VNS1

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VNS1
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.426.338

Publication

12/07/2011
ÿþ MOd 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ae?e van de Reetei

L~~v,,s n:3ds1 Aattweepen 0,5

3 Q JUNI 2011

Griffie

*11105654"

Vo'

behoi aan Belg

Staat!

Ondernemingsnr : Benaming : VNS1

(voluit):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Belcrownlaan 13 h

Onderwerp akte : OPRICHTING

1 Uit een akte verleden voor Meester Thierry Raes, Geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk op 27 juni 2011, neergelegd vóór registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VNS1", gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Belcrownlaan 13 h werd opgericht door:

11. De Heer Johannes Hendrikus HERMSE, geboren te Rotterdam (Nederland) op 29 juli 1960, van I Nederlandse nationaliteit, wonende te 2930 Brasschaat, Vosholdal S.

12. De Heer Paul Cornelis STEENBERGEN, geboren te Zaandam (Nederland) op 20 november 1964, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 3.

Statuten

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1- Rechtsvorm - naam i

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «VNS1".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Belcrownlaan 13 h.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten. Artikel 3 - Doe!

De vennootschap heeft als doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere j roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet j met een (semi)-publiekrechterlijk statuut; - het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in ?

i overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe j raadgever of orgaan van de cliënt; Î

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden

j ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van elle j verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, 1 het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggngsadviseurs.

j Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

437°426.338

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Voor-ehouden an Aet Belgisch Staatsblad

ndernemingen. van eigen verbintenissen als tot waarborg van meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

I De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of I I onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar I maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te I vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

I De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Kapitaal en aandelen

I Artikel 5 - Kapitaal

I Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100ee) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort in speciën ten belope van achttienduizend driehonderd euro.

Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om negentien uur. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. I Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

j Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die steeds paar in getal moeten zijn. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder; wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De

zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. j

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk hetl bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van I deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig I vertegenwoordigd, door één zaakvoerder. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de; vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de I vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan

beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. j

Luik B - vervolg

of onrechtstreeks, belangen nemen in andere o De vennootschap kan zowel tot waarborg verbintenissen van derden borg stellen, onder geven, inclusief de eigen handelszaak.

Luik B - vervolg

;Ontbinding en vereffening

Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van j de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al del aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de j I vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de vennoten beslist te benoemen voor onbeperkte duur tot eerste niet-statutaire j zaakvoerder: de heer Paul Steenbergen, voornoemd, en de heer Johannes Hermse, voornoemd. De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. j De voornoemde zaakvoerders, zijn allebei alhier aanwezig, en verklaren hun mandaat te aanvaarden. } Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012. Eerste jaarvergadering j De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni 2013 om negentien uur. Bijzondere volmacht

De oprichters geven aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WRP INTERNATIONAL TAX SERVICES", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Desguinlei 6, 0876.946.712 RPR Antwerpen, alsook hun aangestelden en medewerkers, bijzondere volmacht om de onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondernemingslaketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie door de onderhavige vennootschap, als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van onderhavige vennootschap.

Commissaris

! Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het I eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris Thierry Raes

" Voorbehouden an net "

u Bé~gisch~ Staatsblad

f& ~

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 31.08.2015 15502-0523-011

Coordonnées
VNS1

Adresse
BELCROWNLAAN 13H 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande