W.D.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W.D.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.165.610

Publication

28/01/2014
ÿþ Mod Wou11 i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*190272111111 I NA

, s;. =r-..,, Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 17' 01' 2014

Ondernemingsnr : 0440.165.610

Benaming

(voluit) : W.D.P.

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraatsebaan 42, 2960 Sint-Lenaarts

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING door onmiddellijke inbreng van het uitgekeerde netto-dividend in toepassing van artikel 537 WIB92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 - Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uit een proces-verbaal gesloten door Karl Van Looy, notaris te Antwerpen op 13 januari 2014, te registreren, van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W.D.A., gevestigd te 2960 Sint-Lenaarts, Hoogstraatsebaan 42, ressorterend onder rechtsgebied Antwerpen blijkt dat deze volgende beslissingen heeft genomen

De voorzitter zet uiteen dat de algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en besluiten over de hiernavermelde agendapunten:.

11 Kapitaalverhoging met zesenveertig duizend driehonderd vijftig euro (46.350 ¬ ) door inbreng in geld, zijnde de onmiddellijke inbreng van het netto-dividend uitgekeerd conform artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 toegekend bij beslissing van de algemene vergadering de dato 16 december 2013, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 ¬ ) naar vierenzestig duizend negenhonderd euro (64.900,- ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2/ a) Verslag van de bestuurder ter verantwoording van de omzetting van de vennootschap; bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 december 2013 gevoegd.

b) Verslag van de BVBA Centrum voor Beleidsinformatie vertegenwoordigd door de heer Goossens Marcel, accountant, kantoor houdend te 2550 Kontich, Pierstraat 273, over de staat van activa en passiva der vennootschap zoals gevoegd bij het verslag van de bestuurder,

3/ Voorstel tot omzetting van de vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Aanneming van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4/ Ontslag van de bestuurder van de oude cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -Kwijting. Benoeming van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3. De voorzitter bevestigt dat:

-er naast aandelen geen andere effecten werden uitgegeven door de vennootschap.

-Er geen aandelen zijn waarvan de eraan verbonden rechten geschorst werden.

Nadat deze uiteenzetting onderzocht is en als juist is erkend dcor de vergadering, vat zij de agenda aan. Na

beraadslaging neemt de vergadering volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zesenveertig duizend driehonderd vijftig euro (46.350¬ ) door inbreng in geld, zijnde de onmiddellijke inbreng van het netto-dividend uitgekeerd conform artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 toegekend bij beslissing van de algemene vergadering de dato 16 december 2013, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 ¬ ) naar vierenzestig duizend negenhonderd euro (64.900,- ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt op zicht van een bankattest afgeleverd door voornoemde financiële instelling op dertig december tweeduizend dertien voormelde deponering van gelden hieruit blijkt, en dat voormeld bankattest bewaard zal worden in het dossier van de notaris. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de Fintro Bank nv overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedraevan zesenveertig duizend driehonderd vijftig euro (46.350 ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het bankattest,

Comparanten erkennen ervan op de hoogte te zijn dat het ingebrachte kapitaal gedurende een minimumtermijn in de vennootschap dient behouden te blijven , zoals voorgeschreven door artikel 537 WiB92, en verklaren tevens ingelicht te zijn over de anti-misbruikbepalingen terzake dividendpolitiek, latere -.kapitaalverminderingen, _en .kapitaaluerminde ringen_tilden_de_verplichtvoorrgeschreven3ivettelijke wachttermijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij verklaren tevens ingelicht te zijn over de termijn waarbinnen de roerende voorheffing dient betaald te worden na de toekenning of betaalbaarstelling van het dividend dat ten grondslag ligt aan de kapitaalverhoging. De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging onmiddellijk en volledig gerealiseerd werd.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de bestuurder ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van het verslag van de BVBA Centrum voor Beleidsinformatie vertegenwoordigd door de heer Goossens Marcel, accountant, voormeld, aangeduid door de bestuurder, evenals de staat die de activa en passiva samenvat zoals afgesloten op 30 december 2013, zegge afgesloten op een datum van minder dan drie maand voor heden. Elke aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de BVBA Centrum voor Beleidsinformatie vertegenwoordigd door de heer Goossens Marcel, accountant, voormeid, besluit met de volgende woorden

De staat van activa en passiva van de CVBA "W D P ", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2960 Sint-Lenaarts, Hoogstraatsebaan 42 afgesloten per 30 december 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto- actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van honderd zeventienduizend tweehonderdzevenenzestig euro, tweeënvijftig eurocent (117.267,52 EUR) is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR.).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kontich, 10 januari 2014

getekend

Marcel Goossens

Accountant

Het verslag van de bestuurder en van de accountant worden neergelegd, terzelfdertijd niet een uitgifte van dit verslagschrift op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De algemene vergadering keurt deze verslagen eenparig goed.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de bedrijvigheid en het doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves, rekening houdend met de verhoging van het kapitaal zojuist doorgevoerd, blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de bcekhouding voort zoals gehouden door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals hoger vermeld .

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 december 2013, zoals hoger vermeld aangehecht aan het verslag van de bestuurder.

Al de bewerkingen gedaan sinds deze datum door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

De vergadering stelt de navolgende statuten vast van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij uittreksel:

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, en draagt de naam "W. D. P".

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2960 Sint-Lenaarts, Hoogstraatsebaan 42. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon in de handel.

Bovendien alle activiteiten van volgende sectoren, en waarvan de nomenclatuur ontleend werd aan het Koninklijk Besluit van twintig augustus negentienhonderd éénentachtig, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad onder nummer N81-1794:

-Bewerkende en verwerkende nijverheid

-Groothandel van alle producten

-Kleinhandel van alle producten

4 -Vervoer, opslag en verkeer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge -Alle diensten zowel aan bedrijven als recreatieve diensten en diensten aan personen

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle fionanciële, commerciële en industriële verrichtingen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als buitenland,

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzestig duizend negenhonderd euro (64.900,- ¬ ).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk éénlzevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot,

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer JANKOWSKI Wojciech, geboren te Wysokie Mazowieckie (Polen) op vierentwintig november negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2960 Sint-Lenaarts, Hoogstraatsebaan 42, die aanvaardt, Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onverdeelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden, Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het thans lopende boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend veertien,

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten,

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld ln verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel. Ontslag bestuurder

De heer JANKOWSKI Wojciech, geboren te Wysokie Mazowieckie (Polen) op vierentwintig november negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2960 Sint-Lenaarts, Hoogstraatsebaan 42, biedt zijn ontslag aan, te rekenen vanaf 13 januari 2014, uit zijn opdracht van bestuurder van de voormalige coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening over het lopend boekjaar geldt ais kwijting voor de uittredende bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het laatste boekjaar. Benoeming zaakvoerder BVBA

De vergadering beslist als niet statutair zaakvoerder te benoemen: de heer JANKOWSKI Wojciech, voornoemd, die aanvaardt. Hij is bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Notaris

Precies onderwerp van de openbaarmaking: afschrift, uittreksel, verslag zaakvoerder, verslag

bedrijfsrevisor, coördinatie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12464-0235-011
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 11.07.2011 11301-0047-011
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10366-0498-011
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 17.07.2009 09431-0050-012
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 10.07.2008 08402-0373-012
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.08.2007 07665-0123-012
14/12/2006 : AN276087
16/08/2006 : AN276087
03/06/2005 : AN276087
10/05/2005 : AN276087
05/01/2005 : AN276087
15/07/2004 : AN276087
29/07/2003 : AN276087
27/09/2002 : AN276087
26/09/2001 : AN276087
03/10/2000 : AN276087
08/03/1995 : AN276087
05/03/1994 : AN276087
25/04/1990 : AN276087
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0117-012

Coordonnées
W.D.P.

Adresse
HOOGSTRAATSEBAAN 42 2960 SINT-LENAARTS

Code postal : 2960
Localité : Sint-Lenaarts
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande