W.T.BEHEER EN ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W.T.BEHEER EN ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.517.223

Publication

05/05/2014 : DOELWIJZIGING-STATUTENWIJZIGINGEN. Tekst:
Uittreksel uit de akte statutenwij ziging verleden voor Meester Xavier DESMET te Antwerpen op 28 maart 2014, dragende volgende registratiemelding: Geregistreerd op het lste registratiekantoor te Antwerpen 1 op 01/04/2014,

drie bladen, geen verzendingen, Register 5 boek 215 blad 1 vak 3, ontvangen: 50 € . De adjunct fiskaal deskundige: DE BELDER M.

Doel:

09 eu

£3 £3

DERDEN

De vennootschap heeft tôt doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

1. Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en

O ri

•M

beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op juridisch, financieel en fiscaal vlak en op vlak van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband

houdt.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile

•;-*, CQ

bestaande of op te richten rechtspersonen of ondememingen.

5. Het waamemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondememingen, verenigingen en vennootschappen en het verrichten van aile werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, concordaten, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondememingen, verenigingen en vennootschappen;

6. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met

uitzondering van aile activiteiten van vastgoedbemiddeling.

II. VOOR EIGEN REKENING.

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tôt onroerende goederen en rechten zoals verwerving, vervreemding, aankoop, verkoop, ruil,

Op de laatste blz. van Lujk_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•m

ES T5

£3 £3

O ri

î?î

î?î

•M

fS0 "3

6X es

Luik B - vervolg

exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, beplanten, bebossen, en valoriseren van aile onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar;

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van aile roerende goederen, rechten en waarden;

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondememingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg steilen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit ailes conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde. De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking steilen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin

geïnterpreteerd te worden.

Uitgezonderd gereglementeerde werkzaamheden waartoe de machtiging of

vergunningen ontbreken.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België " als in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, ambachtelijke, intellectuele, organisatorische, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in aile vennootschappen, verenigingen, ondememingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij mag voor deze vennootschappen, ondememingen, verenigingen of verrichtingen zich borg steilen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothécaire of andere waarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de

bij de wet bepaalde voorwaarden.

Kapitaal : ACHTTIEN DUIZEND ZESHOîTOERD EURO, volgestort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro en vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste elk.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Afschrift van de akte statutenwijzigîng de dato 28/03/2014.

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actieve en

passieve toestand per 31/12/2013. .( art. 287 Wetb.Venn.)

- Het verslag van een vennoot in zijn hoedanigheid van commissaris

met vermelde staat van activa en passiva.( art. 287 Wetb.Venn.)
09/09/2013 : ANA074286
01/08/2012 : ANA074286
20/07/2011 : ANA074286
02/09/2010 : ANA074286
18/06/2009 : ANA074286
25/07/2008 : ANA074286
02/07/2007 : ANA074286
28/06/2005 : ANA074286
01/07/2004 : ANA074286
19/02/2003 : ANA074286

Coordonnées
W.T.BEHEER EN ADVIES

Adresse
(2900) Schoten, Vijverlei 17.

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande