VOEGWERKEN LOPE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VOEGWERKEN LOPE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.930.445

Publication

09/04/2013
ÿþVt beh7 aal ~el Staa

Mod Word 79.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ossos3*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 3

2 NAM 20

Griffie

, Ondernemingsnr : 0524.93 .445

Benaming

(voluit) : VOEGWERKEN LOPE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Paul Henri Spaaklaan 3 bus 131, B-2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Blijkens onderhandse akte, opgesteld op 27 maart tweeduizend dertien, hebben,

Comparant Sub 1) Epiengole Lowis Mesumbe, wonende te B-2060 Antwerpen, Klipstraat 16, geboren te Kack (Kameroen) op 24/01/1974.

Comparant Sub 2) Atoh Peter, wonende te B-2660 Hoboken, Paul Henri Spaaklaan 3 bus 131, geboren te Buea (Kameroen) op 22/04/1983.

de vennootschap onder firma "VOEGWERKEN LOPE", met maatschappelijke zetel teB-2660 Hoboken,

Paul Henri Spaaklaan 3 bus 131, opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDVIJFTIG euro, vertegenwoordigd door honderd

deelbewijzen zonder nominale waarde.

De heer Epiengole Lowis Mesumbe verklaart vijftig deelbewijzen te onderschrijven en de heer Atoh Peter

verklaart vijftig deelbewijzen te onderschrijven; zij verklaren dat elk deelbewijs volledig is volstort in

speciën (op elk deelbewijs wordt 2,50 euro volstort)

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op :

-Slopen; - Bouwrijp maken van terreinen; - Grondwerken; - Proefboren en boren; - Elektrotechnische:

installatiewerken; Loodgieterswerk; -Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; - Isolatiewerkzaamheden; - Overige bouwinstallatie, n.e.g.; - Stukadoorswerk; - Schrijnwerk; - Plaatsen van vloeren wandtegels; - Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout; - Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen; - Schilderen van gebouwen; - Schilderen van civieltechnische werken; - Glaszetten; - Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; Dakwerkzaamheden; - Bouw van autowegen en andere wegen; - Bouw van boven- en ondergrondse spoorwegen; - Bouw van bruggen en tunnels; - Bouw van water- en gasdistributienetten; - Bouw van rioleringen, Bouw van civieltechnische werken voor vloeistoffen, n.e.g.; - Bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie; - Baggerwerken; - Waterbouw, m.u.v. Baggerwerken; - Bouw van andere civieltechnische werken, n.e.g.; - Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten; - Sanering en ander afvalbeheer; - Coördinatie van bouwwerkzaamheden; - Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten.

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of' onrechtstreeks betrekking hebben op het ontwerp, productie, verhuur, commercialisering, handelsbemiddeling,. klein-en groothandel in:

hout, ijzerwaren, bouwmaterialen, verf, vernis, behang, vloerbedekking, onderhoudsproducten, loodgietermateriaal en verwarmingsinstallaties, elektrisch (installatie)materiaal, machines, apparaten, uitrusting en gereedschapswerktuigen voor de bouwnijverheid.

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- uitbating van café's, bars, kantines, herbergen, koffiehuizen, dans-zalen, discoteken, privé-clubs en andere drankslijterijen, in de ruimste zin, (bierhallen inbegrepen); - uitbating van restaurants van het traditionele type, café-restaurants (tavernen); - uitbating van eetgelegenheden met beperkte bediening zoals fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke; - catering; - uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties : het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.., ; - hotels en motels. - organisatie van. seminaries, cursussen, conferenties, salons, tentoonstellingen en beurzen.enz.., ;- promotie, organisatie,. uitvoering en inrichting van allerhande evenementen, optredens en amusements-programmas; - beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen.

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het ontwerp, productie, commercialisering, handelsbemiddeling, klein-en groothandel in:

voedings- en genotmiddelen in de ruimste zin, dranken algemeen assortiment, kleding, werkkleding, onderkleding en schoeisel.

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het produktie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en personeeelsbeleid. Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten;

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (in-en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

* Het beheer, de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat

a. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

b. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en -- rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen,obligaties, participatiebewijzen, en andere waardepapieren.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving,opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, voorschotten en krediet toestaan en zich voor derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

Zij mag het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag alle handels- financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Tot zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap aangesteld

Comparant Sub 1) Epiengole Lowis Mesumbe, voornoemd

Comparant Sub 2) Atoh Peter, voornoemd

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering; de zaakvoerder(s) hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen, binnen de perken van het maatschappelijk doel,

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van de maand juni te achttien uur en voor het eerst in tweeduizend veertien Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elk aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt.

De volmachten vermelden de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventruele instrukties voor de uitoefening van het stemrecht. Stemming per brief is uitgesloten. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering, jaarlijks, met gewone meerderheid, over de aanwending van de winst,

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders aandelen en rekening houdend met de volstorting

Elk dienstjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december, het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

Waarvan Akte,

Getekend,

~

Epiengole Lowis Mesumbe Zaakvoerder

11qcir-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hiz, van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VOEGWERKEN LOPE

Adresse
PAUL HENRI SPAAKLAAN 3, BUS 131 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande