WAEGENER GROUP

NV


Dénomination : WAEGENER GROUP
Forme juridique : NV
N° entreprise : 822.189.222

Publication

13/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/02/2012
ÿþVoor behoud aan ht Belgisc átaatsb

-

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaoaiasI Y

NEERGELEG®-1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 4 JAN. 2012

KOOPHAND'EeSJRNHOUT

De griffier

t._

Ondernemingsnr : 0822.189.222

Benaming

(voluit) . WAEGENER GRni!o

(verkort) .

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Lilsedijk 28, bus1, 2340 Beerse

(volledig adres)

Oncteruverp aftte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurders en Voorzitter raad van bestuur

Uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 15 december 2011 blijkt het volgende:

1.

De Raad van Bestuur beslist om het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de Heer Levi

DEWAEGENAERE met onmiddellijke ingang te beëindigen.

2.

De Raad van Bestuur beslist om de heer Levi DEWAEGENAERE met onmiddellijke ingang te benoemen als

gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

3.

De Raad van Bestuur beslist om de heer Jan HAVERS met onmiddellijke ingang te benoemen als Voorzitter

van de Raad van Bestuur.

4.

De Raad van Bestuur benoemt mevrouw Annemie Coox en de heer Christoph Hanssen, afzonderlijk handelend, advocaten te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, als gevolmachtigden teneinde alle formaliteiten van publicatie van huidige beslissingen in het Belgisch Staatsblad, evenals de Kruispuntbank te vervullen.

Christoph Hanssen

Lasthebber

Op de laatste buz, van Link B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persowoin(en) bevoegd de eechtspersoon ten ean2ien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

13/01/2012
ÿþN I 1I I III I1 1I 11111

" iaoiiasn*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_

GRIFFE' ;RECHTOANr Ir

0 2 JAR. 282

KOOI- ~-IANDEL TUe NHOUT

D griffier

iw

mod 11.1

0822.189.222

_......_. `:. Waegener Group

naamloze vennootschap

Lilsedijk 28 bus 1

2340 Beerse

: STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 15 december 2011, blijkt het volgende:

1. Er werd een overdracht/blokkaderegeling (overdracht en overgang van aandelen) alsmede van een volgrecht en een volgplicht ingevoerd.

Artikel 8 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 8

8.1. Verwijzingen in deze statuten naar "Overdracht" en "Overdragen" betreffen elke transactie die als doel heeft of leidt tot de overdracht van een zakelijk recht op de Aandelen, tegen een passende vergoeding of kosteloos, zelfs indien ze bij openbare veiling gebeurt, vrijwillig of krachtens een rechterlijke beslissing, met inbegrip van, zonder daartoe beperkt te zijn, inbrengtransacties, beurstransacties, overdrachten van universaliteiten, overdrachten van bedrijfsafdelingen, fusies, splitsingen, overnames, vereffeningen of gelijkaardige transacties, en de toekenning van opties voor de aankoop of verkoop van dergelijke Aandelen, het afsluiten van een swap, een termijnverkoop of een andere Overeenkomst waarbij de economische voordelen of de eigendom van dergelijke Aandelen volledig of ten dele worden overgedragen, ongeacht of een dergelijke transactie via de afgifte van andere effecten, in cash of op een andere wijze plaatsvindt, en de betekenis van de begrippen "Overgedragen" en "Overdragend" dient in samenhang met het bovenstaande te worden beschouwd.

8.2. Voork000recht CRieht of first offer')

8.2.1. Aandelen of de daaraan verbonden rechten kunnen enkel worden overgedragen aan derden in overeenstemming met de hiemavolgende regels.

8.2.2. Elke Overdracht van Aandelen die niet overeenkomstig artikel 8 plaatsvindt is nietig en is niet afdwingbaar jegens de Vennootschap en de andere aandeelhouders, tenzij de overdragende Aandeelhouder ("de Overdrager") de andere Aandeelhouders en de Raad van Bestuur ten minste dertig (30) Werkdagen vôôr de effectieve Overdracht middels een kennisgeving (de "Kennisgeving van Overdracht") schriftelijk van een dergelijk voornemen op de hoogte brengt.

De Kennisgeving van Overdracht omvat:

(i) het type en aantal overgedragen Aandelen ("de Aangeboden Aandelen"),

(ii) de prijs die de verkrijger (de "Potentiële Verkrijger") bereid is te betalen (de "Vraagprijs"), en

(iii) het bankrekeningnummer van de Overdrager, en

(iv) een beschrijving van de andere voorwaarden waaronder de Overdrager bereid is de Aangeboden

Aandelen over te dragen (de "Overdrachtsvoorwaarden").

De Kennisgeving van Overdracht dient door de Overdrager en de Potentiële Verkrijger te worden ondertekend.

8.2.3. De heer DEWAEGENAERE Levi Emmerik Adelin, geboren te Witrijk op 4 februari 1978, wonende te 2950 Kapellen, Magnolialaan 4 A, met rijksregistemummer 780204 275 93 en de vennootschap naar Zwitsers recht "MOUNTAIN VIEW CAPITAL AG", ingeschreven in het handelsregister te Zug in Zwitserland onder het nummer CH-170.3.034.071-8, met maatschappelijke zetel te Baar (Zwitserland) en met adres te 6340 Baar (Zwitserland), Grabenstrasse 25 hebben elk het recht de Aangeboden Aandelen tegen de Vraagprijs en onder de Overdrachtsvoorwaarden aan te kopen (het "Voorkooprecht") op voorwaarde dat diegene die gebruik maakt van zijn voorkooprecht alsdan aandeelhouder is.

~' NF taôtg'_ t'.".7.1' r " . . " .. . ~ Jr- J'1- ..J C

4. . IV.Y - . :_=r'._ ..?_r



, d" motl 11.1



Indien één of beiden het Voorkooprecht wens(t)(en) uit te oefenen, dien(t)(en) hij (ze) binnen tien {10) Werkdagen na ontvangst van de Kennisgeving van Overdracht de Raad van Bestuur hiervan op de hoogte te brengen, met vermelding van het aantal Aangeboden Aandelen dat hij {ze) wens(t)(en) aan te kopen (de "Kennisgeving van Voorkooprecht").

Indien zij beiden aandelen wensen te verwerven voor een aantal aandelen dat samen groter is dan het

" f aantal Aandelen die te koop worden aangeboden, wordt het aantal dat ieder van hen zal krijgen door de raad van bestuur bepaald in functie van hun participatie.

Indien zij samen hun Voorkooprecht met betrekking tot alle Aangeboden Aandelen niet hebben uitgeoefend, beschikt in tweede orde de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Hombergh Holdings" ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Zuidwest Nederland onder het nummer 20052984, met statutaire zetel te Teteringen (Nederland) en met adres te 4847DC Teteringen, Hertenroep 10 (hierna "Hombergh" genoemd), over een Voorkooprecht en heeft zij het recht om het saldo van de Aangeboden Aandelen tegen de Vraagprijs en onder de Overdrachtsvoorwaarden aan te kopen (het "Voorkooprecht") op voorwaarde dat zij alsdan aandeelhouder is.

Indien Hombergh haar Voorkooprecht wenst uit te oefenen, dient ze binnen tien (10) Werkdagen na ontvangst van de Kennisgeving van Overdracht de Raad van Bestuur hiervan op de hoogte te brengen, met vermelding van het aantal Aangeboden Aandelen dat ze wenst aan te kopen (de "Kennisgeving van Voorkooprecht").

Indien de voormelde begunstigden van het voorkooprecht in eerste orde en in tweede orde (samen) hun Voorkooprecht met betrekking tot alle Aangeboden Aandelen niet hebben uitgeoefend, beschikken in derde orde aandeelhouders die de aandelen met volgnummers 542.001 tot en met 1.004.500 in eigendom hebben, net als de aandelen met volgnummers 1.171.548 tot en met 1.634.047, alsook de aandelen met volgnummers 4.321.547 tot en met 5.246.546 (hierna 'Trimaran" genoemd), over een Voorkooprecht en hebben zij het recht om het saldo van de Aangeboden Aandelen tegen de Vraagprijs en onder de Overdrachtsvoorwaarden aan te kopen (het "Voorkooprecht").

Indien "Trimaran" hun Voorkooprecht wensen uit te oefenen, dienen ze binnen tien (10) Werkdagen na ontvangst van de gehele of gedeeltelijke verzaking aan het Voorkooprecht door Hombergh de Raad van Bestuur hiervan op de hoogte te brengen, met vermelding van het aantal Aangeboden Aandelen dat ze wensen aan te kopen (de "Kennisgeving van Voorkooprecht").

" Indien "Trimaran" hun Voorkooprecht met betrekking tot (het saldo van) alle Aangeboden Aandelen niet hebben uitgeoefend, wordt het Voorkooprecht ingetrokken (zowel dit in eerste orde van heer DEWAEGENAERE Levi en "MOUNTAIN VIEW CAPITAL AG" als dit in tweede orde van Hombergh als dit inde derde orde van "Trimaran") en kunnen alle Aangeboden Aandelen gedurende een periode van negentig {90) Werkdagen vanaf de datum van de Kennisgeving van Voorkooprecht vrij door de Overdrager worden overgedragen tegen een prijs die minstens gelijk is aan de Vraagprijs en onder voorwaarden die gelijk zijn aan de Overdrachtsvoorwaarden. Voor overdrachten na deze periode van negentig (90) Werkdagen dient de hierboven bepaalde procedure opnieuw te worden toegepast.

De overdrachten van de aandelen zijn vrij indien ze onder één van de volgende categorieën van overdrachten vallen: (a) een Overdracht door een Aandeelhouder aan één of meer van de Verbonden Entiteiten

e van de Aandeelhouder; (b) een Overdracht niet de schriftelijke goedkeuring van alle Aandeelhouders en (c) een

N Overdracht door "Trimaran" aan een derde partij binnen een periode van negentig (90) Werkdagen na 25 oktober 2011.

0 8.3.Volgrecht ('Tap Along Right')

8.3.1. Indien één of meerdere Aandeelhouders van de Vennootschap al zijn/haar/hun Aandelen die ten minste vijftien procent (15%) van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen aan een derde (die geen Aandeelhouder van de Vennootschap is) wensen Over te Dragen, zal de Overdrager, onverminderd de andere bepalingen van artikel 8 van de statuten, al het mogelijk doen om ervoor te zorgen dat de derde partij zijn aankoopbod uitbreidt tot een percentage van de door elk van de andere Aandeelhouders aangehouden Aandelen dat gelijk is aan het percentage van Aandelen dat de Overdrager wenst Over te Dragen (in verhouding tot het totale aantal Aandelen in bezit van de Overdrager). Indien de derde partij zijn bod weigert uit te breiden tot een percentage van de door elk van de andere Aandeelhouders aangehouden Aandelen dat gelijk is aan het percentage van Aandelen dat de Overdrager wenst over te dragen, kan elke Aandeelhouder

" ervoor kiezen zijn/haar Aandelen pro rata aan de derde partij Over te Dragen (waarbij het totale aantal op deze wijze aan de derde overgedragen Aandelen gelijk is aan het totale aantal Aandelen waarvoor het oorspronkelijke bod was gedaan, met een verdeling pro rata van de op dat moment bestaande deelneming tussen de Aandeelhouders die aan de Overdracht wensen deel te nemen).

8.3.2. De Aandeelhouders die hun volgrecht ('tag along right') wensen uit te oefenen dienen hun voornemen binnen twintig (20) Werkdagen na ontvangst van de Kennisgeving van Overdracht schriftelijk aan de Raad van Bestuur mee te delen.

8.4 Volgplicht ('Draa Along Right')

Bij een bod van een derde om alle Aandelen van de Vennootschap te verkrijgen (het "Overnamebod"), waarbij dit bod uitdrukkelijk wordt goedgekeurd en aanvaard door de Aandeelhouders die afzonderlijk of gezamenlijk ten minste zestig procent (60%) van de Aandelen in bezit hebben en dit bod tegen een eerlijke marktprijs gebeurt (de "Dwingende Partijen" of "Dragging Parties"), kunnen de Dwingende Partijen van de andere Aandeelhouders eisen (waarbij ze dan gezamenlijk de "Gedwongen Partijen" of "Dragged Parties" vormen) al hun Aandelen en andere effecten in de Vennootschap onder dezelfde, door de Dwingende Partijen aanvaarde voorwaarden te verkopen.

8.5. Sanctie

Elke Overdracht van Aandelen die niet overeenkomstig artikel 8 van deze statuten gebeurt is nietig en niet afdwingbaar jegens de Vennootschap en de andere aandeelhouders.".

37 ne I£EtPtL .7'a ":7;';"£»:. _ _r. _.- . ,. ~ 'û" . _. .:@"-Sr~^~~.~~-,"

_r ":E^= .IrZl. :"mr-

mod 11.1

2. De vergadering gaf eervol ontslag aan alle in functie zijnde bestuurders, te weten:

- de vennootschap naar Zwitsers recht "MOUNTAIN VIEW CAPITAL AG", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer VAN LOON Wouter Adrianus, geboren te Rotterdam (Nederland) op 14 mei 1960, wonende te CH-8810 Horgen (Zwitserland), Kummrütistrasse 64, met bis-registernummer 600514-587-94;

- de heer DEWAEGENAERE Levi Emmerik Adelin, geboren te Wilrijk op 4 februari 1978, wonende te Kapellen, Magnolialaan 4A, met rijksregistemummer 780204 275 93;

- de heer PALMANS Davy, geboren te Bree op 27 januari 1976, wonende te 3960 Bree, Kerkstraat 19 bus 111, met rijksregisternummer 760127 143 68;

- De heer LANG Konrad Emil Andreas, geboren te Berlijn (Duitsland) op 2 maart 1943, wonende te D79576 Weil am Rhein (Duitsland), Gehrenweg 12, met bis-registernummer 434302-041-36.

3. De vergadering stelde vervolgens het aantal bestuurders vast op vijf (5) en (her)benoemde,

overeenkomstig artikel 10 van de statuten:

*als bestuurders A van de Vennootschap, op voordracht van de houders van aandelen van klasse A:

1) De heer VAN DEN HOMBERGH Hendrikus Jacobus Johannes Marie, geboren te Grubbenvorst (Nederland) op 3 februari 1957, wonende te 4847 DC Teteringen (Nederland, Hertenroep 10.

2) De heer LENSELINK Comelis Jacobus, geboren te Middelburg (Nederland) op 8 september 1956, wonende te 4907 PB Oosterhout (Nederland), Jan Tooropstraat 13.

3) De heer DEWAEGENAERE Levi Emmerik Adelin, geboren te Wilrijk op 4 februari 1978, wonende te Kapellen, Magnolialaan 4A.

4) De heer VAN LOON Wouter Adrianus, geboren te Rotterdam (Nederland) op 14 mei 1960, wonende

te CH-8810 Horgen (Zwitserland), Kummrütistrasse 64.

*als onafhankelijke bestuurder

5) De heer HOVERS Joannes Coenradus Maria, geboren te Beek (Nederland) op 29 juli 1943, wonende

te 1261 BA Blaricum (Nederland), Bloemlandseweg 1.

Al deze bestuurdersmandaten zullen een einde nemen na de jaarvergadering in 2017.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

ce, laast~~: ..é.£ g" ~n~.Y-~i~3._ ~ _ _ .:.'. .1,E.'~ __ ~., C ,_..._~_ ._ ~-.- F^.

L_

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.07.2011, NGL 03.08.2011 11374-0447-037
02/09/2010 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WAEGENER GROUP

Adresse
LILSEDIJK 28, BUS 1 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande