VOLTA VENTURES ARKIV

Divers


Dénomination : VOLTA VENTURES ARKIV
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 507.599.911

Publication

23/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-12-2014

Griffie

*14313090*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507599911

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VOLTA VENTURES ARKIV

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Commanditaire vennootschap op aandelen

(verkort) :

Marreweg 21 2520 Ranst

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zeventien december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat

1. nagemelde rechtspersoon door of namens wie de oprichtingsakte is ondertekend, waarvan hierna de identiteit volgt: de naamloze vennootschap  VOLTA MANAGEMENT met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst, Marreweg 21, rechtspersonenregister Antwerpen 0506.742.351;

2. een commanditaire vennootschap op aandelen heeft opgericht, genaamd : "VOLTA VENTURES ARKIV", waarbij als beherende vennoot werd aangewezen: de naamloze vennootschap Volta Management voormeld. Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

3. Het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven is als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, op rechtstreekse of

onrechtstreekse (via een dochtervennootschap) wijze:

" het nemen van participaties in bedrijven die actief zijn in de informatica, communicatie, internet, software en media-technologie sector;

" het financieren van bedrijven, actief in bovenvermelde sectoren door middel van het inschrijven op effecten, al dan niet met stemrecht, het toestaan, onderschrijven, overnemen en verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen, andere vormen van schuldfinanciering en zekerheden;

" het beleggen van liquiditeiten in roerende goederen in het kader van het cash management van de vennootschap, met dien verstande dat betreffende liquiditeiten louter in vastrentende niet-speculatieve goederen belegd zal worden; en

" het opnemen van diverse bestuurs, beheers- en andere mandaten en het verlenen van managementadvies en consultancy diensten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, in België, risicokapitaal en/of risicofinanciering aan ondernemingen te verschaffen in het kader van en overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten van de ARKimedes-regeling zoals bepaald door het Decreet van 19 december 2003 betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen (het ARK-Decreet) en het Besluit van de Vlaamse Regering van 3 december 2004 houdende uitvoering van het Decreet van 19 december 2003 betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen (het ARK-Besluit) (samen de ARKimedes-regeling) en alle mogelijke latere regelgevingen betreffende deze ARKimedes-regeling.

De vennootschap zal de bepalingen van de Wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, alsmede de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 23 mei 2007 met betrekking tot de private privak en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, naleven.

De vennootschap zal in het bijzonder de bepalingen van artikel 143 van de Wet van 4 december

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1990 op de financiële transacties en de financiële markten die slaan op het statuut van de private privak alsmede de bepalingen van de Wet van 20 juli 2004 die slaan op de in artikel 119, eerste lid, van die wet, bedoelde instellingen voor collectieve belegging en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, alsmede de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 23 mei 2007 met betrekking tot de private privak en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, naleven.

De vennootschap mag alle industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, mits zij bijdragen tot de realisatie van het doel van de vennootschap. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

4. De vennootschap gevestigd is te 2520 Ranst, Marreweg 21.

5. De vennootschap wordt opgericht voor een duurtijd van tien (10) jaar vanaf haar oprichting. De duurtijd kan tweemaal verlengd worden, telkens voor een periode van één (1) jaar, bij beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders die besluit als bij een wijziging van de statuten. Zij is beginnen te werken op zeventien december tweeduizend veertien.

6. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap tweeënveertig miljoen honderdveertig duizend euro (¬ 42.140.000) bedraagt. Het volgestort is ten belope van vijfentwintig procent (25%). De stille vennoten hebben zich verbonden het resterende vijfenzeventig procent (75 %) bij te storten.

7. Het boven het geplaatste kapitaal toegestane kapitaal tien miljoen euro bedraagt.

In de eerste buitengewone algemene vergadering gehouden onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de vennoten besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een maximumbedrag ten belope van tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00), door de uitgifte van maximaal honderdduizend (100.000) Klasse A, B en/of C aandelen van de vennootschap aan een uitgifteprijs per aandeel van honderd euro (¬ 100,00), onder de opschortende voorwaarde van inschrijving op, en vaststelling door de gemachtigden hieronder van, de kapitaalverhoging doorgevoerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 588 en 589 van het Wetboek van Vennootschappen gedurende een inschrijvingsperiode van maximum twee (2) maanden volgend op de datum van de oprichting van de vennootschap, door inbrengen in speciën waarbij de kapitaalverhoging dient te worden volstort ten belope van vijfentwintig procent (25%) van de inschrijvingsprijs van de Klasse A, B en/of C aandelen. Voor zover noodzakelijk, bevestigt elke vennoot hierbij nadrukkelijk afstand te doen van enig voorkeurrecht van toepassing op de kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde en de uitgifte van de Klasse A, B en/of C aandelen.

Ieder van (i) de naamloze vennootschap  VOLTA MANAGEMENT , Statutaire Zaakvoerder, alsook (ii) ieder advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor Cresco met inbegrip van, maar niet beperkt tot David Dessers, Pieter Capiau, Yannick Verrycke en Lukas Decoster uit kantoor te Lange Kievitstraat 118, 2018 Antwerpen, ieder individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, gemachtigd werd om in het kader van de kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde de verwezenlijking van de kapitaalverhoging vast te stellen, een uitgiftepremie te creëren (indien toepasselijk), en artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het gewijzigde bedrag van het geplaatst kapitaal en het gewijzigd aantal uitgegeven aandelen als gevolg van de voormelde kapitaalverhoging.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Op voorstel van de Statutaire Zaakvoerder beslist de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid (zijnde een quorum van de helft van de Aandeelhouders en een beslissing genomen door vijfenzeventig (75) procent van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Aandeelhouders) over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Behoudens wettelijke beperkingen, kan indien door de Aandeelhouders tot een uitkering wordt besloten (zij het via dividend, zij het via kapitaalvermindering of anderszins) niet worden afgeweken van de verdelings-en toekenningsregels:

 Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

9. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

10. De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om tien (10:00)

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de daarop volgende werkdag

gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

stemrecht bepalen de statuten volgende bijzondere bepalingen:

 De houders van obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap mogen de algemene vergadering bijwonen indien zij hun effecten neerleggen op de plaats en binnen de termijn bepaald door de Statutaire Zaakvoerder in de oproeping. Deze termijn mag echter vijf (5) volle kalenderdagen niet overschrijden.

 Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

11. Als statutaire zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld : de naamloze vennootschap  VOLTA MANAGEMENT , voornoemd.

De vennootschap-zaakvoerder zal in de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd worden door de heer MAENE, Frank Maurits Godelieve, wonende te 2520 Ranst, Marreweg 21.

Aan haar is, overeenkomstig artikel 18 van de statuten, volledige individuele vertegenwoordigingsmacht verleend om elk afzonderlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder neemt een aanvang vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

12. Als commissaris aangesteld werd: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Bedrijfsrevisoren , met maatschappelijke zetel te B-1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry. Haar opdracht geldt voor een duur van drie jaar en zal eindigen bij de jaarvergadering van 2017.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden iedere advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor CRESCO (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de heer Pieter Capiau, de heer Yannick Verrycke of de heer Wim Van Berendoncks, advocaten, allen kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118120), aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen, o.a. ten aanzien van ieder ondernemingsloket, ten einde de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTWbelasting­plichtige, te verbeteren en te wijzigen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

03/03/2015
ÿþ mad 11.1

u-4-11] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111t1n01111

b

E

s

Rechtbánk" Ulan koophandel Antwerpen,

19FEB.2015

aWKWAntwerpërt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr: 0507.599.911

Benaming (voluit) : VOLTA VENTURES ARK1V

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel ; Marreweg 21

2520 Ranst

Onderwerp akte :VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN -STATUTENW1JZIG1NG

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zestien februari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van drie miljoen vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 3.450.000,00) om het te brengen van tweeënveertig miljoen honderdveertig duizend euro (¬ 42.140.000,00) op il vijfenveertig miljoen vijfhonderdnegentigduizend euro (¬ 45.590.000,00) door uitgifte van zesduizend vijfhonderd (6,500) Klasse A Aandelen, vijfhonderd (500) Klasse B aandelen en zevenentwintig duizend vijfhonderd (27.500) Klasse C aandelen, zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande respectievelijke Klasse A, Klasse B en Klasse C aandelen, deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving ervan, en waarop a pari ingetekend werd door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van drie miljoen vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 3.450.000,00), welke aandelen voor vijfentwintig procent (25%) volstort werden. De intekenaars hebben zich verbonden de resterende vijfenzeventig procent (75 %) bij te storten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL-- GEASSOCIEERD NOTARIS.-

;;

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met een lijst en zeven volmachten aangehecht

- gecoordineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

18/05/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0507.599.911

Benaming (voluit) : VOLTA VENTURES ARKIV

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Marreweg 21

2520 Ranst

Onderwerp akte :VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING BINNEN DE GRENZEN VAN HET TOEGESTANE KAPITAAL

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negenentwintig april tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1:-

BLIJKT dat:

- het maatschappelijk kapitaal verhoogd werd met een bedrag van negen miljoen driehonderd achtenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 9,358,800,00) om het te brengen van vijfenveertig miljoen vijfhonderdnegentigduizend euro (¬ 45.590.000,00) op vierenvijftig miljoen negenhonderd achtenveertigduizend achthonderd euro (¬ 54.948.800,00) door uitgifte van drieënnegentigduizend vijfhonderdachtentachtig (93.588) aandelen, waarvan zevenenzeventigduizend honderdnegentien (77.119) Klasse A aandelen, honderdzestien (116) Klasse B aandelen, zevenhonderdnegenenvijftig (759) Klasse B-1 aandelen en vijftienduizend vijfhonderdvierennegentig (15.594) Klasse C aandelen, zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande respectievelijke Klasse A, Klasse B, Klasse B-1 en Klasse C aandelen, deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving ervan, en waarop boven pari ingetekend werd in speciën tegen een uitgifteprijs van honderd komma vijf vier zes zes euro (¬ 100,5466) per aandeel, a rato van honderd euro (E 100,00) kapitaal en nul komma vijf vier zes zes euro (E 0,5466) uitgiftepremie per aandeel, welke aandelen volgestort werden tot beloop van vijfentwintig procent (25%) voor het gedeelte kapitaal en voor honderd procent (100%) voor het gedeelte uitgiftepremie;

- de totale uitgiftepremie ten bedrage van eenenvijftigduizend honderdvijfenvijftig euro twintig cent (¬ 51,155,20) geboekt werd op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met acht volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

il

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 6 MEI 2015

afdelniwerpen

V( beh( aar

Bell

Staat

VIII AIIIIIIVII

*15070982*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van da akte

Rechtbank van koophandel

Antweroen

18 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Q

1 091762'

Griffie

Ondernemingsnr: 0507.599.911

Benaming

(voluit) : VOLTA VENTURES ARKIV

(verkort) :

Rechtsvorm : _ ..COmfY' V _

Zetel : MARREWEG 21, 2520 RANST

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het besluit van de statutaire zaakvoerder van 18 juni 2015:

"De statutaire zaakvoerder van de Vennootschap, de naamloze vennootschap Volta Management, met maatschappelijke zetel te Gebroeders Vandeveldestraat 68, Lokaal 025, 9000 Gent, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0506.742.351, RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer Frank Maene (hierna de "Statutaire Zaakvoerder") besluit hierbij, overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de Vennootschap om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met ingang vanaf 1 juni 2015 te verplaatsen van Marreweg 21, 2520 Ranst naar Gebroeders Vandeveldestraat 68, Lokaal 025, 9000 Gent.

De Statutaire Zaakvoerder machtigt iedere advocaat werkzaam bij Cresco Advocaten CVBA, met maatschappelijke zetel te Lange Kievitstraat 118-120, 2018 Antwerpen (daarin begrepen, doch niet beperkt tot David Dessers, Pieter Capiau, Yannick Verrycke, Wm Van Berendoncks en Lukas Decoster), individueel bevoegd, met het recht van indeplaatsstelling, om alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is om de publicatie in het Belgisch Staatsblad van de bovenstaande wijziging van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verwezenlijken, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffies van de bevoegde rechtbank van koophandel, bij ieder ondememingsloket van de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie, te dien einde persoonlijk of bijsubstitutie verklaringen af te leggen, akten te verlijden, processen-verbaal, documenten te ondertekenen, woonplaats te kiezen en in het algemeen. alles te doen wat nodig of nuttig blijkt, met belofte van goedkeuring en bekrachtiging."

LuKas Decoster

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VOLTA VENTURES ARKIV

Adresse
MARREWEG 21 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande