontbinding dringt zich dus op,

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de:: zaakvoerder de dato 10 september 2014 en van het verslag van de heer Bruno Van Gogh,: zaakvoerder van 'Van Gogh & C" bv comm.v., accountant, bij welk verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd, afgesloten per 31 juli 2014; de aanwezige of geldig..

J

Op de laatste blz. van Luik Eq vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11,1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

vertegenwoordigde aandeelhouders en zaakvoerder erkennen voorafgaandelijk deze akte een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

B. Het besluit van het verslag van de heer Bruno Van Gogh voornoemd, de dato

September 2014 luidt letterlijk als volgt:

"In het raam van de ontbinding- en vereffeningsproceciure voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand op 31 juli 2014, die rekening houdend met het vooruitzicht van een ontbinding en vereffening van de vennootschap een balanstotaal vertoont van tweehonderd eenentwintigduizend negenhonderd achtentachtig euro en zeven eurocent (221.988,07 EUR) en een positief eigen vermogen van achtenzestigduizend tweehonderd vijfenveertig euro en zeventig eurocent (68.245,70 EUR). Er blijkt uit mijn controles, die werden uitgevoerd volgens de beroepsnormen en meer bepaald de in dit verslag gespecificeerde normen, dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva niet ouder is dan drie maanden, en volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft. De vereffening zal tot een goed einde kunnen worden gebracht en zal niet-deficitair kunnen worden afgesloten, bij gebrek aan schulden aan derden op heden.

Op grond van de informatie die mij door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg von de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 4.969,57 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Te Sint-Job-in-'t-Goor, september 2014.

van Gogh & C° Comm.V.

Bruno van Gogh,Zaakvoerder Accountant  belastingconsulent".

De vergadering keurt bovenvermelde verslagen goed.

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §4 van

het Wetboek vennootschappen, gehouden is.

De algemene vergadering stelt vast dat er geen activiteiten meer zijn geweest sindsdien.

3)Voorstel tot ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling

Na kennisname van het voorgaande besluit de vergadering eenparig tot ontbinding van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLEDIS" met maatschappelijke zetel te

2980 Halle (Kempen), Dennenlaan 4, met ondernemingsnummer 0419.863.114,

rechtspersonen register Antwerpen.

Aangezien de vennootschap geen schulden meer heeft jegens derden, stelt de vergadering vast dat : de vennootschap niet dient vereffend te worden. Uit de staat blijkt echter dat op het moment van het opmaken van de staat er nog schulden bestonden. De staat wordt aangevuld met een lijst opgemaakt door de zaakvoerder waarbij betalingsbewijs werd voorgelegd van de nog toen openstaande schulden na balansdatum.

In navolging van artikel 184 §5 gaan de activa van de vennootschap bij wijze van overgang onder bijzondere titel over in het vermogen van de vennoten. Deze overgang geschiedt van rechtswege door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid zonder dat enige vereffening noodzakelijk is. Bijgevolg beslist de vergadering om geen vereffenaar te benoemen en houdt de vennootschap bij deze definitief op te bestaan.

De zaakvoerder van de vennootschap werd erover geïnformeerd dat hij bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaar kan worden beschouwd; dit kan in zijnen hoofde een verhoogde aansprakelijkheid tot gevolg hebben, dit in het kader van de toepassing van artikel 198, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist dat aile boeken en bescheiden van deze vennootschap gedurende ten ; minste zeven (7) jaren zullen bewaard blijven op het adres 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 233.

4)Kwiiting te verlenen aan de zaakvoerder











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden Flecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

moi 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblacl





De vergadering beslist volledige en algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het vervullen van haar opdracht en zonder enig voorbehoud of beperking voor zijn beheer van de vennootschap,

-het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend veertien en afgesloten werd op heden.

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan Accountfisc bv CVBA te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43 teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging en schrapping te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.





Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 23.07.2013 13330-0501-013
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 06.08.2012 12382-0476-013
12/01/2012
ÿþ" mod 11.1



'In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

l '

na neerlegging ter griffie van de akte

u 1111111 NIIIIII III IIA

" izoiooza=

V

beh aa Be Star

ifl

, ; . " " ,~r. i-^^~ ,

3:0 DEC. 2411 Griffie

Ondernemingsnr : 0419.863.114

Benaming (voluit) : Vleeswarenfabriek Vledis

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dennenlaan 4

2980 Zoersel

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE  KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING VAN HET DOEL - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE WET VAN 1999  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, op 13 december 2011, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 21 december::

" 2011, boek 123, blad 81, vak 19. Ontvangen: 25,00 ¬ . Getekend: de E.a. inspecteur W.Laureys blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte';

aansprakelijkheid "VLEESWARENFABRIEK VEEDIS", met éénparigheid de volgende beslissing heeft;

genomen:

1.Wijziging maatschappelijke benaming

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "VLEDIS", met ingang vanaf heden.

2.Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen opdat zij enkel nog een fractiewaarde hebben.

3.Omzetting van het kapitaal in euro

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het kapitaal van een miljoen tweehonderd vijftig duizend Belgische frank (1.250.000 bef) zal omgezet worden in euro en thans

dertig duizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig cent bedraagt (30.986,69 ¬ ). 4.Kapitaalsvermindering

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal

te verminderen met twaalfduizend vierhonderd zesendertig euro en negenenzestig cent (12.436,69 ¬ ), om het van dertig duizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig cent (30.986,69. ¬ ) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) te brengen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijke gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen', met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder: vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van. alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde " kapitaalsvermindering van twaalfduizend vierhonderd zesendertig euro en negenenzestig cent "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(12.436,69 ¬ ), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van twaalf duizend vierhonderd zesendertig euro en negenenzestig cent (12.436,69 ¬ ), voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

5.Wijziging van het doel

a) Verslag

De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; de aanwezige aandeelhouders erkennen het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. in bijlage bij dit verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 30 september 2011.

" Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

b) Wijziging van het maatschappelijk doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Het uitsluitend voor eigen rekening en in eipen naam aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en '

beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen

" en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op olgemene wijze mag zij alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van oord zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

6.Ontslagen en benoemingen

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag mevrouw Maria Isenborghs voormeld, als gewoon zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden. Er wordt haar décharge gegeven voor haar uitgeoefend mandaat.

De algemene vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om mevrouw Maria Isenborghs te benoemen als statutair zaakvoerder en dit met ingang vanaf heden. Dit mandaat is onbezoldigd.

De heer Guy Pirsoul, voormeld, wordt vervolgens benoemd door de algemene vergadering tot statutair zaakvoerder-opvolger.

Beide personen zijn alhier persoonlijk aanwezig en verklaren dit mandaat te aanvaarden.

7. Aanvaarding nieuwe statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(ram,`.,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

Om de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen en aan het nieuwe Wetboek Vennootschappen wordt beslist door de algemene vergadering om geheel nieuwe statuten aan te nemen in onderhavig proces-verbaal.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naa2l:"VLEO|5".

Doel: De vennootschap heef tot doel:

Het uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op he1. productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. 'ZÜ mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële | 'tmssemkornst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht opde beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. :Op algemene wijze mag zij alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan,

kredieten en leningen toestaan, zich voor derden e hypotheek ;inp~ndte0even,induxie fdee~enhande|szaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel ofvvetvan aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap is te 2980 Halle (Zoersel), Dennenlaan 4 Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.55[\00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1250e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet

! ~

statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde

tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft. benoemd.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw lsenborghs Maria, wonende te Dennenlaan 4, 2980 Halle (Zoersel). Tot statutair zaakvoerder-opvolger wordt benoemd: de heer Guy Pirsoul, wonende te Dennenlaan 4, 2980 Halle (Zoersel).

ledere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsiilad - 12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordIgen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere . ma ndatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen i opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden " telkens op de tweede maandag van de maand juni om twintig uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen váór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot éénendertig december , van het zelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Voor beknopt uittreksel,

Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Sarnen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 26.07.2011 11322-0397-014
16/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 15.10.2009 09810-0259-013
18/06/2009 : AN219623
29/07/2008 : AN219623
06/09/2007 : AN219623
04/09/2006 : AN219623
03/10/2005 : AN219623
16/07/2004 : AN219623
06/10/2003 : AN219623

Coordonnées
VLEDIS

Adresse
2980 Halle (Kempen)

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande