VMB-INTL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VMB-INTL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.408.965

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 14.08.2014 14422-0433-013
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0373-012
26/02/2013
ÿþmod 11,1

Vc behc aar Bei, Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

'º%'

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr :13E0821.408.965

Benaming (voluit) : VMB-Intl

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteeldreef 69

2970 Schilde

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalvermindering - coördinatie van de statuten

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1,! op 31 januari 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 5 februari 2013,; boek 126, blad 84, vak 11. Ontvangen: 25,00 ¬ . Getekend:W.Laureys ; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB-int1 met éénparigheid cie volgende beslissing heeft genomen:

1. Kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vier miljoen driehonderdvijftigduizend euro (4.350.000,00 ¬ ) om het van vijf miljoen achthonderdtweeënnegentigduizend driehonderdnegentien euro en vijftig cent il (5.892.319,50 ¬ ) op één miljoen vijfhonderd tweeënveertig duizend driehonderd negentien euro en vijftig cent (1.542.319,50 ¬ ) te brengen door integrale aanrekening op het fiscaal werkelijk gestort; kapitaal.

Inzake wordt verwezen naar het verslag van de zaakvoerder de dato 4 januari 2013 welk verslag mee zal neergelegd worden op de rechtbank van koophandel.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de vennoot, maar zal dit gedurende een; periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder overgaan tot betaling, in zover de; schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

2, Aanpassing van de statuten aan de laatste nieuwe wetswijziging inzake de' vereffeningsprocedure

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de statuten aan te passen aan' de nieuwe wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het wetboek vennootschap wat de; vereffeningsprocedure betreft.

Dierigevolge zal artikel 21 van de statuten integraal geschrapt worden. "

Artikel 23 van de huidige statuten zal volledig vervangen worden door volgende tekst eni hernummerd worden tot artikel 22:

"Artikel 22 Vereffening - Verdeling

§1, De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Neergelegd tcr griffie van de Rechtbank

van Koophandel te AnivVerpen, op

14 FER 2013

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze ais college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling. §2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

Bovendien zal er een bijkomende hernummering plaatsvinden van de laatste artikelen van de statuten.

3 Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

Ingevolge de genomen beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans één miljoen vijfhonderd tweeënveertig duizend driehonderd negentien euro en vijftig cent (1.542.319,50 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tienduizendste (1/10.000ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

ingevolge de genomen beslissing en de hernummering van de statuten zullen de artikelen 21, 22, 23 en 24 voortaan luiden als volgt:

"Artikel 21. Ingeval van verlies van de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders de kwestie van de ontbinding van de vennootschap onderwerpen aan de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze voorgeschreven voor de wijziging aan de statuten, en dit binnen de termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld. Indien het verlies drie/vierden van het kapitaal bereikt, kan de ontbinding uitgesproken worden door de vennoten die één/vierde van de aandelen bezitten."

"Artikel 22  Vereffenina - Verdeling

§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

et.

boor- r lehours'en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

yoor-'e 'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag warden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

2. in afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

"Artikel 23. Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten, is ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die niet in België woonachtig is, gehouden woonst te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig mogen gedaan of verzonden worden."

"Artikel 24. Wat betreft de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen.

De beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet wettelijk wordt afgeweken, worden geacht in onderhavige statuten vervat te zijn. De bepalingen van deze statuten die tegenstrijdig zouden zijn met gebiedende wetsbepalingen, zullen voor niet geschreven worden gehouden."

4. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 20.08.2012 12440-0354-013
22/09/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 12.09.2011 11546-0367-014
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 04.07.2011 11241-0457-013
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0218-013

Coordonnées
VMB-INTL

Adresse
KASTEELDREEF 69 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande