W.M.F. BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : W.M.F. BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.453.018

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 23.05.2014 14131-0480-032
04/06/2014
ÿþ Mod Word il .1

[Lrer: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

behi aap Bel Staa

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

22 KEI 2014

akieirri§Aerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0400.453.018

Benaming

(voie) W.M.F. Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Boomsesteenweg 608 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Mededeling overeenkomstig artikel 646 §2 van het Wetboek van Vennootschappen

Sinds 28 april 2014 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Bogaert Guy, met maatschappelijke zetel te 2610 Wildjk en ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het rechtspersonenregistemummer 0436.185.343, de enige aandeelhouder geworden van de vennootschap W.M.F. Belgium NV.

Guy Van Bogaert

Co :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

22 P.121 21914

ardeliffiewerperi

4

IIIII,In

1 II

Ondernemingsnr : 0400.453.018

Benaming

(voluit) : W.M.F. Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Boomsesteenweg 608 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Het college van zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA, ovememende vennootschap, en de raad van bestuur van W.M.F. Belgium NV, over te nemen vennootschap, verklaren dat ze onderhavig fusievoorstel aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, dat dit fusievoorstel strekt tot een fusie tussen voormelde vennootschap bij wijze van vereniging van alle aandelen van de over te nemen vennootschap in handen van de overnemende vennootschap, waarbij op datum van uitwerking van de fusie zowel het gehele vermogen als de in de balans uitgedrukte, alsook de niet-expliciet uitgedrukte, rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap, i.e. W.M.F. Belgium NV, worden overgenomen door de ovennemende vennootschap, i.e. Van Bogaert Guy BVBA.

Overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen wordt onderhavige fusie door vereniging van alle aandelen op één hand gelijkgesteld met een "fusie door overneming" die de rechtsgevolgen, vermeld in artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen, heeft.

Huidig fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van Van Bogaert Guy BVBA (overnemende vennootschap) enerzijds en van W.M.F. Belgium NV (over te

nemen vennootschap) anderzijds, niet eerder dan zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

1.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1.1.De overnemende vennootschap: Van Bogaert Guy

Maatschappelijke benaming: Van Bogaert Guy

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Boomsesteenweg 608  2610 Wilrijk

Ondernemingsnummer: 0436.185.343 (RPR Antwerpen)

De vennootschap heeft tot doel:

Groothandel in machines, toestellen, voorzieningen en materieel voor handels- en nijverheidsgebruik. De vennootschap zal haar doel mogen verwezenlijken zowel in het binnenland als in het buitenland. De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. Verder mag de vennootschap belangen of participaties verwerven onder om het even welke vorm, zowel in reeds bestaande als nog op te richten vennootschappen, ondernemingen of bedrijven.

1.2.0e over te nemen vennootschap: W.M.F. Belgium

Maatschappelijke benaming: W.M.F. Belgium

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Maatschappelijke zetel: Boomsesteenweg 608-2610 Wilrijk

Ondernemingsnummer: 0400.453.018 (RPR Antwerpen)

De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de fabricage en de plaatsing van aile voorwerpen in porselein, in klei, in glas, in metaal, in niet-ijzerhoudende metalen, in leder, in kunstleder, en van alle apparaten enzovoort die kunnen dienen voor het huishoudelijk gebruik, voor de verlichting, voor de versiering en de herbekleding van kunstvoorwerpen, van meubels en lederen artikelen. De aannemlng en de uitvoering interieurinstallaties, zowel bij particulieren als bij bedrijven, de installatie van hotels, van restaurants, van schepen en verbruikszalen. Het exploiteren van agentschappen en van vertegenwoordigingen, zowel in België als in het buitenland. Dit alles in de meest ultbreide zin, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden en in onderaanneming. De vennootschap kan alle onroerende en roerende goederen, aile materieel en installaties verwerven, zij kan ze huren, ze verhuren, bouwen, verkopen, ruilen of verpachten. De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, en op elke andere manier, een belang nemen in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn haar doel geheel of gedeeltelijk te verwezenlijken. De vennootschap kan eveneens alle hoegenaamde nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking of de ontwikkeling ervan te bevorderen.

2.UITWERKING OP BOEKHOUDKUNDIG VLAK

De handelingen van W.M.F. Belgium NV zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van Van Bogaert Guy BVBA met ingang van 1 januari 2014. De boekhoudkundige retroactiviteit heeft betrekking op een korte periode en stemt met de werkelijkheid overeen,

3.BIJZONDERE RECHTEN

Er worden in het kader van de voorgenomen fusie geen bijzondere rechten toegekend aan de enige aandeelhouder van W.M.F. Belgium NV, i.e. Van Bogaert Guy BVBA, en evenmin worden er enige maatregelen in dit verband voorgesteld.

4.131JZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van W.M.F. Belgium NV, noch aan deze van Van Bogaert Guy BVBA.

5.INFORMATIE/CONFIDENTIALITEIT

Het college van zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de raad van bestuur van W.M.F. Belgium NV zullen alle stukken die krachtens artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen aan de aandeelhouders meegedeeld dienen te worden, aan deze laatsten meedelen.

De stukken en informatie die tussen de ovememende en over te nemen vennootschap uitgewisseld worden in het kader van onderhavige fusie door vereniging van alle aandelen op één hand, zijn strikt confidentieel Het collage van zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de raad van bestuur van W.M.F. Belgium NV verbinden zich ertoe dit confidentieel karakter te respecteren.

Indien onderhavig fusievoorstel niet goedgekeurd zou worden, worden aile originale documenten die in het kader van deze fusie werden uitgewisseld, aan de betrokken partijen terugbezorgd.

6.VERKLARING PRO FISCO

Deze fusie wordt doorgevoerd in toepassing van de voordelen voorzien in artikel 211 van het Wetboek der inkomstenbelastingen 1992.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

...

Vcior-behouden eaan het Belgisch Staatsblad SLOTBEPALINGEN

(i)NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL



De bestuursorganen verklaren dat ze onderhavig fusievoorstel tenminste zes weken vôôr de fusie wordt verwezenlijkt, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen zullen neerleggen, en dit zowel in hoofde van de over te nemen vennootschap W.M.F. Belgium NV als in hoofde van de ovememende vennootschap Van Bogaert Guy BVBA.

(11)VERZAKING MN DE OPROEPINGSFORMALITEITEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De ondergetekende zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de ondergetekende bestuurders van W.M.F. Belgium NV verklaren hierbij uitdrukkelijk kennis te hebben van de respectieve, voorgenomen buitengewone algemene vergaderingen van Van Bogaert Guy BVBA en W.M.F. Belgium NV en van de agenda van deze vergaderingen, omvattende de kennisname en goedkeuring van de vennootschapsrechtelijke documenten die in het kader van de fusie tussen Van Bogaert Guy BVBA (als overnemende vennootschap) en W.M.F. Belgium NV (als over te nemen vennootschap) werden opgesteld, de goedkeuring van deze fusie en de bijzondere machtigingen ter uitvoering ervan.

De ondergetekende zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de ondergetekende bestuurders van W.M.F. Belgium NV verklaren verder dat zij kennis hebben van de bijeenroepingsformaliteiten en -termijnen die in het kader van een bijeenroeping van een algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig het artikel 268 en het artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen nageleefd dienen te worden alsook van de mogelijkheid om de nietigheid te vorderen van beslissingen die door de algemene vergadering worden genomen en die door een vormgebrek zouden zijn aangetast (artikelen 64, 10 en 178 van het Wetboek van vennootschappen). De ondergetekende zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de ondergetekende bestuurders van W.M.F. Belgium NV bevestigen in dit verband uitdrukkelijk dat zij zichzelf als regelmatig opgeroepen beschouwen voor de respectieve, voorgenomen buitengewone algemene vergaderingen van Van Bogaert Guy BVBA en W.M.F. Belgium NV, en dat zij verzaken aan de oproepingsformaliteiten en -termijnen, alsook aan de mogelijkheid om de nietigheidsvordering in te stellen wegens een vormgebrek.

Opgemaakt te WIlrijk, 30 april 21ii14

Voor de over te nemen vennootschap

Guy Van Bogaert gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd : fusievoorstel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/08/2014
ÿþ(ri Mod Word 11.1

[1117-LD'Oel ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I*1111111,1.1113111111 111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

01

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.453.018

Benaming

(voluit) : W.M.F.BELG1UM

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Boomsesteenweg 608 te 2610 Antwerpen-Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNAME

Tekst:

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Robeyns te Antwerpen op veertien juli tweeduizend veertien, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien eerste registratiekantoor Antwerpen1 op 16 juli 2014, register 6 boek 40 bled 32 vak 17. Ontvangem honderd atm (¬ 100,00), De Ontvanger (get.) R. VVECHUYSEN, Asviseur wn.", dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen werden:

1) De vergadering neemt kennis en gaat over tot bespreking van het fusievoorstel, waarvan de aandeelhouders verklaren dat dit voorstel sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en de aandeelhouders hiervan kosteloos een afschrift konden bekomen. Het fusievoorstel werd opgesteld op 30 april 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "W.M.F. BELGIUM" met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Boomsesteenweg 608, ondememingsnurnmer 0400.453.018, en door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN BOGAERT GUY", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Boomsesteenweg 608, ondernemingsnummer 0436.185.343, in functie van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 22 mei 2014 en deze neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 4 juni daarna onder nummer 0111863. De aandeelhouders bevestigen één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift te hebben ontvangen van het fusievoorstel en erkennen dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van volgende stukken en documenten: a) de fusievoorstellen; b) de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van beide vennootschappen en c) de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren. De vergadering verklaart de inhoud van bovenvermelde documenten, verslagen en stukken te kennen en ontslaat de voorzitter van voorlezing ervan.

2) De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgesteld op 30 april 2014 door de raad van

bestuur van de naamloze vennootschap BELGIUM" met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-

Wilrijk, Boomsesteenweg 608, ondememingsnummer 0400.453,018, en door de zaakvoerders van de besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN BOGAERT GUY", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-VVIIrijk,13oomsesteenweg 608, ondernemingsnummer 0436.185.343, in functie van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering keurt tevens de verrichting goed waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN BOGAERT GUY", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk,

Boomsesteenweg 608, ondememingsnummer 0436.185.343, de naamloze vennootschap BELGIUM"

met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-VVIIrijk, Boomsesteenweg 608, ondernemingsnurnmer 0400.453.018, bij wijze van fusie overneemt. Vervolgens beslist de vergadering de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemd fusie door overneming overeenkomstig het fusievoorstel en overeenkomstig artikel 676, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen -

zowel de rechten als verplichtingen van de naamloze vennootschap BELGIUM', voornoemd, voor het

geheel overgaan naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN BOGAERT GUY', voornoemd, zonder uitzondering noch voorbehoud. Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. Er zijn in de vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend, Er worden ook geen bijzondere voordelen toegekend aan de bederevisor, noch aan de bestuursorganen van beide betrokken vennootschappen. De vergadering keurt de eigendomsovergang van het volledig vermogen van de over-genomen vennootschap toe en verzoekt de notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passietbestanddelen van de overgenomen vennootschap overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteltsbeginsel geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

.:

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende'

vennootschap omvat elle activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en het voordeel

van de registratie man, het recht de handelsnaam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te

gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële

bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Aldus omvat het vermogen van de overgenomen vennootschap eveneens:

-aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is;

-aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn;

-aile intellectuele rechten, zoals tekeningen, logo's en handelsmerken;

-aile lopende overeenkomsten, schuldvorderingen, zekerheden en waarborgen verbonden aan de

overgenomen vennootschap.

3) De fusie door overneming geschiedt onder de opschortende voorwaarde dat de vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN BOGAERT GUY' tot eenzelfde besluit komt.

4) De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap op de administratie van de BTW en hiertoe aile stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, wordt bijzondere volmacht gegeven aan volgende volmachtdragers, die elk afzonderlijk kunnen optreden:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOEHME & ANTHOON' met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 31, met recht van indeplaatsstelling;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ADMINISTRATIE' met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns.

Tegelijk afgegeven ter griffie., afschrift op zegel van het proces-verbaal en drie voor echt verklaarde kopieën.

- voorbehouden an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014 : BL343892
08/01/2013 : BL343892
07/09/2012 : BL343892
23/08/2011 : BL343892
16/08/2010 : BL343892
30/12/2009 : BL343892
03/09/2008 : BL343892
18/01/2008 : BL343892
18/06/2007 : BL343892
30/08/2005 : BL343892
30/08/2005 : BL343892
25/11/2004 : BL343892
21/01/2004 : BL343892
21/01/2004 : BL343892
24/10/2003 : BL343892
25/06/2003 : BL343892
29/10/2002 : BL343892
08/09/2001 : BL343892
05/01/2000 : BL343892
01/10/1999 : BL343892
15/04/1995 : BL343892
28/10/1993 : BL343892
28/10/1993 : BL343892
20/10/1993 : BL343892
28/12/1988 : BL343892
28/12/1988 : BL343892
31/03/1987 : BL343892
31/03/1987 : BL343892
18/07/1986 : BL343892
01/01/1986 : BL343892

Coordonnées
W.M.F. BELGIUM

Adresse
BOOMSESTEENWEG 608 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande