VOSSEVELDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOSSEVELDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.854.596

Publication

02/05/2014 : van partiële splitsing tekent het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan : - de îdentiteit van de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap;
- het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan de aandeelhouders van de

partieel te splitsen vennootschap toekomt? - de datum van het partieel spVttstngsbeslurt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

•m

t» J3

•M

mod 11,1

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders namens de verkrijgende vennootschap en door de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

De raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap voeren tevens de nodige wijzigingen door in het regjster van aandeien van de partieel te splitsen vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft.

4 Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen wordt 1 januari 2014 (0.00 uur) als datum

weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereîkte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in op 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verrtcht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 januari 2014 (0.00 uur).

Rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteid. 7 De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 W.Venn. bedoelde verslag

Aan de algemene vergadering die zich over de partiële splitsing moet uitspreken zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 731 §1 en 734 laatste alinéa W.Venn. toe te passen. Overeenkomstig artikel 731 §1 laatste alinéa W.Venn. zal aan de aandeelhouders tevens worden voorgesteld om te verzaken aan het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tôt deze partiële splitsing. Bijgevolg zal de verslagprocedure overeenkomstig artikel 313 W.Venn. inzake een inbreng in natura bij kapitaalverhoging van toepassing zijn op de verkrijgende vennootschap BVBA

VOSSEVELDEN.

Er wordt dan ook geen bijzondere bezoldiging toegekend aan een bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 731 W.Venn. bedoelde verslag.

leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen
de bestuursorganen van de

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen

vennootschap

Volgende vermogensbestanddelen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

regeling betreffende dit recht _ _



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

•m

"â3

mod 11.1

Activa:

Terreinen en gebouwen: volgende onroerende goederen:

1. 92% in voile eigendom van een woonhuis gelegen te 2800 Mechelen, Oude Antwerpsebaan 216, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B nummer 631 /E/2, met een oppervlakte van 2 are 20 centiare, met een boekwaarde van € 33.120,00 voor de grand en € 120.556,80 voor het gebouw;

2. 92% in voile eigendom van een woonhuis gelegen te 2800 Mechelen, Oude Antwerpsebaan 214, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B nummer 631/D/2, met een oppervlakte van 2 are 48 centiare, met een boekwaarde van € 40.480,00 voor de grand en € 147.347,20 voor het gebouw;

Totaal Activa: € 341.504.

Bodemattesten: De ondergetekenden verkiaren dat op voorschreven onroerende goederen bij hun weten geen inrîchting gevestïgd is of was of geen activitejt uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 101 par. 1, van het bodemdecreet. De ondergetekenden bevestigen voor de datum van ondertekening van onderhavig partieel splitsingsvoorstel op de hoogte gebracht te zijn van de bodemattesten afgeleverd door OVAM op 13 november 2013 waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel identiek luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tôt de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangtalle vorige bodemattesten."

Er worden geen passiva , met uitzondering van de hierna vermelde eigen vermogensbestanddelen, overgedragen aan de verkrijgende vennootschap.

' Hetzij een netto-actïef van € 341.504,00

Toewiizinq van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewîjzing van de activa en passiva zal geopteerd worden voor toewijzing overeenkomstig de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen.

Djverse bepalingen

1. Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de partieel te splitsen vennootschap: het kapitaal van de NV VLEESGROOTHANDEL RIMA zal worden verminderd met een bedrag van € 2.926,14 zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en dit ingevolge de vermogensovergang naar de verkrijgende vennootschap BVBA VOSSEVELDEN. De andere vermogensbestanddelen van het eigen vermogen zullen wijzigen als volgt: - Afname wettelijke reserves: €292,61

- Afname beschikbare reserves: €205.179,54 - Afname Overgedragen winst: € 133.105,71

De statuten zullen worden aangepast aan de vermindering van het kapitaal.

2. Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen de eigenvermogensbestanddelen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap overgedragen activa worden geboekt in de verkrijgende vennootschap.

Bij'gevolg zal in de BVBA VOSSEVELDEN een bedrag van € 2.926,14 worden geboekt op de rekening kapitaai. De andere vermogensbestanddelen van het eigen vermogen zullen worden geboekt als volgt:

Op de rekening wettelijke reserves: € 292,61

Op de rekening beschikbare reserves: € 205.179,54 Op de rekening Overgedragen winst: € 133.105,71

Er worden geen schulden overgedragen.

3. Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen aile vereiste formaliteiten inzake de overdracht

van hoger beschreven onroerende goederen dîenen te worden nageleefd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod11.1

10 De verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap alsmede het critérium waarop deze verdeling is

gebaseerd

De aandelen van de verkrijgende vennootschap worden verdeeld over de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in evenredigheid tôt hun rechten in het kapitaal van de partieei te splitsen vennootschap.

Het bovenstaande partieel splitsingsvoorste! zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier, van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen op de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel.

Opgemaakt op

maart 2014 in zes orîginele exemplaren.

"ô3

•m

s T5

O ri

•M

(volgen de handtekeningen)

Namens BVBA VOSSEVELDEN

Ludo Leys

Zaakvoerder

Namens NV VLEESGROOTHANDEL RIMA

Tom Leys Julien De Deyn

Bestuurder Bestuurder

(get.) J. Coppens

notaris

Geert Leys

Bestuurder

Op de laatste blz. van LuîkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
13/08/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mechelsesteenweg 370

2500 Lier

Onderwerp akte :MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OF PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 4 juli 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vossevelden", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 370, BTW BE 0441.854.59e RPR Mechelen, onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij bepaalde activabestanddelen zoals omschreven in het partieel splitsingsvoorstel, overgenomen worden van de overdragende, partieel te splitsen vennootschap "Vleesgroothandel Rima", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Slachthuislaan 1, ondernemingsnummer BTW BE 0431.290,704 RPR Mechelen,

TWEEDE BESLUIT.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", kantoor houdende te Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Vossevelden bestaat uit een actief, afkomstig uit de partiële splitsing van de NV VLEESGROOTHANDEL RIMA, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Slachthuislaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0431.290.704, conform het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting dd. 17 maart 2014, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 15 april 2014 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 met 2014.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedresrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

" De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 25 aandelen van de BVBA VOSSE VELDEN

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



1_21-7: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

--

uei ai

MO TEUR BE

5 -08- 20 BELG SCH STAA

GE

SBLAD

23

JULI 201k

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Ondernemingsnr 0441.854.596 Benaming (voluit) : Vossevelden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen va het Instituut de

Bederevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 4 juni 2014.

(Getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordig door:

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist in het kader van voormelde partiële splitsing door overneming tot verhoging

van het maatschappelijk kapitaal met TWEEDUIZEND NEGENHONDERDZESENTWINTIG EURO

VEERTIEN CENT (¬ 2.926,14) om het te brengen van TWEE MILJOEN

HONDERDVIERENDERTIGDUIZEND VIERHONDERDDRIEËNVEERTIG EURO

TWEEËNNEGENTIG CENT (¬ 2.134.443,92) op TWEE MILJOEN

HONDERDZEVENENDERTIGDUIZEND DRIEHONDERDZEVENTIG EURO ZES CENT (¬

2.137.370,06),

VIERDE BESLUIT.

Als gevolg van de voorgaande partiële splitsing, de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging en

uitgifte van nieuwe aandelen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht:

- artikel 5.1, wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN

HONDERDZEVENENDERTIGDUIZEND DRIEHONDERDZEVENTIG EURO ZES CENT (¬ 2.137.370,06).

- Artikel 6.1, wordt vervangen door volgende tekst:

Het kapitaal is verdeeld in 341 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een

. fractiewaarde van 1/341ee van het kapitaal, " "

Volmacht. , " ,

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van.in deplaatstelling en met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk te handelen aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Incentive", gevestigd te Nijlen (Kessel), Stationssteenweg 176, vertegenwoordigd door mevrouw Janse Krista, wonende te Westmeerbeek, Elzenstraat 23, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 25.06.2013, NGL 03.12.2013 13675-0252-013
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 24.06.2014, NGL 26.11.2014 14676-0251-013
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 27.11.2012, NGL 17.12.2012 12666-0175-013
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 29.11.2011, NGL 14.12.2011 11635-0597-012
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 07.07.2010 10284-0314-011
22/12/2009 : ME068825
06/08/2009 : ME068825
08/07/2009 : ME068825
02/07/2008 : ME068825
05/07/2007 : ME068825
03/07/2006 : ME068825
16/03/2006 : ME068825
01/07/2005 : ME068825
07/07/2004 : ME068825
14/10/2003 : ME068825
04/07/2003 : ME068825
30/09/2002 : ME068825
29/06/2002 : ME068825
09/08/2001 : ME068825
06/07/2001 : ME068825
11/07/2000 : ME068825
01/08/1997 : ME68825

Coordonnées
VOSSEVELDEN

Adresse
MECHELSESTEENWEG 370 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande