VP-SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VP-SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.794.137

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 17.12.2013 13685-0236-011
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 02.12.2014, NGL 26.12.2014 14709-0352-011
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.12.2012, NGL 11.12.2012 12661-0026-011
07/09/2011
ÿþMptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mmurnimmuffluminfflielli

2 6 -08- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANPit, teMECHELEN

11I Il 1I 111 1 1 11111111

*11135708*

beh,

aar

Bel Staa

93e, ,54" ." 131-.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : VP-SOLUTIONS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Collegelaan 38 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, tweeëntwintig

augustus tweeduizend en elf, nog te registreren.

Oprichters

1. De heer Marcus Franciscus VAN pELLICOM, geboren te Bornem op dertien januari negentienhonderd negenenveertig, echtgenoot van mevrouw Esther Henriette Stephanie VERCAUTEREN, wonende te 2880 Bornem, Collegelaan 38.

2. De heer VAN pELLICOM Johan Frans Maria, geboren te Bornem op zes september negentienhonderd achtenzestig, echtgenoot van mevrouw DE BOCK Inge Maria Johanna, wonende te 2880 Bornem, Doregem 34.

3. De heer VAN pELLICOM Steve Jozef Maria, geboren te Bornem op negentien juli negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw VERLINDEN Hélène Lieve Henri, wonende te 2880 Bornem, Dulftstraat 8.

Rechtsvorm van de vennootschap

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de vennootschap

"VP-SOLUTIONS".

Zetel van de vennootschap

te Bornem, Collegelaan 38.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Verhuurcentrum van alle hydraulische, motorische en elektrische werkmachines en kranen met alle, mogelijke verwisselbare aanbouwonderdelen dienstig voor het fabriceren van metalen schrijnwerk en. hoogtewerkers.

- Het ontwerpen, bouwen, plaatsen en verhuren van machines in de meest ruime betekenis van het woord. - Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huur en verhuring van dergelijk materiaal.

- Werkplaats tot algemeen onderhoud en herstelling van machines en aanbouwonderdelen en alle algemeen in de verhuur gebrachte roerende goederen.

- Studie-, organisatie- en adviesbureau betreffende bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveaus. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het technisch, automatisatie, administratief, milieu, boekhoudkundig, fiscaal, sociaal, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van scholing en het organiseren van seminaries en voordrachten over deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

- informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel. Technisch en commercieel personeel delegeren in het domein van bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënte beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen.

- Ontwerp en inrichting van bedrijven en inkoop.

- Aan- en verkoop van handelsgoederen door middel van e-commerce (internet).

- Verhuren en verkopen van diensten inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning,' organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen, engineering, studie en planning via e-commerce (internet).

- Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager.

- De ontwikkeling, studie, aankoop verkoop, leasing, huur en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook.

- Het beleggen, besturen en uitbaten van roerende waarden en bezitting. Het financieren van investeringen voor eigen rekening.

- Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen. Het beleggen van vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarden, roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

- Aankoop en verkoop van jetski, zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen. Verhuur van jetski , zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen met of zonder bemanning. De import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud, herstelling van jetski , zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen, van wisselstukken, toebehoren, trailers, boord- en bunkerproviand. Deze omschrijving omvat bovendien alles wat er in de sector van jetski , zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen momenteel en in toekomst gebruikelijk zal zijn en worden. Het betreft geen limitatieve opsomming.

Onderneming voor zeescheepvaart, zeevaartagentschap.

- Organiseren van uitstappen en tochten voor groepen, bedrijven en individuelen.

- De bemiddeling bij alle activiteiten.

- De organisatie van feesten, banketten, concerten, lezingen, opleidingen, publiciteitscampagnes, tentoonstellingen, kunstgalerijen, sportmanifestaties en allerlei culturele, artistieke en sportieve evenementen en vormen van animatie met en op zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, onderhoud en herstelling van aile gemotoriseerde voertuigen in de meest ruime zin van het woord.

- De organisatie van personenvervoer niet jetski, zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen en alle gemotoriseerde voertuigen in de ruimste betekenis van het woord.

- Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, verhuren en huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoten van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen, prospecteren en uitbaten, valoriseren en verkavelen van gronden, alle gebouwen en terreinen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen. Dit alles in volle eigendom en/of blote eigendom en/of vruchtgebruik.

- Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming; zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn. -Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

- Het in- en uitvoeren van, en het handel drijven in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en verbruik.

- Alle activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie, zowel wat betreft de conceptie, de creatie als de materiële uitvoering.

- Publiciteitsonderneming.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van cie vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt éénentwintigduizend euro (21 000,00 ¬ ), verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Voor-

behouden aan het-Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

" Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de ' aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Jaarvergadering

Ieder jaar, op twee december om twintig uur, moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag op een zondag of wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij moet doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De eerste jaarvergadering za! gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Boekjaar

begint op één juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgende jaar afgesloten.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, eerste lid van het wetboek van vennootschappen en loopt tot dertig juni tweeduizend en twaalf

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de

" bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Aanvaarding van benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, de heer Marcus VAN

pELLICOM, de heer Johan VAN pELLICOM en de heer Steve VAN pELLICOM, allen voornoemd.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "BOEKY" met "

maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Bareldreef 8 en aan haar zaakvoerder, elk met de bevoegdheid

afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen en ten

dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het ondememingsloket;

b) inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij ' het beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;

c) aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse administraties van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën;

d) inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen, alsmede aile verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato zevenentwintig juli negentienhonderd zevenenzestig en de wetten van zesentwintig juni en dertig december negentienhonderd . tweeënnegentig in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij het sociaal verzekeringsfonds.

Deze opgave is niet beperkend en de volmachtdrager kan alles doen wat zij nodig acht voor de uitvoering van deze volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Johan VAN den NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VP-SOLUTIONS

Adresse
COLLEGELAAN 38 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande