VSM BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VSM BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.547.195

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14362-0473-016
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0385-017
20/08/2012
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op q q

0 8 AUO. 2012

Griffie

1111 111111111111111111111111

*12143603*

V beh

aa

Bet Staa

Ondernemingsnr : 0¬ 27547195

Benaming

(voluit) : VSM Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 24C te 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering van vennoten van 30 juni 2012 blijkt het volgende. Er wordt voorgesteld om de heer Wolfgang Hunger te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap. Dit ontslag treedt in voege per 15 juni 2012.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd.

Hermine Daems

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12372-0292-017
06/04/2012
ÿþ~

mod 11.1

:TM ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grif fie van de RechtbanK

-i G;I c tviorp it, op van i(ooprc~=M~ t

u I IIIUhIUI I IIII I lU i

*12069694'









Oncle71-1e.7-; il 0427.547.195

VSM Belgium

~:ec+;rsvor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zee' Prins Boudewijnlaan 17 bus 7

iv~ll~cic au-es 2550 Kontich

ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING DOEL - BENOEMING

BIJKOMENDE ZAAKVOERDER - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 13 maart 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 13 maart 2012 overgebracht naar 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24c.

2. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder(s) met staat van activa en passiva per 31 december 2011, werd het doel van de vennootschap gewijzigd en artikel 3 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De groot- en kleinhandel, productie, distributie, import en export, commissie, makelarij en vertegenwoordiging van geneesmiddelen, medische en farmaceutische producten van allerlei aard, voedingssupplementen, drogisterij artikelen.

- ledere handelsactiviteit welke met de gezondheidszorg verband houdt in de ruimste zin genomen.

Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake de bovenvermelde aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

711 ,,,>ri de pe"s,.« :,r raord~qer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 15 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt

"Artikel 15: Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, behoudens voor volgende bestuurshandelingen of reeks van samenhangende bestuurshandelingen, waarvoor zij steeds met twee samen moeten optreden, dit evenwel onverminderd het hoger vermelde aangaande de niet tegenwerpelijkheid van bevoegdheidsbeperkingen tegenover derden:

- aankoop, verkoop en het vestigen van hypotheek op onroerende goederen;

- toekennen en intrekken van volmachten;

- het sluiten, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten met betrekking tot intellectuele

eigendomsrechten, knowhow of gelijkaardige rechten;

- opstarten en/of stopzetten van juridische procedures van welke aard ook, inclusief minnelijke schikking,

behoudens deze met betrekking tof human resources;

- oprichting, verwerving of ontbinding van dochterondernemingen, participaties en afdelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt

beslist."

4. Een regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht in algemene vergaderingen werd toegevoegd en luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

5. Een regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd toegevoegd en luidt als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend

met hun volstorting."

6. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

7. Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd bijkomend benoemd: mevrouw DAEMS Hermine Ghislaine Francine Leontine Josephine, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 8 augustus 1953, wonende te 3140 Keerbergen, Ganzendreef 10.

8. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te [eggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerder.

09/02/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 03.02.2012 12027-0010-016
30/08/2011 : AN247635
04/08/2010 : AN247635
03/08/2009 : AN247635
13/08/2008 : AN247635
17/10/2007 : AN247635
26/07/2007 : AN247635
25/07/2006 : AN247635
20/07/2005 : AN247635
19/01/2005 : AN247635
19/07/2004 : AN247635
15/07/2003 : AN247635
18/07/2002 : AN247635
06/07/2001 : AN247635
08/03/2001 : AN247635
19/07/2000 : AN247635
30/05/2000 : AN247635
17/07/1999 : AN247635
23/01/1996 : AN247635
29/06/1994 : AN247635
08/09/1993 : AN247635
21/09/1985 : AN247635

Coordonnées
VSM BELGIUM

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 24C 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande