VLOEBERGS BOB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLOEBERGS BOB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.383.834

Publication

06/05/2014 : AN347427
30/09/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11JLiI110,1 II 11

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblw

II







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 19 SEP 2014

Griffie

------- " - 1- "

Ondememingsnr : 0432383.834

Benaming

(voluio : BOB VLOEBERGS

(verkort) :

Rechtsvorm :Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Handboogweg 6, 2520 Ranst (Emblem)

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING.

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 27 augustus 2014, Blad(en):, 8 Verzending(en): 0 Geregistreerd op het registratiekantoor MECHELEN-AA op drie september 2014 (03-09-2014)

Register 5 Boek 329 Blad 017 Vak 0007, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (E 50,00), De Ontvanger, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hogergenoemde vennootschap volgende besluiten

heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering neemt kennis van het besluit van de algemene vergadering van 19 juni 2014 om over te gaan tot de uitkering van reeds op 30 september 2013 bestaande belaste reserves, met toepassing van de heffing van tien procent (10 %) roerende voorheffing, overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92), en dit met het doel de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op zeshonderd duizend euro (600.000,00 EUR).

Ingevolge het bovenvermelde besluit werd een netto-dividend toegekend van in totaal vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 EUR), hetzij tweeduizend honderdzestig euro (2160,00 EUR) per aandeel (fractiewaarde kapitaalverhoging), welk bedrag wordt geboekt als een vordering van de aandeelhouder op de: vennootschap, in verhouding tot zijn aandelenbezit

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 VVIB92 zal het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de vorm van een inbreng in nature van de schuldvordering die is ontstaan.

Tweede besluit

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA Vyvey & Co Bedrijfsrevisoren, te 2240 Massenhoven, Flerentalsebaan 2, vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 24 junt 2014, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, goed te keuren.

De beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het besluit van het revisoraat verslag luidt letterlijk ais volgt:

"BESLUITEN

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, verklaart ondergetekende Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA BOB VLOEBERGS middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van E 600.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek lnkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal dus E 540.000,00 bedragen;

b) het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature;

c) de beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van E 540.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

e) indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 892 nieuwe aandelen van de vennootschap BVBA BOB VLOEBERGS, zonder nominale waarde, worden uitgegeven.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de vennoten van de vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen bij de BVBA BOB VLOEBERGS en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 24 juni 2014

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

(getekend)

Vertegenwoordigd door:

Steven Vyvey

Bedrijfsrevisor"

Ingevolge het eerste besluit werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaande tussentijdse dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal,

Derde Besluit

a. De vergadering besluit vervolgens het kapitaal te verhogen met vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 EUR), om het te brengen van negentienduizend euro (19.000,00 EUR) op vijfhonderd negenenvijftigduizend euro (559.000,00 EUR), door uitgifte van achthonderd tweeënnegentig (892) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door incorporatie in het kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 30 september 2013 bestaande reserves, na inhouding van de heffing van tien procent (10 %) roerende voorheffing, overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel WIB92), zoals deze schuldvordering nader wordt omschreven in het bovenvermelde verslag van de bedrijfsrevisor.

De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting.

binschriiving en volstorting van de kapitaalverhoginq door inbreng in nature

De voormelde vennoten, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren in te schrijven op kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 W1892, te weten:

- de bovenvermelde heer Robert VLOEBERGS verklaart in te schrijven op zeshonderd en zes (606) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van driehonderd zevenenzestigduizend tweehonderd euro (367.200,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

- de bovenvermelde mevrouw Maria DE KONINCK verklaart in te schrijven op honderd achtenzeventig (178) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van haar schuldvordering op de vennootschap ten belope van honderd achtduizend euro (108.000,00 EUR)..

- de bovenvermelde heer Fons VLOEBERGS verklaart in te schrijven op zesendertig (36) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van eenentwintigduizend zeshonderd euro (21.600,00 EUR)..

- de bovenvermelde mevrouw Mieke VLOEBERGS verklaart in te schrijven op zesendertig (36) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van eenentwintigduizend zeshonderd euro (21.600,00 EUR).

- de bovenvermelde heer Thijs VLOEBERGS verklaart in te schrijven op zesendertig (36) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van eenentwintigduizend zeshonderd euro (21.600,00 EUR).

c. Vaststellina

De vergadering stelt vervolgens vast dat volledig werd ingeschreven op de kapitaalverhoging, en dat deze volledig werd volgestort door inbreng in natura. Hierdcor is het kapitaal werkelijk gebracht op vijfhonderd negenenvijftigduizend euro (559.000,00 EUR).

Vierde Besluit

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten, met name artikel 5, waarvan de huidige tekst wordt geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd negenenvijftigduizend euro (559.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend honderd tweeënveertig (1.142) aandelen op naam, met een fractiewaarde van elk een duizend honderd tweeënveertigste (111 .142) van het kapitaal,"

Vijfde Besluit

De vergadering geeft de zaakvoerder de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de genomen besluiten, en zij geeft de ondergetekende notaris opdracht over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 27 augustus 2014.

2° Uittreksel.

3° Gecoordineerde statuten,

yo.or: behouden aan hete Bgigisch staatshled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2013 : AN347427
06/04/2012 : AN347427
17/03/2011 : AN347427
26/03/2010 : AN347427
10/04/2009 : AN347427
09/04/2008 : AN347427
26/04/2007 : AN347427
14/04/2006 : AN347427
07/04/2005 : AN347427
06/04/2004 : AN347427
23/04/2003 : AN347427
22/04/2002 : ANA069923
10/04/1999 : ME063591
01/01/1997 : ME63591
01/01/1993 : ME63591
01/01/1992 : ME63591
28/11/1987 : ME63591

Coordonnées
VLOEBERGS BOB

Adresse
HANDBOOGWEG 6A 2520 EMBLEM

Code postal : 2520
Localité : Emblem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande