VLOER- EN TEGELWERKEN F & D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLOER- EN TEGELWERKEN F & D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.355.621

Publication

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.02.2014, NGL 28.02.2014 14052-0263-011
19/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou

aan

Belgi: Staats

EERGELEGDF

0 8 -06- 2012

GRIFFIE RECHTBANK

KQOpH te MECHELEN J.

1111111!.111111,111111101Iiii

Ondernemingsnr : 0842.355.621

Benaming

(voluit) : Vloer- en Tegelwerken F & D

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Schuttersvest 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap de dato 27 januari 2012 werd de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst naar 2640-Mortsel, Lendenlei 2 bus 3.

Christophe Faes

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

05/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300111*

Neergelegd

03-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842355621

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Vloer- en Tegelwerken F&B

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Schuttersvest 52

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMINGEN

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Luc Van Pelt, geassocieerde notaris te 2000-Antwerpen, op 03/01/2012, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vloer- en Tegelwerken F & D met zetel te 2800 Mechelen, Schuttersvest 52.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, van en in vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton, gehouwen steen, of andere harde materialen, natuur of kunststof, vloerbekleding en wandbekleding van terazzo marmer, graniet of klei, parket of andere houten vloerbekleding, panelen en platen, tapijt of vloerbekleding van linoleum, rubber, kurk of kunststof, inclusief behang, tapijten, vloerbekleding van textiel, vloerkleden, verf, vernis, onderhouds- en reinigingsproducten;

- het leggen en plaatsen van alle vloer- en wandtegels en het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen hoe ook genaamd;

- in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, en de plaatsing van en in sierschouwen en open haarden;

- de voorbereiding en het uitvoeren van alle chapewerken;

- algemene bouwonderneming, onder andere ruwbouw, afwerking, onderhoud en verbouwingswerken van/aan eengezinswoningen, appartementen, villa's, industriebouw, met inbegrip van afbraakwerken van bestaande gebouw, aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van alle bouw-, grond- en voltooiingswerken; dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in bin-nen- en buitenland;

- het bouwrijp maken van terreinen;

- studie-, organisatie- en adviesbureau betreffende bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de con-trole en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveaus.

- Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel.

- Technisch en commercieel personeel delegeren in het domein van bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënte beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen.

- Ontwerp en inrichting van bedrijven en inkoop.

- Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het technisch, automatisatie, administratief, milieu, boekhoudkundig, fiscaal, sociaal, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van scholing en het organiseren van seminaries en voordrachten over deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

- Aan- en verkoop van handelsgoederen door middel van e-commerce (internet).

- Verhuren en verkopen van diensten inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen, engineering, studie en planning via e-commerce (internet).

- Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager. - De ontwikkeling, studie, aankoop verkoop, leasing, huur en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook.

- Het beleggen, besturen en uitbaten van roerende waarden en bezitting. Het financieren van investeringen voor eigen rekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen. Het beleggen van vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

- Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren afbreken, verhuren en huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen, prospecteren en uitbaten, valoriseren en verkavelen van gronden, alle gebouwen en terreinen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen.

Dit alles in volle eigendom en/of blote eigendom en/of vruchtgebruik. Het betreft geen limitatieve opsomming.

- Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming; zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn.

- Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

- Het in- en uitvoeren van, en het handel drijven in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en verbruik.

- Alle activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie, zowel wat betreft de conceptie, de creatie als de materiële uitvoering.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals laatst gewijzigd bij Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door

1. De heer FAES Christophe Jozef, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 770527-251-09, geboren te Mortsel op 27 mei 1977, wonende te 2640 Mortsel, Lindenlei 2 bus 3, voor 50 aandelen, volgestort ten belope van een/derde;

2. De heer DAOUDI Jamal, ingeschreven in het rijksregister onder nr 790602-441-36, geboren te Ijarmaoues (Marokko) op 2 juni 1979, wonende te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 59 bus 1, voor 50 aandelen, volgestort ten belope van een/derde

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Tot eerste zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur:

1. De heer FAES Christophe Jozef, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 770527-251-09, geboren te Mortsel op 27 mei 1977, wonende te 2640 Mortsel, Lindenlei 2 bus 3, met een bezoldigd mandaat.

2. De heer DAOUDI Jamal, ingeschreven in het rijksregister onder nr 790602-441-36, geboren te Ijarmaoues (Marokko) op 2 juni 1979, wonende te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 59 bus 1, met een bezoldigd mandaat.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 20 februari om 20 uur en voor de eerste maal in tweeduizend veertien. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt om 30 september. Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2013.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

De vennootschap verklaart de verbintenissen te bekrachtigen die in haar naam werden verricht te rekenen vanaf 20 november 2011.

Volmacht wordt verleend aan "Boeky BVBA", burgelijke vennootschap met handelsvorm, te Bornem, Bareldreef 8, vertegenwoordigd door de heer Franky Boeykens, voor alle verrichtingen in verband met het ondernemingsloket, Kruispuntbank van Ondernemingen, belastingen en BTW.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Luc Van Pelt, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLOER- EN TEGELWERKEN F & D

Adresse
LINDENLEI 2, BUS 3 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande