VNB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VNB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.272.420

Publication

17/09/2013
ÿþY

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK varr KOOPHANDI kift èdtECHELEN

Vo i

beho

aan

Belg

Staat

n



0 5 -09- 2013

Ondememingsnr : 0428.272.420

Benaming

(voluit) : VNB

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELUKHIED

Zetel ; PUURSESTEENWEG 343 - 2880 BORNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER UITTREKSEL UIT DE BESLISSINGEN VAN DE ZAAKVOERDERS D.D. 27 AUGUSTUS 2013:

1.Bevestiging zetelverplaatsing

Conform artikel 2 van de statuten bevestigen de zaakvoerders unaniem dat de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 16 juli 2013 werd verplaatst van Puursesteenweg 343 te 2880 Bornem naar Schoonmansveld 48 te 2870 Puurs.

2.Bevestiging wijziging vaste vertegenwoordiger

De raad van bestuur bevestigt haar kennisname en aanvaarding  voor zover als nodig - met unanimiteit van de benoeming d.d. 18 juli 2008 van de heer Steven Geirnaert, bestuurder van NV Koiba (voorheen NV Mark Vandecruys), wonende te 9810 Nazareth, Bekken 4, tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat van NV Koiba binnen haar vennootschap.

NV KOIBA

met als vaste vertegenwoordiger de heer Steven Geirnaert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notariis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

íi agen bij knie giscli Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 16.07.2013 13308-0527-033
26/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deAste

r7, >_.Y r r~

I N.1 É

16 -la- 912

GRiFFiE van

KOOPHANDEL te MECHELEN

riffie

(IIIt§11%111MI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0428272420

Benaming

(voluit) : VANNETELBOSCH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2870 Ruisbroek Puurs, Schoonmansveld 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

-Blijkens akte verleden voor het ambt van meester Eugène-Christophe Beyer de dato 3 oktober 2012, werd

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "VANNETELBOSCH" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te

2870 Ruisbroek Puurs, Schoonmansveld 48, alwaar volgende agenda werd behandeld:

1/wijziging van de naam van de vennootschap in "VNB" en aanpassing van artikel 1 van de statuten.

2/wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 2870 Ruisbroek Puurs,

Schoonmansveld 48 naar 2880 Bornem, Puursesteenweg 343 en aanpassing van artikel 3 van de statuten

3/omzetting kapitaal in euro en afronding van het kapitaal door incorporatie van reserves.

4/wijziging van artikel 5 ingevolge de voorgaande beslissing.

5/hernummering en aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999 en

de Wet op de Corporate Govemance.

6/machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

7/coiirdinatie van de statuten

8/volmacht.

en volgend besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT _.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "VNB" en past artikel 1 van de statuten aan om het te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « VNB ». Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", gevolgd door het ondememingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de ven-nootschap haar zetel heeft."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2870 Ruisbroek Puurs, Schoonmansveld 48 naar 2880 Bornem, Puursesteenweg 343 en wijzigt diensvolgend artikel 3 van de statuten om het te wijzigen door volgende tekst:

Artikel 3. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2880 Bomem, Puursesteenweg 343,

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebeid Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om het kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend oude Belgische Franken (750.000 BEF) om te zetten in euro en af te ronden naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) door incorporatie van reserves ten belope van zeven euro negentig cent (7,90¬ ).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist, ingevolge voorgaande beslissing artikel 5 van de statuten te wijzigen door "Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het

maatschappelijk kapitaal?

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statuten te hemummeren en aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999 en de Wet op de Corporate Govemance en neemt volgende nieuwe statuten aan:

"TITEL 1. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « VNB ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2880 Bornem, Puursesteenweg 343.

Artikel 3, Maatschappelijk doel

Het doel van de vennootschap is:

Het uitvoeren en/of coi;rdineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle hoegenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen, de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook aankoop, verkoop, verhuring en in 't algemeen de handel van alle produkten en materialen hiervoor noodzakelijk.

Alle schattingen en alle arbitrages, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter van architekt, van expert in onroerende goederen en agentschap in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiskale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen ais technische raadgever of inzake onroerende goederen.

Alsook wordt voorzien de coürdinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van houten en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle lakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen, als met niet metalen materialen, vochtweringswerken- en beschermingswerken, zinkwerken, vloer en faiencewerken, plafonerings- en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken.

Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of water en/of elektriciteit. Gevelreinigingswerken, leveren en/of plaatsen van rolluiken en zonneweringen, restauratiewerken monumenten, geklasseerde en niet geklasseerde gebouwen, aile werken van muur- en wandbekleding, vloerbekledingen, parketwerken, plastiek bedekkingen, behang- en schilderwerken, elle elektriciteitswerken zowel huishoudelijke als binnenshuis als nijver-heidsinstallaties, alle binnenhuis inrichtings- en versieringswerken. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatie terreinen, zoals ziertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer zij,

Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en produkten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit en andere landbouwprodukten, bloemen, planten, brandstoffen bouw- en installatiematerialen. Het graven en/of nivelleren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en waterlopen.

Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen kon-structies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van aile smeed- en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, parken en recreatie terreinen. Voor alle inrichtingen, komplexen en gebouwen, zowel industrieële, ais residentiële, sport en amusement inrichtingen als hospitalen en ziekenhuizen zowel privé als in publieke sektor:

a.Uit te voeren, in alle beroepssektoren, gespeciali-seerd of niet, de verkoop, de verhuring, en het ontlenenof alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening; b.Te promoveren, door investering, financiering of el-hing, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, produkten, systemen, ideeën, of brevetten die betrekking hebben op de techniekers, nodig voor hun werking en hun uitbating,

c.Te waarborgen, het materiaal, de grondstoffen en de gebruikelijke produkten, zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden,

De restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van "sleutelklare" woningen en gebouwen, het aankopen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge i verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van: grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, aanplantigen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingswerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van tegel-vloeren en mozaiek en alle andere muur-en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen leggen van parketvloeren, timmer- en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garneren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme luchte, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onrcerende goede-ren, de aan- en verkoop, de fabrikatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, de aannemingen de uitvoering, de fabrikatie en de groot-en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers en vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen. De vennootschap zal zowel in binnen- als buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, hebbende een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttiendui-zend zeshonderd (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één zevenhonderd vijftigste (91750ste) van het

maatschappelijk kapitaal.

TITEL III. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij be-sluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 12, Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je-gens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 15. VASTE VERTEGENWOORDIGER

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuur-der, zaakvoerder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een VASTE VERTEGENWOORDIGER die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

&~ ' Voorbehouden aan i iet Belgisch Staatsblad



Artikel 16. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke

zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste juni om 18 uur.

Artikel 18. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen

die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 21, Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december

van ieder jaar.

Artikel 22. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke

reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL Vil. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 25. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het

evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend

volgestorte aandelen, hetzij door vooraf gaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen

die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden

zijn op dezelfde wijze verdeeld.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de zaakvoerders alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle genomen

besluiten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de nieuwe statuten ais gecoördineerde statuten gelden.

ACHTSTE BESLUIT

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan BOO Accountants Burg. Ven.CVBA, met zetel te 9820

Merelbeke, Guldensporenpark 100-blok K en/of zijn aangestelde, met het oog op het verrichten van aile

formaliteiten in verband met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket en in verband

met de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) E-C Beyer, notaris

samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012
ÿþVoor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

n~_

NEERGELEGD

Q ô -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAMigiete MECHELEN j



ib 11J11111.1!111119.~V~I

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0428.272.420

Benaming

(voluit) : VANNETELBOSCH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : SCHOONMANSVELD 48, 2870 PUURS

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming commissaris

(uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering d.d. 05/06/2012)

De vergadering beslist om het mandaat van Blommeert & Co Bedrijfsrevisor BVBA niet te verlengen. Vanaf heden wordt Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren CVBA benoemd ais commissaris van de vennootschap. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Steven Meyvaert, kantoorhoudende te Collegebaan 2 bus D te 9090 Melle , aan ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2015. De mandaatvergoeding wordt vastgesteld op 4.750 EUR per jaar, indexgebonden en exclusief BTW en onkosten.

Mark Vandecruys NV

vast vertegenwoordigd door Steven Geirnaert

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 25.06.2012 12206-0217-036
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 11.07.2011 11290-0403-036
25/03/2011 : LE066725
23/07/2010 : LE066725
14/07/2010 : LE066725
18/09/2009 : LE066725
07/07/2009 : LE066725
01/12/2008 : LE066725
09/09/2008 : LE066725
16/10/2006 : LE066725
18/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_ale _,

Ondernemingsnr : 0428.272.420

Benaming

(voluit) : VNB

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoonmansveld 48, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 28 mei 2015 blijkt het volgende:

1.Kennisname ontslag zaakvoerders

De aandeelhouders nemen kennis van de ontslagbrieven van de zaakvoerders van de Vennootschap, Mark Vandecruys, Steven Geimaert, Koiba NV en Fedrus Invest NV, aangehecht als bijlage aan deze notulen, waarin zij ontslag nemen als zaakvoerders van de Vennootschap met ingang van de closing van 28 mei 2015. De aandeelhouders aanvaarden dit ontslag.

De aandeelhouders verlenen kwijting aan Mark Vandecruys, Steven Geirnaert, Koiba NV en Fedrus Invest NV voor de uitoefening van hun mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap tot en met 28 mei 2015.

2.Benoeming zaakvoerders

De aandeelhouders beslissen unaniem om de volgende zaakvoerders aan te stellen, met ingang vanaf 28 mei 2015:

-M.Melis, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Rosdamstraat 10, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0865.215.155 (RPR Gent), met als vaste vertegenwoordiger de heer Renaat Melis, wonende te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Rosdamstraat 10;

-de heer Mark Vandecruys, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Gentbruggekouter 7;

-KOIBA, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Gentbruggekouter 7, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0465,495,377 (RPR Gent) met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Ann Steenbrugghe, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Gentbruggekouter 7;

-SOFINDEV IV, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen, Lambroekstraat 50, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0629.875.042 (RPR Brussel) met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jan Camerlynck, wonende te 9270 Laame, Achterdreef 3b; en

-ING België, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Mamixlaan 24, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0403.200.393 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van de Steen, wonende te 1860 Meise, Hasseltbergstraat 10.

Voorgaande mandaten zijn onbezoldigd.

3. Volmacht

De aandeelhouders verlenen unaniem volmacht aan elke bestuurder, alsmede aan Peter Vandendriessche, Jorg Heirman, Elias Van Marcke en Thomas Donnez (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van tien alleen handelend en met recht van indeplaatssteiling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III IIIIIIIIIVI

" 15086271*

ui

ui

i

V.

N-E

9 - JUNI 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERP fd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblád

opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (I) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Elias Van Marcke

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd: notulen van de algemene vergadering van de Vennootschap van 28 mei 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2006 : LE066725
18/07/2006 : LE066725
07/12/2005 : LE066725
11/08/2005 : LE066725
23/07/2015
ÿþOndernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 30 juni 2015 blijkt het volgende

"r1.Kennisname ontslag zaakvoerder

De vennoten nemen kennis van de ontslagbrief van Mark Vandecruys, waarin hij ontslag neemt als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 30 juni 2015. De vennoten aanvaarden dit ontslag.

De vennoten verlenen kwijting aan Mark Vandecruys voor de uitoefening van zijn mandaat ais zaakvoerder van de Vennootschap tot en met 30 juni 2015.

2.Benoeming van een zaakvoerder

De vennoten beslissen unaniem om, met ingang vanaf 30 juni 2015, Fedrus International NV, met maatschappelijke zetel te Schoonmansveld 48, 2870 Puurs, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0630.779.617 en vast vertegenwoordigd door de heer Mark Vandecruys, te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

3. Volmacht

De vennoten verlenen unaniem volmacht aan elke zaakvoerder, alsmede aan Peter Vandendriessche, Jorg Heirman, Elias Van Marcke en Thomas Donnez (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijvingtaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Elias Van Marcke

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GD

E~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Mod Word 11.1

1 l

1

*15106258*

# 3 -07- 205

R:_Ct-ITBAl\11( van KOL. " ',DEL I ANTWERPEN, afd. td .L ~LEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

0428.272.420

VNB

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Schoonmansveld 48, 2870 Puurs

05/11/2004 : LE066725
12/08/2015
ÿþ Mod POF 111

[fg] Çt I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111 1U1I lii l 111 i 1 iu

" 15116939

V, I NI

beh.

aas

Bel

Staa



~;V~

~-

~~~ ~ sr < riv' ' ~e: ~2 ~riae r,t

,t.

N

M 3 te zra ..

Ondernemingsnr : 0428272.420

Benaming (voluit) : Vnb

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte a-

Zetel : Schoonmansveld 48 - 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming Commissaris

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 24/04/2015

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige commissaris verstrijkt ter gelegenheid van de huidige algemene vergadering.

De vergadering beslist om Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren , met maatschappelijke zetel te Melle, vertegenwoordigd door de heer Steven Meyvaert en mevrouw Christel De Blander, bedrijfsrevisor, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar. Het mandaat loopt tot de jaarlijkse algemene vergadering over het boekjaar eindigend op 31/12/2017.

De bezoldiging wordt bepaald op 2.100 EUR per jaar (excl. out-of-pocket expenses en de bijdragen aan het Instituut voor Bedrijfsrevisoren). Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. De commissaris heeft verklaard het mandaat te aanvaarden.

Fedrus International NV, vast vertegenwoordigd door Mark Vandecruys

Zaakvoerder

RíeBN aatd. MECHELANK vn EN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto:Naam- enhoedenig Ç id van'de ins&irrienterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2003 : LE066725
14/08/2003 : LE066725
26/07/2002 : LE066725
17/09/1994 : LE66725
01/01/1988 : LE66725
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 11.07.2016 16316-0404-029

Coordonnées
VNB

Adresse
SCHOONMANSVELD 48 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande