VOPC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VOPC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.014.546

Publication

16/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0453.014.546.

Benaming

(voluit) : "VOPC"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2400 Mof, Berkebossenlaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie gelijkgestelde verrichting door overneming door de naamloze vennootschap "VAN GANSEWiNKEL"  Ontbinding zonder vereffening - Machtiging

Uit de notule opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op éénendertig december tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VOPC", gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7, RPR Turnhout met ondernemingsnummer 0453.014.546, B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BEBSLIST HEEFT:

1. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het fusievoorstel, door overneming van het volledig actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "VOPC", gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7, RPR Turnhout met ondememingsnummer 0453.014.546, B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), door de naamloze vennootschap "VAN GANSEWINKEL", gevestigd te 2400.Mol, Berkebossenlaan 7, RPR Turnhout met ondememingsnummer 0437.748.330, B.T.W.-plichtige (overnemende vennoot-schap), op grond van een balans afgesloten per 30 juni 2013.

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot fusie door de buitengewone algemene vergadering van de ovememende naamloze vennootschap "VAN GANSEWINKEL" onder de voorwaarden gesteld, om de naamloze vennootschap "VOPC" te ontbinden zonder invereffeningstelling. De ' vennootschap zal ongewijzigd blijven bestaan tot op het ogenblik van de verwezenlijking van de gestelde, voorwaarde.

Door de fusie houdt de vennootschap op te bestaan, dit onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 682 lid 1 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Alle sedert 1 juli 2013 door de overgenomen naamloze vennootschap "VOPC" gestelde verrichtingen zullen, boekhoudkundig voer rekening zijn van de overnemende naamloze vennootschap "VAN GANSEWINKEL", op, last voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar', verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit de fusie en de bestuurders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "VOPC" in bezit zijn van de ovememende naamloze vennootschap "VAN GANSEWINKEL" zullen, overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de, overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap worden gecreëerd.

2.Onder dezelfde opschortende voorwaarde als gesteld, dat het volledige vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "VOPC", niets voorbehouden noch uitgezonderd, te algemenen titel overgaat naar de overnemende naamloze vennootschap `VAN GANSEWINKEL",

3. Machtiging te verlenen aan de heer VAN DER VORST Paul, Koenraad, geboren te Mechelen op 19 januari 1955, wonend te 3120 Tremelo, Boerenkrijglaan 11, om namens de vennootschap op de buitengewone' algemene vergadering van de overnemende naamloze vennootschap "VAN GANSEWINKEL"

a)verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de agendapunten,

b)in uitvoering van deze besluiten en te dien einde aile handelingen te stellen, alle verklaringen af te leggen,' en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen, c)in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met fusie gelijkgestelde verrichting door overneming waarvan sprake hierboven

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111111111111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grill'

LI 7 ;JAN, . ZQlk

KOOPsAteet« TURNHOUT

Griffie

" s

iuu

Bijlagen-bij hetiteígisclr Stantsb ad 1-61D112U14 - Annexes cru Moniteur bëlgë

Vo

behout -n aan he Belgisch

Staatsblad

d)vast te stellen dat ingevolge overeenstemmende besluiten inzake de met fusie gelijkgestelde de overgenomen naamloze vennootschap "VOPC", overeenkomstig de voorschriften van artikel 682 lid1 1° van het Wetboek van vennootschappen, heeft opgehouden te bestaan.

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de ' vennootschap onder firma "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelef 9 bus 6, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale besturen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 31 december 2013, met in bijlage : één volmacht, beschrijving activa- en passiva-bestanddelen, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de , rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.11.2013, NGL 20.12.2013 13696-0125-036
26/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

nui







*131771A~

Ondernemingsnr : 0453.014.546

Benaming

(voluit) : VOPC

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

VOORSTEL TOT MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR OVERNEMING OPGEMAAKT DD. 12 NOVEMBER 2013 DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN NV VAN GANSEWINKEL EN NV VOPC

Op 12 november 2012 zijn de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel en van de naamloze vennootschap VOPC in gemeen overleg overgegaan tot het opstellen van het fusievoorstel overeenkomstig art 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

1. INLEIDING

Dit fusievoorstel is in onderling overleg opgesteld door de respectievelijke Raden van Bestuur van:

(1) VAN GANSEWINKEL NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het rechtspersonenregister (RPR) met ondernemingsnummer 0437.748.330, Rechtbank van Koophandel te Turnhout;

EN;

(2) VOPC NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het rechtspersonenregister (RPR) met ondernemingsnummer 0453.014.546, Rechtbank van Koophandel te Turnhout (Hierna "VOPC NV"),

overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in verband met de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Van Gansewinkel NV en VOPC NV, waarbij Van Gansewinkel NV de overnemende venncotschap is en VOPC NV de overgenomen venncotschap is.

In dit verslag wordt nader ingegaan op de modaliteiten van de voorgenomen fusie tussen Van Gansewinkel NV en VOPC NV.

De respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPO NV zullen huidig verslag voorleggen aan hun respectievelijke algemene aandeelhoudersvergaderingen, te houden op of rond 31 december 2013 voor notaris. De voorgestelde fusie is dan ook voorwaardelijk aan de goedkeuring door de respectievelijke algemene aandeelhoudersvergaderingen van Van Gansewinkel NV en VOPC NV.

Bij voltooiing van de fusie, zal VOPC NV van rechtswege worden ontbonden en ophouden te bestaan overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen. Het gehele vermogen van VOPC NV, zowel rechten als verplichtingen, zullen van rechtswege overgaan op Van Gansewinkel NV. Voor fiscale (met name inkomstenbelasting) en boekhoudkundige doeleinden, zal de fusie evenwel worden geacht in te gaan op 1 juli 2013.

2. VERANTWOORDING VAN DE FUSIE



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 NOV. 2013

TURNHOUT

cpei@riffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beslissing om de activiteiten van VOPC NV in Van Gansewinkel NV te integreren wordt ingegeven door de strategische beslissing van Van Gansewinkel NV om de activiteiten van VOPC NV vanuit een operationeel oogpunt te integreren waardoor de efficiëntie zal toenemen.

De fusie zou bovendien een economisch voordeel creëren aangezien een effectieve integratie van de activiteiten van Van Gansewinkel NV en VOPC NV in een kostenbesparing zal resulteren.

De voorgestelde fusie past eveneens in het beleid van de Van Gansewinkel-groep om tot een overzichtelijk bedrijfseconomisch geheel te komen,

De voorgestelde fusie is dus ingegeven door organisatorische, bedrijfseconomische, financiële en administratieve beweegredenen.

3 .MODALITEITEN VAN DE FUSIE

Hieronder worden de modaliteiten van de voorgestelde fusie verder uiteengezet. Deze uiteenzetting bevat onder meer de informatie vereist krachtens artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

3.1 Identificatie van de fuserende vennootschappen

De volgende informatie, met name de rechtsvorm, de naam, het maatschappelijk doel en de maatschappelijke zetels van de fuserende vennootschappen, wordt verstrekt overeenkomstig artikel 719,1° van het Wetboek van vennootschappen:

" De overnemende of opslorpende vennootschap  Van Gansewinkel NV

VAN GANSEWINKEL NV is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het Rechtspersonenregister (RPR) met ondernemingsnummer 0437.748.334, Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het maatschappelijk doel van Van Gansewinkel NV, zoals uiteengezet in haar statuten, luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

- De onderneming voor alle goederenvervoer langs de weg. Het uitvoeren van alle vervoer van alle materialen en producten van welke aard ook, dit alles voor rekening van derden.

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden aile handelingen of daden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle vervoer en besteldiensten, in het algemeen, alle vervoer te land, te water of in de lucht, zowel nationaal ais internationaal, en alle activiteiten in verband met de overslag en het stapelen van goederen, het voeren van douane- en vervoeragentschap, de overslag en transport van aile afvalstoffen, zo vloeibare als vaste en zo giftige als niet giftige, en het vervoer, de opslag en de handel van recyclagematerialen en afvalstoffen in het algemeen, alsmede de afbraak, opruimingswerken en onderhoud van gebouwen en terreinen en alle grondwerken in het algemeen alsmede het verwerken en vernietigen van alle afvalstoffen, aanneming van bouw- en herstellingswerken, grond- en wegeniswerken.

-Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, in België en in het buitenland: het ophalen, vervoeren, stockeren, bewerken, behandelen, verhandelen, verwerken, recycleren van grondstoffen, halfafgewerkte producten, afgewerkte producten en afval, in de meest ruime zin van de woorden.

-Het transporteren en doen transporteren van aile soorten containers, aile mogelijke grondstoffen, afvalstoffen en industriegoederen, al dan niet met behulp van (speciale) containers en/of (speciaal) materieel, ten behoeve van alle mogelijke doelstellingen, één en ander in de meest ruime zin genomen en voor rekening van derden.

-Het exploiteren van aile soorten containers.

-Bijzondere werkplaats voor fabricage van ander bijhorend vervoermaterieel ter uitvoering van geciteerde werkzaamheden.

- Het met daartoe geschikt materiaal verwijderen van alle mogelijke al dan niet recupereerbare grondstoffen, daaronder begrepen het ophalen, transporteren, ompakken, herconditioneren, opslaan, afvoeren, vernietigen, recycleren en/of (verder) verwerken hiervan, en dit bedoeld in de ruimste zin.

- Het adviseren van bedrijven, KMO's, gemeentes en andere instanties inzake mllleuaspecten, en dit bedoeld in de ruimste zin.

- Het laten verrichten van werkzaamheden door derden in onderaanneming,

- Het uitvoeren van reinigings- en veegwerken alsook de reiniging en het onderhoud van wegen, pleinen, riolen, zinkputten, septische putten, regenwaterputten en/of aanverwante containers, met behulp van het hiervoor geschikte materieel, zowel voor particuliere als voor publieke doeleinden.

- De overslag, het sorteren en het beheer van alle soorten al dan niet recycleerbare materialen, in de meest ruime zin van het woord.

- De exploitatie van overslagwerken, ophalen van huishoudelijk afval, veegwerken, opzuigwerken, reiniging van zinkputten en industriële reiniging, zowel voor particuliere als voor publieke doeleinden, in de meest ruime zin van het woord, en voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De exploitatie van oversiagstations en sorteercentra voor recycleerbare en niet-recycleerbare goederen. - De recyclage van elk type grondstof.

- ln bijkomende orde: de mogelijke ophaling en vervoer en/of recuperatie en/of recyclage, en/of behandeling van afvalstoffen en giftig afval, alsook afgewerkte olie. De handel in deze producten, zowel aan- en verkoop als in- en uitvoer. Dit alles in de meest ruime zin, daarin ook begrepen, zonder beperking, commissie, vertegenwoordiging, bewaarneming, consignatie, ...

- Garagehouder en werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk, afbraak van motorvoertuigen en mogelijke sortering van al dan niet bedrijfseconomische goederen.

-Het inzamelen van, het bewerken en verwerken van, het handelen in en het verlenen van diensten op het gebied van kantoorbenodigdheden en andere artikelen en producten, waaronder begrepen lege printer- en kopieercartridges en faxapparatuur.

- Het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen: kopen, verkopen, huren, uitbating, verhuren, het bouwen en doen bouwen.

- Werkplaats voor het herstellen en constructie van containers.

- Handel in en verwerking van bouwmaterialen, wegenismateriaal, afvalmaterialen en recyclagematerialen, - Verhuring van motorvoertuigen, werfmateriaal en aanverwante.

- Verhuring van divers materieel.

- Onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden en lokalen.

- Alle verrichtingen van leasing en verhuring onder alle vormen,

- Het ophalen, selectief ophalen, afvoeren, vervoeren, verwerken, sorteren, composteren, recycleren,

verbranden, storten en vernietigen van afvalstoffen en vuilnis.

- Het verhandelen van afvalstoffen, compost en secundaire grondstoffen.

- Het leveren van distributiediensten alsook het verpakken, conditioneren en verzenden van goederen.

- Het opslaan, overslaan en beheren voor eigen rekening en voor rekening van derden van goederen.

- Het reinigen van wegen en riolen, de inspectie en renovatie van riolen en andere leidingssystemen.

- Het exploiteren en verhandelen van containers. De exploitatie van afvalbehandelings-, recyclage- en composteringsbedrijven, van stortplaatsen en afvalwater-reinigingsinstallaties.

- Het exploiteren van een milieutechnisch adviesbureau en een handelsonderneming ten behoeve van de productie, verkoop en verhuur van apparaten voor milieubeheer in de ruimste zin van het woord.

- Het exploiteren van een laboratorium.

- Het inrichten van containerparken zowel in de private als in de publieke sfeer.

- Het sorteren van bouw- en sloopafval.

- Demonstratieproject voor het sorteren van bouw- en sloopafval.

- De be- en verwerking en recyclage van al dan niet recupereerbare afvalstoffen.

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen met inbegrip van vrachtwagens, containers,

opleggers, aanhangwagens, kraanwagens of heftrucks als investering verwerven en ter beschikking stellen van

derden, zelfs als deze goederen noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de

vennootschap.

- De vennootschap zal in het algemeen commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap kan zich eveneens interesseren aan andere handelsondernemingen, zij kan octrooien, brevetten of licenties aanwerven, verkopen, alsmede handels- of fabrieksmerken, rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten,

- De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van iedere persoon of vennootschap, verbonden of niet.

- De vennootschap zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen of te vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

- Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, kredietverlening of op welke andere wijze ook.

- Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, waarmee zij op één of andere wijze verbonden is.

- Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

- De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven, Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen."

Het huidige maatschappelijk kapitaal van Van Gansewinkel NV bedraagt 44.890.101,96 EUR, vertegenwoordigd door 18.646 aandelen op naam zonder nominale waarde. De aandelen worden ais volgt aangehouden:

-Van Gansewinkel België NV: 18.645 aandelen (99.99%)

-Van Gansewinkel Groep BV: 1 aandelen (0,01%)

Het boekjaar neemt aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

«De overgenomen of opgeslorpte vennootschap -- VOPC NV

VOPC NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het rechtspersonenregister (RPR) met ondernemingsnummer 0453.014.546, Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het maatschappelijk doel van VOPC NV, zoals uiteengezet in haar statuten, luidt als volgt "De vennootschap heeft tot doel:

-Groothandel in diverse recuperatieproducten, oud papier, kartonafval, vodden, pluksel van textielafval, gebruikte flessen met inbegrip van glasscherven, oud ijzer en schroot, meubelen en plasticafval;

-Groothandel in nieuw papier en textielproducten

-Fabricage en onderhoud van containers en balenklemmen

-Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn er de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven en waarvan het doel in innig verband staat met het hare?

Het huidige maatschappelijk kapitaal van VOPC NV bedraagt 62.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.250 aandelen op naam zonder nominale waarde. De aandelen zijn als volgt verdeeld:

-Van Gansewinkel NV: 1.250 aandelen (100%)

Het boekjaar neemt aanvang op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

3.2 Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

De voorgenomen verrichting betreft een met fusie gelijkgestelde verrichting conform artikel 676 W,Venn, Er worden dan ook geen nieuwe aandelen uitgereikt. Er zal geen opleg in geld worden betaald.

3.3 Effectieve datum van de fusie voor boekhoudkundige doeleinden

Overeenkomstig artikel 719, 2° van het Wetboek van vennootschappen, dienen de respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV de datum te bepalen vanaf welke de handelingen van VOPC NV (de overgenomen vennootschap) voor boekhoudkundige doeleinden geacht worden te zijn verricht voor rekening van Van Gansewinkel NV (de overnemende vennootschap).

In dit verband, stellen de respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV voor dat alle handelingen verricht door VOPC NV met ingang vanaf 1 juli 2013 voor boekhoudkundige (en fiscale, met name inkomstenbelastings) doeleinden zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van Van Gansewinkel NV. Voor boekhoudkundige (en fiscale, met name inkomstenbelastings) doeleinden, zal de fusie tussen Van Gansewinkel NV en VOPC NV aldus worden geacht in te gaan vanaf 1 juli 2013.

Niettegenstaande het voorgaande, zal de datum waarop de respectievelijke algemene aandeelhoudersvergaderingen van Van Gansewinkel NV en VOPC NV besluiten over de fusie en deze implementeren de effectieve datum van de fusie uitmaken.

3.4 Bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van VOPC NV

Overeenkomstig artikel 719,3° van het Wetboek van vennootschappen, dient het fusievoorstel enige bijzondere rechten die Van Gansewinkel NV (de overnemende vennootschap) aan de aandeelhouders van VOPC NV (de overgenomen vennootschap), die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen, te vermelden.

In dit verband, bevestigen de respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV dat geen van de aandeelhouders van VOPC NV enige bijzondere rechten hebben en dat VOPC NV eveneens geen andere effecten clan gewone aandelen heeft uitgegeven.

Bijgevolg, worden geen zulke bijzondere rechten of andere maatregelen voorgesteld. 3.5 Bijzondere voordelen toegekend aan de Bestuurders

1

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 7194+° van het Wetboek van vennootschappen, dient het fusievoorstel enige bijzondere voordelen toegekend aan leden van de Raad van Bestuur van de fuserende vennootschappen te vermelden.

In dit verband, bevestigen de respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV dat geen bijzondere voordelen worden toegekend aan enige van hun leden.

4. OVERDRACHT VAN ONROEREND GOED

VOPC NV is geen eigenaar van enig onroerend goed.

5. SLOTBEPALINGEN

5.1 Informatieverplichting

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

5.2 Doelswijziging

De Raad van Bestuur van Van Gansewinkel NV meent dat het niet nodig is om het huidig maatschappelijk doel van Van Gansewinkei NV te wijzigen.

5.3 Kosten verbonden aan de fusie

Alle erelonen en kosten, met inbegrip van belastingen en registratierechten, die door Van Gansewinkel NV en VOPC NV worden opgelopen in verband met de voorbereiding en de implementatie van de fusie zullen worden gedragen door Van Gansewinkel NV, de overnemende vennootschap,

5.4 Pro fisco

De voorgestelde fusie vindt plaats overeenkomstig artikelen 117 §1 en artikel 120 in fine van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en artikelen 11 en 18 §3 van het BTW Wetboek,

5.5 Neerlegging ter griffie

Na goedkeuring door de respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV, zal dit fusievoorstel worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

5.6 Goedkeuring door de aandeelhouders

De respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV zullen het huidige fusievoorstel voorleggen aan hun respectievelijke algemene aandeelhoudersvergaderingen te houden op of rond 31 december 2013 voor notaris.

De buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen van Van Gansewinkel NV en VOPC NV, waar huidig fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen ten vroegste (6) weken na de neerlegging van dit fusievoorstel zoals vermeld onder punt 5.5 worden gehouden.

5.7 Volmacht

De respectievelijke Raden van Bestuur van Van Gansewinkel NV en VOPC NV verlenen een bijzondere volmacht aan (i) elke Bestuurder van de Vennootschap en (ii) Gwen Bevers en Alicia Cabuy, voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en met individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen en/of formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van de voorgenomen fusie, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van aile documenten en het vervullen van aile formaliteiten met betrekking tot de publicatie van een uittreksel van dit fusievoorstel in het Belgisch Staatsbiad.

Voor eensluidend uittreksel,

Gwen Bevers

Lasthebber

[Volgt de handtekening]

/ Voor-

' behouden

ei aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013
ÿþ Mal Word 71.1.

UTA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{~IFFRGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VA

19 APR, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

le e " riffier

1111111111111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0453.014.546

Benaming

(voluit) : VOPC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming ! ontslag bestuurders en afgevaardigd bestuurder 1. Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 16.04.2013

1.De Aandeelhouder neemt kennis van het ontslag van:

(a)Dhr. Wouter Dewulf, geboren op 8 februari 1970 te Kortrijk, en wonende te Spaans Fort 16, 9130 Verrebroek, België;

en

(b)Dhr. Yves Luca, geboren op 8 april 1965 te Gent, en wonende te Heidekapelstraat 5, 9250 Waasmunster, België;

en

(c)Van NV Gansewinkel België, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het rechtspersonenregister (RPR) met nummer 0404.205.730 met als vaste vertegenwoordiger de heer Yves Luca,

als bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

2.De beslissing over de kwijting van de ontslagnemende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar afgesloten op 31 december 2012 en tijdens het lopende boekjaar, zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene aandeelhoudersvergaderingen van de Vennootschap die zullen beraadslagen en beslissen over de jaarrekeningen van de Vennootschap voor voormelde boekjaren.

3.De Aandeelhouder benoemt:

(a)Dhr. Rafaël José Lambrix, geboren op 24 mei 1969 te Turnhout en wonende te Reepkenslei 20C, 2550 Kontich, België; en

(b)NV Van Gansewinkel België, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het rechtspersonenregister (RPR) met nummer 0404.205.730 met als vaste vertegenwoordiger de heer Cornelis Sigmund (Cees) Van Gent,

ais bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

4.De Aandeelhouder besluit dat het mandaat van voormelde bestuurders zal worden vergoed.

5.De Aandeelhouder besluit om een bijzondere volmacht te verlenen aan (i) elke bestuurder van de Vennootschap en (ii) dhr. Gwen Bevers en mevr. Annelies Lepla voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en niet individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen en/of

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van de hoger genomen besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van de hoger genomen besluiten.

Il. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 16.04.2013

t Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen;

(a)De vergadering neemt kennis van het ontslag van NV Van Gansewinkel België vertegenwoordigd door

de heer Yves Luca als afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

(b)De vergadering besluit om alle machten, bevoegdheden en mandaten tot op heden toegekend aan NV

Van Gan$ewinkel België vertegenwoordigd door de heer Yves Luca met onmiddellijke ingang in te trekken.

2. Na beraadslaging besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om NV Van Gansewinkel België vertegenwoordigd door de heer Cornelis Sigmund (Cees) van Gent met onmiddellijke ingang te benoemen tot afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap.

3. Na beraadslaging besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht te verlenen aan (i) elke bestuurder van de Vennootschap en (ii) Gwen Bevers en Annelles Lepla, voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en met individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen enfof formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van de hoger genomen besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van de hoger genomen besluiten,

Voor eensluidend uittreksel,

Annelles Lepla

Lasthebber

[Volgt de handtekening]

Op de laatste biz. van Luil: B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.12.2012, NGL 19.02.2013 13043-0171-034
13/11/2012
ÿþOndernemingsnr : BE0453.014.546

Benaming (voluit) : VOPC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD, 29/10/2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN NV VANGANSEWINKEL EN NV VOPC:

Op 29 oktober 2012 zijn de bestuursorganen van de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL' en van de` naamloze vennootschap 'VOPO', in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt :

IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 1/ De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL (= overnemende vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht onder de benaming "Transportdiensten Van Gansewinkel" bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op 23 juni 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 juli 1989 onder nummer 890715-616.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders inhoudende de fusie door overneming van de naamloze vennootschap met sociaal oogmerk SOBOREL vastgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op 29 juni 2012, bekendgemaakt in de bijlagen toe het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2012 onder nummer 12133252,

Het doel van NV VAN GANSEWINKEL bestaat uit:

"De onderneming voor alle goederenvervoer langs de weg. Het uitvoeren van alle vervoer van alle materialen en producten van welke aard ook, dit alles voor rekening van derden.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen of daden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle vervoer en besteldiensten, in het algemeen, alle vervoer te land, te water of in de'. lucht, zowel nationaal als internationaal, en alle activiteiten in verband met de overslag en het stapelen van3; goederen, het voeren van douane- en vervoeragentschap, de overslag en transport van alle afvalstoffen, zo vloeibare als vaste en zo giftige als niet giftige, en het vervoer, de opslag en de handel van recyclagematerialen en afvalstoffen in het algemeen, alsmede de afbraak, opruimingswerken en onderhoud van gebouwen en terreinen en alle grondwerken in het algemeen alsmede het verwerken en vernietigen van alle afvalstoffen, aanneming van bouw- en herstellingswerken, grond- en wegeniswerken.

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in medewerking met derden, in België en in het' buitenland het ophalen, vervoeren, stockeren, bewerken, behandelen, verhandelen, verwerken, recycleren van.' grondstoffen, halfafgewerkte producten, afgewerkte producten en afval, in de meest ruime zin van de woorden. ' Het transporteren en doen transporteren van alle socrten containers, alle mogelijke grondstoffen, afvalstoffen en industriegoederen, al dan niet met behulp van (speciale) containers en/of (speciaal) materieel, ten behoeve van alle mogelijke doelstellingen, één en ander in de meest ruime zin genomen en voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

GRIFFIE RECH'1 t3ANK VAN

31 OKT. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

diiffie

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gr

mod 11.1

Vo beho aan Belg Staat

J

u 1111111111111111

*12184648*

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~toor-

Het exploiteren van aile soorten containers,

Bijzondere werkplaats voor fabricage van ander bijhorend vervoermaterieel ter uitvoering van geciteerde

werkzaamheden.

Het met daartoe geschikt materiaal verwijderen van alle mogelijke ai dan niet recupereerbare grondstoffen,

daaronder begrepen het ophalen, transporteren, ompakken, herconditioneren, opslaan, afvoeren, vernietigen, "

recycleren en/of (verder) verwerken hiervan, en dit bedoeld in de ruimste zin.

' Het adviseren van bedrijven, KMO's, gemeentes en andere instanties inzake milieuaspecten, en dit bedoeld in

de ruimste zin.

Het laten verrichten van werkzaamheden door derden in onderaanneming.

Het uitvoeren van reinigings- en veegwerken alsook de reiniging en het onderhoud van wegen, pleinen, riolen,

zinkputten, septische putten, regenwaterputten en/of aanverwante containers, met behulp van het hiervoor

geschikte materieel, zowel voor particuliere als voor publieke doeleinden.

De overslag, het sorteren en het beheer van alle soorten al dan niet recycieerbare materialen, in de meest

ruime zin van het woord,

De exploitatie van overslagwerken, ophalen van huishoudelijk afval, veegwerken, opzuigwerken, reiniging van

" zinkputten en industriële reiniging, zowel voor particuliere ais voor publieke doeleinden, in de meest ruime zin

van het woord, en voor rekening van derden.

De exploitatie van overslagstations en sorteercentra voor recycleerbare en niet-recycleerbare goederen.

De recyclage van elk type grondstof.

In bijkomende orde: de mogelijke ophaling en vervoer en/of recuperatie en/of recyclage, en/of behandeling van

afvalstoffen en giftig afval, alsook afgewerkte olie. De handel in deze producten, zowel aan- en verkoop als in-

en uitvoer. Dit alles in de meest ruime zin, daarin ook begrepen, zonder beperking, commissie,

vertegenwoordiging, bewaarneming, consignatie, ...

Garagehouder en werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk, afbraak van

motorvoertuigen en mogelijke sortering van al dan niet bedrijfseconomische goederen.

Het inzamelen van, het bewerken en verwerken van, het handelen in en het verlenen van diensten op het

gebied van kantoorbenodigdheden en andere artikelen en producten, waaronder begrepen lege printer- en

kopieercartridges en faxapparatuur.

Het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen: kopen, verkopen, huren, uitbating, verhuren, het

bouwen en doen bouwen.

Werkplaats voor het herstellen en constructie van containers.

Handel in en verwerking van bouwmaterialen, wegenismateriaal, afvalmaterialen en recyclagematerialen.

Verhuring van motorvoertuigen, weefmateriaal en aanverwante.

Verhuring van divers materieel.

Onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden en lokalen.

Alle verrichtingen van leasing en verhuring onder aile vormen.

Het ophalen, selectief ophalen, afvoeren, vervoeren, verwerken, sorteren, composteren, recycleren,

verbranden, storten en vernietigen van afvalstoffen en vuilnis,

Het verhandelen van afvalstoffen, compost en secundaire grondstoffen.

Het leveren van distributiediensten alsook het verpakken, conditioneren en verzenden van goederen.

Het opslaan, overslaan en beheren voor eigen rekening en voor rekening van derden van goederen,

Het reinigen van wegen en riolen, de inspectie en renovatie van riolen en andere leidingssystemen.

Het exploiteren en verhandelen van containers. De exploitatie van afvalbehandelings-, recyclage- en

composteringsbedrijven, van stortplaatsen en afvalwater-reinigingsinstallaties.

Het exploiteren van een milieutechnisch adviesbureau en een handelsonderneming ten behoeve van de

productie, verkoop en verhuur van apparaten voor milieubeheer in de ruimste zin van het woord.

Het exploiteren van een laboratorium.

Het inrichten van containerparken zowel in de private ais in de publieke sfeer.

Het sorteren van bouw- en sloopafval.

Demonstratieproject voor het sorteren van bouw- en sloopafval.

" De be- en verwerking en recyclage van ai dan niet recupereerbare afvalstoffen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen met inbegrip van vrachtwagens, containers,

" opleggers, aanhangwagens, kraanwagens of heftrucks als investering verwerven en ter beschikking stellen van derden, zelfs als deze goederen noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

De vennootschap zal in het algemeen commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap kan zich eveneens interesseren aan andere handelsondernemingen, zij kan octrooien, brevetten of licenties aanwerven, verkopen, alsmede handels- of fabrieksmerken, rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van iedere persoon of vennootschap, verbonden of niet.

De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen of te vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening ais voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze deelneming kart geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, kredietverlening of op welke andere wijze ook.

Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, waarmee zij op één of andere wijze verbonden is.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt thans vierenveertig miljoen achthonderdnegentigduizend honderd en één euro zesennegentig cent (44.890.101,96 EUR) en wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd zesenveertig (18.646) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.

Het boekjaar gaat In op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0437.748.330.

De aandeelhouders zijn:

- Van Gansewinkel België NV met achttienduizend zeshonderd vijfenveertig aandelen:

18.645

- Van Gansewinkel Groep BV met één aandeel: 1

Totaal: achttienduizend zeshonderd zesenveertig aandelen: 18.646

Hier vertegenwoordigd door de raad van bestuur:

- De heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5

- De heer DEWULF Wouter, wonende te 9130 Verrebroek, Spaans Fort 16

- De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIË met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met

ondernemingsnummer 0404.205.730, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luca

Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5,

2/ De naamloze vennootschap VOPC (= over te nemen vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op zes juli negentienhonderdvierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli daaropvolgend onder nummer 940726-507.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op negenentwintig juni tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli tweeduizend en twaalf onder nummer 12125953.

Het doel van NV VOPC bestaat uit:

"- groothandel in diverse recuperatieproducten, oud papier, kartonafval, vodden, pluksel van textielafval,

gebruikte flessen met inbegrip van glasscherven, oud ijzer en schroot, meubelen en plasticafval;

 groothandel in nieuw papier en textielproducten;

fabricage en onderhoud van containers en balenklemmen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile handelingen verrichten die van aard zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven en waarvan het doel in innig verband staat met het hare."

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt thans tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 111.250ste van het kapitaal.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar,

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0453.014.546.

De oandeelhouder is:

VAN GANSEW (LAKEI_ NV met duizend tweehonderd vi3ttig aandeten: 1.25(1

Toteal: duizend tweehonderd vijftig aandelen: 1.250

Hier vertegenwoordigd door de raad van bestuur

- De heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5

- De heer DEWULF Wouter, wonende te 9130 Verrebroek, Spaans Fort 16

- De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIË met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met

ondernemingsnummer 0404,205.730, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luca

Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

FU lE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

t er-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna: fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschappen zal overgaan op de overnemende vennootschap, en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 e.v, van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te ' brengen tegen de navermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen der aandeelhouders van deze ; vennootschappen,

Dit fusievoorstel werd heden opgemaakt, waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  voor het geheel overgaan van de over te nemen naamloze vennootschap VOPC naar de overnemende naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL,

Het betreft een geruisloze fusie waarbij geen aandelen van de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL zullen worden uitgegeven.

De geplande fusie kadert in een reorganisatie van de vennootschapsstructuur om te komen tot een transparant en uniform bedrijfseconomisch geheel.

De bestuursorganen evenals een deskundige dienen geen fusieverslag op te stellen gelet op de bepalingen vervat in de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen,

Het fusievoorstel, een exemplaar van de jaarrekening, de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren, ligt in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders, om deze toe te laten van de stukken kennis te nemen.

Het doel van de overnemende vennootschap is gelijkaardig doch niet voldoende ruim geformuleerd om de

activiteiten van de overgenomen vennootschap toe te laten.

Aan het doel van de overnemende vennootschap dient te worden toegevoegd:

- groothandel in nieuw papier en textielproducten.

BOEKHOUDING:

Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de overnemende vennootschap.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op:

- voor de overgenomen vennootschap VOPC op 1 juli 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening ; van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

RUILVERHOUDING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, herzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt.

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

DIVERSE BEPALINGEN

- Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende raden van bestuur de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de , respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt. Alle kosten verband houdende met de verrichting worden alsdan gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de fusie worden alle kosten voortvloeiende uit de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap, uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, namelijk uiterlijk op 7 november 2012.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

xr ift~or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

08/10/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 SEP, 2012

IftT#pRIHOUT



bel IN

a:

Be

Sta





*12165846*







Ondernemingsnr :0453.014.546 Benaming (voluît) : VOPC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei ; Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :ONTSLAGEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 i augustus 2012 dat volgende beslissingen werden genomen:

VASTSTELLING VAN HET ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER.

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat navermelde bestuurder haar ontslag heeft ingediend per 13 april 2012: De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Gijsbers Diederik. De vergadering der aandeelhouders aanvaardt dit ontslag. BENOEMING VAN EEN NIEUWE BESTUURDER.

De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen tot nieuwe bestuurder vanaf 29 juni 2012: De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730, hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 24 van de statuten door haar afgevaardigd bestuurder: de heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5. Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Overeenkomstig artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen werd benoem tot vaste vertegenwoordiger van VAN GANSEWINKEL BELGIE NV voor de uitvoering van het bestuurdersmandaat in de naamloze vennootschap VOPC: de i heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur alle machten noodzakelijk om de genomen beslissingen uit te voeren.

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur van 10 augustus 2012 dat

volgende beslissingen werden genomen

Vaststelling van het ontslag van de afgevaardigd bestuurder

De raad van bestuur stelt vast dat navermelde afgevaardigd bestuurder haar

ontslag heeft ingediend per 13 april 2012:

De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, i

Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730, met als vaste

vertegenwoordiger: de heer Gijsbers Diederik.

De raad van bestuur aanvaardt dit ontslag.

Benoeming van een nieuwe afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e

s

Voor-behmudgn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vanLi~ k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De raad van bestuur beslist te benoemen tot nieuwe afgevaardigd bestuurder vanaf~ 29 juni 2012:

De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondememingsnummer 0404.205.730, hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 24 van de statuten door haar afgevaardigd bestuurder: de heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zoals voormeld werd overeenkomstig artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen benoemd tot vaste vertegenwoordiger van VAN GANSEWINKEL BELGIE NV voor de uitvoering van het bestuurdersmandaat in de naamloze vennootschap VOPC: de heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

Samen hiermee neergelegd : beslissing bijzondere algemene vergadering en raad van bestuur beslissing tot benoeming vaste vertegenwoordiger

VAN GANSEWINKEL BELGIE NV (afg best)

Dhr LUCA Yves (vv)

17/07/2012
ÿþOndernemingsnr rBE0453.01 4.54B

Benaming (voluit) : VOPC

(verkort) :1

.Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders

opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op negenentwintig juni tweeduizend en

twaalf blijkt dat onder meer volgende beslissingen werden genomen:

VERKORTING VAN HET HUIDIGE BOEKJAAR EN WIJZIGING VAN DE VOLGENDE

BOEKJAREN.

De vergadering der aandeelhouders beslist het huidige boekjaar te verkorten. Het huidig

boekjaar zal bijgevolg eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de volgende boekjaren telkens zullen lopen

van één juli tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

WIJZIGIN VAN ARTIKEL 10 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de tekst van artikel 10 punt 1 van de

Il statuten voortaan als volgt zal luiden:

"1. Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

MACHTE AAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur aile machten

noodzakelijk om de genomen beslissingen uit te voeren.

COORDIN'TIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord te gaan dat de coördinatie

van de statuten desgevallend wordt opgesteld en ondertekend door ondergetekende

notaris.

Voor éénsluidend uittreksel

"

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte -- gecoördineerde statuten

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de '

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

D 6 JULI 2012

TURNHOUT DeeÇfiinier,

*iaiasss3*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 21.06.2012 12202-0082-036
13/09/2011 : TU074653
04/07/2011 : TU074653
02/10/2009 : TU074653
02/10/2009 : TU074653
03/07/2009 : TU074653
20/02/2009 : TU074653
20/02/2009 : TU074653
29/07/2008 : TU074653
15/07/2008 : TU074653
25/02/2008 : TU074653
13/02/2008 : TU074653
19/06/2007 : TU074653
25/07/2006 : TU074653
29/06/2006 : TU074653
22/02/2006 : TU074653
14/06/2005 : TU074653
09/08/2004 : TU074653
22/09/2003 : TU074653
09/07/2003 : TU074653
17/07/2002 : TU074653
29/06/2002 : TU074653
28/03/2001 : TU074653
27/10/2000 : TU074653
19/10/1999 : TU074653

Coordonnées
VOPC

Adresse
BERKEBOSSENLAAN 7 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande