VUURKRUISENBIZZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VUURKRUISENBIZZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.461.781

Publication

03/06/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- Riioea9M*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van eciitberit van Koophandel te Antwerpen, op

2 3 MEI 20n

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): VUURKRUISENBIZZ

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2530 Boechout, Spokenhofstraat 23

Onderwerp akte : OPRICHTING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

!Op zestien mei

!Voor Ons, Meester Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de !burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met ;beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 IMortsel, Eggestraat 28.

IS VERSCHENEN:

De heer BIERHANS Jeroen, geboren te Gent op drie november negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.11.03 021-02, echtgenoot van mevrouw SIMONS An Elisabeth Joanna, geboren te Leuven op één augustus! negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 2020 Antwerpen Vuurkruisenplein 1.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract,

!niet gewijzigd tot op heden. - -

lOndergetekende notaris bevestigt de juistheid van de .identiteit van de !partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

I.- OPRICHTING:

Die ons, notaris, verzocht heeft de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door hem opgericht onder de naam "VUURKRUISENBIZZ", waarvan het geplaatst kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600,00) bedraagt, volledig door hem onderschreven en vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer BIERMANS Jeroen, voornoemd, titularis van honderd zesentachtig (186) aandelen

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (e 12.400,00.).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE 7350 2853 22 33, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de Kredietbank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

De oprichter heeft aan ons notaris het financiëel plan overhandigd, waarin!

0836.461

.781

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J, '~ Voor-

behouden L_

aan het Belgisch-Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

rhij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoordt. De kosten, uitgaven, vergóedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of wegens haar oprichting ontstaan zijn, worden geraamd op duizend tweehonderd vijftig euro (1.250 ¬ ).

II.- STATUTEN:

ARTIKEL 1.- RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "VUURKRUISENBIZZ".

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Spokenhofstraat 23.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst wórden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch: Staatsblad.

ARTIKEL 3.- DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1) Algemeen management

Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van: managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Consultancy, het verlenen van advies, bijstand, beheer en diensten: op alle bedrijfseconomische vlakken, zoals onder meer op het vlak van management, beheer, administratie, organisatie, fiscaliteit, recht, financiën en dat aan alle ondernemingen, bedrijven, vennootschappen, associaties, derden onder welke vorm ook en in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn i Ivan een onderneming, hun activiteiten en de belangen van hun betrokkenen ten goede kan komen.

2) Het geven van opleiding

3) Haar patrimonium gevormd door roerende en onroerende goederen tel behouden, inde ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit tel breiden.

Binnen dit kader zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen vang onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en -volgens de wijzen die haar het beste geschikt blijken. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle! commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking ervan te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabriekmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

IDe algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als Ivoor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het maatschappelijk doelt duit te breiden en te verklaren

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, mét inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen vôor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf, belang bij heeft.



Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het

Belgisch Staatsblad



Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL 5.- KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (Ei 18.600,00 ).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 10.- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste: vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van -de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beeindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullèn.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij. bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid' bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bije, bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Wordt aangeduid als gewoon statutair zaakvoerdèr voor de duur van de vennootschap: De heer BIERHANS Jeroen, geboren te Gent op drie november negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.11.03 021-02, wonende te 2020 Antwerpen , Vuurkruisenplein 1, die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat zal al dan niet bezoldigd zijn volgens de beslissing van de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 12.- ALGEMENE VERGADERING.

(Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt_ jaarlijks bijeen op laatste vrijdag van de maand juni om dertien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde_uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Vennoten die daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hun toestemming hebben gegeven kunnen ook opgeroepen worden door middel van een























































































"

Voor-

behouden

aan het

Belglsc i

î Staatsblad

V

Luik B - vervolg

gewone brief, een e-mail of een fax, verzonden naar het adres dat met de betrokken vennoten is afgesproken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

ARTIKEL 14.- BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

ARTIKEL 16. WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

III.- VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien. De oprichter verklaart dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of méer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichter ve'rkláart door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht1 wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

IV.- BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vôór haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van] een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van! koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaart voornoemde comparant zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal'overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij_ de rechtspersoonlijkheid- zal hebben verkregen.

V.- BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter: als gewone

.4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

!zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer BIERMANS Jeroen, ivoornoemd die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VI.- VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, de heer BIERMANS Jeroen, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, CVBA SBB Accountants en Adviseurs, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, vertegenwoordigd door Heidi De Fraine, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Kasteelstraat 64K, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Mortsel op voormelde datum.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, geassocieerd notaris.

Volgen de handtekeningen.

Voorontledend uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de

akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16343-0392-009

Coordonnées
VUURKRUISENBIZZ

Adresse
SPOKENHOFSTRAAT 23 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande