W84U IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W84U IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.535.135

Publication

29/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 JAN. 201k

KOOP HA ND Ed rj;leN H O UT

De grittier

Vo beho IMN1~IgI~I1tNNWN1M

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

051-ru. 535

W84U IMMO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Retieseweg 152

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE - OPRICHTING BIJ WIJZE VAN PARTIËLE SPLITSING

Het blijkt oit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 13 januari 2014, nog te registreren, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'W84U IMMO", met zetel te 2440 Geel, Retieseweg 152, werd opgericht bij wijze van partiële splitsing als volgt:

Oprichter: de BVBA "BOB Accountancy & Consultancy" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, niet zetel te 2440 Geel, Retieseweg 152, met ondernemingsnummer BTW BE 0660.104.061 RPR Turnhout.

Voorafgaandelijke uiteenzetting

(.Besluit tot partiële splitsing

Ingevolge notulen op heden voorafgaandelijk aan deze opgemaakt door notaris Philippe Colson, te Geel, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUYPERS Boekhouding-Fiscaliteit" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 2440 Geel, Pas 257, met ondernemingsnummer BTW BE 0446.646.002 RPR Turnhout, ondermeer besloten, overeenkomstig het voorstel tot partiële splitsing en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, de partiële splitsing van voormelde BVBA "CUYPERS Boekhouding-Fiscaliteit" burgerlijke vennootschap met handelsvorm ("gesplitste vennootschap") goed te keuren, door de oprichting van de BVBA genaamd 'W84U IMMO" ("verkrijgende vennootschap"), waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2440 Geel, Retieseweg 152, en de inbreng in deze vennootschap, bij wijze van overgang onder algemene titel, van de activa- en passivabestanddelen van haar vermogen, met alle eraan verbonden rechten en plichten, die essentieel zullen zijn voor de uitoefening van haar" geplande activiteiten, zoals omschreven en nader gepreciseerd in voormeld voorstel tot partiële splitsing en haar bijlage(n).

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva van de gesplitste vennootschap afgesloten per 30 juni 2013. Aile handelingen gesteld door de gesplitste vennootschap sinds 1 juli 2013, in zover zij betrekking hebben op het overgedragen vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Als vergoeding voor de inbreng in de op te richten verkrijgende vennootschap, naar aanleiding van cie; overgang van een deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, zullen honderd (100) aandelen van de verkrijgende vennootschap aan de enige vennoot van de gesplitste vennootschap worden toegekend, te weten aan voormelde BVBA "BOB Accountancy & Consultancy" burgerlijke vennootschap met handelsvorm.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

((.Vervulling van de wettelijke splitsingsformaliteiten

1.Het bestuursorgaan van de gesplitste vennootschap heeft het voorstel tot partiële splitsing opgemaakt, voorgeschreven door artikelen 677 juncto 674 juncto 743 Wetboek van vennootschappen.

2.Dit voorstel tot partiële splitsing werd op 19 november 2013 neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 november: 2013 onder nommer 13179498.

3.Overeenkomstig artikel 219 Wetboek van vennootschappen, heeft de aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de CVBA "GRANT THORNTON BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, met ondernemingsnummer 0439.814.826 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor, op 9 december 2013, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura verricht in de verkrijgende vennootschap als gevolg van de partiële splitsing, over de toegepaste waarderingsmethoden, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding. Dit revisoraal verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"Conclusie

Op de [watste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorgenomen verrichting bestaat in de inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing van activa, zijnde een onroerend goed (EUR 204.085,78) en liquide middelen (EUR 5.914,22), en hoger vermelde passiva, met name een deel van het eigenvermogen, van CUYPERS BOEKHOUDING-FISCALITEIT BVBA in W84U IMMO BVBA. De 100 aandelen W84U IMMO BVBA die zullen worden uitgegeven als tegenprestatie, zullen rechtstreeks aan de aandeelhouder van CUYPERS BOEKHOUDING-FISCALITEIT BVBA worden toegekend.

De ruilverhouding werd door de zaakvoerders van beide vennootschappen bepaald op 1 nieuw aandeel W84U IMMO BVBA voor 1 bestaand aandeel CUYPERS BOEKHOUDING-FISCALITEIT BVBA, rekening houdend met het feit dat de aandeelhouderstructuur van beide vennootschappen identiek zal zijn.

Wij merken op dat het onroerend goed bezwaard is met een hypothecaire inschrijving ten gunste van KBC Bank. Op datum van 30 juni 2013 zijn er ons geen hypothecaire schulden bekend. Alle kosten met betrekking tot eventuele vervuiling en/of sanering van het overgedragen Onroerend goed zullen integraal worden gedragen door de nieuwe op te richten Overnemende Vennootschap.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben uitgevoerd conform de toepasselijke controlenormen van het Belgische Instituut van de Bedrijfsrevisoren zijn wij van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt.

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet en van die aard is dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

" de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de boekwaarde van de materiële vaste activa en de nominale waarde van de liquide middelen kadert in een partiële splitsing waarbij de vennoten van de inbrengende en de ontvangende vennootschap identiek zijn en hiermee rekening houdend leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De waarde van een aandeel CUYPERS BOEKHOUDING-FISCALITEIT BVBA werd bepaald op basis van het eigen vermogen per 30 juni 2013.

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 100 aandelen van de op te richten vennootschap W84U IMMO BVBA die aan de vennoten van CUYPERS BOEKHOUDING-FISCALITEIT BVBA zullen worden toegekend in het kader van de partiële splitsing.

Wij achten het nuttig te benadrukken dat het doel van onze opdracht er niet in bestaat een oordeel uit te brengen over de vraag of de verrichting rechtmatig en billijk is of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is?

Overeenkomstig zelfde artikel 219, heeft de oprichter, op 9 december 2013, het bijzonder verslag opgemaakt over het belang voor de vennootschap van voormelde inbreng,

4.Een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 september 2013 werd opgemaakt conform artikel 677 juncto 748, §2, 5' Wetboek van vennootschappen, hetzij op minder dan 3 maanden vôôr de datum van het voorstel tot partiële splitsing.

Na onderzoek bevestigt de notaris het bestaan van zowel de interne ais de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe deze vennootschap gehouden is, zoals bedoeld in artikelen 677 juncto 752 Wetboek van vennootschappen.

Oprichting bij wijze van partiële splitsing

Naam. - W84U IMMO

RECHTSVORM. - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel. - 2440 Geel, Retieseweg 152

Doel. - De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

phet beheer van onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

ahet verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, of van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Dhet bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

ahet toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

c het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks ais door bemiddeling van derden verwezenlijken. De belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesentachtigduizend honderd zevenenveertig euro vijfenveertig cent (¬ 86.147,45), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig in natura volstort

Duur.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur,

Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Heeft de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap:

-de heer Robert CUYPERS, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te 2440 Geel, Retieseweg 152.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal zijn opdracht van statutaire zaakvoerder van rechtswege worden opgevolgd door zijn echtgenote, Mevrouw Ilse GEENEN, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te 2440 Geel, Retieseweg 152. Deze laatste zal op het gestelde ogenblik het recht hebben om de opdracht te weigeren. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt.

Bij (voor)overlijden van Mevrouw lise GEENEN, zal de opdracht van statutaire zaakvoerder van rechtswege worden opgevolgd door Mevrouw An-Katrien CUYPERS, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te 2440 Geel, Retieseweg 152. Deze laatste zal op het gestelde ogenblik het recht hebben om de opdracht te weigeren. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, al dan niet statutair, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte:

-hetzij, door een statutaire zaakvoerder, alleen optredend;

-hetzij, door een gewone zaakvoerder, alleen optredend.

Bijzondere volmachten.- Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht

Boekjaar. - Het boekjaar begint op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 30 juni 2014.

Jaarvergadering.  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de tweede dag van de maand december, om negentien uur (19u.00). De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

Voor-

4 behgirden

aan het

Belffisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

-de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot;

-het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

-de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

-de naam en de zetel van de vennootschap;

-de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

-de agenda van de vergadering;

-de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

-de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

-de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig,

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht (8) dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Winstverdeling.  Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent {5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die

niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap. BENOEMING ZAAKVOERDER. - Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1), zijnde de heer Robert

CUYPERS, statutaire zaakvoerder, voornoemd, die verklaard heeft zijn opdracht te aanvaarden onder de

bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet, Zijn opdracht wordt niet vergoed.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting met aangehecht:

- revisoraal verslag (artikel 219);

- verslag oprichter (artikel 219).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 02.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0378-010
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0278-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 14.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0377-013

Coordonnées
W84U IMMO

Adresse
RETIESEWEG 152 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande