VLUKO VERWARMINGSSERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLUKO VERWARMINGSSERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.990.960

Publication

01/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Qndernemingsnr : ~~~e , yg . 9 6,c.. Benaming

(voluit) : VLUKO Verwarmingsservice (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2570 Duffel, Heidestraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 15 februari 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1°bis Wetboek Registratierechten, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

door

De Heer VLUYMANS Koen, ongehuwd, geboren te Duffel op 5 maart 1976, rijksre-gisternummer: 76.03.05149.57, wonende te 2570 Duffel, Heidestraat 47.

Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "VLUKO Verwarmingsservice".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2570 Duffel, Heidestraat 47.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgie als in het buitenland:

-Het vervaardigen, plaatsen, herstellen, vervangen, demonteren en aanverwante handelingen van alle sanitaire inrichtingen, verwarmingsinstallaties, elektrische installaties, ventilatie-installaties, luchtconditionering en industriële pijpleidingen met alle energiebronnen en op alle wijzen en met alle bijkomende toestellen.

-Algemene sanitaire werken, algemene werken van centrale verwarming en algemene elektrici-teitswerken.

-Groot- en kleinhandel van alle bovenvermelde artikelen en van de volgende goederen : elektrische artikelen, verlichtingsartikelen, radio elektrisch materiaal, gas in flessen, en huishoudartikelen.

-Het nemen van participaties en deelnemingen in ondernemingen, ongeacht hun rechtsvorm, alsook het oordeelkundig beheer ervan;

Op de laatste blz. van Li ik 8 vermeiden Recto : Neem en noodanighaicl an cie instrumenterende nalaas, hetzij van de persoto)n(sn)

bevoegd cie rechispertieon ten aanzien van derden re +,ertegenstoard1gen

Verso ' Naam en handtel ening.

20 -02- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

urn rie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Hetnemen van participaties in onroerende investeringen alsmede elke activiteit en verrichting met betrekking tot bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, meer in het bijzonder: de verwerving door de aankoop of anderszins, de verkoop, de ruil, de huur, de verhuur, de leasing en de financiering van onroerende goederen (inclusief het verlenen van hypotheken);

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in vennootschappen; het waarborgen van verbinte-nissen van verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit; het toestaan van leningen, voorschotten en kredieten aan deze vennootschappen, alsook aan der-den, zowel vennoten, zaakvoerders als loutere derden; alle andere financiële verrichtingen die in overeenstemming zijn met haar doelstellingen en telkens met respect voor de wettelijke be-perkingen;

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag lenin-gen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in on-dernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend,

Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparant verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig onderschreven is.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

í'

De Heer Vluymans Koen, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van acht-tienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BEO6 1430 8589 5322 bij Fortis Bank nv, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLUKO Verwarmingsservice" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 11 februari 2013, dat mij, notaris, is overhandigd om door ondergetekende notaris te worden bewaard,

leder aandeel is volstort ten belope van twee 1 derde,

Artikel 12,- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Voornoemde Heer VLUYMANS Koen, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die han-delingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

.e .e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

leddre zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ge-houden.

de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2015 om achttien uur.

Artikel 26, - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-der de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig

december 2014. Daarna volgt het boekjaar het gewone kalenderjaar.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vor-men, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissingen van de algemene vergadering, in over-eenstemming met alle vigerende wetgevingen terzake.

Bij uitkering van dividenden komen deze de aandeelhouders toe naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gere-serveerd. MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend, met recht van indeplaatstelling, aan "BVBA Trifisc" met zetel te 2240 Massenhoven, vertegenwoordigd door de Heer Gobien Hans,

Kruispuntbank

voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten;

Volmacht Ondernemingsloket:

voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

voor eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen ais belastingplichtige bij de Belas-tingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Voor ontledend uittreksel

~." Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De hotaris,

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift oprichtingsakte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheld van de inutrumenterende notaris. hetzii van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aaliziell van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naaam era handtekereg

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0592-010

Coordonnées
VLUKO VERWARMINGSSERVICE

Adresse
HEIDESTRAAT 47 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande