VOKA - KAMER VAN KOOPHANDEL ANTWERPEN-WAASLAND

Divers


Dénomination : VOKA - KAMER VAN KOOPHANDEL ANTWERPEN-WAASLAND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 406.696.056

Publication

15/04/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Bij Beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van 11 december 2013 werden de statuten aangepast en goedgekeurd.

Uittreksel van de gecoördineerde statuten:

1. Benaming, zetel, duurtijd, doel

Art, 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: 'VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen - VVaasland vzw', verder genoemd `de Kamer.

Art, 2. De zetel van de Kamer is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, Markgravestraat 12 te 2000 Antwerpen.

Bij beslissing van de Raad van Bestuur kan de Kamer één of meer regionale kantoren openen. Art. 3. De vereniging is opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 4. De Kamer heeft tot doel het bevorderen van de socio-economische welvaart van de réglo Antwerpen-Waasland.

Om dit doel na te streven zal de Kamer de bedrijven groeperen uit de regio Antwerpen en de regio WaaslancL

De regio Antwerpen omvat het arrondissement Antwerpen en de regio Waasland omvat het arrondissement Sint-Niklaas,

De Kamer zal de belangen van de bedrijven uit deze regio's coördineren, behartigen en bevorderen, en daartoe, in samenspraak met de vertegenwoordiger(s) van de telkens betrokken regio's, als woordvoerster fungeren bij aile mogelijke openbare en privé-instellingen in binnen- en buitenland.

Daartoe staat de Kamer open voor overleg en nauwe samenwerking met alle professionele en interprofessionele groeperingen die een gelijkaardig doel nastreven en die hun autonomie behouden.

De Kamer zal eveneens haar leden bijstaan door een ruime dienstverlening op intellectueel en materieel gebied ter beschikking te stellen. Zij zal zich van elke activiteit op het partijpolitieke vlak onthouden.

Zij ijvert voor de instandhouding en de valorisaties van haar onroerend patrimonium.

Il. Leden, aanneming, ontslag, verplichtingen

Art. 5. Bij de oprichting van de vereniging waren de stichtende leden:

- François Installé, wonende te Brasschaat, Bredabaan 54

- Georges Delespinette, wonende te Antwerpen, Rubenslei 1

_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten eanzten van derden te vertegenwoordtgen Verso : Naam en handtekenmg.

RECHTBANK KOOPHANDEL

Ai1I'MVERP7.0 0 Ai, 2plit d' `te

.;

men

ERPEN

Ondernemingsnr : 0406.696.056

Benaming

(voluit) : Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

I Iii III iII II I il II II II 11111 lii III II 11111

*14081710*

V

beh aa Bel

Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

- Guy van Elegem, wonende te 's Gravenwezel, Sylvesterlaan 28

- Raymond Lhonneux, wonende te Antwerpen, Beukenlaan 82

- Paul Eygenraam, wonende te Antwerpen, Korte Leemstraat 4

- Robert Meganck, wonende te Brasschaat, Bredabaan 78

- Victor Delanoy, wonende te Wilrijk, Groenenborgeriaan 146

Art 6. De Kamer is samengesteld uit effectieve leden, aangesloten beroepsverenigingen en toegetreden leden.

De effectieve leden zijn natuurlijke personen of rechtspersonen.

De Kamer dient minstens drie effectieve leden te hebben.

De aangesloten beroepsverenigingen worden vertegenwoordigd door daartoe gevolmachtigde afgevaardigden, waarvan het aantal in gemeen overleg met het Bureau zal worden vastgesteld met een maximum van drie afgevaardigden per beroepsvereniging.

Belangstellende lichamen zoals openbare besturen, academische instellingen, instellingen van openbaar nut e.d. kunnen bij de Kamer aansluiten als toegetreden lid. Toegetreden leden hebben geen stemrecht voor de Algemene Vergadering.

De effectieve leden, aangesloten beroepsverenigingen en toegetreden leden worden geacht te behoren tot de regio Antwerpen of tot de regio Waasland naargelang zij in het gebied dat tot deze regio behoort, over hun woonplaats, maatschappelijke zetel of een exploitatiezetel beschikken.

Ait 7. De titel van erevoorzitter of erebureaulid kan door het Bureau verleend worden aan personen die aan de Kamer buitengewone diensten hebben bewezen.

Aan de erevoorzitter of de erebureauleden kunnen, mits jaarlijkse bekrachtiging door het Bureau, bepaalde taken warden toevertrouwd. Tevens kunnen zij worden uitgenodigd, met raadgevende stem, de vergadering bij te wonen van de Raad van Bestuur en van het Bureau.

Art. 8. Diegenen die lid wensen te worden van de Kamer, moeten voor lidmaatschap een schriftelijke aanvraag richten aan het Bureau.

De effectieve en de toegetreden leden worden, op voorstel van het Uitvoerend Comité dat binnen de vereniging tevens de functie heeft van Benoemingscomité, door het Bureau aangenomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de zetel van de vereniging wordt door het Bureau en onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur een register van de effectieve leden, een register van de aangestoten beroepsverenigingen en een register van de toegetreden leden gehouden. Elk register vermeldt de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel of ingeval het een natuurlijk persoon betreft, de naam, de voornamen en de woonplaats. In het register schrijft het Bureau, onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur, alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden in, binnen de acht dagen nadat laatstgenoemde van de beslissing in kennis is gesteld,

Daarnaast worden op de zetel van de vereniging door het Bureau en onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur lijsten bijgehouden waaruit de samenstelling van respectievelijk de Raad van Bestuur, het Bureau en het Uitvoerend Comité blijkt. Elke wijziging in de samenstelling van het betreffende orgaan dient door het Bureau, onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur, ingeschreven te worden binnen de acht dagen nadat laatstgenoemde van de beslissing in kennis is geste.

Zowel de ledenregisters als voormelde lijsten kunnen te allen tilde op de zetel van de vereniging ingekeken worden door de effectieve leden, de aangesloten beroepsverenigingen en de toegetreden leden.

Art. 9. Door hun toetreding aanvaarden de effectieve leden, de aangesloten beroepsverenigingen en de toegetreden leden de statuten en het inwendig reglement van de vereniging.

Art. 10. De verbintenis van elk lid is strikt beperkt tot het bedrag van zijn bijdrage. Deze wordt vastgesteld door het Bureau op een bedrag, dat jaarlijks niet hoger mag zijn dan 30.000 EUR voor de effectieve en toegetreden leden en E 100.000 voor de aangesloten beroepsverenigingen.

De bijdragen zijn vooraf betaalbaar.

Art. 11. Het faillissement van een effectief of toegetreden [id of aangesloten beroepsvereniging brengt van rechtswege ontslag uit de vereniging mede.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 12. Elk effectief en toegetreden lid en elke aangesloten beroepsvereniging van de vereniging heeft het recht uit te treden door het indienen van zijn ontslag bij aangetekend schrijven bij het Bureau en gaat in op 31 december van het lopende boekjaar. Voor alle andere gevallen van ontslag, niet-betaling van de verschuldigde bijdrage en uitsluiting van de effectieve of toegetreden leden en de aangesloten beroepsverenigingen, gelden de wettelijke bepalingen die ter zake van kracht zijn.

Ili. Regio' s en Ledenvergadering

Art. 13. De Kamer bestaat uit een regio Antwerpen en uit een regio Waasland.

De regio Antwerpen is samengesteld uit één Ledenvergadering die aile effectieve leden, toegetreden leden en aangesloten beroepsverenigingen uit de regio Antwerpen groepeert.

De regio Waasland is samengesteld uit één Ledenvergadering die alle effectieve en toegetreden leden en

aangesloten beroepsverenigingen uit de regio Waasland groepeert.

IV. Raad van Bestuur en Regioraden

A. Samenstelling van de Raad van Bestuur

Art. 14. Onder voorbehoud van de hierna vernielde actualisering, wordt de Kamer bestuurd door een Raad van Bestuur van 90 bestuurders die de regio Antwerpen vertegenwoordigen en 20 bestuurders die de regio Waasland vertegenwoordigen, bij geheime stemming verkozen door de Algemene Vergadering, onder de effectieve en de toegetreden leden en gevolmachtigde afgevaardigden van de aangesloten beroepsverenigingen. Het aantal bestuurders dient evenwel steeds minder te zijn dan het aantal effectieve leden van de vereniging.

De 90 leden van de Raad van Bestuur  die samen de Regio raad Antwerpen vormen - worden verkozen uit de kandidaten voorgedragen door het Voordrachtcomité van de regio Antwerpen en de 20 leden van de Raad van Bestuur  die samen de Regioraad Waasland vormen - worden verkozen uit de kandidaten voorgedragen door het Voordrachtcomité van de regio Waasland en dit conform de voordrachtregeling bepaald in het inwendig reglement van de Kamer.

Deze samenstelling van de Raad van Bestuur wordt driejaarlijks geactualiseerd overeenkomstig de bepalingen van het inwendig reglement van de Kamer.

Het mandaat heeft een duur van drie jaar en kan worden hernieuwd.

Ieder jaar is één derde van de Raad van Bestuur uittredend.

Art. 15. Het Voordrachtcomité van de regio Antwerpen en het Voordrachtcomité van de regio Waasland stellen elk een lijst met de kandidaat-bestuurders voor aan het Benoemingscomité, dat samengesteld is uit de leden van het Uitvoerend Comité. Het Benoemingscomité draagt de lijst met de kandidaat-bestuurders voor aan de Algemene Vergadering.

Art. 16. Het mandaat van bestuurder komt automatisch te vervallen indien het bedrijf of de organisatie van de betrokken bestuurder niet langer lid is van de vereniging, in geval van kennelijk onvermogen of faillissement of indien de betrokken bestuurder om welke reden dan ook niet meer werkzaam is bij zijn bedrijf of organisatie. Bovendien kan iedere bestuurder te allen tijde afgezet worden door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering zal in dergelijk geval overgaan tot het benoemen van hun vervangers onder eerbiediging van de hierboven uiteengezette principes inzake de samenstelling en de voordrachtregeling inzake de benoeming van de leden van de Raad van Bestuur.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld in geval van vrijwillig ontslag van een bestuurder.

De beëindiging van het mandaat van bestuurder beëindigt tevens elk ander mandaat dat de betrokkene in de vereniging uitoefent.

Art. 17. Meerdere personen behorende tot éénzelfde firma mogen geen deel uitmaken van de Raad van Bestuur, tenzij zij in verschillende regio' s of activiteitssferen werkzaam zijn, met een absolute beperking tot drie personen,

B. Vergadering van de Raad van Bestuur

Art. 18. De Raad van Bestuur vergadert minstens eens per jaar op bijeenroeping door de Voorzitter van de Kamer, door de Eerste Ondervoorzitter of door één van de ondervoorzitters.

De Raad van Bestuur moet bijeengeroepen worden telkens als een zesde van zijn leden unaniem daarom schriftelijk verzoeken, met aanduiding van het onderwerp dat zij op de agenda wensen te brengen.

.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Elke bijeenroeping moet de agenda vermelden. De Raad van Bestuur mag slechts beslissingen treffen over punten die uitdrukkelijk op de agenda vermeld werden.

De Directeur-Generaal en bevoegde Directieleden van de Kamer kunnen met raadgevende stem deelnemen aan de vergaderingen van de Raad van Bestuur.

Art. 19. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter van de vergadering de doorslag.

Elk lid van de Raad van Bestuur mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid van de Raad van Bestuur, bij middel van schriftelijke volmacht.

Eén lid van de Raad van Bestuur mag maximum twee andere leden van de Raad van Bestuur vertegenwoordigen.

De beslissingen worden opgenomen in de notulen die, na goedkeuring door de Raad van Bestuur, in een speciaal dossier worden gerangschikt. De uittreksels, die men ervan moet geven, ofwel in rechte, ofwel elders, worden getekend door de Voorzitter van de Kamer, door de Eerste Ondervoorzitter, door de Directeur-Generaal of door twee leden van het Uitvoerend Comité.

C. Bevoegdheden van de Raad van Bestuur

Art, 20. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor het beheer en het bestuur van de Kamer.

Hij kan beslissen over alle punten die niet krachtens de wet of de onderhavige statuten tot de uitsluitende bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren.

De Raad van Bestuur roept de Algemene Vergadering bijeen telkens hij dit nuttig acht en stelt het inwendig reglement op.

Art. 21. De Raad van Bestuur draagt het dagelijks bestuur van de Kamer over aan het Bureau, alsmede de in artikel 27 vermelde bijzondere machten. De Raad van Bestuur mag ook een bijzonder mandaat verlenen aan gelijk welke andere gevolmachtigde van zijn keus.

Art. 22.. Bij gerechtelijke handelingen, in aanleg zowel als in verweer, wordt de Kamer vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur, bij monde van de Voorzitter van de Kamer, de Eerste Ondervoorzitter, twee leden van het Uitvoerend Comité of een bijzonder gemachtigde.

V. Bureau, Uitvoerend Comité, Benoemingscomité, Voordrachtcomités, Directeur-Generaal A. Samenstelling van het Bureau

Art. 23, De Raad van Bestuur kiest in zijn schoot, bij geheime stemming, ten hoogste achtentwintig bureauleden. De samenstelling over de regio's Antwerpen en Waasland gebeurt op dezelfde basis als voor de verdeling van de mandaten voor de Raad van Bestuur.

Het Voordrachtcomité van de regio Antwerpen en het Voordrachtcomité van de regio Waasland stellen elk een lijst met de kandidaat-bureauleden voor aan het Benoemingscomité, dat samengesteld Is uit de leden van het Uitvoerend Comité. Het Benoemingscomité draagt de lijst met de kandidaat-bureauleden voor aan de Raad van Bestuur,

Ait 24. De ambtstermijn der gekozen bureauleden blijft beperkt tot de duur van hun ambtstermijn in de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur beslist over hun afzetting en over de aan hen te verlenen kwijting. Het mandaat van een bureaulid komt automatisch te vervallen indien het bedrijf of de organisatie van het betrokken bureaulid niet langer lid is van de vereniging, in geval van kennelijk onvermogen of faillissement of indien de betrokken bestuurder om welke reden dan ook niet meer werkzaam is bij zijn bedrijf of organisatie.

In geval van afzetting van verkozen leden van het Bureau of automatische beëindiging van hun mandaat benoemt de Raad van Bestuur hun vervangers onder eerbiediging van de hierboven uiteengezette principes inzake de samenstelling en voordrachtregeling voor de benoeming van de leden van het Bureau.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld in geval van vrijwillig ontslag van een verkozen lid van het Bureau.

L MOD 2.2

B. Samenstelling van het Uitvoerend Comité

Art. 25. De bureauleden duiden jaarlijks onder elkaar aan:

een Voorzitter van de Kamer;

- een Eerste Ondervoorzitter van de Kamer;

één of meer ondervoorzitters van de Kamer;

die samen het Uitvoerend Comité uitmaken, waaraan het Bureau bepaalde bevoegdheden kan overdragen.

De Voorzitter en de Eerste Ondervoorzitter van de Kamer behoren telkens tot een verschillende Regioraad, zodat eenzelfde regio nooit de Voorzitter en de Eerste Ondervoorzitter van de Kamer kan leveren.

De Voorzitter en de Eerste Ondervoorzitter van de Kamer zullen tevens als voorzitter fungeren van de Regio raad waaruit zij gekozen zijn.

Eenzelfde bureaulid kan niet meer dan vijfmaal ais Voorzitter of Eerste Ondervoorzitter van de Kamer worden aangesteld.

C. Besluitvorming van het Bureau en het Uitvoerend comité

Art, 26. Zowel in het Bureau als in het Uitvoerend Comité, worden de beslissingen getroffen bil meerderheid der aanwezige leden.

Om geldig te beraadslagen moet in een vergadering van het Bureau minstens één derde van de bureauleden aanwezig zijn en in een vergadering van het Uitvoerend Comité minstens de helft der leden van het comité,

Bij staking van stemmen geeft de stem van de persoon die voorzit, de doorslag.

De Directeur-Generaal en bevoegde Directieleden van de Kamer kunnen, met raadgevende stem, deelnemen aan de vergaderingen van het Bureau en van het Uitvoerend Comité,

D. Bevoegdheden van het Bureau en Uitvoerend Comité

Art, 27, Het Bureau is gelast met het dagelijks bestuur van de Kamen

Het Bureau mag eveneens alle betalingen uitvoeren en ontvangen, en daarvan kwijtschrift geven of eisen; alle inbewaargevingen doen en ontvangen; alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, ruilen of vervreemden, zowel kosteloos als onder bezwarende voorwaarden, evenals huren of verhuren, zelfs voor langer dan negen jaar; alle privé- of officiële subsidies en tegemoetkomingen aanvaarden en ontvangen, aile legaten en giften aanvaarden en ontvangen; aile contracten, verkopen en ondernemingen aannemen en sluiten; alle leningen en voorschotten, met of zonder waarborg, sluiten; aile subrogaties en borgstellingen toestaan of aanvaarden; toestemmen in de hypotheken, zelfs met melding van dadelijke uitwinning, op de onroerende goederen van de vereniging; van aile zakelijke of uit de verplichtingen voortspruitende rechten afstand doen, evenals van aile zakelijke of persoonlijke waarborgen; handlichting geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, beslaglegging of andere beletselen; dading treffen; compromis aangeven; optreden als eiser of als verweerder, voor aile rechtbanken, doen uitvoeren van aile vonnissen,

Het Bureau mag deze bevoegdheden onder zijn verantwoordelijkheid gedeeltelijk overdragen, hetzij aan het Uitvoerend Comité, hetzij aan de Directeur-Generaal, hetzij aan derden, bij bijzonder mandaat.

Alle persoonsgebonden aangelegenheden met betrekking tot benoeming of ontslag, hetzij rechtstreeks, hetzij bij opdracht, van agenten, werknemers of andere medewerkers, het bepalen van hun titels, bevoegdheden en vergoedingen, behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van het Uitvoerend Comité.

Het Uitvoerend Comité kan de hierboven vermelde persoonsgebonden bevoegdheden, behoudens in de aangelegenheden die de Directieleden aan belangen, aan de Directeur-Generaal of aan derden delegeren, mits de beslissingsmacht ter zake in de te volgen procedure nauwkeurig in de delegatieopdracht wordt omschrevenG

E Benoemingscomité en Voordrachtcomités

Art. 28. Het Benoemingscomité heeft dezelfde samenstelling als het Uitvoerend Comité. Het Benoemingscomité stelt de kandidaat-bestuurders voor aan de Algemene Vergadering en de kandidaat_bureauleden aan de Raad van Bestuur.

Art. 29. Het Benoemingscomité streeft een evenwichtige samenstelling na van de Raad van Bestuur en het Bureau. Hierbij baseert het zich op de richtlijnen, zoals bepaald in het inwendig reglement van de Kamer.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

E. MOD 2.2

i

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 30. De regio Antwerpen en de regio Waasland hebben elk een Voordrachtcomité, dat kandidaten voor hun regio voorstelt aan het Benoemingscomité voor de Raad van Bestuur en het Bureau. Kandidaat-bestuurders en kandidaat-bureauleden kunnen zelf hun kandidatuur stellen bij een Voordrachtcomité of door een Voordrachtcomité aangezocht worden. Naast de kandidaten voorgesteld door de Voordrachtcomité 's kan het Benoemingscomité ook op eigen initiatief kandidaat-bestuurders en kandidaat-bureauleden voordragen.

Art. 31. De Voordrachtcomités bestaan uit Bureauleden, waarvan de spreiding beantwoordt aan de richtlijnen in het inwendig reglement met betrekking tot een evenwichtige samenstelling van de bestuursorganen.

F. Directeur-Generaal

Art. 32. Het Bureau kan op voorstel van het Uitvoerend Comité overgaan tot de aanstelling van een Directeur-Generaal en tot de samenstelling van zijn machten. Indien deze tevens bestuurder is, kan hij de titel van Gedelegeerd Bestuurder voeren.

Het Bureau en het Uitvoerend Comité kunnen daarnaast bijzondere en bepaalde opdrachten toevertrouwen aan de Directeur-Generaal.

De Directeur-Generaal mag onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden overdragen, hetzij aan Directieleden hetzij aan derden, bij bijzonder mandaat,

VI. Vertegenwoordiging

Art. 33. Alle akten of stukken die de Kamer verbinden worden ondertekend:

hetzij door de Voorzitter of Eerste Ondervoorzitter van de Kamer samenhandelend met de Directeur-Generaal, hetzij door twee leden van het Uitvoerend Comité samen handelend, die tegenover derden geen rechtvaardiging te verschaffen hebben van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur, het Bureau of het Uitvoerend Comité;

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door de Voorzitter of Eerste Ondervoorzitter van de Kamer alleen handelend;

hetzij door de Directeur-Generaal binnen het kader van de hem toegestane machten of bijzondere opdrachten toegekend door het Bureau of het Uitvoerend Comité;

hetzij door Directieleden of derden, die kunnen handelen ingevolge overdracht van machten of afvaardiging, krachtens een beslissing van de Raad van Bestuur, het Bureau, het Uitvoerend Comité of de Directeur-Generaal.

VII. Afdelingen

Art. 34, Effectieve of toegetreden leden of aangesloten beroepsverenigingen met een gelijklopende economische bedrijvigheid kunnen, onder voorbehoud van bekrachtiging door het Bureau, een specifieke Afdeling oprichten met eigen beheer en benaming.

Art. 35. Elk voorstel tot oprichting van een Afdeling zal, samen met het ontwerp van haar inwendig reglement, aan het Bureau voorgelegd worden. Elk effectief of toegetreden lid of elke aangesloten beroepsvereniging van de Kamer mag deel uitmaken van één of meerdere Afdelingen.

Een Afdeling heeft als doel de specifieke belangen van een economische bedrijvigheid te onderzoeken, te behartigen en te ondersteunen. Elke actie of stellingname van een Afdeling tegenover derden moet verenigbaar zijn met het algemene beleid van het Bureau.

Art. 36. Daarnaast kunnen jonge afgevaardigden van effectieve of toegetreden leden of aangesloten beroepsverenigingen, onder voorbehoud van bekrachtiging door het Bureau, een jongerenafdeling oprichten met een eigen bestuur en inwendig reglement.

Dergelijke Afdeling heeft als doel het verder bekwamen van haar leden tot praktijk van hun bedrijvigheid en daartoe kan zij, mits goedkeuring van het Bureau, uiteenlopende activiteiten inrichten.

De voorzitter van de jongerenafdeling of degene die hem vervangt, neemt met raadgevende stem deel aan de vergaderingen van het Bureau van de Kamer.

VIII. Algemene Vergadering

e

t M00 2.2

A, Samenstelling

.4 e

Art. 37. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en gevolmachtigde afgevaardigden van de aangesloten beroepsverenigingen. De toegetreden leden wonen de vergadering bij met raadgevende stem,

B. Oproeping en vergaderregels

Art. 38. De effectieve en de toegetreden leden en gevolmachtigde afgevaardigden van de aangesloten beroepsverenigingen worden op de Algemene Vergadering uitgenodigd door een schrijven dat uiterlijk tien dagen N'ô& de datum van de vergadering moet verstuurd worden. Dit schrijven vermeldt de agenda, De vergadering mag enkel beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen.

Art. 39. Elk van de effectieve leden en de gevolmachtigde afgevaardigden van de aangesloten beroepsverenigingen kan zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid of gevolmachtigde afgevaardigde van de aangesloten beroepsverenigingen. Hiervoor is een schriftelijke volmacht vereist, die de datum van de algemene vergadering, waarvoor zij bestemd is, moet vermelden, Elk effectief lid of gevolmachtigde afgevaardigde van de aangesloten beroepsverenigingen mag maximum twee andere effectieve leden vertegenwoordigen.

Art. 40. De Algemene Vergaderingen worden gehouden overeenkomstig de wettelijke voorschriften die ter zake gelden.

Op de Algemene Vergadering heeft elk der effectieve leden en hebben alle gevolmachtigde afgevaardigden van de aangesloten beroepsvereniging een recht op één stem. Geen der aanwezige of vertegenwoordigde participanten kan, in geval van dubbele hoedanigheid, meer dan één stem in zijn naam uitbrengen.

Art. 41. Er wordt eens per jaar een gewone Algemene Vergadering gehouden in de loop van het tweede trimester. Tijdens deze vergadering worden de bestuurders benoemd, wordt verslag uitgebracht over de werkzaamheden van de Kamer gedurende het afgelopen jaar en over de financiële toestand overeenkomstig artikel 47 van de statuten en wordt de beleidsvisie gegeven voor het komende jaar.

Art. 42. De bijeenroepingen geschieden door de Voorzitter van de Kamer, de Eerste Ondervoorzitter of door een ondervoorzitter.

Art, 43. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Kamer, door de Eerste Ondervoorzitter of door een Ondervoorzitter. De Voorzitter van de vergadering duidt de Secretaris aan.

Een buitengewone Algemene Vergadering moet binnen de veertig dagen plaatsvinden, telkens één zesde der leden daarom verzoekt, met aanduiding van het onderwerp dat zij op de agenda wensen te brengen.

Art. 44, De vergadering is geldig samengesteld, welk ook het aantal weze van de aanwezige en de vertegenwoordigde effectieve leden en gevolmachtigde afgevaardigden van de aangesloten beroepsverenigingen. Haar besluiten worden bij meerderheid der uitgebrachte stemmen genomen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de Voorzitter van de vergadering de doorslag.

Bij afwijking van de hier voorafgaande alinea, worden de besluiten, die betrekking hebben op een wijziging der statuten, de uitsluiting van een lid en de vrijwillige ontbinding der vereniging, genomen mits de bijzondere voorwaarden van aanwezigheid en van meerderheid, vervuld zijn overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Art. 45. Van iedere vergadering worden notulen gemaakt waarin de beslissingen worden vermeld. Deze notulen worden door de Algemene Vergadering bekrachtigd en in een speciaal dossier gerangschikt. De notulen van de algemene vergaderingen liggen ter inzage op de zetel van de vereniging.

Afschriften en uittreksels, voor gebruik in rechte, worden getekend door de Voorzitter van de Kamer, door de Eerste Ondervoorzitter, door de Directeur-Generaal of door twee leden van het Uitvoerend Comité.

C, Bevoegdheden

Art. 46. Behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de algemene vergadering:

-de wijzigingen aan de statuten en het intern reglement;

-de benoeming en afzetting van de bestuurders;

-de goedkeuring van de begroting en de jaarrekeningen;

-de benoeming en de afzetting van de commissaris(sen) en het bepalen van de eventuele bezoldiging van

laatstgenoemde(n);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Luik B - Vervolg

"--de uitsluiting van de leden;

-de kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen);

-de ontbinding van de vereniging;

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

IX. Begrotingen, rekeningen

Art. 47, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december,

Jaarlijks legt de Raad van Bestuur, uiterlijk binnen een temiijn van zes maanden na de afsluiting van het" boekjaar, de jaarrekening samen met de begroting voor het volgend jaar ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering en legt zij de jaarrekening neer bij de instanties zoals vereist door de wettelijke bepalingen terzake.

De Raad van Bestuur stelt de jaarrekeningen op overeenkomstig de wettelijke vereisten.

Door de goedkeuring van de jaarrekening krijgen de leden van de Raad van Bestuur kwijting voor hun mandaat,

X. Controle

Art 48. Indien de vereniging hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de Algemene Vergadering, op voordracht van het Benoemingscomité, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar, Zij kunnen tijdens hun opdracht enkel om wettige reden door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

Xl. Ontbinding, vereffening

Art. 49, ln geval van vrijwillige ontbinding, die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoort en wordt besloten overeenkomstig wettelijke bepalingen, duidt deze één of meer vereffenaars aan, waaronder minstens één bedrijfsrevisor, en bepaalt hun bevoegdheden.

Art. 50. In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig of gerechtelijke, op welk ogenblik en voor welke oorzaak zij zich ook voordoet, worden de netto-overblijvende maatschappelijke activa, na het vereffenen van het passief, ' besteed aan een inrichting met soortgelijk doel.

Bij ontstentenis van beslissingen door de Algemene Vergadering binnen de drie maanden na de ontbinding, zullen de vereffenaars de hierboven bedoelde inrichting aanduiden.

XI Algemene bepaling

Art. 51, Behoudens andersluidende uitdrukkelijke beslissing, worden alle mandaten van de leden van de Raad van Bestuur in de schoot van de vereniging onbezoldigd uitgeoefend,

Art. 52. Alles wat in de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien werd, zal worden geregeld volgens de wettelijke bepalingen ter zake.

\rocv" fzeqk DL*Nac-\-9,4 r " -" 2.ylv\gA.0.A,

QI.,\eibik





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. ibeldueen aan het a, Btlgiseh Staatsblad

06/06/2014
ÿþr". MOa 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 e M E 1 201

Griffie

*14113 3*

V beh

aa

Bel Staz

u

Ondernemingsnr: 0406.696.056

Benaming

(voluit) ; Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland

(verkort) ; Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Algemene Vergadering en Raad van Bestuur - Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 07 05 2013

De vergadering aanvaardt het ontslag van

Anthonissen Peter Frans geboren te Antwerpen op 31/05/1955, Fruithoflaan 25, 2530 Boechout Bossyns Luc, geboren te Antwerpen op 0610711954, Keldermansstraat 46, 2800 Mechelen Deckers Daniël, gebaren te Witrijk op 02/07/1952, Claessensdreef 22, 2950 Kapellen Demoulin Philippe, geboren te Antwerpen cp 04/09/1964, Fourmentstraat 20, 2018 Antwerpen Fieremans Yvan, geboren te Ninove op 16/02/1959, Spanjerbergstraat 4011, 1700 Dilbeek Janssens Vera, geboren te Geel op 07/0111953, Stationalstraat 3, 2440 Geel

Van den Bril Bart, geboren te Antwerpen op 11/04/1958, Van Havrelei 11, 2100 Antwerpen Van Meenen Francine Maria, gebcren te Ekeren op 02/1211951, Venuslei 1, 2950 Kapellen Van Pottelberge Walter, geboren te Sinaai op 24/0711944, Frilinglei 74, 2930 Brasschaat Verplancke Joris, geboren te Antwerpen op 14/12/1969, Molenstraat 89, 9130 Kleldrecht Wouters Dirk, geboren te Wikrijk op 08/04/1967, Bloemenlei 54, 2640 Mortsel

Bij unanimiteit verleent de Vergadering kwijting aan de bestuurders voor de bestuursdaden gesteld in 2012

(Her)Benoeming van de docr de Sectorvergaderingen en de Ledenvergadering Waasland voorgedragen

Bestuurders. De heer B. Van Milders verstrekt toelichting bij de vergaderingen van de zes Sectoren en van de Ledenvergadering Waasland. Deze zijn overeenkomstig de statuten van de Kamer bij elkaar gekomen in de loop van de maanden februari en maart om elk hun kandidaten voor te dragen voor de Raad van Bestuur en het Bureau.

Sector Diensten

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode van drie jaar:

'Boel Ruth (Annexe), geboren te Antwerpen op 02108/1939, Heiakker 19, 2018 Antwerpen

.De Ploey Wouter (McKinsey & C'), geboren te Kinshasa op 05/04/1965, Mechelsesteenweg 162, 2018 Antwerpen

.De Roey Walter (Mensura, geboren te Merksem op 23/02/1956, Schutbocht 7, 2970 Schilde

" Goethals Martine (Plaza Hotel), geboren te Gent op 23/06/196, Charlottelei 43, 2018 Antwerpen

'Lesage Pieter (Concrete), geboren te Roeselare op 17/05/1978, Lange kcepoortstraat 41-21, 200 Antwerpen

" Maertens Koen (Oscare), geboren te Keulen cp 14/05/1977, Kapellenblokstraat 2, 3300 Kumtich 'Martin Annick (SITA), geboren te Kortrijk op 10/12/1970, John Youngestraat 15, 9090 Melle

" Philipsen Geert (GSJ Advocaten), geboren te Mortsel op 12/01/1977, Antwerpen (Deume)

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode van 1 jaar:

" Dekoning Bruno (Antwerps Architecten Atelier), geboren te talrijk op 21/03/1964, Lange Lozanastraat 185c, 2018 Antwerpen

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

" Steverlynck Youri (Lexeco Advocaten), geboren te Wilrijk op 26/04/1975, Marialei 12, 2018 Antwerpen

Sector Financiën

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" De Weerdt Paul (Grant Thomton Bedrijfsrevisoren), geboren te Mortsel op 26/10/1957, Berkenlaan 32, 2540 Hove

" Huybrechts Dirk (BNP Panbas Forfis), geboren te Gent op 24/0211965, Rollebaan 85, 9860 Moortsele

'Sols Jean-Paul (Intervest), geboren te Koersel op 08/10/1964, Dennenlaan 22, 2222 Itegem

'Van Goethem Marc (Bank Degroof), geboren te Wilrijk op 12/11/1968, Minnedreef 16, 2910 Kalmthout

Voor een mandaat van 2 jaar wordt voorgedragen:

'Van Antwerpen Luc (Kegels & Van Antwerpen), geboren te Merksem op 02/12/1966, Van Halmaelei 57,

2930 Brasschaat

Voor een mandaat van 1 jaar wordt voorgedragen:

" Dalkin Marc (Belfius), geboren te Wilrijk op 30/07/1960, Graaf Charles Corretlaan 9, 2970 schelle

Sector Handel

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen ais bestuurder voor een periode

van drie jaar:

'de Clippel Patrick (British Auto Center), geboren te Mortsel op 31/01/1958, Guylei 20, 2930 Brasschaat

" Denayer Christophe (Denayer), geboren te Wilrijk op 3110611961, Sionkloosterlaan 58, 2930 Brasschaat

" Engelen Yve (Ergoline Kantoormeubelen), geboren te Wilrijk op 07/07/1971, Lourdeslaan 79, 2650 Edegem .Van Hoydonck François (Sipef), geboren te Brasschaat op 29/08/1959, Krijnlaan 3, 2950 Kapellen

Sector Haven

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar.

'De Meyer Rudi (Alfaport), geboren te Reet op 03/11/1959, Jan Baptist Corremansstraat 62, 2850 Boom

" Roels Roger (Eucalyptus), geboren te Merksem op 22/1111950, Duivendreef 2A, 2950 Kapellen

" Schoenmaeckers Olivier (VEA), geboren te Mortsel op 19/05/1974, Cath. Beersmansstraat 10, 2018 Antwerpen

.Van den Buick Patrick (Jachthaven Antwerpen), geboren te Ekeren op 02/07/1950, Plantinkaai 1/22, 2000 Antwerpen

" Vercruyssen Dirk (Vlaeynatie), geboren te Sint-Niklaas op 23/03/1961, Beauvoislaan 17, 2950 Kapellen

Sector Nijverheid

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" Bongaerts Alex (Atlas Copco), geboren te Antwerpen op 08/01/1960, Fuchsialaan 17, 2950 Kapellen

" Stoop John (Vesta Terminal Antwerp), geboren te Antwerpen op 19/11/1947, Tulpenlaan 6, 2970 Schilde 'Van Maercke Luc (Vooruitzicht), geboren te Gent op 04105/1959, Bosdreef 35, 2950 Kapellen

" Willems Yves (Optyl), geboren te Wirlijk op 27/04/1982, Jules destréestraat 41, 2660 Hoboken

Sector Vervoer & Distributie

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" Van Asbroeck Hendrik (Electrabel), geboren te Antwerpen op 12/02/1973, Mollemseweg 28,1730 Asse

" Vandermeiren Jacques (Elia), geboren te Antwerpen op 11/07/1963, Sint-Andriesstraat 32, 2000

Antwerpen

'Verbeeck Stéphane (Gands), geboren te Wilrijk op 01/02/1969, Legrellelei 22, 2600 Berchem

Ledenvergadering Waasland

De volgende personen worden door de ledenvergadering Waasland voorgedragen als bestuurder voor een

periode van drie jaar.

" Burki Thierry (BIS ROB Montage), geboren te Nieuwpoort op 13/11/1969, Lucas Hennincksgtraat 46, 2610

Wilrijk

.D'Eer Hans (D'Eer Transport), geboren te Kruibeke op 11/10/1958, Nieuwe Baan 122, 9150 Kruibeke

Voor-

bethouden aan het Belgisch

Staatsblad

i4ioD 2.2

Luik B - Vervolg

" Dupon Kurt (Katoen Natie), geboren te Beveren op 26/04/1976, Grote Baan 99, 9120 Melsele

" Hoste Marleen (Ernst & Young), geboren te Blankenberge op 18/10/1959, Louis Parentstraat 17, 8300 Knokke-Heist

" Meirlaen Patrick (The Future Alliance), geboren te Oudenaarde op 04/1011960, Patijntjesstraat 169, 9000 Gent

" Moortgat Wilfried (Real), geboren te Clinge op 04/10/1960, Binnendijk 80, 9130 Verrebroek

" Thijs Joris (Confiserie Thijs), geboren te sint Niklaas op 09101/1964, Industriepark-Noord 20, 9100 Sint-Niklaas

Beslissing: De Vergadering stemt unaniem in met de voorgedragen Bestuurders. Onderwerp Akte : Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 07 05 2013

Beslissing: de Raad van Bestuur bevestigt unaniem de voordracht tot 11 leden voor het Bureau van de kamer van:

1. Bongaerts Alex (Atlas Copco), geboren te Antwerpen op 08101/1960, Fuchsialaan 17, 2950 Kapellen

2. De Ploey Wouter (McKinsey & Ce), geboren te Kinshasa op 05)04/1965, Meohelsesteenweg 162, 2610

Witrijk

3, De Roey Walter (Mensura), geboren te Merksem op 23/02/1956, Schutbocht 7, 2970 Schilde

4. Meirlaen Patrick (The Future Alliance), geboren te Oudenaarde op 18/10/1959, Patijntjesstraat 169, 9000 Gent

5. Roels Roger (Eucalyptus), geboren te Merksem op 22/11/1950, Duivendreef 2a, 2950 Kapellen

6. Sols Jean-Paul (Intervest), geboren te Koersel op 08/10/1964, Dennenlaan 22, 2222 Itegem

7. Van Antwerpen Luc (Kegels & Van Antwerpen), geboren te Merksem op 02/1211966, Van Halmaelei 57, 2930 Brasschaat

8, Vandermeiren Jacques (Elfe), geboren te Antwerpen op 11/07/1963, Sint-Andriesstraat 32, 2000 Antwerpen

9. Van Hoydonck François (Sipef), geboren te Brasschaat op 29/0811959, Krijnlaan 3, 2950 Kapellen

10. Verbeeck Stéphane (Gands), geboren te Wilrijk op 01/02/1969, Legrellelei 22, 2600 Berchem

11. Vercruyssen Dirk (Vlaeynatie), geboren te Sint-Niklaas op 23/03/1961, Beauvoislaan 17, 2950 Kapellen

De heer B. Van Milders feliciteert de bureauleden met hun benoeming.

Directeur-Generaal Voorzitter

Luc Luwel Bernard Van Milders

BIE gënbij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2014
ÿþ HIOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111111!1e11111J1111(11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

12 SEP. 1014

Griffie

Ondernemingsnr : 0406.696.056

Benaming

(voluit) : Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland

(verkort);

Rechtsvorm vzw

Zetel Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte: Algemene Vergadering - Ontslagen en Benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 14 05 2014

Benoeming van de door de Sectorvergaderingen en de Ledenvergadering Waasland voorgedragen

Bestuurders

De heer S. Verbeeck geeft het woord aan de heer L. Luwel.

De heer L. Luwel herinnert de vergadering aan de gewijzigde statuten van de Kamer, krachtens dewelke het Benoemingscomité bij elkaar komt ter bespreking van de kandidaat-bestuurders en kandidaat-bureauleden, welke voorgesteld werden door het Voordrachtcomité Antwerpen en het Voordrachtcomité Waasland.

Vervolgens somt de heer L. Luwel op wie werd voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur en wie werd voorgedragen ais lid van het Bureau.

Regio Antwerpen

De volgende personen worden voorgedragen als bestuurder voor een periode van 3 jaar:

"Berme Walter (AXA Belgium), geboren te Wilrijk op 06108/1958, Amazonenlaan 57, 1800 Koningslo

" Brabants Sophie (KPMG Bedrijfsrevisoren), geboren te Antwerpen op 27/04/1972, isenbaertiel 15, 2930 Brasschaat

"Ceusters-Luyten Ingrid (Group Hugo Ceusters SCMS), geboren te Antwerpen op 18/12/1952, P.

Benoitstraat 15, 2018 Antwerpen

.De Geest Wouter (BASF Antwerpen), geboren te Gent op 28/08/1954, Rozenlaan 1, 2950 Kapellen

" Dekoning Bruno (Antwerps Architecten Atelier), geboren te Wilrijk op 21/03/1964, Lange Lozanastraat 185c, 2018 Antwerpen

" Deroost Dirk (Cronos), geboren te Wilrijk op 1810811960, Goede Hoopstraat 21611 2000 Antwerpen 'De Winter Marcel (Service Hydre), geboren te Antwerpen op 30/06/1948, Oogststraat 11, 2600 Antwerpen

" Duterne Fred (Actemium), geboren te Antwerpen op 29/06/1951, FVD Berghelaan 8, 2630 Aartselaar

" Eisendrath-Van Houtte Michèle (Mourik), geboren te Kapellen op 22/09/1948, Kapelsesteenweg 393, 2180 Ekeren

" Embrechts Ron (Care), geboren te Turnhout op 28/04/1959, de Croixiaan 16, 1910 Berg

" Emsens Jacques (SCR Sibelco), geboren te Lommel op 08/08/1963, 9 Av. des Fleurs, 1150 Woluwe st.

Pierre

'Epstein Ad (AWDC), geboren te Antwerpen op 16/04/1975, Beiglèlei 69 bus 4, 2018 Antwerpen

" Gillis Erik (KBC Bank), geboren te Dendermonde op 06/02/1960, Vijverstraat 4, 9220 Hamme

" Hellemans Dirk (SGS Belgium), geboren te Deinze op 20/02/1958, Lange Dweersstraat 45, 9190 Stekene

" Herbosch Christian (Degrave Antverpia), geboren te Antwerpen op 07/10/1942, Laggen Cottage, UK Scotland

" Lambrechts Jan (Lambrechts Hout), geboren te Mortsel op 19/05/1966, Lage Kaart 215, 2930 Brasschaat

" Leers Patricia (A-Law), geboren te Antwerpen op 11/09/1952, lloogboomsteenweg 1026, 2930 Brasschaat 'Luwel Luc (Voka kvkaw), geboren te Hasselt op 04/09/1962, Waterloostraat 5, 2600 Berchem

" Michielsens Johan (Michielsens), geboren te Wilrijk op 10/04/1963, Diokstraat 23, 2880 Weert

" Mondt Walter (Ecorem), geboren te Halle op 04/12/1955, Akkerstraat 26, 2540 Hove

Op de laatste blz van Luik B vermeiden . Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ) MOD 2,2

Luik B - vervoig

" Moorkens Axel (Moorkens Car Division), geboren te Wilrijk op 28/0811966, Mortelsesteenweg 101, 2540 Hove

" Robberechts Marc (Sorenco), geboren te Antwerpen op 16/06/1953, Boerenlegerstraat 181, 2650 Edegem 'Schier Claude (AOW Belgium), geboren te Elsene op 23/03/1960, Amerikalei 48, 2000 Antwerpen

" Stevens Jan (Houtimport Etabi. Stevens & Ce), geboren te Wilrijk op 0310211953, Boniveslei, 2650 Edegem

" Steverlynck Youri (Lexeco Advocaten), geboren te Wilrijk op 26/04/1972, Marialei 12, 2018 Antwerpen

" Theeuwes Ellen (Induss), geboren te Turnhout op 01/08/1972, De Gerlachstraat 46, 2650 Edegem

" Theuns Dirk (ATAB), geboren te Essen op 05/09/1963, Kleine Horendonk 9, 2910 Essen

" Theuns Marc (MenT Assodates), geboren te Merksem op 14/12/1961, Churchilliaan 8, 2900 Schoten

" Van Dessel Christophe (Manutech), geboren te Edegem op 26/10/1974, Lentelei 71, 2650 Edegem

'Van Dooren Jan (Port+), geboren te Ekeren op 06/03/1961, Biesboslaan 24, 1785 Hamme

'Van Mechelen Walter (Mar Consuit), geboren Mortsel op 14/04/1953, E3oerenlegerstraat 136, 2650 Edegem

" Van Milders Bernard (Flying Group), geboren te te Turnhout cp 19/02/1959, Dennenlaan 27, 2610 Wilrijk 'Van Poeck André (Universiteit Antwerpen), geboren te Hamme op 03/12/1949, Zeedijk 466/71, 8301 Knokke-Heist

.Van Uffelen Tom (Universitas Digital Printing), geboren te Antwerpen op 31/05/1976, Moerstraat 98, 2970 's Gravenwezel

sZuniga Horacio (Chileboutique), geboren te Mendoza, Argenitië op 14/01/1978, Ellermanstraat 18 b13, 2060 Antwerpen

A Voorbehouden aan het Bergisch Staatsblad







Regio Waasland

De volgende personen worden voorgedragen als bestuurder voor een periode van 3 jean

" Casteleyn Dirk (Quad Industries), geboren te Torhout op 30/06/1955, Hogenhovestraat 23a, 8700 Tielt

" Nonneman Raf (European Spice Services), geboren te Kruibeke op 19/06/1965, Kleine Dweersstraat 77, 9140 Temse

" Schotte Geert (Standaard Boekhandel), geboren te Brugge op 27/02/1974, A. Meersmanstraat 8, 9140

Temse

'Van Herck Serge (Newtec), geboren te Gent op 12/02/1969, Leemput 11, 9800 Deinze

" Van Robaeys Philippe (Viamar), geboren te Wilrijk op 12/08/1978, Smesstraat 68, 9140 Temse

'Van Troost Philippe (RPC Cobelplast), geboren te Zelzater op 23/02/1966, A. Ruyssenlaan 46, 9940

Sleidinge

" Verplancke Joris (Verplancke), geboren te Antwerpen op 14/12/1969, Zwaantje 51, 9130 Verrebroek

Beslissing: De vergadering stemt unaniem in met de voorgedragen Bestuurders,

Voorzitter Directeur-Generaal

Stéphane Verbeeck Luc Luwel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vernielden. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste Dia van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouds aan he Belgisc Staatsbh MUON

o~p Art él

Antwerpen

23 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Ondememingsnr : 0406.696.056

Benaming

(voluit) : Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland (verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

Het verslag van de Bureauvergadering van 11 juni 2014 noteert de benoeming van de heer Luc Luwel tot gedelegeerd bestuurder.

Voorzitter

Stéphane Verbeeck

02/10/2012
ÿþ~

tt~~;`~ ~~

Mon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MONITEUR BELGE

15 -09- 2012

BELGISCH-STAFïïz _-

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 e -09- 2012

ANT%gfarPEN

Vi beha

aai

Bel Staa

II

*12163414*

Ondernemingsnr : 0406.696.056

Benaming

(voluit) : Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen Waasland (verkort) ; Voka Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland

Rechtsvorm : VZW

Zetel: MARKGRAVESTRAAT 12 2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte ; Algemene Vergadering en Raad van Bestuur - Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 09 05 2012

De vergadering aanvaardt het ontslag van

Ansoms Ronny geboren te Loenhout op 14/06/1951, 2990 Wuustwezel

Arndt Uwe geboren te Sulingen (D) op 07/01/1959, Moerenhoutlaan 7 - 2180 Ekeren

Bevers Paul geboren te Hoogstraten op 07/11/1961,Sint Lenaartseweg 16 - 2320 Hoogstraten

Braeckmans Marc geboren te Schoten op 12/05/1964,Wezelsebaan192 - 2900 Schoten

Chapelle Anne geboren te St. Trucden op13/12/1958,KardinaalMercierlei 148 - 2600 Berchem

Daems Herman geboren te Wijnegem ,op 19/07/1946 Kruisbooglaan 20 - 3210 Linden

De Backker Herman geboren teTumhout op 26/02/1972, Voorne 42 - 2980 Zoersel

De Kesel Jan geboren te Gent op 04/01/1953,Honoré Staesstreat 16 - 9240 Zale

Deboeure Jan, geboren te Antwerpen op 21/07/1968, Zels Bos 3 - 2288 Bouwel

Dekoning Bruno geboren te Wilrijk op 2103/1964 Lange Lozanastraat 185C - 2018 Antwerpen

Devillé Bert geboren te Buizingen, op 08/01/1951, Hospitaalstraat 64-9140 Steendorp

Dieusaert Karl geboren te Ekeren op 06/04/1973 Antoinettalei 5 - 2930 Brasschaat

Frei Albert geboren te Bilbao, op 31/07/1920 Hoogboomsteenweg 124 - 2930 Brassohaat

Gonthier Inge geboren te Antwerpen op 05/03/1963Prins Albertlei 7 616 - 2600 Berchem

Luystermans Hilde, geboren te Ninove op 25/07/1954, 9080 Lochristi

Peeters Guido geboren te Beerse op 08-08-1952 , Busselen 21/1 - 2340 Beerse

Schlomer André geboren te Berchem op 29/04/1945 Georges Spellerslaan 69 - 2950 Kapellen

Taeymans Nico geboren te Brasschaat op 25/12/1957, De Bosschaertstr 289-2020 Antwerpen

Van Laere Hilde, geboren te Oudenaarde op 30/11/1958, Aspergevelden 26 - 2880 St; Katelijne Waver

Van Reybroeck Frank geboren te Leuven op 05/07/1956 Roerdomplei 3 - 2950 Kapellen

Veriodt Gerrit geboren te Anderlecht op 18/04/1959 Vlazendaalstraat 88 - 1700 Dilbeek

Verstrepen Herman geboren te Boechout op 11/08/1942 Koolkaal 1 66 - 2000Antwerpen

Bij unanimiteit verleent de Vergadering kwijting aan de bestuurders voor de bestuursdaden gesteld in 2011

(Her)Benoeming van de door de Sectorvergaderingen en de Ledenvergadering Waasland voorgedragen: Bestuurders. De heer B Van Milders verstrekt toelichting bij de vergaderingen van de zes Sectoren en van de Ledenvergadering Waasland. Deze zijn volgens overeenkomstig in de staturen van de Kamer bijeen gekomen in de loop van de maand februari om elk hun kandidaten te benoemen of te herbenoemen voor de Raad van Bestuur en het Bureau,

Sector Diensten

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" Adams Peter (Avantgarden) geboren te Antwerpen op 25/04/1956, Frilinglei 77 - 2930 Brasschaat Benoeming

" Degrieck Roger (Intertek) geboren ie Borgerhout op 22104/1953, Altons van den Sandelaan 6 - 2970. Schilde

" Dehond Guy (Inventive Designers) geboren te Aarschot op 17/09/952, Sint-Bemardsesteenweg 552 - 2660 Hoboken

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

ir° S t

A " Demuylder Ann (HolaCom) geboren te Niedermansberg op 22/01/1976, Diksmuidelaan 95 - 2600 Berchem Benoeming

" Goethals Martine (Plaza Hotel) geboren te Gent op 23/06/1963, Charlotialei 43 - 2018 Antwerpen

" Heirbaut Dimitri (A.I.M.) geboren te Wilrijk op 0910711965, Cogels-Osylei 71 - 2600 Berchem

" Melort Bart (MikeVlktorViktor Architecten) geboren te Merksem op 01/09/1979, Stenenbrug 165 - 2104 Borgerhout. Benoemi ng

" Van Valkenburg Bea (Ritmo Interim) geboren te Wilrijk op 16/06/1952, Groenenhoek 37 - 2630 Aartselaar Sector Financiën

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode van drie jaar

..Van Impe Patrick (HLB Belgium) geboren te Antwerpen op 10/12/1966, Eekhoomlei 38 - 2900 Schoten Benoeming

" Verhelst Bart (Deloitte Belastingsconsulenten) geboren te Ukkel op 22/07/1963, Jagersdreef 36 - 2970 's Gravenwezel

Sector Handel

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" De Lasa François-Xavier (Levita Chemical int.) geboren te Wilrijk op 04/02/1966, Kleistraat 151 - 2630 Aartselaar

" Possemiers Eric (Meyer Antwerp) geboren te Berchem op 25/0911965, Rucaplen 24 - 2610 Antwerpen

" Van den Auwelant Bert (Nivo Finess) geboren te Turnhout op 24/06/1950, Bruggestraat 21 - 2240 Zandhoven

" Van Strydonck Christian (Zeelandia) geboren te Schoten op 17/07/1954, Frans Reinemundlei 16 - 2900 Schoten

Sector Haven

De volgende personen werden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" Beerlandt Marc (MSC) geboren te Ekeren op 13/12/1961, Hoekstraat 23 - 2980 Zoersel

" Haentjens Marc (Navitec) geboren te Merksein op 07/04/1959, Leendreef 15 - 2990 Wuustwezel Benoeming

" Vierstraete Pieter (URS), geboren te Antwerpen op 12/0611956, Du Chastellei 45 - 2170 Merksem

Sector Nijverheid

De volgende personen werden door de sectorvergadering voorgedragen ais bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" Michiels Wim (Proviron Industries) geboren te Deume op 17/10/1969, Van Peltstraat 23 - 2018 Antwerpen

" Sleebus Raf (Air Liquide) geboren te Dendermonde op 08/10/1969, Zwaluwstraat 112 -1840 Malderen Benoeming

" Vangeel Marc (Concentra) geboren te Deume op 2110211962, Jozef Simonslaan 47 - 2520 Oelegem

" Verellen Nicolas (Wolf OH Corporation) geboren te Wilrijk op 13/04/1980, Beeldhouwersstraat 32 - 2000 Antwerpen Benoeming

" Walraven Eddy (Lanxess Rubber) geboren te Lier op 12/09/1955, Schurveld 4 - 2288 Grobbendonk

Benoeming

Sector Vervoer & Distributie

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar

" Bollen Hilde (Promotie Binnenvaart Vlaanderen) geboren te Sint-Truiden op 12/08/1962, Naamsevest 64 3800 Sint-Truiden

" Boydens Jean-Pierre (Electrabel) geboren te Westende op 26/0811950, Houtsniplaan 15 - 22960 Brecht

" Desomer Luc (Eandis) geboren te leper op 12/03/1951, Boezingestraat 38 - 8904 leper. Benoeming

" Kegelaers Marc (BAFA) geboren te Deurne op 21/06/1959, Pierstraat 353A - 2550 Kontich ,Verbeeck Stephane (Gands) geboren te Wilrijk op 01102/1969, Legrellelei 22 - 2600 Berchem. Benoeming,

Ledenvergadering Waasland

De volgende personen worden voorgedragen voor een periode van drie jaar:

" Baum Dirk (Eltra) geboren te Ekeren op 13/07/1967, De Heuvels 24b - 2930 Brasschaat Benoeming.

" Cordeel Dirk (Cordeel) geboren te Sint-Niklaas op 16/12/1948, Dennenlaan 34 - 9120 Haasdonk

" De Bruycker Wim (Priority Makers) geboren te Lier op 20/02/1958, Schoolstraat 54 - 9140 Temse

" Depraetere Peter (Alinco) geboren te Kortrijk op 25/05/1969, Gouden Leeuwstraat 18 - 9111 Belsele

" Janvier Luc (Helioscreen) geboren te Mortsel op 01/03/1962, Sinaaistraat 27 - 9250 Waasmunster

" Verhaert Walter (S.V.K.) geboren te Sint-Niklaas op 0110611954, Gouden Leeuwstraat 55 - 9111 Belsele

Worden voorgedragen voor een mandaat van twee jaar:

M0D2.2

Luik B - vervolg

" Casteleyn Dirk (Quad Industries) geboren te Torhout op 30/06/1955, Hogenhovestraat 23A - 8700 Tielt Benoeming.

" Van Troost Philippe (RPC Cobelplast) geboren te Zelzate op 23/2/1966, August Ruyssenlaan 46 - 9940 Sleidinge, Benoeming,

]dan= > belzoudep aan het Calgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 09 05 2012

Beslissing de Raad van Bestuur bevestigt unaniem de voordracht van mevrouw en de heren tot lid van het

bureau:

het dagelijks bestuur.

Bongaerts Alex (Atlas Copco Airpower) geboren te Antwerpen op 08/01/1960, Fuohsialaan 17 - 2950

= Kapellen

Burki Thierry (BIS Rob Montagebedrijf) geboren te Nieuwpoort op 13/11/1969, Lucas Henninckstraat 46

2610 Wilrijk

Cordeel Dirk (Cordeel) geboren te Sint-Niklaas op 16/12/1948, Dennenlaan 34 - 9120 Haasdonk

De Geest Wouter (BASF Antwerpen) geboren te Gent op 28/08/1954, Rozenlaan 1 - 2950 Kapellen

De Ploey Wouter (McKinley & Company) geboren te Kinshasa op 05/04/1965, Mechelsesteenweg 162 -

2018 Antwerpen

De Roey Walter (Mensura) geboren te Merksem op 23/02/1956, Schutbocht 7 - 2970 Schilde

Epstein Ari (Antwerp World Diamond Centre) geboren te Antwerpen op 16/04/1975, Belgiëlei 69 bus 4 -

2018 Antwerpen

Meirlaen Patrick (The Future Alliance) geboren te Oudenaarde op 18/10/1959, Patijntjesstraat 169 - 9000

Gent

Michielsens Johan (Kranen Michielsens) geboren te Wilrijk op 10/04/1963, Diokstraat 23 - 2880 Weert

Roels Roger (DP World Antwerp) geboren te Merksem op 22/11/1950, Duivendreef 2A - 2950 Kapellen

Schotte Geert (Standaard Boekhandel) geboren te Brugge op 27/02/1974, A. Meersmanstraat 8 - 9140

Temse. Benoeming.

Van den Bril Bart (Orion Petroleum) geboren te Antwerpen op 11/04/1958, Van Havrelei 11 - 2100

Antwerpen

Van den Nieuwenhuijzen Jan (SD Worx) geboren te Wilrijk op 24/03/1952, Floraliënlaan 18 - 2600 Berchem

Vangeel Marc (Concentra) geboren te Deume op 21/02/1962, Jozef Simonslaan 47 - 2520 Oelegem

Van Herck Serge (Newtec Cy) geboren te Gent op 12/02/1969, Leemput 11 - 9800 Deinze

Van Mechelen Walter (Mar Consult) geboren te Mortsel op 14/04/1953, Boerenlegerstraat 136 - 2650

Edegem

Van Milders Bernard (Flying Service) geboren te Turnhout op 19/02/1959, Dennenlaan 27 - 2610 Wilrijk

Van Poeok André (Universiteit Antwerpen) geboren te Hamme op 03/12/1949, Zeedijk 466 bus 71 - 8301

Helst aan Zee

Van Strydonck Christian (Zeelandia) geboren te Schoten op 17/07/1954, Frans Reinemundlei 16 - 2900

Schoten, Benoeming.

Van Valkenburg Bea (Ritmo interim) geboren te Wilrijk op 16/0611952, Groenenhoek 37 - 2630 Aartselaar

Verbeeck Stephane (Gands) geboren te Wilrijk op 01/02/1969, Legrellelei 22 - 2600 Berchem

Vercruyssen Dirk (Viaeynatie) geboren te Sint-Niklaas op 23/03/1961, Beauvoislaan 50 - 2920 Kalmthout

Verhelst Bart (Deloitte Antwerpen) geboren te Ukkel op 22/07/1963, Jagersdreef 36 - 2970 's Gravenwezel.

Benoeming.

De heer B. Van Milders feliciteert de bureauleden met hun benoeming.

De vergadering aanvaardt het ontslag van

Dhr Herman Daems Dhr Wim De Bruycker,Dhr Patrick De Clippel,

Mevr Patricia Leers, Mevr. Hilde Luystermans ,Dhr Andre Schlomer , Dhr Johan Vanneste, Dhr Walter

Van Pottelberge , Dhr Frank Van Reybroeck , Dhr Gerrit Ver[odt., Mevr Inge Gonthier.

Bij unanimiteit verleent de Vergadering kwijting aan de bestuurders voor de bestuursdaden gesteld in 2011.

Voor waar en echt verklaard

Luc Luwel

Directeur-Generaal

Op de laatste blz. van LALKL3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2012
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III *iaosaizs* N

Ondernemingsnr : 0406.696.056

Benaming

(voluit) : Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

(verkort) : Voka Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland

Rechtsvorm : VZW

Zetel :

Onderwerp akte : Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 11 05 2011

Besfissiing De Raad van Bestuur bevestigt unaniem de voordracht van de heren tot lid van het bureau:

het dagelijks bestuur,

De Ploey Wouter - McKinsey -geboren te Kinshasa op 05/,04/1965, Mechelsesteenweg 162

2018 Antwerpen

Bongaerts Alex - Altas Copco Airpower - geboren te Antwerpen op 08/01/1960, Fuchsialaan 17 -

2950 Kapellen

Burki Thierry - Bis Rob Montagebedrijf - geboren te Nieuwpoort op 13/11/1969, Lucas Henninckstraat 46 -

2610 Wilrijk

De Roey Walter -Mensura - geboren te Merksem op 23/02/1956, Schutbocht 7 - 2970 Schilde

Epstein Ani - Antwerp World Diamond Center - geboren te Antwerpen op 16/04/1975, Belgielei 69 bus 4-

2018 Antwerpen

Michelsens Johan- Kranen Michelsens - geboren te Wilrijk op 10/04/1963, Diokstraat 23 - 2880 Weert

Van den Nieuwenhuijzen Jan - SD Worx - geboren te Wilrijk op 24/03/1952 Florali[enfaan 18

2600 Berchem

Van Herck Serge - Newtec CY - geboren te Gent op 12/02/1969, Leemput 11 - 9800 Delnze

Van Mechelen Walter - Mar Consult -geboren te Mortsel op 14/04/1953, Boerenlegerstraat 136 -

2650 Edegem

Van Poeck André - Universiteit Antwerpen - geboren te Hamme op 03/12/1949 Zeedijk 466 bus71

8301 Heist aan Zee

Van Valkenbrug Bea - Ritmo - Ritmo Interim - geboren te Wilrijk op 16/0611952, Groenenhoek 37 -

'2630 Aartselaar

Verbeeck Stephane - Gands - geboren te Witrijk op 01/02/1969, Legrellelei 22 - 2600 Berchem

De heer B Van Milders feliciteert de bureauleden met hun benoeming

De vergadering aanvaardt het ontslag van:

Dhr D'Haeyer Paul, Dhr Van den Abbeele Luc, Dhr Stoop Jan, Dhr Clauwaert Robert, Dhr Verschueren

Emiel, Dhr Installé Patrick, Dhr De Cleyn René, Dhr Van Gestel Philip, en Dhr Theuns Marc.

Bij unanminiteit verleent de Vergadering kwijting aan de bestuurders voor de bestuurdersdaden

gesteld in 2010

Voor waar en echt verklaard

Luc Luwel

Directeur-generaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2012
ÿþ MoD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V KOOPHANDEL 3 0 -pq- 2012

beh

aa

Bel

Stan

*saoass~s"

11





A %-lifAtERPEN





$ijtagen het-Beigiscb-Staatsbiaá 10/01/2012 _ AnTnéres lu Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0406.696.056

Benaming

.(voluit) : Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland (verkort) : Voka Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland

Rechtsvorm : VZW

Zetel : la kit 3 aoik , nkeerCn

Onderwerp akte : Algemene Vergadering en Raad van Bestuur - Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 12 05 2010

De vergadering aanvaardt het ontslag van:

Dhr Arnauts Freddy, geboren te Berchem op 01/03/1948, Den Heuvelt 14 bus 2 - 2530 Boechout

Dhr Sap Gustaaf, geboren te Wilrijk op 23/06/1957, Stationsstraat 70 - 8730 Beemem

Dhr Van den Neucker Steven, geboren te Mechelen op 31/10/1967, Nachtegaalstraat 54 - 2550 Kontich

Dhr Suykens Jan, geboren te Wilrijk op 03/08/1960, Azalealaan 23/9 - 2970 Schilde

Dhr Hanard Freddy, geboren te Hal op 19/01/1948, Route de Bruxelles 195 = 4340 Awans

Dhr Lewis Luc, geboren te Diest op 13/10/1959, Smisstraat 9 -3980 Tessenderlo

Dhr Martens Filip, geboren te Anderlecht op 07/10/1962, d'Overschielaan 15 -1850 Grimbergen

Dhr De Graeve Joost, geboren te Wetteren op 27/03/1967, Serskamsteenweg 226 - 9230 Wetteren

Bij unanimiteit verleent de Vergadering kwijting aan de bestuurders voor de bestuursdaden gesteld in 2009

Benoeming van de door de Sectorvergaderingen en de Ledenvergadering Waasland voorgedragen door de Bestuurders, De heer B Van Milders verstrekt toelichting bij de vergaderingen van de zes Sectoren en

van de Ledenvergadering Waasland. Deze zijn volgens overeenkomstig in de statuten van de Kamer

bijeen gekomen in de loop van de maand februari en maart om elk hun kandidaten voor te dragen voor de Raad van Bestuur en het Bureau.

Sector Diensten

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

DAnthonissen Peter, geboren te Antwerpen op 31/05/1955, Fruithoflaan 25 - 2530 Boechout DBraeckmans Marc, geboren te Schoten op 12/05/1964 Wezelsebaan192 - 2900 Schoten,

Q'De Ploey Wouter, geboren te Kinshasa op 0510411965, Mechelsesteenweg 162 - 2018 Antwerpen

Q'De Roey Walter, geboren te Merksem op 23/02/1956, Schutbocht 7 - 2970 Schilde

Q'Fieremans Yvan, geboren te Ninove op 16/02/1959, Spanjerbergstraat 40/1 -1700 Dilbeek

Q'Schlomer André geboren te Berchem op 29/04/1945, Georges Spelierslaan 69 - 2950 Kapellen

DSteverlynck Youri geboren te Wilrijk op 26/04/1972, Marialei 12 - 2018 Antwerpen

oVan Pottelberge Walter geboren te Sinaai op 24/07/1944,Frilinglei 74 - 2930 Brasschaat

Sector Financiën

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

Q'Paul De Weerdt geboren te Mortsel op 26/10/1957, Berkenlaan 32 - 2540 Hove DDirk Huybrechts geboren te Gent op 24/02/1965, Rollebaan 85 - 9860 Moortsele

Q'Marc Van Goethem geboren te Wilrijk op 12/11/1968, Minnedreef 16 - 2910 Kalmthout

Q'Dirk Wouters geboren te Wilrijk op 08/04/1967, Bloemenlei 54 - 2640 Mortsel

Voor-

het

Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Sector Handel

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

Q'Patrick de Clippel geboren te Mortsel op 31/01/1958, Guylei 20 - 2930 Brasschaat

Q'Christophe Denayer geboren te Wilrijk op 31/08/1961, Sionkloosterlaan 58 - 2930 Brasschaat

Q'Bert Van den Auwelant geboren te Turnhout op 24/06/1950, Bruggestraat 21 - 2240 Zandhoven

Q'Bart Van den Bril geboren te Antwerpen op 11/04/1958, Van Havrelei 11 - 2100 Antwerpen DJan Van der Henst geboren te Deurre op 02/06/1964, Bunder 5 - 2970 Schilde

Sector Haven

De volgende personen werden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

DDe Meyer Rudi geboren te Reet op 03/11/1959, Jan Baptist Corremansstraat 62 - 2850 Boom

Q'Dumoulin Philippe geboren te Antwerpen op 04/09/1964, Fourmentstraat 20 - 2018 Antwerpen

Q'Schoenmaeckers Olivier geboren te Mortsel op 19/05/1974, Cath. Beersmansstraat 10 - 2018 Antwerpen

OVan Meenen Francine Maria geboren te Ekeren op 02112/1951, Venuslei 1 - 2950 Kapellen DVercruyssen Dirk geboren te Sint-Niklaas op 23/03/1961, Beauvoislaan 50 - 2920 Kaimthout °Vierstraete Peter geboren te Antwerpen op 12/06/1956, Pijlkruidstraat 9 - 2990 Wuustwezel

Sector Nijverheid

De volgende personen werden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

DAnsoms Ronny geboren te Loenhout op 14/06/1951 te Dijie 17A - 2800 Mechelen DArndt Uwe geboren te Sulingen(D) op 07/01/1959, Moerenhoutlaan 7 - 2180 Ekeren DBongaerts Alex geboren te Antwerpen op 08/0111960, Fuchsialaan 17 - 2950 Kapellen [1Bossyns Luc geboren te Antwerpen,op 06/07/954, Keldermansstraat 46 - 2800 Mechelen

Q'Stoop John geboren te Antwerpen op 16/11/1947, Tulpenlaan 6 - 2970 Schilde

oVan Maercke Luc geboren te Gent op 04/05/1959, Bosddreef 35 - 2950 Kapellen

Sector Vervoer & Distributie

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie Jaar:

Danny Deckers geboren te Wilrijk op 02/07/1952,CIaessensdreef 22 - 2950 Kapellen

Q'Stephane Verbeeck geboren te Wilrijk op 01/02/1969, Legrellelei 22 - 2600 Berchem

Q'Sven Vercammen geboren te Herentals op 11/12/1979, Nieuwstraat 82 - 2290 Vorselaar

Ledenvergadering Waasland

De volgende personen worden voorgedragen voor een periode van drie jaar:

Q'Thierry Burki geboren te Nieuwpoort op 13/11/1969, Lucas Henninckstraat 46 - 2610 Wilrijk QHans D'Eer geboren te Kruibeke op 11/10/1958, Nieuwe Baan 122 - 9150 Kruibeke

Q'Kurt Dupon geboren te Beveren op 26/04/1973, Grote Baan 99 - 9120 Melsele

Q'Marleen Hoste geboren te Blankenberge op 29/0111956, Louis Parentstraat 17 - 8300 Knokke-Heist

Q'Patrick Meirlaen geboren te Oudenaarde op 18/10/1959, Patijntjesstraat 169 - 9000 Gent

Q'Philippe Van der Auwermeulen geboren te

Q'J. Verplancke geboren te Antwerpen op 14/12/1969, Molenstraat 89 - 9130 Kieldrecht

Bijiagen Isij ItetBelgieg-Stá-atetád = rIr/DZ/ZDt2 - Annëxës dülVinnifeur bëIgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2012
ÿþ MOD 2.2

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



II~V~I~VY~IVI~~~ANI~

~zao3ss~s"

1'x~~,1." ái`i~~

KOOPHANDEL

3 8 2012

Ondernemingsnr : 0406.696.056

Benaming

(voluit) : Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen Waasland (verkort) : Voka Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland

Rechtsvorm : VZW

Zetel : ü><kscWt6}eae.P At, 9400 J3nYw,c ~

Onderwerp akte ; Algemene Vergadering en Raad van Bestuur - Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 11 05 2011

De vergadering aanvaardt het ontslag van

Dhr Jozef De Backer,geboren te Wilrijk op 26/08/1959, Pierstraat 320 - 2550 Kontich

Dhr Van den Kerckhove Philippe, geboren te Antwerpen op 28/05/1947,Ellermanstraat 16/51

2060 Antwerpen

Dhr Mario Hertegonne ,geboren te Sint-Amandsberg op 14/09/1966 ,Lageblik 18 - 9950 Waarschoot

Dhr Patrick Installé ,geboren te Merksem op 27/01/1961 ,Lage Kaart 100 - 2930 Brasschaat

Dhr Mark Leysen ,geboren te Mortsel op 0310211954,Frilinglet 113 - 2930 Brasschaat

Dhr Luc Muylaert,geboren te Mechelen op 15/11/1958,Frankrijklei 166 - 2000 Antwerpen

Dhr Marc Roels ,geboren te Antwerpen op 24/02/1946,Godefriduskaai 22/72 - 2000 Antwerpen

Dhr David Steen,geboren te Bilston UK op 29I03/1946,Grote Steenweg 77 - 2600 Berchem

Dhr Patrick Van den Bulck,geboren te Ekeren op 02/07/1950, Plantinkaai 1/22 - 2000 Antwerpen

Dhr MichaelVan Der Gucht ,geboren te Temse op 12/10/1961,Potaardestraat 6 - 9140 Temse

Dhr Patrick Van 'me ,geboren te Antwerpen op 10/12/1966,Korte Kwikaardweg 16 - 2980 Zoersel

Dhr Johan Vanneste,geboren te Turnhout op 18/06/1960, Kluisbaan 1 - 2980 Zoersel

Dhr Sven Vercammen, geboren te Herentals op 1111211979, Nieuwstraat 82 - 2290 Vorselaar

Bij unanimiteit verleent de Vergadering kwijting aan de bestuurders voor de bestuursdaden gesteld in 2010

Benoeming van de door de Sectorvergaderingen en de Ledenvergadering Waasland voorgedragen Bestuurders. De heer B Van Milders verstrekt toelichting bij de vergaderingen van de zes Sectoren en van de Ledenvergadering Waasland. Deze zijn volgens overeenkomstig in de staturen van de Kamer bijeen gekomen in de loop van de maand februari en maar om elk hun kandidaten voor te dragen voor de Raad van Bestuur en het Bureau.

Sector Diensten

De volgende personen warden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" Embrechts Ron (Care) geboren te Turnhout op 28/04/1959,de Croixlaan 16 -1910 Berg (Kampenhout)

" Heilemans Dirk (SGS België) geboren te Deinze op 20IO2/1958,Lange Dweersstraat 45 - 9190 Stekene *teers Patricia (A-Law) geboren te Antwerpen op 11/09/1952,Hoogboomsteenweg 102E - 2930 Brasschaat

" Lesage Pieter (Concrete, all-round creative)geboren te Roeselare op 17/05/1978, Lange Koepoortstraat 4121 - 2000 Antwerpen

" Martens Bob (DLA Piper) geboren te Leuven op 11/06/1968, Herestraat 29 - 3000 Leuven

" Robberechts Marc (Sorenco) geboren te Antwerpen op 16/06/1953, Boerenlegerstraat 181 - 2650 Edegem

" Theuns Marc (MenT Associates) geboren te Merksem op 14/12/1961, Churchilllaan 8 - 2900 Schoten Sector Financiën

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode van drie jaar:

" Borms Walter (AXA Belgium)geboren te Wilrijk op 06/08/1958, Amazonenlaan 57 -1800 Koningslo

" Brabants Sophie (KPMG Bedrijfsrevisoren) te Antwerpen op 27/04/1972, Isenbaertlei 15 - 2930 Brasschaat

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

MOD 2.2

y. "

rat. Mngiy,

bioden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

'Walter Van den Brande (A & T Group)geboren te Berg op 01/09/1956, L. Carréstraat 93A - 2220 Hallaar " Verlodt Gerrit (Van Lanschot Bankiers België)geboren te Anderlecht op 18/04/1959,VIazendaalstraat 88 1700 Dilbeek

Sector Handel

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode van drie jaar:

'Epstein Art (AWDC) geboren te Antwerpen op 16/04/1975, Belgiëlei 69 bus 4 - 2018 Antwerpen

"Lambrechts Jan (Lambrechts Hout) geboren te Mortsel op 13/05/1966,Lage Kaart 215 - 2930 Brasschaat 'Stevens Jan (Stevens & C°) geboren te , te Wilrijk op 03/02/1953, Boniverlei 36 - 2650 Edegem

.Verstreken Filip (Land Rover Belux  Jaguar Belux) geboren te Lier op 17/12/1965, Hofdreef 10 - 2970 Schilde

"Voet Guy (Puerta del Sol) geboren te Berchem op 25/05/1é60, Moffenhoeven 25 - 2160 Wommelgem

Sector Haven

De volgende personen werden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode van drie jaar:

" Rools Roger (DP World)geboren te Merksem op 22/11/1950, Duivendreef 2A - 2950 Kapellen

" Van gestel Philip (Noord Natie Terminais) geboren te Merksem op 29/09/1958,Binnenhof 19 - 2930 Brasschaat

'Van Mechelen Walter (MAR Consult) te Mortsel op 14/04/1953,Boerenlegerstraat 136 - 2650 Edegem

Sector Nijverheid

De volgende personen werden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

"De Geest Wouter (BASF Antwerpen)geboren te Gent op 28/08/1954, Rozenlaan 1 - 2950 Kapellen

"De Winter Marcel (Service Hydro) geboren te Antwerpen op 30/06/1948,Oogststraat 11 - 2600 Antwerpen

" Duterme Fred (Cegelec) geboren te Antwerpen op 29/06/1951, FVD Berghelaan 8 - 2630 Aartselaar

" Eisendrath  Van Houtte (Mourik) geboren te Kapellen op 22/09/1948, Kapelsesteenweg 393 - 2180 Ekeren

" Janssens Vera (Siemens) geboren te Geel op 07/01/1953, Stationalstraat 3 - 2440 Geel

" Taeymans Nico (Juno) geboren te Braschaat op 25/12/1957,LTe Bosschaertstraat 289 - 2020 Antwerpen

" Theeuwes Ellen (Induss) geboren te Turnhout op 01/08/1972, De Gerlachstraat 46 - 2650 Edegem

.Van Dessel Christophe (Manutech) geboren te Edegem op 26/10/1974, Lentelei 71 - Edegem

" Verbeeck Eric (Interbuild) geboren te Namen op 09/12/1944, Golflei 18 - 2950 Kapellen

Sector Vervoer & Distributie

De volgende personen worden door de sectorvergadering voorgedragen als bestuurder voor een periode

van drie jaar:

" Herbosch Christian (De Grave  Antverpia) geboren te Antwerpen op 07/10/1942, Laggen Cottage Glen Gaian - Ballater 13355X8 - UK-Scotland

" Michielsens Johan (Michielsens) geboren te Wilrijk op 10/04/1963,Diokstraat 23 - 2880 Weert 'Van Milders Bernard (Flying Group) geboren te Turnhout op 19/02/1959, Dennenlaan 27 - 2610 Wilrijk

" Verbeeck Stéphane (Gands) geboren te Wilrijk op 01/02/1969,Legrellelei 22 - 2600 Berchem

Ledenvergadering Waasland

De volgende personen worden voorgedragen voor een periode van drie jaar:

"De Dijcker Filip (ALTPO) geboren te Kruibeke op 11/11/1965 ,Portugezenstraat 26 - 9150 Bazel

" Devillé Bert (Microtherm) geboren te Buizingen op 08/01/1951,Hospitaalstraat 64 - 9140 Steendorp

" Dieusaert Karl (RPC Cobelplast) geboren te Ekeren op 06/04/1973,Antoinettalei 5 - 2930 Brasschaat

" Nonneman Raf (European Spice Services)geboren te Kruibeke op 19/06/1965, Kleine Dweersstraat 77 9140 Temse

" Schotte Geert (Standaard Boekhandel) geboren te Brugge op 27/02/1974, A. Meersmanstraat 8 -

9140 Temse

'Van Herck Serge (Newtec) geboren te Gent op 12/02/1969, Leemput 11 - 9800 Deinze

" Van Robaeys Philippe (Viamar) geboren te Wilrijk op 12/08/1978, Smesstraat 68 - 9140 Temse

De heer Thijs Joris (Confiserie Thijs) geboren te Antwerpen op 14/12/1969, Molenstraat 89 - 9130 Kieldrecht wordt voorgedragen voor een mandaat van twee jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VOKA - KAMER VAN KOOPHANDEL ANTWERPEN-WAASLA…

Adresse
Zetel : Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande