VOG-1761

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VOG-1761
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.026.284

Publication

20/01/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/11/2011
ÿþ-6 Moa 211

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



e1P-. ~eleqd ter griffie van do kecithae ..rt ioophandel to Antwerpen, op

0 7 NOV. 2011

Griffie

id Iiiiii3m

'1117615III

'

ber as Be Sta.

wi

Ondernemingsnr : 0425.026.284

Benaming

(voluit) : VOG-1761

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hovenierstraat 50 bus 15 (Diamond Plaza) te 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel + Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uitreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 24/10/2011.

1. Rechtzetting aan de publicatie dd. 0810712011.

Het juiste adres van de maatschappelijke zetel is :

Hovenierstraat 55 bus 15 (Diamond Plaza)

2018 Antwerpen

2. Mevrouw De Leeuw Lydia wordt tevens benoemd als gedelegeerd bestuurder vanaf 9 juni 2011.

VERBRUGGEN Frans

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011
ÿþà motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 9 juni 2011 geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 17 JUN 2011 boek 154 blad 83 vak 10 ontvangen: vijfentwintig euro (25 E) De Ontvanger getekend K. Slegers, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ARYA", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Stropstraat 85, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. Wijziging van de naam van de vennootschap in "VOG-1761" en aanpassing van artikel 1 der

statuten als volgt:

"De naam van de naamloze vennootschap luidt: "VOG-1761".

2. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9000 Gent, Stroopstraat 85 naar 2018 Antwerpen, Hovenierstraat 50 bus 15, Diamond Plaza en aanpassing van artikel 2 der statuten.

3. Na voorlezing en goedkeuring van het bijzonder verslag van de raad van bestuur en van het verslaag van de commissaris waaraan gehecht een staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden, opgesteld overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, volledige vervanging van liet doel van de vennootschap door de volgende bepalingen:

"De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie, de verwerking, de aankoop, de verkoop en de handel met diamanten, edelstenen en parels, evenals van alle soorten juwelen, siervoorwerpen, uurwerken, zilverwerk, edele metalen, etuis, etalages en alle derivaten die de voorgaande producten betreffen, verder wordt er gemmologisch advies en scholing verstrekt, certificaten en waardeschattingen opgemaakt.

De activiteit mag zich zowel in binnen- en buitenland uitstrekken en beslaat eveneens de import en export. Er mogen ook vertegenwoordigingen aangenomen worden alsook verleend worden. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend. Bovendien mag ze door fusie, inbreng, inschrijving of op om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die haar eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële handelingen, met betrekking tot roerende en onroerende goederen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, of welke van die aard zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De aan- en verkoop van alle edelmetalen; verwerking, raffinage, ontleding en omvorming tot 'monetaire edelmetalen"'.

4. Ontslag met ingang vanaf 1 april 2011 van de volgende bestuurders van de vennootschap, te weten:

* de heer ZOGRABIAN Artavazd, wonende te 9090 Melle, Oude Brusselse Weg 7 uit zijn ambt van bestuurder;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) oevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

III I1 II1IVIIII VWO U

*11103800*

Ondernemingsnr : 0425.026.2$4

Benaming : Arya

(voluit)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Stropstraat ts5 93C0 Gent

Onderwerp akte :NV: wijziging

Vc behc aar

~ Belt

i Staa

2 't:), 2en

-. GrilFfiie. .

(.

mod 2.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad * de heer ZORABYAN Zohrak, wonende te 9090 Melle, Oude Brusselse Weg 7, uit zijn ambt van bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

5. Benoeming met ingang vanaf 1 april 2011 van de volgende bestuurders van de vennootschap, te weten:

* de heer VERBRUGGEN Frans, wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 24 bus 3A.

* mevrouw DE LEEUW Lydia, wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 24 bus 3A. Bevestiging in het ambt van gedelegeerd bestuurder van de heer VERBROGGEN Frans

voornoemd.

Alle mandaten gaan in voor een periode van zes jaar te rekenen vanaf 1 april 201 1 .

6. Aanpassing van het boekjaar door vervanging van artikel 26 van de statuten betreffende het

boekjaar door volgende bepaling:

"Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart. Elk jaar, op 31 maart, worden de inventaris

en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet."

Als overgangsmaatregel loopt het huidige boekjaar van 1 januari 2011 tot 31 maart 2012.

7. Aanpassing van artikel 18 der statuten betreffende de jaarvergadering door volgende bepalingen: "Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste werkdag van de maand september van elk jaar te tien uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag."

8.Volledige herformulering van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de terminologie en bepalingen van het wetboek van vennootschappen door vervanging van de volledige tekst der statuten zonder een wijziging aan te brengen aan het kapitaal, duur, jaarvergadering en boekjaar van de vennootschap als volgt:

"1. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1:

De naam van de naamloze vennootschap luidt: "VOG-1761".

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hovenierstraat 50 bus 15, Diamond Plaza.

De raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in België overbrengen; hij mag ook bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie, de verwerking, de aankoop, de verkoop en de handel met diamanten, edelstenen en parels, evenals van alle soorten juwelen, siervoorwerpen, uurwerken, zilverwerk, edele metalen, etuis, etalages en alle derivaten die de voorgaande producten betreffen, verder wordt er gemmologisch advies en scholing verstrekt, certificaten en waardeschattingen opgemaakt.

De activiteit mag zich zowel in binnen- en buitenland uitstrekken en beslaat eveneens de import en export. Er mogen ook vertegenwoordigingen aangenomen worden alsook verleend worden. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend. Bovendien mag ze door fusie, inbreng, inschrijving of op om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die haar eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële handelingen, met betrekking tot roerende en onroerende goederen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, of welke van die aard zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De aan- en verkoop van alle edelmetalen; verwerking, raffinage, ontleding en omvorming tot 'monetaire edelmetalen'.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5

" Kapitaal

.Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) gesplitst in tweehonderd vijftig (250)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

" Kapitaalverhoging - voorkeurrecht.

































Op de iaatsle blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto;nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

~

mod 2.1

Bij elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering of waartoe wordt overgegaan door de raad van bestuur, in uitvoering van een machtiging gegeven door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun bezit aan aandelen en zulks overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Voor zover de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op beleggers en niet alle aandeelhouders van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, kan de raad van bestuur beslissen dat de aandeelhouders die van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt de kans krijgen om in te schrijven op het saldo, in evenredigheid met het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, op de wijze te bepalen door de raad van bestuur. Artikel 6

De aandelen zijn aan toonder, voor zover zij volstort zijn.

Artikel 7

De aandelen zijn onverdeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meer personen eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één enkele persoon als eigenaar respectievelijk vruchtgebruiker aangeduid wordt voor het uitoefenen van de rechten tegenover de vennootschap.

Artikel 8

De raad van bestuur vordert de fondsen in op de ingeschreven aandelen, naargelang de behoeften van de vennootschap. Hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast. De aandeelhouder die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal een interest gelijk aan de wettelijke interest verhoogd met vier ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting. De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen. De raad van bestuur kan de aandeelhouders toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten. Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen.

III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor ten hoogste zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel 10

De bestuurders kiezen een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 11

De bestuurders vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Artikel 12

De vergadering van de bestuurders mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Zij mogen insgelijks aan een andere bestuurder opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt door de raad van bestuurders vastgesteld. Geen enkele bestuurder zal méér dan één collega mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

In uitzonderlijke gevallen,wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij

eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Op de iaatsle blz. van Luik B vermelden : Recto : Naar' en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

ean het

Belgisch Staatsblad

Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanneming van het toegestane kapitaal.

Artikel 13

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14

De raad van bestuur mag een of meer gedelegeerd bestuurders aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De raad van bestuur kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Artikel 15

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden hetzij door de gedelegeerd bestuurder alleen, hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk handelen, tenzij de algemene vergadering hen de macht heeft toegekend om afzonderlijk op te treden.

Artikel 16

ln de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de aandeelhouders.

indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Artikel 17

De mandaten van bestuurders worden niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. 1[V ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste werkdag van de maand september van elk jaar te tien uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 19

De jaarvergadering hoort lezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris(sen) zo er een of meerdere aangesteld zijn, keurt de jaarrekening goed, benoemt bestuurders en commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en de eventueel aan de commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 20

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de raad van bestuur of wanneer daartoe verzocht wordt door aandeelhouder(s) welke samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 21

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

Artikel 22

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 23

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur. Voorstellen van aandeelhouder(s) komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door aandeelhouder(s) welke samen

Op de 'aatste blz. van Lurk B vermelden . Recto . Naam en hoedan;gheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden ,aan het Beigisch 5taatsbiad

mod 2.1

tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden meegedeeld aan de raad van bestuur om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 25

Van elke vergadering warden notulen opgesteld. Deze worden ondertekend door de leden van het bureau, welk samengesteld wordt door de vergadering en door de aandeelhouders welke er om verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een of meer bestuurders.

V. BOEKJAAR INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 26

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart. Elk jaar, op 31 maart, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Artikel 27

De opbrengst van de activiteiten van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Artikel 28

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat. De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen bepaald door de raad van bestuur. Bovendien mag de raad van bestuur interimdividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 29

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene

vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 30

ln geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun

bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt

het batig saldo van de vereffening onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun deelname

in het kapitaal.

VII. WOONSTKEUZE - ALLERLEI.

Artikel 31

ledere in het buitenland wonende aandeelhouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar, moet

woonst in België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft. Is dergelijke

woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen

en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap, geldig geschieden op de zetel van

de vennootschap.

Artikel 32

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen."

9. Machtiging tot coordinatie van de statuten.

DE NOTARIS, Carlos DE BAECKER

9D1. 

e.c->zir.t.G.hc,.Cue..

Go de laatste blz. van Link B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris. hetzij van de persc(on(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso Naam en handtekening

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 09.10.2010 10575-0236-011
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 23.10.2009 09824-0028-012
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 05.05.2008 08123-0075-016
16/03/2007 : KO202400
30/09/2005 : GE202400
15/03/2005 : GE202400
18/03/2003 : GE202400
18/03/2003 : GE202400
11/12/2001 : KO104585
03/10/2000 : KO104585
23/07/1999 : KO104585
25/06/1996 : KO104585
01/01/1993 : KO104585
01/01/1986 : KO104585
22/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VOG-1761

Adresse
HOVENIERSTRAAT 55, BUS 15 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande