WACHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WACHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.721.863

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.10.2013 13653-0409-011
19/07/2012
ÿþMod PDF 71.7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

,: (

I -07- 2012

4:i"ylF'FIlr 1}t~."." ;,.wH i Si'ti''I,"1 van KOcOPHANIQELte MECHELEN

iaia~asa*

Ondernemingsnr : 0840.721.863 Benaming (voluit): Wachi

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slagvelden 12 2220 Reist-Op-Den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming zaakvoerder Tekst.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21 juni 2012

De bvba Chiwa Invest, Slagvelden 12, 2220 Reist-Op-Den-Berg, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Ceulemans, wordt met onmiddellijke ingang aIs zaakvoerder benoemd.

Dit mandaat wordt toegekend voor een onbepaalde termijn.

Volgnacht wordt verleend aan de Fiducia Accountants te 3210 Linden, Diestsesteenweg 9 (vertegenwoordigd door Marc Vloeberghs) om alle publiciteits- en registratievereisten te verrichten.

Ceulemans Peter

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voo

behou

aan N

Belg15

Staatst

Bijlagen-bij het1èTgisc1i Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2011
ÿþVS "

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 4d i ~ejt

Benaming

(voluit) : WACHI

m I 1111 IlII JIII 111111111111111 Illl II

" 1111280* I111

NEERGELEGD

31 -10- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Urane

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennnootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Slagvelden 12 - 2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie DE HERDT, notaris met standplaats te Hove, op 12/10/2011,, geregistreerd twee blad geen verzending te Kontich de 19 OKT 2011 Boekdeel 6/96 blad 81 vak 12. Ontvangen; vijfentwintig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getek.) L. Eeckeleers, dat een Besloten Vennootschap met' Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1) de heer Ceulemans Peter Constant, geboren te Lier op 24/0811971, echtgenoot van nagenoemde mevrouw Van Loo Martina, wonende te Heist-op-den-Berg,; Slagvelden 12, 2) mevrouw Van Loo Martina Amanda Josephine, geboren te Heist-op-den-Berg op 4 november' ' 1971, echtgenote van voornoemde heer Ceutemans Peter, wonende te Heist-op-den-Berg, Slagvelden 12, en! 3) mevrouw Baetens Julia José, geboren te Beerzel op 28 september 1932, weduwe van de heer Van Loo: Louis Emile, wonende te Heist-op-den-Berg, L. Carréstraat 12.

De statuten luiden als volgt:

Naam: WACHI

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Slagvelden 12 te Heist-op-den-Berg

Doel: De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten; rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling enT investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: - het tussenkomen in het, dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van; bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar; - studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische,' financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die: verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële: problemen; - het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten;

" van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van' management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven: van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating; en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn. - het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van: management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen'; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of; aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,' van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens' uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen: activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en: beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze: : die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,' hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als, tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- ais in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 4.000.000,00 EUR vertegenwoordigd door 40.000 aandelen, zonder nominale waarde. Het kapitaal van de vennootschap werd volledig geplaatst en voistort door middel van inbrengen in natura.

Voormelde inbrengen in natura zijn nader beschreven in het verslag van de heer Steven VYVEY, bedrijfsrevisor van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VYVEY & Co, bedrijfsrevisor", met zetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, aangesteld door de oprichters, opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen, hier letterlijk overgenomen:

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van oprichting door middel van inbreng in natura, dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b) de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger, rekening houdende met een mogelijke vergoeding aan de huwelijksgemeenschap;

d) de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de volstorting van 40.000 aandelen zonder nominale waarde van de op te richten vennootschap "WACHI" zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de effectieve verwezenlijking van de veronderstellingen, vooruitzichten, hypothesen en financiële projecties in aanmerking genomen in de diverse waarderingsmodellen aangewend voor de vennootschappen "IMMO HALLAAR" en "CHIWA INVEST", onder voorbehoud van niet-geboekte claims en niet-geboekte verbintenissen bij de vennootschappen "IMMO HALLAAR" en "CHIWA INVEST" waarvan de aandelen worden ingebracht.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 10 oktober 2011

B.V.B.A. VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor"

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Reserves en winstverdeling: Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De vergoedingen voor de zaakvoerders worden door de algemene vergadering bepaald.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of-als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel hun

hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen. "

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden de tweede dinsdag van de maand september om vijftien uur. Indien die dag een wettelijk feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

Overgangsbepalingen

A) tot zaakvoerder worden aangesteld :

- de heer CEULEMANS Peter Constant, geboren te Lier op 24 augustus 1971, met rijksregistemummer

710824 423-16, wonende te Heist-op-den-Berg, Slagvelden 12, die verklaart te aanvaarden;

- mevrouw VAN LOO Martins Amanda Josephine, geboren te Heist-op-den-Berg op 4 november 1971, met

rijksregisternummer 711104 072-18, wonende te Heist-op-den-Berg, Slagvelden 12, die verklaart te

aanvaarden.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is niet beperkt.

B) Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

C) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. "

D)Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, te in de bij het handelsregister en de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen voor de in-'schrij-'ving van de vennootschap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiducia Accountants  Belastingconsulenten", te 3210 Linden, Diestsesteenweg 9, vertegenwoordigd door de heer Marc VLOEBERGHS, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het afschrift en het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte, zijnde het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal krijgen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel zestig van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WACHI

Adresse
SLAGVELDEN 12 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande