VZW LAMPONE

Divers


Dénomination : VZW LAMPONE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.063.021

Publication

11/04/2013
ÿþMDD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(

i REM11.1. II

Wergelegif ter griffie van de Reehlenk

van i(Gapharlt;el fa Qanverperr, op

Griffie el APR. 2013

Ondernemingsnr : 833.063.021

Benaming

(voluit) : vzw Lampone

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Emiel Banningstraat 10/1 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging zetel

Beslissing van de algemene vergadering van 25/03/2013

De nieuwe zetel zal gevestigd zijn in de Korte Achteromstraat 13 te 2018 Antwerpen

03/02/2011
ÿþMOD 2.2

ee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : vzw Lampone

Neergelegd ter rid vcn Hechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

2 4 JAN 2011











*11019106*

1

Vooi

behoui

aan h

Belgi~

5taatsi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) .

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Emiel - Banningstraat 1011, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : oprichtingsacte vzw Lampone

De vereninging vzw Lampone wordt opgricht op 14 januari 2011 volgens de wet op de vereniging zonder

" winstoogmerk van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002 en 16 januari 2003.

Volgende statuten worden unaniem aanvaard door de Algemene Vergadering van 14 januari 2011:

Art 1: De naam van de vereniging is "vzw Lampone". Ze wordt opgericht voor onbepaalde tijd en haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen Emiel - Banningstraat 1011, en Is gelegen in het gerechtelijke arrondissement Antwerpen.

Art 2: De vereniging heeft tot doel: het verwezenlijken, bevorderen en verspreiden van artistieke, culturele en sociaal artistieke werken en activiteiten in de meest ruime zin.

Art 3: Het minimum aantal leden is vier. De vereniging telt enkel de werkelijke leden als leden. De leden zijn' geen financiële bijdrage verschuldigd.

Art 4: Over de toetreding van leden wordt beslist door de Algemene Vergadering. De uitsluiting van leden, wordt beslist door de Algemene Vergadering. Ontslag wordt genomen door eenvoudige brief aan de Raad van: Bestuur. Het lid dat ontslag neemt of uitgesloten wordt kan geen aanspraak maken op het bezit van de vereniging.

Art 5: De Algemene Vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen door de Raad van Bestuur die hiertoe alle leden minstens acht dagen voor de vergadering aanschrijft. De Algemene Vergadering moet ook worden samengeroepen binnen de maand na schriftelijk verzoek van één vijfde van de leden.

Art 6: De agenda van de Algemene Vergadering wordt bepaald door de Raad van Bestuur. Over een punt' dat niet op de agenda voorkomt kan slechts met eenparigheld van stemmen worden beslist. Indien de' Algemene vergadering wordt samengeroepen op verzoek van één vijfde van de leden, wordt de agenda bepaald door deze leden.

Art 7: De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheden die haar door de wet worden toegekend:

-de goedkeuring en de wijziging van de statuten.

-de (her)benoeming, de afzetting en de kwijting van de bestuurders

-de (her)benoeming, de afzetting en de kwijting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging

-de goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening

-de beslissing tot ontbinding van de vereniging

-de uitsluiting van een lid

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Art 8: Alle verslagen en beslissingen van de Algemene Vergadering worden na ondertekening door twee. bestuurders opgenomen in een hiertoe bestemde map die op de zetel van de vereniging ter inzage ligt voor alle: leden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

J MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art 9: De Raad van Bestuur bestaat uit minstens drie leden. De bestuurders warden (her) benoemd door de Algemene vergadering voor een periode van vijf jaar. Het mandaat eindigt bij overlijden, bij afzetting door de Algemene Vergadering, bij het verstrijken van de termijn van vijf jaar of om wettelijke redenen.

Art 10: De Raad van Bestuur vergadert minstens tweemaal per jaar. Alle bestuurders worden minstens acht dagen voor de vergadering aangeschreven. De Raad van Bestuur moet ook worden samengeroepen binnen de maand na schriftelijk verzoek van één vijfde van de bestuurders. De beraadslagingen en beslissingen worden na ondertekening door twee bestuurders opgenomen in een hiertoe bestemde map die op de zetel van de vereniging ter inzage ligt voor alle leden.

Art 11: De Raad van Bestuur beschikt over alle bevoegdheden tenzijn deze door de wet zijn toegekend aan de Algemene Vergadering. Zo kan de Raad van Bestuur alle daden van beheer en beschikking stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de vereniging aanbelangen.

Art 12: De Raad van Bestuur vertegenwoordigd de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en handelingen. Twee bestuurders kunnen met hun gezamelijke handtekening de vereniging verbinden en vertegenwoordigen in alle materies. Het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor. De Raad van Bestuur kan zich geheel of gedeeltelijk laten vervangen door bijzondere lasthebbers.

Art 13: Elk maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Op deze laatste datum worden de rekeningen afgesloten en de begrotingen voor het volgend jaar opgemaakt door de Raad van Bestuur. Deze rekeningen en begrotingen warden ten minste acht dagen voor de bijeenkomst van de Algemene Vergadering schriftelijk aan de leden bezorgt, ten einde te kunnen worden goedgekeurd op de vergadering.

Art 14: Bij ontbinding en vereffening van de vereniging wordt in elk geval het maatschappelijk vermogen overgedragen aan een vereniging met gelijkaardige doelstellingen.

Opgemaakt te Antwerpen op 14 januari 2011 in vijf originele exemplaren, waarvan alle stichtende leden verklaren een exemplaar te hebben ontvangen en één exemplaar zal worden bijgehouden op de zetel van de vereniging door ondergetekenden

Meneer Armand Lambrechts, bediende, geboren te Hasselt op 24-12-1950 en wonende te Zutendaal, Hoogstraat 31

Mevrouw Maria Fabry, bediende, geboren te Genk op 17-08-1952 en wonende te Zutendaal, Hoogstraat 31 Meneer Michaël Verheyden, zelfstandige, geboren te Genk op 30-11-1978 en wonende te Genk, Reinpadstraat 81

Mevrouw Christine Verheyden, bediende, geboren te Genk op 31-07-1981 en wonende te Antwerpen, Emiel - Banningstraat 10,1

-Uitreksel uit de eerste buitengewone Algemene Vergadering

Onmiddellijk na de oprichting van de vereniging zonder winstoogmerk Lampone, met zetel te 2000 Antwerpen, Emiel - Banningstraat 10/1, zijn de stichters in buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen en hebben in uitvoering van artikel 7 van de statuten van voormelde vereniging voor de eerste maal als leden van de Raad van Bestuur aangesteld en dewelke hun mandaat hebben aanvaard:

Voorzitter: De heer Armand Lambrechts, bediende, geboren te Hasselt op 24-12-1950 en wonende te

" Zutendaal, Hoogstraat 31

Ondervoorzitter: Mevrouw Maria Fabry, bediende, geboren te Genk op 17-08-1952 en wonende te Zutendaal, Hoogstraat 31

Secretaris - Penningmeester: De heer Michaël Verheyden, zelfstandige, geboren te Genk op 30-11-1978 en wonende te Genk, Reinpadstraat 81

. Opgemaakt in vijf exemplaren te Antwerpen op 14 januari 2011 en ondertekent door alle stichtende leden en bestuurders die verklaren te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging: stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/07/2015
ÿþ M0p 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

11111111

*15106634*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

4

13 Mil 2035

af eigiktweroen

Ondernemingsnr : 833.063.021

Benaming

(voluit) : vzw Lampone

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Korte Achteromstraat 13, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging Zetel

Beslissing van de algemene vergadering 3/07/2015

De nieuwe zetel zal gevestigd zijn in de Hoogstraat 31, 3690 Zutendaal

Lambrechts Armand - Voorzitter

Fabry Mia - Ondervoorzitter

Verheyden Michaël - Secretaris - Penningmeester

Coordonnées
VZW LAMPONE

Adresse
Zetel : Korte Achteromstraat 13, 2000 Antwerpen

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande