VRIENDENKRING PARA-COMMANDO'S NIJLEN, AFGEKORT : VPCN

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIENDENKRING PARA-COMMANDO'S NIJLEN, AFGEKORT : VPCN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 447.537.709

Publication

18/11/2011
ÿþMOD 2.2

Il1 flhI lIl ll Il 1l1 11 Il 1l 11

" 1114228"

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2011 Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter s riffie

Ondernemingsnr : 0447.537.709

Benaming

(voluit) : Vriendenkring Para-Commando Nijlen

(verkort) : VPCN

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Grobbendonkseweg 1 A, 2560 Nijlen

Onderwerp akte : Vernieuwde statuten + (her)-benoeming bestuurders

Op 19 februari 2011 heeft de bijzondere algemene vergadering van de Vzw Vriendenkring Para-Commando,

Nijlen volgende aangepaste staturen en (her)-benoemingen van bestuurders goedgekeurd:

1 Aangepaste Statuten:

Statuten

Vriendenkring Para-Commando Nijlen afgekort VPCN

Grobbendonkseweg 1 a

2560 Nijlen

Ondernemingsnummer 0447.537.709

TITEL !: Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1: De vereniging draagt de naam Vriendenkring Para-Commando Nijlen' vzw, maar zal in zijn correspondentie ook gebruik kunnen maken van de titel Dropzone Nijlen

Artikel 2: De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Grobbendonkseweg 1 A, 2560 Nijlen? en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen. Het adres van de maatschappelijke zetel kan slechts gewijzigd worden bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Artikel 3: De vereniging heeft als doel de waarden en tradities van de paracommando eenheden hoog te houden. Om aan dit doel te voldoen acht de vereniging zich geroepen om allerlei sportieve- en socio-culturele activiteiten te organiseren. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Om aan dit doel te voldoen heet de vereniging ieder persoon welkom die deze waarden in het vaandel draagt, ongeacht of zij al dan niet gediend hebben als para- commando.

Het dragen van de rode of groene muts alsook de brevetten gedragen op de kleding gedurende activiteiten; uitgeoefend in functie van de vereninging is evenwel voorbehouden aan die leden die de daarvoor vereiste: diploma's en/of brevetten op hun naam hebben.

Niet gebrevetteerde leden dragen bij die activiteiten de muts van de eenheid waarin zij gediend hebben of worden aangemoedigd om een neutrale hoofddracht te dragen.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL II : Leden

Artikel 5: Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste. effectieve leden. De vereniging kan werkelijke en steunende reden tellen. Alleen de werkelijke leden bezitten het lidmaatschap in de zin van de Wet. Zij hebben aanwezigheids- en stemrecht op de Algemene Vergadering der leden. De Algemene Vergadering is bevoegd voor het aanvaarden van werkelijke leden. De werkelijke leden; zijn verplicht de statuten, het huishoudelijk reglement alsook de besluiten van de Raad van Bestuur en haar organen na te leven en de belangen van de Vereniging niet te schaden. De rechten en plichten van de. steunende leden worden beschreven in het huishoudelijk reglement.

Het huishoudelijk reglement opgemaakt door de raad van bestuur en goedgekeurd door de Algemene Vergadering, bepaald de rechten en plichten van de leden alsook de vereisten om ars werkelijk !id aanzien te worden .Een werkelijk lid kan aanspraak maken op bepaalde voordelen toegekend door de raad van bestuur.

Artikel 6:leder kandidaat werkelijk lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk via brief, fax of mail te richten. aan de voorzitter van de Raad van Bestuur en dit uiterlijk 15 dagen voor de gewone jaarlijkse Algemene. Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 7: Elk lid kan slechts uitgesloten worden door een gemotiveerde uitspraak van een twee derde meerderheid van de Algemene Vergadering op een voor dat doel opgeroepen vergadering. Het ontslag of de uitsluiting doen geen recht ontstaan op het maatschappelijk bezit van de vereniging.

TITEL III: Algemene Vergadering

Artikel 8: De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn zoals bepaald door de wet: het goedkeuren en wijzigingen van de statuten, het (her)benoemen en afzetten van de bestuurders, het uitsluiten van leden, het goedkeuren van begrotingen, jaarrekeningen en balansen, het verlenen van kwijting aan de bestuurders, de benoeming van de vereffenaar(s) en het ontbinden van de vereniging

Artikel 9: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter of zijn plaatsvervanger en dit minstens één maal per jaar in de tweede helft van februari voor de goedkeuring van de jaarrekening, balans en begroting. De algemene vergadering komt eveneens samen wanneer minstens een vijfde van de leden hierom schriftelijk verzoekt. Alle leden moeten worden opgeroepen per gewone of aangetekende brief ten minste acht werkdagen voor de vergadering.

De uitnodiging vermeldt de agenda.

Artikel 10: De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve over een statutenwijziging en de ontbinding van de vereniging. In deze gevallen gelden de bepalingen van de wet.

De leden kunnen zich met volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid op de vergadering. Elk aanwezig lid kan slechts één volmacht hebben.

Artikel 11: De algemene vergadering bepaalt jaarlijks, en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld, dat in geen geval honderd vijfentwintig euro mag overschrijden.

De uiterste datum voor het betalen van het lidgeld in het lopende jaar is de dag van de algemene vergadering . Na deze dag worden leden die hun lidgeld niet betaald hebben geschrapt uit de ledenlijst

TITEL IV: Raad van Bestuur

Artikel 12: De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie leden en maximum acht leden.

Zij worden verkozen door de algemene vergadering voor een mandaat van vijf jaar. De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Artikel 13 : De leden van de raad van bestuur nemen geen enkele persoonlijke verplichting op zich ,verband houdend met de verbintenissen van de vereniging . Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot het uitoefenen van hun mandaat .

Artikel 14 : Gerechtelijke acties , zowel aanklagend als verdedigend , worden in naam van de vereniging gevoerd door de raad van bestuur , vertegenwoordigd door de voorzitter of één van zijn leden

Artikel 15: De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. Artikel 16: Het mandaat van bestuurder eindigt door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke ,morele of medische onbekwaamheid. In geval van eindiging van mandaat door een bestuurder eigent de raad van bestuur zich het recht voor om , indien gewenst of noodzakelijk , deze functie op te vullen ad interim .

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder hef statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Een afzetting van een bestuurder gebeurt door de algemene vergadering dit met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De afzetting moet uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Artikel 17: De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt doorslaggevend.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.Artikel 18: De raad van bestuur maakt een huishoudelijk reglement op.

Artikel 19: De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid tijdelijk overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Artikel 20: De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester, die zullen instaan voor het dagelijks bestuur van de vereniging.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid .

De ambtbeëindiging van het dagelijks bestuur kan gebeuren:

a)Op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf : schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)Door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

MOP 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als college vergaderd, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

In geval van afwezigheid of belet van de voorzitter, zal zijn functie waargenomen worden door de

ondervoorzitter, secretaris of penningmeester. "

Artikel 21: De documenten welke de vereniging binden worden, behoudens speciale volmacht vanwege de raad van bestuur, getekend door de voorzitter of ondervoorzitter en door de secretaris of de penningmeester, zonder dat zij zich hierbij tegenover derden moeten verantwoorden over de door de raad van bestuur verleende volmachten. Alle daden van dagelijks en niet-uitzonderlijk bestuur worden geldig gesteld door de voorzitter, de secretaris, de penningmeester of door de persoon welke door de raad van bestuur onder zijn ' verantwoordelijkheid hiervoor heeft aangeduid.

TITEL V: Slotbepalingen

Artikel 22: Bij ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, stelt hun bevoegdheden vast en beslist over de bestemming van het netto actief.

De bestemming moet een vereniging of instelling zijn die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Artikel 23 : AI wat niet uitdrukkelijk in de statuten is vastgesteld wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd en voor het laatst door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003.

Goedgekeurd door de algemene vergadering van 19 februari 2011.

De algemene vergadering van 19 februari 2011 heeft de ontslagen van alle bestaande bestuursfuncties aanvaard.

2011 volgende bestuursleden aan:

Tibourstraat 67 B-2560 Nijlen

Vierde Bosdreef 8 B-2275 Wechelderzande

Aardstraat 36 B-2560 Nijlen

Cogelsdreef 45 B- 2288 Bouwel

Plantin Moretuslei 208 8-2018 Antwerpen

Oostmalsebaan 35 2275 Wechelderzande

Waversesteenweg 60 B-2500 Lier

Wilgendaallaan 34 B-2900 Schoten

Deze mandaten lopen tot de algemene vergadering van februari 2016

De Raad van Bestuur heeft in zitting van 19 februari 2011 volgende functies ingevuld/

Voorzitter: Staf Van Rompaey : 46 12 21 233 90 Tibourstraat 67 B-2560 Nijlen

Ondervoorzitter:Eddy Gullentops : 44 11 05 309 57 Waversesteenweg 60 B-2500 Lier

Secretaris:Rudy Claes :60 01 05 235 09 Aardstraat 36 B-2560 Nijlen

Zij stelt vanaf 19 februari

Staf Van Rompaey

Freddy Vloemans

Rudy Claes

Maurice Kennes

Robert Bellekens

J.P Roosebrouck

Eddy Gullentops

Jef Boex

46 12 21 233 90

64 01 19 019 83

: 60 01 05 235 09

41 09 01 289 23

45 07 20 415 76

59 07 28 161 93

44 11 05 309 57

52 12 12 18549

Penningmeester: Freddy Vloemans : 64 01 19 019 83 Wechelderzande Vierde Bosdreef 8 B-2275

Staf Van Rompaey Freddy Vloemans

Voorzitter Penningmeester

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015
ÿþMon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1l11l flh1 I nniiu~~~~n~~umm

<15080~51

Ondernemingsnr : 0447.537.709 Benaming

(voluit) : Vriendenkring Para-Commando Nijlen

(verkort) : VPCN

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Grobbendonkseweg 1 a, 2560 Nijlen

Onderwerp akte : Wijziging statuten ontslagen en benoemingen bestuurders

Op 21 februari 2015 heeft de bijzondere algemene vergadering volgende aangepaste statuten en (her)-benoemingen van bestuurders goedgekeurd:

Aangepaste statuten

Vriendenkring Para-Commando Nijlen afgekort VPCN

Grobbendonkseweg 1 a

2560 Nijlen

Ondernemingsnummer 0447.537.709

TITEL I: Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1: De vereniging draagt de naam 'Vriendenkring Para-Commando Nijlen' vzw, maar zal in zijn correspondentie ook gebruik kunnen maken van de titel Dropzone Nijlen .

Artikel 2: De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Grobbendonkseweg 1 A, 2560 Nijlen en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen. Het adres van de maatschappelijke zetel kan slechts gewijzigd worden bij beslissing van de Algemene Vergadering,

Artikel 3: De vereniging heeft als doel de waarden en tradities van de paracommando eenheden hoog te houden. Om aan dit doel te voldoen acht de vereniging zich geroepen om allerlei sportieve- en socio-culturele activiteiten te organiseren. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Om aan dit doel te voldoen heet de vereniging ieder persoon welkom die deze waarden in het vaandel draagt, ongeacht of zij al' dan niet gediend hebben als para- commando.

Het dragen van de rode of groene muts alsook de brevetten gedragen op de kleding gedurende activiteiten uitgeoefend in functie van de vereniging is evenwel voorbehouden aan die leden die de daarvoor vereiste, diploma's en/of brevetten op hun naam hebben.

Niet gebrevetteerde leden dragen bij die activiteiten de muts van de eenheid waarin zij gediend hebben of worden aangemoedigd om een neutrale hoofddracht te dragen.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il : Leden

Artikel 5: Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan werkelijke en steunende leden tellen. Alleen de werkelijke leden bezitten het lidmaatschap in de zin van de Wet. Zij hebben aanwezigheids- en stemrecht op de Algemene Vergadering der leden. De Algemene Vergadering is bevoegd voor het aanvaarden van werkelijke leden. De werkelijke leden zijn verplicht de statuten, het huishoudelijk reglement alsook de besluiten van de Raad van Bestuur en haar organen na te leven en de belangen van de Vereniging niet te schaden. De rechten en plichten van de steunende leden worden beschreven in het huishoudelijk reglement.

Het huishoudelijk reglement opgemaakt door de raad van bestuur en goedgekeurd door de Algemene Vergadering, bepaald de rechten en plichten van de leden alsook de vereisten om als werkelijk lid aanzien te' worden ,Een werkelijk lid kan aanspraak maken op bepaalde voordelen toegekend door de raad van bestuur.

Artikel 6:leder kandidaat werkelijk lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk via brief, fax of mail te richten' aan de voorzitter van de Raad van Bestuur dit uiterlijk 15 dagen voor de gewone jaarlijkse Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 8 MEI 2815

.,._

. . ._,. . minsm

ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

I. + MOD 2.2

Artikel 7: Elk lid kan slechts uitgesloten warden door een gemotiveerde uitspraak van een twee derde meerderheid van de Algemene Vergadering op een voor dat doel opgeroepen vergadering. Het ontslag of de uitsluiting doen geen recht ontstaan op het maatschappelijk bezit van de vereniging.

TITEL III: Algemene Vergadering

Artikel 8: De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn zoals bepaald door de wet: het goedkeuren en wijzigingen van de statuten, het (her)benoemen en afzetten van de bestuurders, het uitsluiten van leden, het goedkeuren van begrotingen, jaarrekeningen en balansen, het verlenen van kwijting aan de bestuurders, de benoeming van de vereffenaar(s) en het ontbinden van de vereniging

Artikel 9: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter of zijn plaatsvervanger en dit minstens één maal per jaar in de tweede heift van februari voor de goedkeuring van de jaarrekening, balans en begroting. De algemene vergadering komt eveneens samen wanneer minstens een vijfde van de leden hierom schriftelijk verzoekt. Alle leden moeten worden opgeroepen per gewone of aangetekende brief ten minste acht werkdagen voor de vergadering.

De uitnodiging vermeldt de agenda.

Artikel 10: De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve over een statutenwijziging en de ontbinding van de vereniging. In deze gevallen gelden de bepalingen van de wet.

De leden kunnen zich met volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid op de vergadering. Elk aanwezig lid kan slechts één volmacht hebben.

Artikel 11: De algemene vergadering bepaalt jaarlijks, en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld, dat in geen geval honderd vijfentwintig euro mag overschrijden.

De uiterste datum voor het betalen van het lidgeld in het lopende jaar is de dag van de algemene vergadering . Na deze dag worden leden die hun lidgeld niet betaald hebben geschrapt uit de ledenlijst .

TITEL IV: Raad van Bestuur

Artikel 12: De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie leden en maximum vijf leden.

Zij worden verkozen door de algemene vergadering voor een mandaat van vijf jaar. De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Artikel 13 : De leden van de raad van bestuur nemen geen enkele persoonlijke verplichting op zich ,verband houdend met de verbintenissen van de vereniging . Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot het uitoefenen van hun mandaat .

Artikel 14 : Gerechtelijke acties , zowel aanklagend als verdedigend , worden in naam van de vereniging gevoerd door de raad van bestuur , vertegenwoordigd door de voorzitter of één van zijn leden .

Artikel 15: De bestuurders warden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 16: Het mandaat van bestuurder eindigt door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke ,morele of medische onbekwaamheid. In geval van eindiging van mandaat door een bestuurder eigent de raad van bestuur zich het recht voor om , indien gewenst of noodzakelijk , deze functie op te vullen ad interim .

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Een afzetting van een bestuurder gebeurt door de algemene vergadering dit met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De afzetting moet uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Artikel 17: De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. De raad van bestuur is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt doorslaggevend.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

Artikel 18: De raad van bestuur maakt een huishoudelijk reglement op.

Artikel 19: De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken, op zijn verantwoordelijkheid, tijdelijk overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Artikel 20: De raad ven bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester, die zullen instaan voor het dagelijks bestuur van de vereniging.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid .

De ambtbeëindiging van het dagelijks bestuur kan gebeuren:

a)Op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf : schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)Door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

,Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als college vergaderd, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

In geval van afwezigheid of belet van de voorzitter, zal zijn functie waargenomen worden door de ondervoorzitter, secretaris of penningmeester.

Artikel 21: De documenten welke de vereniging binden worden, behoudens speciale volmacht vanwege de raad van bestuur, getekend door de voorzitter of ondervoorzitter en door de secretaris of de penningmeester, zonder dat zij zich hierbij tegenover derden moeten verantwoorden over de door de raad van bestuur verleende volmachten. Alle daden van dagelijks en niet-uitzonderlijk bestuur worden geldig gesteld door de voorzitter, de secretaris, de penningmeester of door de persoon welke door de raad van bestuur onder zijn verantwoordelijkheid hiervoor heeft aangeduid.

TITEL V: Slotbepalingen

Artikel 22: Bij ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, stelt hun bevoegdheden vast en beslist over de bestemming van het netto actief.

De bestemming moet een vereniging of instelling zijn die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Artikel 23 : Al wat niet uitdrukkelijk in de statuten is vastgesteld wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd en voor het laatst door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003.

Goedgekeurd door de algemene vergadering van 21 februari 2015.

De algemene vergadering van 21 februari 2015 heeft de ontslagen van alle bestaande bestuurders

aanvaard.

Zij stelt vanaf 21 februari 2015 volgende bestuursleden aan:

Freddy Vloemans 64 01 19 019 83 Vierde Bosdreef 8 B-2275 Wechelderzande

Aardstraat 36 B-2560 Nijlen

Cogelsdreef 45 B- 2288 Bouwel

Boskant 93 B-2275 Lille

Door van Dijckstraat 14, B-2235 Westmeerbeek

De raad van bestuur heeft in zitting van 03 maart 2015 volgende functies ingevuld:

Voorzitter: Freddy Vloemans : 64 01 19 019 83 Vierde Bosdreef 8 B-2275 Wechelderzande

Secretaris:Rudy Claes : 60 01 05 235 09 Aardstraat 36 B-2560 Nijlen

Penningmeester: Jean Pierre Roosebrouck: 59 07 28 161 93 Boskant 93 B-2275 Lille

Bestuurslid :Maurice Kennes : 41 09 01 289 23 Cogelsdreef 45 B- 2288 Bouwel

Bestuurslid: Bart Teugels 67.05.27,325.16 Door van Dijckstraat 14, B-2235 Westmeerbeek

Freddy Vloemans

Voorzitter,

Rudy Claes

Maurice Kennes

Jean Pierre Roosebrouck

Bart Teugels

60 01 05 235 09

41 09 01 289 23

59 07 28 161 93

67.05.27.325.16

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
VRIENDENKRING PARA-COMMANDO'S NIJLEN, AFGEKO…

Adresse
GROBBENDONKSEWEG 1A 2560 BEVEL

Code postal : 2560
Localité : Bevel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande