W & R

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W & R
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.658.148

Publication

27/02/2014
ÿþMod 11.1

11Y ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

i lijnil(111 II N

lr ,~~~ ~ü~ á , . . , f ~i~ l~e~ét~

1 ;~,

vat KoOphGIFtdt;ï io Anïwcipen, op

1 8 FrK 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5 4 6. e 5 8 . 4 8 :

Benaming (vofuit) :W&R

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Grote Markt 20, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 12 februari 2014, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "W&R" werd opgericht aIs volgt:

VENNOTEN:

1. De heer VERCRUYSSEN Roger, geboren te Antwerpen op negenentwintig december negentienhonderd tachtig, rijksregisternummer 80.12.29 403-06, wonende te 2250 Olen, Welvaartstraat 1.

2. De heer VAN BRANTEGHEM Wannes, geboren te Mortsel op twee maart negentienhonderd negenentachtig, rijksregisternummer 89.03.02 105-76, wonende te 2250 Olen, Welvaartstraat 12.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "W&R". ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Grote Markt 20.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- De uitbating van een drankgelegenheid, restaurant, tearoom, snackbar, fast food-zaak, sandwichbar, crêperie, warme wafelkraam, ijssalon, drive-in restaurant, pizzeria, frituur en hotel.

- De bereiding en verkoop van koude en warme dranken, gerechten, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, bieren, waters, limonades, fruitsappen, koffie, thee en alle andere dranken, sandwiches, gebak, kaas en alle andere eetwaren.

- Groot- en kleinhandel in wijn, alcoholische dranken, bieren, limonades en drinkwater en alle producten dienstig voor de uitbating en toelevering van ondernemingen in de horecasector en distributiesector.

- Het inrichten van culturele manifestaties, seminaries, festiviteiten en andere.

- Commissionair, import, export, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bewerking, verpakking en verdeling van alle goederen, als onder meer voedingswaren en dranken, tabakswaren.

" Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of I kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

~

Staatsblad

Luik B - vervolg

- Het nemen van participaties in ondernemingen, aI dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coërdineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en fmanciële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisátieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

1. Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

I . De heer VERCRUYSSEN Roger, wonende te 2250 Olen, Welvaartstraat 12, titularis van vijftig (50) aandelen 2. De heer VAN BRANTEGHEM Wannes, wonende te 2250 Olen, Welvaartstraat 12, titularis van vijftig (50) aandelen

Samen: honderd (100) aandelen of de totaliteit der aandelen.

De oprichters erkennen lezing te hebben gekregen:

- van artikel I40I, 5° van het Burgerlijk Wetboek betreffende de Iidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen;

- van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek met betrekking tot zekere goederen afhankelijk van het gemeenschappelijk vermogen waarover door een echtgenoot is beschikt zonder uitdrukkelijke instemming van de andere echtgenoot.

Ten bewijze dat zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) van het geplaatste kapitaal. werd gestort, wordt door verschijners een bankattest overhandigd, uitgaande van KBC gedateerd op 11 februari 2014 waaruit blijkt dat ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00), van het geplaatst kapitaal werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht ondér zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootscha_p_2. te

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gisc

Staatsblad

treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die

waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een

verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk

op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten

tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit

ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap, Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde dinsdag van juni om zeventien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

JAARREKENING.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris

alsmede de jaarrekening op overeenkomstig artikel 92 of 93 van het Wetboek van Vennootschappen.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het màatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend vijftien.-

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

De oprichters verklaren dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer VERCRUYSSEN Roger, en. De heer VAN BRANTEGHEM

Wannes, echtgenoot van De heer VERCRUYSSEN Roger, wonende te 2250 Olen, Welvaartstraat 12.

Die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d, het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e, geen commissaris te benoemen..

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige

identiteitsbewijzen.

Volmacht.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- "

behouden aan het Belgisch

1 Staatsblad

f .

1

Duik B - vervolg

Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W. ", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd;

Afschrift van het proces-verbaal

29/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernem in gsnr : 0546.658.148

Benaming

(voluit) : W&R

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeid

Zetel : Grote Markt 20, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER - OVERDRACHT AANDELEN

Dhr. VAN BRANTEHEM WANNES wordt ontslagen als zaakvoerder. Hem wordt kwijting verleent over zijn mandaat.

Dhr. VERCUYSSEN ROGER wordt ontslagen als zaakvoerder. hem wordt kwijting verleent over zijn mandaat

dhr. MAHMUD DZHANAN MESUT en Dhr. MAHMUD MESUT HALIL worden benoemd tot zaakvoerder.

Dhr. VAN BRANTEHEM WANNES en Dhr. VERCUYSSEN ROGER dragen 100 aandelen over aan dhr. MAHMUD DZAHAN MESUT en Dhr. MAHMUD MESUT HALIL

Verdeling aandelen na overdracht :

MAHMUD DZHANAN MESUT : 50 aandelen

MAHMUD MESUT HALIL: 54 aandelen

Alg. vergadering van 01/05/2015

MAHMUD DZHANAN MESUT

ZAAKVOERDER

tag

Voc behoc aan Belgl Staats

iw

KECII dl ik V lot ltlt.l-

Antwerpen

19 MEI 2015

afdeling Antwerpen

ts°rittie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0132-011

Coordonnées
W & R

Adresse
GROTE MARKT 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande