VLG-PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLG-PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.863.018

Publication

06/02/2015
ÿþMod Word 11.1

Îue I: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 11111111 1

behouden *15020761

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de

RECHT1 ANIi VAN KOOPHANDEL

27 JAN, 2015

ANTIVERPEfififfieing TURNHOUT De Griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0839.863.018

Benaming

(voluit) : VLG-Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heymansstraat 27, 2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zetel van de vennootschap

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap per 15 mei 2014 verplaatst van Heymansstraat 27, 2275 Lille naar Steenweg op Weelde 42, 2330 Merksplas.

de zaakvoerder

Van Laer Gunther

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/10/2011
ÿþOndernemingsnr 4 839. 8c3. oug

Benaming : VLG-projects

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heymansstraat 27

2275 Lille

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 28 september 2011, dat

De heer Van Laer Gunther Albert Mathilde, geboren te Herentals op 08 september 1977, ;3

(rijksregisternummer 77.09.08-199.77), wonende te 2275 Lille, Heymansstraat 27, een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "VLG-projects".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2275 Lille, Heymansstraat 27.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf!i de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

 Algemeen timmer en schrijnwerk. Vervaardigen en plaatsen van vensterluiken. De vervaardiging en plaatsing van trappen en leuningen. Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, woningen, vitrines, rekken, toonbanken, kantoormeubelen, meubels voor restaurants en scholen, badkamermeubels en keukens.

 Plafonneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer-, en plafondbekleding. De installatie van

al dan niet verplaatsbare tussenwanden. ;ï

Fabricage en plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in ;;

kunststof en algemene metaalbewerking. De vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw alsook met betrekking tot metalen vloeren. Voegwerken en gevelwerken. Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen alsmede de coordinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken aan gebouwen. Alsmede de afwerking en inrichting van

gebouwen.

Restauratiewerken van gebouwen en monumenten.

Slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken. Isolatiewerkzaamheden. Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer. Leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

De montage van serres, veranda's in hout, metaal of kunststof.

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom. Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters.

Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van ?~ glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van aile doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en marmerwerken voor gebouwen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

"Ic behc aan Bel Staat

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va erg R 3 E L E G D

zuFmlg l EC- ANIK VAB

0 3 4U. 2011

I IIllI IllI Il IIlI 11111 11111 11111 IIli 1111 1111

+11159690

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Onderneming voor het leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Leggen van kabels en diverse leidingen.

 De aan- en verkoop, import en export van alle daarmee verband houdende producten en diensten.

 In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen: agentschap financiële instelling; activiteiten van vezekeringsbemiddeling; activiteiten van bankbemiddeling en verder afgeleide prestaties: beheer van onroerende goederen; syndicus; expertises inzake onroerende goederen; projectontwikkeling in eigen beheer of voor rekening van derden; beroepsverkoper in de zin van het wetboek van registratierechten, uitvoering van studies, onderzoeken, analyses, projectontwikkelingen en advies inzake afzetmarkt. Het verlenen van diensten op gebied van marketing en reclame aangelegenheden.

 Het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in het buitenland.

Zij mag ondermeer onroerende goederen, huren, verhuren, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruiten, in leasing nemen, opschikken uitrusten en ombouwen. Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doet te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij scan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verfenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België.

De heer Van Laer Gunther voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog ZESDUIZEND HONDERD VIJFTIG EURO (¬ 6.150,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede woensdag van de maand juni om 20.00 uur.

ledere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



2 Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht,

Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur de heer Van Laer Gunther voormeld; die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

Volmacht.

De heer Van Laer Gunther voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Accountantskantoor van de Korput" te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VLG-PROJECTS

Adresse
HEYMANSSTRAAT 27 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande