VLIMMERSHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VLIMMERSHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.387.549

Publication

10/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIHI ~IIII92I ICI05 II~III911

" 1225"

HhI

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va" aktew-

--

'Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPÿïANDEE,

2 9 ()KT, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Do Griffier

Di iIL

Ondernemingsnr: 0437.387,549

Benaming (voluit) : VLIMMERSHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpseweg 244

2340 Beerse

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit de bijzondere algemene vergadering van 21 oktober 2014 van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VLIMMERSHOF", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse, Antwerpseweg 244, gekend onder het ondernemingsnummer 0437.387.549.

OPROEPING BESTUURDERS

Volgens verklaring van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders zijn de heer Marcel; Vermeiren, geboren te Berendrecht op 29 november 1945, laatst wonend te 2960 Brecht, Groot Veerle, 31, overleden te Brecht op 4 augustus 2013 en mevrouw Maria Roovers, wonende te Beerse,' Vrijwilligersstraat 55 de laatste bestuurders van de vennootschap.

* BEKRACHTIGING HANDELINGEN BESTUURDERS

Voormelde bestuurders werden benoemd bij akte verleden voor meester Jan Michoel, notaris te Hoogstraten op 23 juni 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van. 21 juli daarna, onder nummer 890721-474.

Hoewel hun mandaat slecht geldig was voor zes (6) jaar zijn zij nadien in de hoedanigheid van bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap blijven handelen.

Voor zover noodzakelijk bekrachtigt de algemene vergadering uitdrukkelijk alle handelingen die zij in naam en voor rekening van de vennootschap hebben gesteld nadat hun functie van bestuurder verlopen is.

* ONTSLAG BESTUURDERS

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering het volledige bestuursorgaan van de

vennootschap met ingang vanaf heden.

Hen wordt kwijting gegeven over het door hen gevoerde beleid, zowel voor de afgelopen boekjaren,

als voor het huidige boekjaar.

* BENOEMING BESTUURDERS

Met eenparigheid van stemmen benoemt de algemene vergadering volgende nieuwe bestuurders:

1. Mevrouw Van den Broeck, Karin Antoine, geboren te Ekeren op 9 september 1967, wonend te 2960 Sint-Lenaarts, Groot Veerle 31,

2. De naamloze vennootschap "MARISTA", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Groot Veerle 31,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0423.230.794 en als BTW-belastingsplichtige onder nummer BE0423.230.794.

Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd vanaf heden: mevrouw Karin Van den Broeck, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zojuist aangestelde bestuurders, hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dit ambt te aanvaarden en bevestigen dat geen van hen tot op heden getroffen werd door een maatregel die hen verbiedt bestuurder te zijn en in het bijzonder dat de uitoefening van de functie van bestuurder hen niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr, 22 van 24 oktober 1934.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Van den Broeck Karin Gedelegeerd bestuurder

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

sqt Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 30.08.2012 12508-0419-009
26/01/2012
ÿþmod 11.1

kAb,º% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aletel-

1 l h~iT N V*N

16 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Grime

Ondernemingsnr : 0437.387.549

Benaming (voluit) : VLIMMERSHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpseweg 244

2340 Beerse

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Herman VERSCHRAEGEN geassocieerd notaris te Wuustwezel,:; op 23 december 2011, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de, naamloze vennootschap "VLIMMERSHOF" met zetel te 2340 Beerse, Antwerpseweg 244,' ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout en gekend onder het ondernemingsnummer': 0437.387.549, besloten heeft haar statuten aan te passen en bovendien haar statuten geheel te', wijzigen. Van de bepalingen die in de statuten gewijzigd werden worden hieronder enkel die punten; vermeld waarvoor artikel 69 W. Venn. de bekendmaking voorschrijven:

De buitengewone algemene vergadering heeft aldus ondermeer beslist:

NAAM - ZETEL - DOEL

De naam, het zeteladres en het doel van de vennootschap bleven ongewijzigd.

*DUUR

De bestaansduur van de vennootschap bleef ongewijzigd en is onbepaald.

* KAPITAAL

;'" Om het in Belgische Frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro, tegen een omrekeningskoers waarbij één EURO (¬ 1,00) gelijk is aan veertig komma;: drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank (40,3399-fr), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omrekening en afronding TWEEHONDERD TWEEËNZEVENTIGDUIZEND i; ZESHONDERD TWEEËNTACHTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (E 272.682,88) bedraagt. Om artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe;: toestand van het kapitaal, welk artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD TWEEËNZEVENTIGDUIZEND;; ZESHONDERD TWEEËNTACHTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (¬ 272.682,88), vertegen woordigd door elfduizend (11.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een; fractiewaarde van één elfduizendste (1/11.000ste) van het kapitaal."

WIJZIGING HUIDIG ARTIKEL 7

Om de tekst van huidig artikel 7 te schrappen en te laten luiden zoals in de hierna volgende integrale;; nieuwe tekst der statuten, begrepen onder artikel 8:

"De aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen! voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik en op zijn kosten de omzetting vragen van zijn gedematerialiseerde; aandelen in aandelen op naam.

De titularis kan op elk ogenblik en op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen."

>> *WIJZIGING ARTIKEL 18 LAATSTE ALINEA

Om de laatste alinea van de huidige tekst van artikel 18 te schrappen en te laten luiden zoals in de hierna volgende integrale nieuwe tekst der statuten, begrepen onder artikel 26:

"De oproepingen voor de algemene vergadering geschieden door middel van een aankondiging die, ten minste vijftien dagen voor de vergadering opgenomen wordt in het Belgische Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111J11111j1j14111151.11

Voc behoL

aan

Belgi Staag

b

mptl 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t

Bovendien dienen de oproepingen voor de algemene vergadering binnen die zelfde termijn .éénmaan te geschieden door middel van een aankondiging in een nationaal verspreid blad, met uitzondering van de gewone algemene vergaderingen met gewone agenda die plaatsvinden op de plaats en de datum aangeduid in de oprichtingsakte.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en de eventuele commissaris worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering per brief uitgenodigd. Indien de bestemmeling individueel, schriftelijk en uitdrukkelijk ermee instemt, kan deze oproeping gebeuren via enig ander; communicatiemiddel. De oproepingen vermelden naast dag, uur en plaats van de vergadering, de agenda met de te behandelen onderwerpen en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt tevens voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam met medewerking van de vennootschap uitgegeven.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief verzonden aan de aandeelhouders, bestuurders en eventuele commissaris, terwijl de anderen waaronder de houders van aandelen aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als ze uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld."

* WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID - ARTIKEL 16

Met éénparigheid van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering om artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen door een nieuw artikel dat nummer 21 zal dragen en waarin voorzien wordt dat de vennootschap extern vertegenwoordigd kan worden door het optreden van de individueel handelende gedelegeerd-bestuurder of door de meerderheid van de bestuurders.

* BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

De bepalingen in verband met het aanleggen van reserves en de winstverdeling luiden als volgt:

"De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming die aan de

winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, zal worden gegeven, alles onverminderd het geen',

hierna bepaald is omtrent het eventuele eerste dividend.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden."

* BEPALINGEN i.V.M HET VEREFFENiNGSALDO

De bepalingen in verband met het vereffeningsaldo luiden als volgt:

"Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de

aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura aanwezig zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, zullen de vereffenaars hiermede rekening

houden, en zullen zij, alvorens tot enige uitkering over te gaan, het evenwicht tussen de aandelen

herstellen hetzij door eventueel bijstortingen op te vragen, hetzij door terugbetaling te doen.

Indien er bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen

komen deze niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbrengen."

* BEGIN & EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar bleef ongewijzigd en blijft samenvallen met het kalenderjaar.

* PLAATS DAG EN UUR DER JAARVERGADERING

De datum van de jaarvergadering bleef ongewijzigd op de derde donderdag van de maand mei om

14.00 uur.

* VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

De voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering bleven ongewijzigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

* BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De regeling voor de externe vertegenwoordiging luidt als volgt:

"Alle akten die de vennootschap verbinden, evenals de volmachten die bij deze akten behoren, worden, behoudens lastgeving aan derden, geldig ondertekend warden door DE MEERDERHEID VAN DE BESTUURDERS of door de individueel handelende GEDELEGEERD BESTUURDER;

De gewone bestuurders handelend ais college met gewone meerderheid, alsook de gedelegeerde bestuurder, individueel handelend, kunnen bijgevolg alle handelingen stellen met betrekking tot de realisatie van het doel van de vennootschap, ongeacht wat er de belangrijkheid van is.

In gezegde hoedanigheid optredend, kunnen zij eveneens namens de vennootschap elke eis, verweer, bezwaar, beroep en annulatie met betrekking tot gerechtelijke procedures instellen.

Genoemde verplichting voor de bestuurders om gezamenlijk op te treden vermindert geenszins de bevoegdheid voor de raad van bestuur om handelend als college, de vennootschap te verbinden."

* AANPASSING STATUTENTEKST OVEREENKOMSTIG HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

de statuten aan te passen ten einde uit de statutentekst alle verouderde formuleringen, terminologie en overbodige of voorbij gestreefde bepalingen te weren en bovendien om de bepalingen en



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

































Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

"

mod 11.1

nummering van de artikelen aan te passen overeenkomstig het nieuwe Wetboek van vennootschappen zonder evenwel de essentiële bepalingen te wijzigen.

* VERZOEK TOT OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

Onmiddellijk na het nemen van deze beslissing hebben de aandeelhouders verzocht om hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Terstond worden de aandelen ingeschreven in het daartoe bestemde aandelenregister, waarvan kopie aan deze akte gehecht zal blijven.

* BIJZONDERE VOLMACHT" De raad van bestuur stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de heer De Cremer Guy, boekhouder te 2960 Brecht, Lage Vlier 20, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

~~.

r~

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER j

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 24.08.2011 11442-0143-009
23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 17.02.2011 11038-0244-009
23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.05.2009, NGL 17.02.2011 11038-0243-009
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 04.08.2015 15399-0080-009

Coordonnées
VLIMMERSHOF

Adresse
ANTWERPSEWEG 244 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande