VVW CLOTHILDE

Association sans but lucratif


Dénomination : VVW CLOTHILDE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 424.693.615

Publication

16/04/2013
ÿþBenaming : VVW CLOTHILDE VZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Hellegatstraat 1 2870 Puurs

Ondememingsnr: '424.693.615

Voorwerp akte : GECOORDINEERDE VERSIE

N. 8664

VVW Clothilde VZW

Heiiegatstraat 1

2870 Ruisbroek Sauvegarde Puurs

Identificatienummer: 8664183

Ondernemingsnummer 424693615

STATUTEN

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "VVV Clothilde v.z.w. a en is gevestigd te Willebroek, Dendermondse steenweg 15 adreswijziging Hellegatstraat 1 2870 Puurs deelgemeende Ruisbroek Sauvegarde, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Mechelen

Art. 2. De vereniging heeft tot doel: bevordering van de waterski

Sport. Zowel competitief als recreatief als ook het bevorederen van htet toerisme zowel op als langs hete

water in de regio.

Art, 3. Er zijn ten minste drie eigenlijke leden.

Art4.1 De vereniging bestaat uit eigenlijke en toetredende leden. Alleen de eigenlijke leden hebben stemrecht.

Art4.2 Eigenlijke leden zijn: de leden die na een schriftelijke aanvraag gericht te hebben aan de raad van bestuur. Deze laatste neemt deze aanvraag op als agendapunt op de eerst volgende statutaire vergadering, waar ze al dan niet met gewone meerderheid van stemmen aanvaard worden.

Toetredende leden zijn zij die, na een schriftelijke aanvraag gericht te hebben aan de raad van bestuur, door deze laatste als dusdanig met gewone meerderheid van stemmen aanvaard warden. De toetredende leden hebben geen stemrecht.

Kunnen onder meer toegelaten worden als eigenlijk of toetredend lid, de personen die een gekende binding met of sympathie voor de watersport of andere doeleinden van de vereniging doen blijken.

De beslissing van de raad van bestuur is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden. Zij wordt per gewone brief ter kennis gebracht aan de kandidaten.

Art4.3 De leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door schriftelijk hun ontslag te geven aan de raad van bestuur. Wordt als ontslagnemend geacht, het lid dat de verschuldigde bijdragen niet betaalt binnen de maand na een herinnering die hem per aangetekende brief wordt toegestuurd. Het ontslagnemend lid verbindt zich tot het betalen van de vervallen bijdragen en van de lopende bijdrage.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1 II III 1111 IiI 1111111I

+13059693*

Vr

behs

aar Bel! Staa

1

NEERGELEGD

5 - APR. 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHONDL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De uitsluiting van een eigenlijk lid kan slechts uitgesproken worden door de algemene vergadering met een tweederden meerderheid van de aanwezige stemmen.

De raad van bestuur mag, in afwachting van een desbetreffende beslissing van de algemene vergadering, de leden schorsen die zich schuldig zouden maken aan een ernstige inbreuk op de statuten en/of het huishoudelijk reglement een daad zouden stellen of een nalatigheid zouden begaan die nadelig is voor het doel van de vereniging of van die aard is dat het aanzien of de eer van de vereniging of van haar leden schade wordt berokkend.

De uitsluiting van een toetredend lid gebeurt door de raad van bestuur die besluit met gewone meerderheid van stemmen.

Art4.4 Het ontslagnemend of uitgesloten lid en de rechthebbenden van het ontslagnemend, uitgesloten of overleden lid, kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijkvermogen.

Art.4.5 De eigenlijke leden zijn gehouden elk jaar een bijdrage te betalen waarvan het bedrag jaarlijks wordt vastgesteld tot een maximum van vierhonderd Euro. De bijdrage van de toetredende leden wordt tevens elk jaar vastgesteld en zal ten hoogste achthonderd Euro bedragen.

Aan de vzw betaalde bijdragen zijn definitief en bijgevolg niet terugvorderbaar.

Art. 5. De algemene vergadering komt ten minste eenmaal per jaar,

in het eerste kwartaal bijeen; alle leden worden door toedoen van de voorzitter of, bij gebreke van dien, door de secretaris of door vijftig procent van de eigenlijke leden opgeroepen, bij gewone brief, die de agenda vermeldt en ten minste acht dagen voor de vergadering wordt verzonden.

Art. 6. De algemene vergadering heeft alle bevoegdheden die de

wet haar toekent.

Art 7. De raad van bestuur van de vereniging bestaat uit ten minste drie leden, de voorzitter ,secretaris en penningmeester

De raad van bestuur is als volgt samengesteld :

Voorzitter : Dirk Roofthooft, bankier, Willebroek

Secretaris : Ronny Van Rentergem ,bediende,Deurne

Penningmeester : Patrick Verboven, zaakvoerder, Kapellen

Havenmeester: Caria Van Thurenhout, huisvrouwWirlebroek

Op de AV dd 23/03/2013 werd door de leden Carla Van Thurenhout aanvaard als lid van de raad van bestuur en dit met goedkeuring van de AV.

Art. 8. De Raad van Bestuur kan aile handelingen van bestuur en beschikkingen verrichten, van welke aard ook, die voor het verwezenlijken van het doel van de vereniging noodzakelijk of dienstig zijn, mits zij

niet door de wet of door deze statuten bij uitsluiting aan de algemene vergadering zijn opgedragen. De raad van bestuur kan derhalve alle beslissingen nemen behalve ; contractuele verbindingen voor een termijn langer dan drie jaar,aangaan van leningen, aankoop van onroerende goederen. Het bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte en treedt in rechte op als eiser of als verweerder, door toedoen van de

voorzitter.

Voor handelingen waarvan de waarde 1250 Euro overschrijdt, is de vereniging ten aanzien van derden slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter en de secretaris of een tweede beheerder. De raad van bestuur kan uit zijn leden een gemachtigde benoemen voor elle handelingen van dagelijks bestuur.

,Voor-i,,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Art 9. Het verenigingsjaar gaat in op I januari en eindigt op

31 december, het eerste boekjaar loopt van 12 februari tot 31 december 1983.

De jaarvergadering, waarop de Raad van bestuur rekening en verantwoording doet en kwijting vraagt voor zijn beheer,wordt gehouden in het eerste kwartaal van ieder jaar.

Art. 10. Deze statuten kunnen slechts gewijzigd worden overeenkomstig

het bepaalde in artikel 8 van de wet van 27 juni 1921.

Art. 11. Bij ontbinding van de vereniging wordt het vermogen en voldoening van de schulden, overgedragen aan de vereniging die hetzelfde doel nastreeft. Hierover beslist de laatste algemene vergadering.

Art. 12. De raad van bestuur stelt een huishoudelijk reglement op

waarvan de inhoud echter niet mag afwijken van hetgeen door de statuten bepaald.Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dirk Roofthooft

voorzitter

23/03/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/04/2012
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RGELEGDI

0 6 -o4- 2012

~ ~ ~

F RBCÍ-;?'P3~j~fK ~---~._ KOOPHA'c "qiet4 MECHELEN

GRIFFI v

~..,,..,_.,...,,,

1111111)111111,11,1,11,1111111,i#!1111111

Benaming : VVW CLOTHILDE VZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Hellegatstraat 1 2870 Puurs

Ondememingsnr : `424.693.615

Voorwerp akte : GECOORDINEERDE VERSIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



N. 8664

VVW Clothilde VZW

Hellegatstraat 1

2870 Ruisbroek Sauvegarde Puurs

Identificatienummer: 8664/83

Ondernemingsnummer 424693615

STATUTEN

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "VVW Clothilde v.z.w. " en is gevestigd te Willebroek, Dendermondse steenweg 15 adreswijziging Hellegatstraat 1 2870 Puurs deelgemeende Ruisbroek Sauvegarde, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Mechelen

Art. 2. De vereniging heeft tot doel: bevordering van de waterski

Sport Zowel competitief als recreatief ais ook het bevorederen van htet toerisme zowel op als langs het

water in de regio.

Art. 3. Er zijn ten minste drie eigenlijke leden.

Art.4.1 De vereniging bestaat uit eigenlijke en toetredende leden. Alleen de eigenlijke leden hebben stemrecht

Art.4.2 Eigenlijke leden zijn: de leden die na een schriftelijke aanvraag gericht te hebben aan de raad van bestuur. Deze laatste neemt deze aanvraag op ais agendapunt op de eerst volgende statutaire vergadering, waar ze al dan niet met gewone meerderheid van stemmen aanvaard worden.









Toetredende leden zijn zij die, na een schriftelijke aanvraag gericht te hebben aan de raad van bestuur, door deze laatste als dusdanig met gewone meerderheid van stemmen aanvaard worden. De toetredende leden hebben geen stemrecht

Kunnen onder meer toegelaten worden als eigenlijk of toetredend lid, de personen die een gekende binding', met of sympathie voor de watersport of andere doeleinden van de vereniging doen blijken.

De beslissing van de raad van bestuur is zonder beroep en moet niet gemotiveerd warden. Zij wordt per gewone brief ter kennis gebracht aan de kandidaten.

Art4.3 De leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door schriftelijk hun ontslag te geven aan de raad van bestuur. Wordt als ontslagnemend geacht, het lid dat de verschuldigde bijdragen niet betaalt binnen de maand na een herinnering die hem per aangetekende brief wordt toegestuurd. Het',

ontslagnemend lid verbindt zich tot het betalen van de vervallen bijdragen en van de_ lopende_bijdrage.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De uitsluiting van een eigenlijk lid kan slechts uitgesproken worden door de algemene vergadering met een tweederden meerderheid van de aanwezige stemmen.

De raad van bestuur mag, in afwachting van een desbetreffende beslissing van de algemene vergadering, de leden schorsen die zich schuldig zouden maken aan een ernstige inbreuk op de statuten en/of het huishoudelijk reglement; een daad zouden stellen of een nalatigheid zouden begaan die nadelig is voor het doel van de vereniging of van die aard is dat het aanzien of de eer van de vereniging of van haar leden schade wordt berokkend.

De uitsluiting van een toetredend lid gebeurt door de raad van bestuur die besluit met gewone meerderheid van stemmen.

Art4.4 Het ontslagnemend of uitgesloten lid en de rechthebbenden van het ontslagnemend, uitgesloten of overleden [id, kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk vermogen.

Art.4.5 De eigenlijke leden zijn gehouden elk jaar een bijdrage te betalen waarvan het bedrag jaarlijks wordt vastgesteld tot een maximum van vierhonderd Euro. De bijdrage van de toetredende leden wordt tevens elk jaar vastgesteld en zal ten hoogste achthonderd Euro bedragen.

Aan de vzw betaalde bijdragen zijn definitief en bijgevolg niet terugvorderbaar.

Art. 5. De algemene vergadering komt ten minste eenmaal per jaar,

in het eerste kwartaal bijeen; alle leden worden door toedoen van de voorzitter of, bij gebreke van dien, door de secretaris of door vijftig procent van de eigenlijke [eden opgeroepen, bij gewone brief, die de agenda vermeldt en ten minste acht dagen voor de vergadering wordt verzonden.

Art. 6. De algemene vergadering heeft alle bevoegdheden die de

wet haar toekent

Art. 7. De raad van bestuur van de vereniging bestaat uit ten minste drie leden, de voorzitter ,secretaris en penningmeester

De raad van bestuur is als volgt samengesteld :

Voorzitter: Dirk Roofthooft, bankier, Willebroek

Secretaris : Ronny Van Rentergem ,bediende,Deume

Penningmeester : Patrick Verboven, zaakvoerder, Kapellen

Op de AV dd 17/03/2012 werd op eigen verzoek Artur Plichta ontslagnemend en niet vervangen en dit met goedkeuring van de AV.

Art 8. De Raad van Bestuur kan alle handelingen van bestuur en beschikkingen verrichten, van welke aard ook, die voor het verwezenlijken van het doel van de vereniging noodzakelijk of dienstig zijn, mits zij

niet door de wet of door deze statuten bij uitsluiting aan de algemene vergadering zijn opgedragen. De raad van bestuur kan derhalve alle beslissingen nemen behalve : contractuele verbindingen voor een termijn langer dan drie jaar,aangaan van leningen, aankoop van onroerende goederen. Het bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte en treedt in rechte op als eiser of als verweerder, door toedoen van de

voorzitter.

Voor handelingen waarvan de waarde 1250 Euro overschrijdt, is de vereniging ten aanzien van derden slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter en de secretaris of een tweede beheerder. De raad van bestuur kan uit zijn leden een gemachtigde benoemen voor alle handelingen van dagelijks bestuur.

-i*

Luik B - Vervolg

Art 9. Het vererngingsjaar gaat in op I januari en eindigt op

31 december, het eerste boekjaar loopt van 12 februari tot 31 december 1983.

De jaarvergadering, waarop de Raad van bestuur rekening en verantwoording doet en Kwijting vraagt voor zijn beheer,wordt gehouden in het eerste kwartaal van ieder jaar.

Art. 10. Deze statuten kunnen slechts gewijzigd worden overeenkomstig

het bepaalde in artikel 8 van de wet van 27 juni 1921.

Art. 11. Bij ontbinding van de vereniging wordt het vermogen en

voldoening van de schulden, overgedragen aan de vereniging die

hetzelfde doel nastreeft. Hierover beslist de laatste algemene vergadering.

Art. 12. De raad van bestuur stelt een huishoudelijk reglement op

waarvan de inhoud echter niet mag afwijken van hetgeen door de statuten bepaald.Tekst

Dirk Roofthoott

voorzitter

17/03/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging or stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

15/05/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





5 - MEf 2015



RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTIMMEN, afd. MECHELEN









Benaming : VVW CLOTHILDE VZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Hellegatstraat 1 2870 Puurs

Ondernemingsnr : '424.693.615

Voorwerp akte : GECOORDINEERDE VERSIE

N. 8664

vvW Clothilde VZW

Hellegatstraat 1

2870 Ruisbroek Sauvegarde Puurs

Identificatienummer 8664/83

Ondernemingsnummer 424693615

STATUTEN

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "VVW Clothilde v.z.w. e en is gevestigd te Willebroek, Denderrnondse steenweg 15 adreswijziging Hellegatstraat 1 2870 Puurs deelgemeende Ruisbroek; Sauvegarde, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Mechelen

Art. 2. De vereniging heeft tot doel: bevordering van de waterski

Sport. Zowel competitief als recreatief als aak het bevorederen van htet toerisme zowel op als langs het:

water in de regio.

Art. 3. Er zijn ten minste drie eigenlijke leden.

Art.4.1 De vereniging bestaat uit eigenlijke en toetredende leden. Alleen de eigenlijke leden hebben stemrecht.

Art.4.2 Eigenlijke leden zijn: de leden die na een schriftelijke aanvraag gericht te hebben aan de raad van bestuur. Deze laatste neemt deze aanvraag op als agendapunt op de eerst volgende statutaire vergadering,; waar ze al dan niet met gewone meerderheid van stemmen aanvaard worden.

Toetredende leden zijn zij die, na een schriftelijke aanvraag gericht te hebben aan de raad van bestuur, door deze laatste als dusdanig met gewone meerderheid van stemmen aanvaard worden, De toetredende leden hebben geen stemrecht.

Kunnen onder meer toegelaten worden als eigenlijk of toetredend lid, de personen die een gekende binding met of sympathie voor de watersport of andere doeleinden van de vereniging doen blijken.

De beslissing van de raad van bestuur is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden. Zij wordt per gewone brief ter kennis gebracht aan de kandidaten.

Art.4.3 De leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door schriftelijk hun ontslag te geven aan de raad van bestuur. Wordt als ontslagnemend geacht, het lid dat de verschuldigde bijdragen niet betaalt binnen de maand na een herinnering die hem per aangetekende brief wordt toegestuurd. Het

ontslagnemend lld verbindt_zich tot het betalen var* de vervallen bijdragen en van de (opende bijdrage,

Op de laatste blz. van Luik 88 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De uitsluiting van een eigenlijk lid kan slechts uitgesproken worden door de algemene vergadering met een tweederden meerderheid van de aanwezige stemmen.

De raad van bestuur mag, in afwachting van een desbetreffende beslissing van de algemene vergadering, de leden schorsen die zich schuldig zouden maken aan een ernstige inbreuk op de statuten en/of het huishoudelijk reglement; een daad zouden stellen of een nalatigheid zouden begaan die nadelig is voor het doel van de vereniging of van die aard is dat het aanzien of de eer van de vereniging of van haar leden schade wordt berokkend.

De uitsluiting van een toetredend lid gebeurt door de raad van bestuur die besluit met gewone meerderheid van stemmen.

Art.4.4 Het ontslagnemend of uitgesloten lid en de rechthebbenden van het ontslagnemend, uitgesloten of overleden [id, kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk vermogen.

Art.4.5 De eigenlijke leden zijn gehouden elk jaar een bijdrage te betalen waarvan het bedrag jaarlijks wordt vastgesteld tot een maximum van vierhonderd Euro. De bijdrage van de toetredende leden wordt tevens elk jaar vastgesteld en zal ten hoogste achthonderd Euro bedragen.

Aan de vzw betaalde bijdragen zijn definitief en bijgevolg niet terugvorderbaar.

Art. 5. De algemene vergadering komt ten minste eenmaal per jaar,

in het eerste kwartaal bijeen; aile leden worden door toedoen van de voorzitter of, bij gebreke van dien, door de secretaris of door vijftig procent van de eigenlijke leden opgeroepen, bij gewone brief, die de agenda vermeldt en ten minste acht dagen voor de vergadering wordt verzonden.

Art. 6. De algemene vergadering heeft alle bevoegdheden die de

wet haar toekent.

Art. 7. De raad van bestuur van de vereniging bestaat uit ten minste drie leden, de voorzitter ,secretaris en

penningmeester "

De raad van bestuur is als volgt samengesteld

Voorzitter : Dirk Roofthooft, bankier, Willebroek

Secretaris ; Ronny Van Rentergem ,bediende,Deume

Penningmeester : Reimond Peeters , zaakvoerder, Puurs

bestuurslid : Carla Van Thurenhout, huisvrouw Willebroek

bestuurslid : Ghislaine Daems, laborante, Lint

bestuurslid : Jan Rose, leidinggevende, Antwerpen

Op de AV dd 21/03/2015 werd door de leden het ontslag aanvaard van Patrick Verboven .

op de AV van 21/03/2015 werden Peeters Reimond, Daems Ghislaine en Rose Jan aanvaard als lid van de

raad van bestuur en dit met goedkeuring van de AV.,

Art. 8. De Raad van Bestuur kan alle handelingen van bestuur en beschikkingen verrichten, van welke aard ook, die voor het verwezenlijken van het doel van de vereniging noodzakelijk of dienstig zijn, mits zij

niet door de wet of door deze statuten bij uitsluiting aan de algemene vergadering zijn opgedragen. De raad van bestuur kan derhalve alle beslissingen nemen behalve : contractuele verbindingen voor een termijn langer dan drie jaar,aangaan van leningen, aankoop van onroerende goederen. Het bestuur vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte en treedt in rechte op als eiser of als verweerder, door toedoen van de

voorzitter,

Voor handelingen waarvan de waarde 1250 Euro overschrijdt, is de vereniging ten aanzien van derden slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter en de secretaris of een tweede beheerder. De raad van bestuur kan uit zijn leden een gemachtigde benoemen voor alle handelingen van dagelijks bestuur.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B Vervolg

Art. 9. Het verenigingsjaar gaat in op I januari en eindigt op

31 december; het eerste boekjaar loopt van 12 februari tot 31 december 1983.

De jaarvergadering, waarop de Raad van bestuur rekening en verantwoording doet en kwijting vraagt voor zijn beheer,wordt gehouden in het eerste kwartaal van ieder jaar.

Art.10. Deze statuten kunnen slechts gewijzigd worden overeenkomstig

het bepaalde in artikel 8 van de wet van 27 juni 1921.

Art. 11. Bij ontbinding van de vereniging wordt het vermogen en

voldoening van de schulden, overgedragen aan de vereniging die

hetzelfde doel nastreeft. Hierover beslist de laatste algemene vergadering.

Art. 12. De raad van bestuur stelt een huishoudelijk reglement op

waarvan de inhoud echter niet mag afwijken van hetgeen door de statuten bepaald.Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Dirk Rootthooft

voorzitter

21/03/2015

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VVW CLOTHILDE

Adresse
HELLEGATSTRAAT 1 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande