WAEGEMANS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WAEGEMANS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 467.393.411

Publication

28/02/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111131111

Ondernemingsnr : 0467393411

Benaming

(voluit) : VOF WAEGEMANS

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Alfons De Saegherstraat 23 te 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013.

In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmatiewet van 28 juni 2013 heeft de vergadering het volgende beslist ;

Goedkeuring om een dividenduitkering te doen dewelke, na inhouding van de roerende voorheffing, in het kapitaal zef geïncorporeerd worden, waardoor het kapitaal vanaf heden tweehonderdachtenzestigduizend euro; (268.000,00 EUR) bedraagt.

De vennoten gaan akkoord om het netto-dividend in natura in te brengen in de vennootschap zoals hierna beschreven.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdvijfenzestigduizend vijfhonderdéénentwintig euro en zes cent (265.521,06 EUR) om het te brengen van tweeduizend vierhonderdachtenzeventig euro vierennegentig cent (2.478,94 EUR) naar tweehonderdachtenzestigduizend euro (268.000,00 EUR). Door deze kapitaalsverhogingen worden 2680 nieuwe aandelen zonder nomiale waarde gecreëerd

De heer Filip Waegemans-Rosiers verklaart in te schrijven op tweeduizend zeshonderd endrieënvijftig (2653) aandelen zonder nominale waarde en deze te volstorten door inbreng van het vorderingsrecht op het nettodividend ten belope van tweehonderdtweeënzestigduizend achthonderdzesenveertig euro en drie cent (262.846,03 EUR).

De heer Lode Waegemans-Rosiers verklaart in te schrijven op zevenentwintig (27) aandelen zonder nominale waarde en deze te volstorten door inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van tweeduizend zeshonderdvijfenzeventig euro en drie cent (2.675,03 EUR)

Er wordt verklaard dat het voorgeschreven vorderingsrecht op het netto-dividend niet het voorwerp uitmaakt van enig pand, betwisting, overdracht of inbeslagname.

De vergadering past het artikel met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal aan zoals hiervoor, beschreven.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort,

Filip Waegemans-Rosiers, Zaakvoerder.

NE ER f~ E L E G D

19 -02" 20iti

epei=tr:- sy . ~º%= ~

I ;C9~.i!"i ti,a7

~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad .28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Rr-

elN17'FUR e~ L GE 0 3_DEC.-2011.-..

02 _01_ ' 201 RE HTBANK van KOOPHANDEL c ~Is~FI SrA~ ANTWERPEN, aid. MECHELEI

--wrs-~~--

Voor- 11110111M

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Ondernemingsnr : 0467393411

Benaming

(voluit) : VOF WAEGEMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Alfons De Saegherstraat 23 te 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitbreiding maatschappelijk doel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20 november 2014.

De vennoten beslissen met algemene goedkeuring om het maatschappelijk doel als volgt uit te breiden en te herformuleren

De uitoefening van tandheelkunde door tandartsen LTH. Conserverende verzorgingen, orthodontie, parodontologie, kleine mondheelkunde, radiografie. Prothesen vervaardigen, plaatsen en herstellen. Vast en los prothesewerk. Alle andere verrichtingen nuttig en noodzakelijk voor explotatie tandheelkundig kabinet rekening houdende met de medische plichtenleer voor zover die gelden voor dit beroep. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ets deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom of mag haar middelen investeren, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemeningen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met het maatschappelijk doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Waegemans-Rosiers,

Filip

Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/04/2008 : ME086063

Coordonnées
WAEGEMANS

Adresse
ALFONS DE SAEGHERSTRAAT 23 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande