W L K

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W L K
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.690.625

Publication

11/06/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

I~

11111,1101,0





Airc:e bank van

Antwerpen

0 2 1Ut11 i 5

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : DE.31-e90.

Benaming (voluit) : W L K

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schanshoeveweg 8

2840 Rumst

Onderwerp akte :Oprichting vennootschap bij partiële splitsing

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEGILA", met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2C, opgemaakt door notaris Johan Rooms te Boom op 20 mei 2015, gedeponeerd ter registratie, blijkt dat de vergadering beslist heeft tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van een deel van het vermogen van de; vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid °W L K", met maatschappelijk zetel te 2840 Rumst, Schanshoeveweg 8,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

1. de bedrijvigheid van directieconsulent inzake human resources, organisatie, beheer, bedrijfsbeleid,' marktstudie, reclame, sponsoring, public relations en meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële en bedrijfseconomische aangelegenheden;

2. de aanwerving, de selectie, de vorming en het ter beschikking stellen van personeel;

3, het verwerven, in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden, in het kader van wetenschappelijk, professioneel of administratief dienstbetoon;

4. de deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen," voorschotten of borgstellingen;

5, het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard; 8, het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse ondernemingen, en het beheer van deze participaties; De vennootschap ontzegt zich evenwel elke activiteit onderworpen aan de controle van de Commissie voor Bank- en Financiewezen.

7. het huren en verhuren, de aan- en verkopen van roerende goederen;

8. het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, omvattend het aankopen, het verkopen, het huren en verhuren, het doen bouwen, het doen verbouwen, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zouden geven.

9. het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen, het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie van realisaties, het verstrekken van diensten en adviezen terzake, dit alles in de ruimste zin van het woord;

10. alle engineeringwerkzaamheden

11. alle advies, dienstverlening en andere werkzaamheden betreffende veiligheidscoördinatie;

12. groot-, klein-, en tussenhandel, alle handel onder welke vorm ook, zowel verkoop in binnen- en buitenland, alsmede de verandering, vervaardiging, vervorming, omvorming, herstelling, verpakking of welke handel in en van of met betrekking tot alle producten:

a. dienstig voor land- en tuinbouw, alle siervoorwerpen, tuinmeubelen, tuingerief en alles wat dient voor huis en tuin,

b. alle ijzerwaren, alle apparatuur, elektrische en andere,

c. aile planten beschermingsmiddelen,

d. kleding voor land- en tuinbouw,

e. alle dierenbenodigdheden, voeders, meststoffen en dergelijke

mod 11.1

f. snuisterijen en fantasieartikelen

g. alle geschenkartikelen

h. feestartikelen

L luxeartikelen

j. kunstvoorwerpen

k. speelgoed

I. alle artikelen bestemd voor vrijetijdsbesteding en hobbymaterialen

m. reclame- en documentatieartikelen

n. artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen

13. het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen, enz, het lappen van ramen, het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in

gebouwen, schepen, treinen, enz.

Onderhouds- en herstellingswerken aan gebouwen, constructies en interieur.

Magazijnwerkzaamheden en aanvullen van winkelrekken.

14. Zowel in binnen- en buitenland en voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen :

De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tea-rooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten alsook het inrichten van banketten en feestelijkheden, de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees en viswaren, ijs en rookwaren, en alle aanverwante artikelen.

15. in het algemeen:

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, hierboven niet-limitatief opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening, zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar, of anderszins, doch steeds met uitsluiting van de activiteiten voorbehouden aan wettelijk gereglementeerde beroepen, in zoverre althans de vennootschap niet aan de vestigingsvereisten zou voldoen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondememingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd eenenzestig duizend honderd drieënvijftig euro dertien cent (¬ . 461 153,13), verdeeld in eenendertig duizend tweehonderd eenenvijftig (31.251) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd de heer DEVRIEZE Wim Jos Koen, geboren te Reet op vijfentwintig september negentienhonderdvijfenzestig, met opvolgend bij ontijdige onmogelijkheid tot uitvoeren van het mandaat zijn echtgenote Lieve Van Bulck.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

* Door de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A Audit, vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Bonheiden, werd het verslag overeenkomstig artikel 677 Wetboek van Vennootschappen, verwijzend naar artikel 746 Wetboek van Vennootschappen opgesteld, dat alle mededelingen bevat zoals opgesomd door artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag, opgemaakt op 15 april 2015, luiden ais volgt:

"Op basis van onze controles uitgevoerd inzake de partiële splitsing van de NV DEGILA waarbl een gedeelte van de activa en passiva van deze vennootschap worden overgedragen aan de nieuw op te richten vennootschap BVBA W L K, conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren met betrekking tot fusie-en splitsingsverrfchtingen van handelsvennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt:

Vctor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

mod 11.1

- in het kader van deze partiële splitsing zijn de methoden, aangewend ter bepaling van de ruilverhouding, ' evenals het betrekkelijk gewicht dat aan iedere methode gehecht werd, passend ter bepaling van de relatieve aandeelwaarde van de ene vennootschap t.o.v. de andere;

- door het bestuursorgaan van de vennootschap NV DEGILA werd de waarde van een aandeel van de NV DEGILA bepaald op EUR 777, 83 voor de splitsing. Na de splitsing zal de waarde van een aandeel van de NV Degila nog EUR 593,78 bedragen.

- de waarde van het af te splitsen deel dat wordt overgedragen aan de bvba W L K , bestaande uit activa en passiva, van de NV DEGILA werd bepaald op EUR 5.751.754,56. De waarde van een aandeel van de BVBA W L K bedraagt EUR 184, 05.

- de ruilverhouding van 31.251 kapitaalaandelen BVBA W L K voor 31.251 kapitaalaandelen NV DEGILA is passend en redelijk;

- de wederkerige rechten van de betrokken partijen werden gerespecteerd en hun verplichtingen werden volledig vastgesteld.

- er werden geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld bij de waardering van beide vennootschappen. Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.".

* De vergadering verleent alle machten aan het bestuur van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen, en aan de minuuthoudende notaris tot het opmaken en neerleggen ter griffie van de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VS&P NV, gevestigd te 2840 Rumst, Pierstraat 217, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren bij elle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting te doen.

Vgor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en revisoraal controleverslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.01.2016, NGL 31.08.2016 16565-0442-011

Coordonnées
W L K

Adresse
SCHANSHOEVEWEG 8 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande