W. BENS BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W. BENS BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.041.357

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 27.03.2014 14075-0017-017
13/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

til lesphindel Aderpén

02 OKT, 2014

ardeeîreierpen

1111111!1118111jj11,11111111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :

C 3c_

Benaming (voluit) : W. BENS BEHEER

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Nollekensweg 15

2960 Brecht

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - STATUTENWIJZIGING

IHet blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op tweeëntwintig september

tweeduizend veertien, neergelegd vaar registratie, dat: ,!

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte:! aansprakelijkheid "W. BENS BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Nallekensweg 15, ondernemingsnummer 0810,041.357 RPR Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van:: het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ten helope van negentig procent (90%) van het tussentijds

brutodividend, hetzij met een bedrag van honderd eenendertigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 131.860,00), om het kapitaal te brengen van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) op tweehonderd zesenvijftigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 256.850,00), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe* aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen, met dien verstande dat later: doorgevoerde kapitaalvemiinderingen prioritair zullen worden aangerekend op (de waarde van) het kapitaal valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

2/ Zijn vervolgens tussengekomen, aile huidige aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van!: de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en die verklaren naar verhouding van hun:, huidige aandelenbezit in te schrijven voor een kapitaalverhoging door inbreng in geld met honderd:! eenendertigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 181.850,00), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van! honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) tot tweehonderd zesenvijftigduizend achthonderd vijftig euro:: (¬ 256.850,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van hun:: aandelen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestart.

Dit bedrag staat volledig volgestort ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna wordt bevestigd aan de ! hand van het bankattest.

t: De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in'' ,! artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een:: bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere! rekening met nummer 13E02 1043 6325 4640 op naam van de vennootschap bij CRELAN zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 16 september 2014.

3/ De voormelde kapitaalverhoging met honderd eenendertigduizend achthonderd vijftig euro (E 131.850,00) werd daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderd zesenvijftigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 256.850,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig!' (1.250) gelijke kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

4/ Aile machten worden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, . waaronder de betalingen van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

- 5/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan de FIDUCIAIRE DERGENT & DERGENT, besloten vennootschap'. ! met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Rubensstraat 101, en diens': aangestelden en/of lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' ----""' .-

inbegrip van alle eventuele formaliteiten voor wijzigingen e diensten van d e Belastingen over de

Toegevoegde Waarde, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

6/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, met name vervanging van de artikelen 29 en volgende van de statuten door onderstaande tekst:

«Artikel 2. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten aile tilde en bij gewone meerderheid van ` stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De algemene vergadering beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Voorgaande procedure met betrekking tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar(s) door de bevoegde rechtbank van koophandel dient niet te warden gevolgd ingeval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte, mits voldaan is aan de wettelijke voorwaarden terzake.

Artikel 30. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikel 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Artikel 31. WIJZE VAN VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die: te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

TITEL WU. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGE VAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 32, Algemene bepaling

: Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en is beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid; hij verliest dan evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, is de oprichter-rechtspersoon hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen aangegaan, zolang de vennootschap als enige vennoot slechts de rechtspersoon telt die deze vennootschap alleen heeft opgericht.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot In de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot ! geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van ! aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de ; bekendmaking van haar ontbinding"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 09.04.2013 13085-0405-018
30/12/2011
ÿþ'Tl

Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de L-ikte; L E 3 D

rom`': TrèLe e /, KL.,,

ll

*11197613

40NiTEU19 ~EL.GE DI RECTImN

2 .1 -12- 2011

31SEâF-I STA '1.TSBLAI) l]~; yri~,?er

t;~.s~-uutl - crie, a

1 5 KC. 2011

Ondernemingsnr : 0810.041.357

Benaming

(volgit) : W. BENS BEHEER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Dokter Versmissenstraat 5 te 2320 Hoogstraten Onclemerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2960 Brecht, Nollekensweg 15, en dit vanaf heden 01 december 2011.

Gedaan te Hoogstraten, 01 december 2011.

BENS Willy

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de cerso(o)rfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwaord;gen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.11.2011, NGL 06.12.2011 11628-0563-017
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 29.03.2011 11068-0461-017

Coordonnées
W. BENS BEHEER

Adresse
NOLLEKENSWEG 15 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande