W. VAN AERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W. VAN AERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.758.982

Publication

27/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313956*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

25-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Nijverheidsstraat(HRT) 16

Ondernemingsnummer :

0635758982

Benaming (voluit) : W. van Aert

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck te Mol op 21 augustus 2015 dat er door de heer van AERT Wout, geboren te Herentals op 15 september 1994, gekend onder rijksregisternummer 94.09.15-159.70, ongehuwd, wonende te 2200 Herentals, Nijverheidsstraat 16 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt :

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

De comparant tekent in op het volledig kapitaal door middel van contanten, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) hetzij voor honderd aandelen.

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer BE96 7512 0766 3805 bij de vennootschap Axa Bank, te Berchem, Grotesteenweg 214, geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam  W. van Aert .

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2200 Herentals, Nijverheidsstraat 16.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer­der(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, bij akte verleden voor geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck te Mol op 21 augustus 2015.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

- de promotie van de wielersport, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het deelnemen aan alle wedstrijden in alle disciplines van de wielersport, het organiseren, uitwerken, ondersteunen, begeleiden van sporters, het begeleiden en inrichten van sportwedstrijden, het samenstellen en leiden van wielerploegen;

- het beheer van de auteurs-, imago- en portretrechten van wielrenners en andere sportlui,

2200 Herentals

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

met alle mogelijke activiteiten van merchandising;

- het ontwerp, de fabricage, aankoop en verkoop van kledij en accessoires, al of niet gerelateerd aan de merchandising van wielrenners;

- aan- en verkoop van sportmaterialen in het algemeen en ter ondersteuning van hoger gemelde activiteiten;

- optreden als instructeur, begeleider, zelfstandig werkende sportbeoefenaar;

- vertegenwoordigen van het product en/of de naam op alle mogelijke denkbare wijzen zowel naar sportverenigingen en organisaties als naar de bedrijfswereld toe;

- voeren van publiciteit en aanverwante bezigheden voor en naar sponsors, verenigingen, organisaties en bedrijven, zowel nationaal als internationaal in eigen naam en voor rekening van derden;

- geven van actes de présence, vertegenwoordigen van de vennootschap op alle mogelijke commerciële en publicitaire manieren;

- management, beheer van sportclubs, consulting voor sporters;

- het verlenen van diensten, zowel in consultancy als implementatie aan derden, op vlak van beheer, management, marketing, sales en public-relations:

° professioneel advies van sporters, sportverenigingen, sportorganisaties en manifestaties, bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch, operationeel en commercieel vlak;

° begeleiden van hetgeen vermeld onder voorgaand punt, opmaak van bedrijfs- en marketingplan en diens meer;

° adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

° adviesverlening rond marketingcommunicatie, merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

° adviesverlening rond recrutering en selectie van management, sales en marketing

profielen;

° opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

° het geven van management, sales en marketing opleidingen;

° adviesverlening in de ruimste zin van het woord inzake overnames en stopzetting van verenigingen, organisaties en bedrijven zowel nationaal als internationaal;

° consultancy en realisatie op het gebied van communicatieprojecten;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende

goederen voor eigen beheer.

Horeca

- de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van voedingswaren, al dan niet bereid en alle goederen die aan de horeca-sector verwant zijn.

- de uitbating van restaurants, spijshuizen en drankgelegenheden in de meest uitgebreide zin: het geven van zowel koude als warme gerechten.

- het inrichten en uitbaten van elke vorm van horecabedrijven.

- het aannemen van feesten en recepties in eigen zowel als in vreemde locaties met inbegrip van alle soorten van traiteur­diensten, zelfs moest dit enkel verhuringen van materialen of personeel zijn.

Winkel

- de groot- en kleinhandel in sport-, spel-, hobby- en vrijetijdsartikelen, kleding, schoenen, lederwaren, cosmetica en toestellen voor sport- en lichaamsverzorging, artikelen voor binnenhuisinrichting,

- de productie in eigen beheer of door bemiddeling van derden van de bovenstaande goederen;

- de huur en verhuur van bovenstaande goederen;

- de organisatie van individuele of groepsreizen in binnen- en buitenland, in eigen beheer of voor rekening van derden;

- de organisatie van opleidingen, cursussen, stages, demonstraties voor sporten, spelen, hobby en vrijetijdsbesteding.

- haar werkzaamheden te beschermen of te waarborgen door het nemen van octrooien, patenten of merknamen in binnen- en buitenland.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag bovenvernoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend. Zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

Tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd:

- de heer van AERT Wout, geboren te Herentals op 15 september 1994, gekend onder rijksregisternummer 94.09.15-159.70, wonende te 2200 Herentals, Nijverheidsstraat 16.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden.

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegen­woordigings- , reis- en verblijfkosten.

Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand mei om 20.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag in buitengewone algemene zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerders of commissarissen indien dergelijk orgaan in de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd

kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter

griffie van de Rechtbank van Koophandel, onverminderd hetgeen bepaald onder punt 4 hierna, tot 31

december 2015.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op de tweede dinsdag van de

maand mei 2016, om 20.00 uur.

2. Aanstelling zaakvoerder.

a) Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- de heer van AERT Wout, geboren te Herentals op 15 september 1994, gekend onder rijksregisternummer 94.09.15-159.70, wonende te 2200 Herentals, Nijverheidsstraat 16.

b) Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- Mevrouw DE BIE Sarah, geboren te Herentals op 23 januari 1995, gekend onder rijksregisternummer 95.01.23-434.05, houder van identiteitskaart met nummer 591-4954205-32, wonende te 2200 Herentals, Nijverheidsstraat 16.

Beide zaakvoerders zijn hier aanwezig en aanvaarden hierbij uitdrukkelijk hun mandaat.

De zaakvoerders beslissen onmiddellijk hieraan aansluitend om aan te stellen als vaste vertegenwoordiger in de besloten vennootschap  W. van Aert indien de huidige vennootschap wordt aangesteld als zaakvoerder of bestuurder:

- De heer van Aert Wout, voornoemd.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2200 Herentals,

Nijverheidsstraat 16.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer van Aert en mevrouw De Bie, beiden voornoemd, handelend als zaakvoerders, verklaren alle daden welke werden gesteld vanaf 1 juli 2015 in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Aan Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners BVBA te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 A/0

wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen met de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingsadministraties, waaronder de BTW-

administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van de onderhavige oprichting,

alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel

Get. Geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck

Wordt hiermee neergelegd: Afschrift van de akte.

Coordonnées
W. VAN AERT

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 16 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande