VRIENDEN VAN WANNES

Divers


Dénomination : VRIENDEN VAN WANNES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 541.633.548

Publication

14/11/2013
ÿþ Moo 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111 lU 1Itl 11(11 ll(t II(1 uh 11111 uiii uui

*13171997*

Ondernemingsnr : QS "1 I " Co33 543 Benaming

(voluit) : "Vrienden van Wannes"

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Antwerpen 2050, Lodewijk Van Veltemlaan 11

Onderwerp akte ; OPRICHTING (statuten)

Tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen;

de heer VERVAET Kurt Maria François, Belgisch rijksregistemummer 70.08,18-457.44, wonende te Antwerpen 2050, Lodewijk Van Veltemlaan 11, geboren op 18 augustus 1970 te Antwerpen

de heer JANSSENS Filip Louis Anne, Belgisch rijksregistemummer 69.01.02-353.73, wonende te Antwerpen 2018, Mechelsesteenweg 142 bus 20, geboren op 02 januari 1969 te Deurne (Antwerpen)

de heer JANSSENS Kristof Marie Marc, Belgisch rijksregistemummer 74.09.04-297.36, wonende te Schoten 2900, E, Verbiststraat 52, geboren op 04 september 1974 te Wilrijk (Antwerpen)

mevrouw POSSEMIERS Petra Marguerite Constant, Belgisch rijksregistemummer 68.06.01-414.56, wonende te Antwerpen 2018, Mechelsesteenweg 142 bus 20, geboren op 01 juni 1968 te Wilrijk (Antwerpen)

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 21 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden;

!.NAAM lt ADRES It DOEL tt DUUR

Artikel 1 - naam

De vereniging krijgt de naam 'Vrienden van Wannes" VZW (hierna genoemd "de vereniging" of "de VZW").

Artikel 2 - adres

De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, te Antwerpen 2050, Lodewijk Van Veltemlaan 11.

De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid de zetel wijzigen. De eventuele wijziging zal worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 - doel

De vereniging heeft tot doel:

RECHTBANK KOOPHANDEL

0't NOV, Z013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Eigen culturele activiteiten ontwikkelen, alsook de activiteiten van derden ondersteunen, die de figuur, het leven & het werk van de Vlaamse kunstenaar Wannes VAN DE VELDE ( ' Antwerpen, 29 april 1937 / + Antwerpen, 10 november 2008) in de publieke belangstelling weten te brengen en/of houden.

Onder diens 'werk' worden alle mogelijke disciplines van fijne & toegepaste kunsten begrepen, waaronder (niet exhaustief opgesomd): tekeningen, schilderijen, schetsen, teksten, driedimensionale beelden, toegepaste grafiek, liederen, liedteksten, verhalen, bijdragen aan het theater, redactioneel werk, gedichten, notities, etc.

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten alle tijde volledig zullen worden bestemd voor haar doel.

Artikel 4 - duur

De vereniging wordt voor onbepaalde duur opgericht en kan op elk moment ontbonden worden.

H. DE LEDEN

Artikel 5 - werkende leden en toegetreden leden

In de VZW zijn er werkende en toegetreden leden.

Artikel 6 - werkende leden: aantal

In de VZW zetelen vanaf oprichting vier werkende leden. Het statutaire (én wettelijke) minimum is drie. Er is geen maximumaantal bepaald.

Artikel 7 - werkende leden: procedure en inhoudelijke voorwaarden

De algemene vergadering is bevoegd om te beslissen over de toelating van nieuwe werkende leden.

Een kandidaat-werkend lid van de VZW dient hiervoor schriftelijk (per brief of e-mail) een aanvraag in bij de algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist autonoom of een kandidaat-werkend lid als werkend lid tot de VZW wordt toegelaten.

De algemene vergadering dient deze beslissing niet te motiveren.

Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Indien de algemene vergadering de toelating van een kandidaat-werkend lid weigert, kan dit kandidaat-werkend lid slechts een nieuwe aanvraag indienen 12 maanden na de eerste aanvraag.

Artikel 8 - werkende leden: rechten en plichten

De werkende leden hebben de plicht om het maatschappelijke doel van de VZW ten volle na te streven, De werkende leden hebben het recht om eventuele, hierbij gemaakte onkosten bij de secretaris-penningmeester ter terugbetaling te declareren. De raad van bestuur, bij monde van de secretaris-penningmeester, heeft het recht deze declaratie (terugbetaling) te weigeren, mits duidelijke motivatie. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Artikel 9 - werkende leden: einde

Elk werkend lid kan op elk moment ontslag nemen uit de VZW. Het ontslag gebeurt schriftelijk (per brief of email), moet gericht zijn aan de raad van bestuur, en zal worden overgemaakt aan de algemene vergadering, die dat ontslag hoort te bekrachtigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het werkend lid dat ontslag neemt moet geen opzegtermijn in acht nemen.

Indien door het ontslag het aantal werkende leden onder het wettelijk of statutair minimum daalt, dan wordt het ontslag van het werkend lid opgeschort totdat erna redelijke termijn een vervanger is gevonden.

Een werkend lid wordt geacht ontslag te nemen wanneer hij of zij niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden van de VZW (c.q. de maatschappelijke doelstelling zoals geformuleerd in artikel 3 van de statuten).

Een werkend lid kan op elk moment worden uitgesloten door de algemene vergadering met een 2/3e meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De stemming over de uitsluiting van een werkend lid is niet geheim, Het resultaat van deze stemming zal schriftelijk (per brief of e-mail) door de raad van bestuur aan het werkend lid in kwestie overgemaakt worden. Tegen het resultaat van deze stemming is geen beroep mogelijk,

Het lidmaatschap van een werkend lid eindigt van rechtswege bij het overlijden van dat werkende lid.

Een lid dat ontslag neemt heeft geen recht op het maatschappelijk fonds. Hij of zij kan evenmin de betaalde bijdragen terugvorderen. Hij of zij mag geen opgave en/of verantwoording van de rekeningen, noch het voorleggen van een inventaris vragen. Eventuele onkosten kunnen, ter afronding, nog wel voorgelegd worden aan de raad van bestuur (cfr. artikel 8 van deze statuten). Indien een lidmaatschap eindigt van rechtswege door overlijden, geldt deze paragraaf ook voor de erfgenamen en rechthebbenden van het overleden werkende lid.

Artikel 10 - werkende leden: bijdrage

De bijdrage van de werkende leden wordt vastgesteld op maximum ¬ 12.000,00 per jaar, De algemene vergadering bepaalt jaarlijks de juiste hoogte van dit bedrag en deelt dit mee aan alle werkende leden.

Artikel 11 - werkende leden: ledenregister

De raad van bestuur van de VZW is verplicht een ledenregister bij te houden.

Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkende leden van de VZW, moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De werkende leden hebben de verplichting om een adreswijziging door te geven aan de raad van bestuur. Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden op der zetel van de VZW.

De werkende leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen. Zij richten hiervoor schriftelijk (per brief of e-mail) een aanvraag aan de raad van bestuur.

De VZW moet, bij mondeling of schriftelijk (per brief of e-mail) verzoek, aan de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en alle rechtscolleges en de daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het register van de leden en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register verstrekken welke zij nodig achten.

Artikel 12 - toegetreden leden: aantal & toetreding

Er is geen statutair maximum aangaande het aantal toegetreden leden.

De kandidaat-toetredende leden moeten aan de raad van bestuur schriftelijk (per brief of e-mail) hun motivatie omtrent het toetreden tot de vzw kenbaar maken, die hieromtrent bij gewone meerderheid beslist. De beslissing is onherroepelijk, en dient niet gemotiveerd te worden.

Indien de raad van bestuur de toelating van een kandidaat-toetredend lid weigert, kan dit kandidaat-toetredend lid slechts een nieuwe aanvraag indienen 12 maanden na de eerste aanvraag.

Bestuurleden kunnen eveneens kandidaat-toetreders voordragen aan de raad van bestuur, die ook hier bij gewone meerderheid een beslist.

di

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 - toegetreden leden: functies & bevoegdheden "

De toegetreden leden zetelen in de algemene vergadering, en per gelegenheid in de raad van bestuur (op expliciet verzoek van het bestuur), en hebben louter een adviserende rol, Zij hebben geen stemrecht.

De algemene vergadering kan toegetreden leden een bestuurlijke functie toebedelen bij 213e meerderheid; als bestuurders nemen zij in dat geval & van dan af actief deel aan het beleid middels het stemgerechtigde zetelen in de raad van bestuur, en als dusdanig verwerven zij ook stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 14 - toegetreden leden: bijdrage

Een toegetreden lid kan geen bijdrage opgelegd worden.

Vanzelfsprekend kan een toegetreden lid te allen tijde op vrijwillige basis bijdragen aan het actief van de

VZUV.

Artikel 15 - toegetreden leden: einde engagement

Een toegetreden lid kan uit de VZW schriftelijk (per brief of e-mail) ontslag nemen, met effectieve ingang vanaf het moment van ontvangst der ontslagbrief door de raad van bestuur.

Een toegetreden lid kan uit de VZW ontslagen worden door de raad van bestuur, bij eenvoudige meerderheid. Deze beslissing zal schriftelijk (per brief of e-mail) worden medegedeeld aan het betreffende lid, en hoeft niet gemotiveerd te worden. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Het lidmaatschap van een toegetreden lid eindigt van rechtswege bij het overlijden van dat werkende lid.

Ten gevolge van het einde van het engagement, op welke manier dan ook, zal het (van dan af aan ex-)toegetreden lid, noch zijn of haar erfgenamen, enige vordering (zoals bv., niet-exhaustief opgesomd: vergoeding, terugbetaling, schadeloosstelling, o.d.) ten aanzien van de VZW kunnen doen.

III. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17 - Samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, bij diens afwezigheid door de secretaris-penningmeester, bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Elk werkend lid kan zich enkel laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid.

Elk werkend lid kan meerdere andere werkende leden vertegenwoordigen.

Eventuele toegetreden leden zitten mee aan bij de algemene vergadering; echter zonder stemrecht,

Artikel 18 - bevoegdheden

De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

de goedkeuring van de statuten;

de goedkeuring van een wijziging van de statuten;

de toetreding en uitsluiting van werkende leden;

de benoeming en afzetting van bestuurders;

goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

de ontbinding van de VZW;

de benoeming van de vereffenaars, wanneer de VZW ontbonden zal worden;

de omzetting van een VZW in een vennootschap met sociaal oogmerk;

4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

het beslissen tot, alsook (gebeurlijk) het opstellen en goedkeuren van een

huishoudelijk reglement.

Artikel 19 - samenkomst

De algemene vergadering moet éénmaal per jaar worden samengeroepen door de raad van bestuur, binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

De algemene vergadering wordt tevens door de raad van bestuur samengeroepen in de gevallen dat de raad van bestuur dit nodig acht,

De raad van bestuur is verplicht een algemene vergadering samen te roepen wanneer minimum 1/5e van de werkende leden hierom vraagt. De werkende leden moeten dit schriftelijk (per brief of e-mail) vragen aan de raad van bestuur.

De oproeping gebeurt steeds schriftelijk (per brief of e-mail); minimum acht dagen voor het tijdstip van de algemene vergadering. De oproeping wordt ondertekend door de secretaris penningmeester enfof de voorzitter van de raad van bestuur. De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de algemene vergadering, evenals de agenda.

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur. Elk voorstel, ondertekend door 1/20e van de werkende leden, moet op de agenda worden geplaatst.

De voorstellen uitgaande van de werkende leden moeten uiterlijk 14 dagen voor het tijdstip van de algemene vergadering verstuurd worden aan de raad van bestuur.

Op de dag van de algemene vergadering en tijdens de algemene vergadering zelf kunnen

punten aan de agenda worden toegevoegd, mits deze toevoeging gedragen wordt door een gewone

meerderheid.

Artikel 20 - aanwezigheidsquorum & meerderheden

De algemene vergadering kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezigen. Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, bij uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, wordt het aanwezigheidsquorum toegepast, voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, bij uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, wordt het aanwezigheidsquorum toegepast, voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Elk werkend lid heeft één stem.

De voorzitter heeft een doorslaggevende stem indien de stemming onbeslist eindigt.

Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel van de vereniging, uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, worden de bijzondere meerderheden toegepast, voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Voor de berekening van de gewone en bijzondere meerderheden, hierboven vermeld, worden de onthoudingen en ongeldige stemmen niet in rekening genomen,

Artikel 21 - notulen

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen.

De originele notulen van de algemene vergaderingen samengebracht in het notulenboek. De werkende leden worden op de hoogte gesteld van de beslissingen door toezending van een kopie van de originele verslagen van de algemene vergaderingen (per brief of e-mail).

IV.DE RAAO VAN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 22 - voorwaarden en samenstelling

De algemene vergadering benoemt (bij gewone meerderheid) de bestuurders.

Werkende leden kunnen zich schriftelijk (per brief of e-mail) of mondeling aan de algemene vergadering ais

kandidaat kenbaar maken.

De raad van bestuur verdeelt de functies van voorzitter, ondervoorzitter, en secretaris-

penningmeester onder de bestuurders.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter.

Een bestuurder kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Een bestuurder kan meerdere andere bestuurders vertegenwoordigen.

Artikel 23 - aantal

De raad van bestuur bestaat uit minimaal drie bestuurders.

Er is geen maximaal aantal bestuurders bepaald.

Indien, door vrijwillig ontslag of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het statutaire minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat regelmatig in hun vervanging is voorzien.

Indien bestuurders vrijwillig ontslag wensen te nemen, dan kan de algemene vergadering dit ontslag principieel aanvaarden doch tegelijk de effectieve inwerkingtreding ervan opschorten totdat de algemene vergadering regelmatig in vervanging heeft voorzien.

Artikel 24 - benoeming

De algemene vergadering benoemt de bestuurders.

De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige + (gebeurlijk) vertegenwoordigde stemmen.

De stemming over de benoeming van bestuurders is openbaar.

Artikel 25 - bevoegdheden

De raad van bestuur bestuurt de VZW en vertegenwoordigt de VZW in en bulten rechte en heeft alle bevoegdheden die niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Bestuurders zijn in beginsel herkiesbaar. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 26 - samenkomst

De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de VZW dit vereist.

Elke bestuurder heeft het recht de raad van bestuur samen te roepen. Hij/zij of zij richt hiertoe een verzoek aan [de voorzitter en de secretaris-penningmeester.

De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of de secretaris-penningmeester.

De oproeping gebeurt per schriftelijk (per brief of e-mail), minimum 2 dagen voor het tijdstip van de samenkomst van de raad van bestuur. De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de samenkomst van de raad van bestuur, evenals de agenda,

De agenda wordt opgesteld door de voorzitter.

iuioo 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 27 - aanwezigheidsquorum & stemming

Om geldig te kunnen beraadslagen moet minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen binnen de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Elke bestuurder heeft één stem.

De voorzitter heeft een doorslaggevende stem indien de stemming onbeslist eindigt.

Elke bestuurder kan enkel stemmen bij afwezigheid door een door hem/haar gevolmachtigde bestuurder.

Elke bestuurder kan meerdere andere bestuurders vertegenwoordigen.

Artikel 28 - notulen

Van de samenkomst van de raad van bestuur worden er notulen opgesteld,

De originele notulen van de raad van bestuur worden samengebracht in het notulenboek. De bestuurders worden op de hoogte gesteld van de beslissingen door toezending van een kopie van de originele verslagen van de algemene vergaderingen (per brief of e-mail).

Artikel 29 - einde mandaat

De bestuurder die ontslag wenst te nemen moet dit ontslag schriftelijk (per brief of e-mail) bij de algemene vergadering indienen..

Indien door het ontslag de werking van de VZW in gevaar wordt gebracht, wordt het ontslag van de bestuurder opgeschort totdat er na redelijke termijn een vervanger is aangesteld.

Een bestuurder wordt geacht ontslag te nemen in volgende omstandigheden:

-wanneer de bestuurder niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden om bestuurder te worden in de VZW

-wanneer een bestuurder in een bepaalde hoedanigheid lid was van de raad van bestuur en hij of zij deze hoedanigheid verliest.

Een bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de algemene vergadering met een gewone meerderheid.

De stemming over de afzetting van een bestuurder is geheim,

Het mandaat van een bestuurder eindigt van rechtswege bij het overlijden van de bestuurder.

V.VERTEGENWOORDIGING

Artikel 30 - éénhandtekeningclausule

De VZW wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door de handtekening van de secretaris-penningmeester.

VI.BEGROTING & REKENINGEN

Artikel 31 - boekjaar, rekeningen & begroting

MOD22

Luik B - Vervolg

Het boekjaar van de VZW loopt van 1 januari tot en met 31 december. Uitzonderlijk begint het eerste boekjaar op de dag van de oprichting van de VZW en zal eindigen op 31 december van datzelfde kalenderjaar.

Na voorlegging & verantwoording (waar nodig) van de jaarrekening en begroting namens de raad van

bestuur door de secretaris-penningmeester, en goedkeuring van de jaarrekening en de begroting door de algemene vergadering, legt de raad van bestuur verantwoording af voor het beleid in het voorgaande jaar en spreekt de algemene vergadering zich uit over de kwijting aan de bestuurders. Dit gebeurt bij afzonderlijke stemming,

VII.VEREFFENING

Artikel 32 - bestemming nettoactief

De bestemming die aan het nettoactief moet worden gegeven hoort het maatschappelijke doel van de vereniging te dienen.

De bestemming van het actief wordt vastgesteld door de algemene vergadering of door de vereffenaar(s).

De vereffening moet gebeuren door 1 vereffenaar. Deze zal worden aangesteld door de algemene vergadering.

De vereffenaar oefent zijn/haar opdracht uit onder toezicht van de raad van bestuur, die over de bestemming waakt.

VI1I. SLOT

Artikel 33 - slot

Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten, zijn de beschikkingen van de VZW  wetgeving, waaronder de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Als bestuurders worden benoemd: de volgende werkende leden, met respectievelijk hun taken in de raad van bestuur;

dhr. VERVAET Kurt voorzitter;

dhr. JANSSENS Filip secretaris-penningmeester;

mevr. POSSEMIERS Petra ondervoorzitster;

dhr. JANSSENS Kristof praktisch coordinator activiteiten.

Antwerpen, 11 oktober 2013 

Handtekening ter bekrachtiging der oprichtingsakte (statuten), voor echt en waar verklaard:

Dhr. Janssens Filip (secretaris-penningmeester)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 a

"

Voorbehouden aan het Selgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/05/2015
ÿþlu~:<

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

MpD 2.2

i

" 1506 35



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 4 MEI 2015

afdetirgritireserpeo

Ondernemingsnr : 0541.633.548

Benaming

(voluit) : "Vrienden van Wannes"

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lodewijk van Veltemlaan 11 - Antwerpen 2050

Onderwerp akte : ontbinding - vereffening - sluiting

Op de algemene vergadering van 25 april 2015 werd unaniem beslist de vzw "Vrienden van Wannes gevestigd te Lodewijk van Veltemlaan 11 (Antwerpen 2050) in ontbinding te stellen.

Er zijn geen activiteiten meer. Zodoende werd beslist tot ontbinding van de vzw. Er is tevens geen activa noch passiva.

De vzw wordt ges Getekend:

Filip Janssens (bestuurder secretaris) penningmeester)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VRIENDEN VAN WANNES

Adresse
Zetel : Lodewijk van Veltemlaan 11 - Antwerpen 2050

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande